Orijinalini görmek için tıklayınız : ehliyet sınavı
muhammet.325
03-09-2013, 17:27
herkese iyi günler
24 ağustostaki ehliyet sınavına girdim motor 100 trafik 92 ilkyardım 67 bu durumda sınavı gecemedım mi kımılerı her birinden 70in üstünde yapmak gerekio dio kimileride 60sorudan 42 doğru yapmak gerekıo dio ehlıyet kursunu aradım cevap veren olmadı meb'in sitesindede sadce puanlar yazıo geçip geçmediğimi nasıl öğrencem
motor-trafik-sağlık ayrı ayrı kodlanıyormuydu yoksa 1 den 60 a kadar soru mu vardı, yani 50 51 52 vs soru varmıydı ? eğer öyleyse geçmişsindir kardeşim 42 doğru yetiyordu galiba.
muhammet.325
03-09-2013, 17:41
internetteki habere göre hazirana kadar hepsi ayrı ayrı hesaplanıomus motor ayrı trafık ayrı hazirandan sonrakı sınavda ıse onu kaldrmıslar 60 sorudan 42 yapan gecıomus sınavda 60 soru vardı ama tarfık motor saglık hepsi ayrı ayrıydı mebden sonuca bakıyorum tek puan olması gerekıomus ama bnde 3 ayrı puan var kac dogrum olduguda yazmıo çok canım skıldıya encokta koyan hazırandakı sınava kayıt yaptırmıstım bı yakınımın rahtsızlıgı sonucu kan vermeye gttim sınava gıremedım sorular acıklanınca kendım bı cozuym dedım 60 sorudan 55 yapmıstım sımdı bu sınavda gecemezsem kafayı yerim
70 üstü olması lazım bende nisanda girdim
sen kaldın galiba, ben hazirandaki sınava girdim, 2 sistemde oldu sınav, mesela benim arkadaş senin gibi soruları ayrı ayrı çözmüş, ama bende direk 60 soru vardı, sınav sonucum 1 puandı yani trafik sağlık motor ayrı ayrı puanlanmamıştı. ağustostakinden bilgim yok :)
muhammet.325
03-09-2013, 17:56
hazıran ayına kadar hepsinin ayrı ayrı olması lazımdı evet ama hazıranda sıstem degısmıs yanı tek puan turunden hesaplancakmıs 60 sorudan 42 yapan gecıomus bu sınava gıren bıkac kısıyle konustum hepsının sonuc sayfasında tek puan yazıomus bnde nıe 3ayrı puan yazıo hala anlamadım acaba hazıranda gırmedım dıe eskı sısteme gore bnı hesaplamıs olabılrlermı.
hazıran ayına kadar hepsinin ayrı ayrı olması lazımdı evet ama hazıranda sıstem degısmıs yanı tek puan turunden hesaplancakmıs 60 sorudan 42 yapan gecıomus bu sınava gıren bıkac kısıyle konustum hepsının sonuc sayfasında tek puan yazıomus bnde nıe 3ayrı puan yazıo hala anlamadım acaba hazıranda gırmedım dıe eskı sısteme gore bnı hesaplamıs olabılrlermı.
yanlışın var, haziranda giren arkadaşımda da 3 puanlama sisteminden girdi, dediğim gibi 2 şekilde olmuştu haziranda, muhtemelen ağustosta da öyle olmuştur gidip kursa sorarsan daha net bilgi alırsın.
muhammet.325
03-09-2013, 17:59
sen kaldın galiba, ben hazirandaki sınava girdim, 2 sistemde oldu sınav, mesela benim arkadaş senin gibi soruları ayrı ayrı çözmüş, ama bende direk 60 soru vardı, sınav sonucum 1 puandı yani trafik sağlık motor ayrı ayrı puanlanmamıştı. ağustostakinden bilgim yok :)
benım anlatmak ıstedgımde bu hazırandan sonra dırek 60 soru varmıs ama bende 3ayrı soru vardı bunların bı sınavıda adam gibi olsunya üniversite sınavına giriyoz aynı rezalet ehliyette böyle aksilik aksam üniversite kaydı için ıspartaya gıtcem sürücü kursuna gidip konusamıcam :) smdı 24 agustostakı yanı benim gırdiğim sınav sorularına baktım sınavda benim çözdüğüm 60 sorudan biri bile aynı degıl
Murat Ç.
03-09-2013, 19:50
sen ehliyet kursuna eski sisteme göre kayıt olduğun için senin kitapçıgın kodlama kağıdın ve sonucun farklıdır 3 bölümden deqerlendiriliyo eski sistem kayıt olanlar şu durumda ne yazıkkı kalmış bulunuyosun.
muhammet.325
03-09-2013, 19:58
allah kahretsınya okdar ay bekle gırmedıgım sınavdakı sorulardan gayt ıyı net yap gel bu sınavda motor la trafık fule yakın olsun ılk yardımdan sadece tekbi netle kaçır herkesın yenı sıstem bnde sımdı gırdım sınava benı nıe eskı sısteme gore hesaplıyolar hakszlık deglmı bu durumda bnle aynı netı yapan kazandı ama bn kazanamadım.pekı sonuca ıtıraz etsek bı sonuç alamazmıyız
mert_can 41
03-09-2013, 20:29
Ehliyet sınavına giren bir Kız arkadaşım 3 sınavında ortalaması alınıyo dedi yenisistem böyleymiş ben sınava girerken her bölümden 70 üzeri yapmak gerekiyodu
muhammet.325
03-09-2013, 20:36
bnm üzüldüğüm nokta bn yeni sisteme göre ehlıyet sınavını kazanıyorum ama hazırandakı sınava gırmedıgım ıcın kayıt tarıhım eskı oldugu ıcın bnım puanımıda eskı sısteme gore hesaplamıslar ondada ılkyardımdan 67 almısım bı soru altı puan tek netle kacırdım yanıomda ona yanıom
suanda sonuc tek_test diye açıklanıyor..
puan yazip gecip gecmedigin nasil yazmaz ya ne sacma birsey
muhammet.325
04-09-2013, 15:30
işin aslını öğrendim bugun ehlıyet kursunu aradım bn kursa daha once kayıt oldugum ıcın benım puanım eskı sısteme gore hesaplanmıs bu durumdada motorla trafıkden geçmişim ilkyardımdan 15 sorudan 10 yaptıgım için geçemedım 11 yapsam gecıodum ama ben haksızlık oldugunu dusunuyorum sonucta dıger ınsanlarla 24 agustosta gırdım herkesın tek puandan hesaplanmıs benden daha az dogrusu olan uc arkadsımda basarılı sayıldı bn basarısız sayıldım