Orijinalini görmek için tıklayınız : LUKOİL kampanya..
Az önce mesaj geldi telefonuma sanırım FULL le birliştiler
bugün ataşehirde açılış var ve 3 gün boyunca tüm ürünler rafineri fiyatından mış
Bana da geldi. Artık Ataşehir'den Pendik'e kadar gider kuyruk sırası :D
O kuyruğa girilmez be abi :)
GokhanRS
23-08-2013, 11:41
evet full kapandı lukoil oldu heryer. burdaki fullde lukoil olmuş. bişiler oldu yani.
ama lukoil kaliteli firmadır. ben geçmişte hiç sorun yaşamadım lukoilde. sadece diğerleri kadar pahalı diye almıyordum.
evet full kapandı lukoil oldu heryer. burdaki fullde lukoil olmuş. bişiler oldu yani.
ama lukoil kaliteli firmadır. ben geçmişte hiç sorun yaşamadım lukoilde. sadece diğerleri kadar pahalı diye almıyordum.
Full istasyonlarının tamamını LukOil aldı. Zaten sahibi de Abramovic :)
GokhanRS
23-08-2013, 11:45
biliyorum made in raşa :D ilerde akaryakıt alana raşaaa hediye kampanyası olur mu ki?
Roll ler baslasin :D Atasehir lukoil :D
Roll ler baslasin :D Atasehir lukoil :D
Pistgünlerinden önceki gece yapsalardı emin ol istasyonun alayı piste gidecekler, akşamdan kalmalar dolardı.:)
Gümrüğün oradaki full'den indirim dönemi 1-2 kez doldurdum, kesinlikle az km yaptım, lukoil biraz daha güven verir gibi oldu 2 araba doldursam 100tl'ye yakın kar sağlıyor, bugün deneyen avans sıkıntısı yaşayan olmazsa yrn gece doldururum.
Edit: bide biri kıllık yapıp şu küçük tüplere doldurup litre testi yaptırsın, her istasyon mecbur yapmak zorunda diye biliyorum.
Kar edelim derken hava filan basıp bide kötü benzin kaçmasın :)
bu yer tam olarak nerede acaba?
cihan_06MLC60
23-08-2013, 12:22
97 si var mı lukoil in
Jeandan-R
23-08-2013, 12:24
97sini aldım, kısa menzil de yapmamıştım. Sanki biraz avans sorunu yaşadım gibi geliyor ama o2 sıkıntım var ondan olması muhtemel. Bugün benzin alayım bari. Bu arada ne kadarmış litre fiyatı :)
Kampanya sadece istanbul icinmi gecerli yoksa ankaradada varmi
rafineri fiyatından olacaksa 2.5 tl falan olması lazım :D
2.5tl gerçekse yardıra yardıra kesicide gideceğim :D
Gümrüğün oradaki full'den indirim dönemi 1-2 kez doldurdum, kesinlikle az km yaptım, lukoil biraz daha güven verir gibi oldu 2 araba doldursam 100tl'ye yakın kar sağlıyor, bugün deneyen avans sıkıntısı yaşayan olmazsa yrn gece doldururum.
Edit: bide biri kıllık yapıp şu küçük tüplere doldurup litre testi yaptırsın, her istasyon mecbur yapmak zorunda diye biliyorum.
Kar edelim derken hava filan basıp bide kötü benzin kaçmasın :)
ataşehir gümrük değil mi?
orası hala duruyor mu orası da lukoil olmuş mudur?
harbi 2.5 tl olacaksa bagaja torpido gözüne kapı içlerine falan da benzin doldurturum şerefsizim :)
hadi yaa şakamı 2,5 a benzin :D
Yahu günde kaç tane mesaj atıyorlar belli değil, iyi ki bi full'e numaramızı vermiştik. :D Vodafone bu kadar mesaj atmıyor. :D
Ben full varken gazı oradan alıyordum. Gaz enjektörlerimi 40.000 km erken değiştirmek zorunda kaldım. Bilmiyorum ordan mı başka sebepten midir ama tövbeliyim.
cihan_06MLC60
23-08-2013, 13:15
imkan yok 2.5 tl olsun . en baba 4 tl yapabilirler benzini o da zaten % 20 indirim e tekabül eder.
Rekabet yasası cart curt yok mu ? Zor olur gibi.
abdullahduymaz
23-08-2013, 13:31
2.5 mu ??? varillere bidonlara falan dolum yaparlar mı? bartından gelelim dolduralım :D
fiyat ne? 19 litre damacanalarla gidek, bide atasehirde nerde?
baymustang
23-08-2013, 13:40
full neden kapanmıştı?
fastchild
23-08-2013, 13:42
Ataşehir anadolu yakasında Maltepe - Kadıköy arasında bir semt çeşit çeşit sitelerin ve residence'ların inşaa edildiği bir mekan
rafineri fiyatı gerçekten 2.50 ise 80 litre depo boş gidip doldururum köküne kadar
full neden kapanmıştı?
Uyşturucu kaçakçılığı
baymustang
23-08-2013, 13:44
Uyşturucu kaçakçılığı
bir sürü şey söylediler buda başka bir sorun
YavuzNaz
23-08-2013, 13:52
Lpg nin litresi 2,60 lira iken benzini 2,5 liraya sattırmazlar adama :)
crazydog
23-08-2013, 14:09
benzin 2.50 ise bende hemen gidim laa :D:D
2.50 TL ye orayı yıkarlar...
Mechanix
23-08-2013, 14:18
3 gün boyunca tüm ürünlerde %15 indirim , diyor.
GokhanRS
23-08-2013, 14:31
arkadaşlar sabah radyoda duydum, açılışa özel 3 gün boyunca rafineri çıkış fiyatına vereceklermiş akaryakıtı,
yer lukoil ataşehir olarak söyledi,
ayrıca;
LUKOIL ve YapıKredi Bankası iş birliğiyle gerçekleşen Yaz Kampanyası kapsamında 15 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında en az 3 defa 75 tl’lik akaryakıt ve otogaz (Akpetgaz) alışverişi yapan tüm Worldcard sahipleri 01-09 Ekim tarihlerinde akaryakıt ve/veya otogaz alışverişi yaptığı durumda 30 TL ‘lik ekstresine indirim kazanıyor.
birleştirilebilir.
not : şimdi arayıp öğrendim, bugün saat 12:00 gibi başlayıp , pazar gecesi 24'e kadar devam edecekmiş. benzin için 4.40TL dedi,
alt limit uygulamayacaklarmış, world kampanyasıyla 3 gün 75x3 ile birleştirilirse %15 de oradan gelir.
çok sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum
böyle bir bilgi var.
Abiler ankara icinde gecerlimi bilen yokmu :D ankaradada var lukoil :D
GokhanRS
23-08-2013, 14:39
Abiler ankara icinde gecerlimi bilen yokmu :D ankaradada var lukoil :D
sana yok ucuz benzin. geçmişinde nopostu olanlara vermiyorlarmış :D
yok bu açılışa özel. ataşehir şubesi yeni açıldı..
ataşehir gümrük değil mi?
orası hala duruyor mu orası da lukoil olmuş mudur?
harbi 2.5 tl olacaksa bagaja torpido gözüne kapı içlerine falan da benzin doldurturum şerefsizim :)
Evet bankada msj geldi brendiumun direk yanı olan yer diye biliyorum, indirim sadece .15
freelife
23-08-2013, 15:47
2.5 olursa ben arabayı 97 oktanla yıkatırım :D
onursumer
23-08-2013, 15:58
uzak olmasa giderdim işin kotu yanı picantonun depo çok kuçuk stokta yapılamıyor :D
Burak E.
23-08-2013, 16:13
2.5 sa ben yola cıkıyorm ozaman :D varil varil alıyım stok olsun :D (alamadı bütün para bitti :)
fsunnetci
23-08-2013, 19:42
2.5TL'den sattırmazlar o adama zaten ama net fiyat bellimi acaba %15 indirim için Ataşehirde gidilmezki :rolleyes:
Bu sabah mesaj atmışlar, pazar gecesine kadar ataşehir acilisina ozel %15 degil, rafineri fiyatinaymis. Galiba 2.5 tl dogru :)
Jeandan-R
24-08-2013, 10:38
4.4 müydü neydi dün aldım 97 oktan.
dün gece ataşehirden aldım litresi 4,5 küsur TL ye
rafineri fiyatı gerçekse şimdi bayrampaşadan çıkıp gidip doldurup geri gelebilirim :D mümkün değil bence 2.5
GuneyOnur
24-08-2013, 11:33
Lpg nin litresi 2,60 lira iken benzini 2,5 liraya sattırmazlar adama :)
Katılıyorum Lukoil Kart kullanıyorum ben abi her seferinde %3 indirim yapıyor sabah gazı 2.55'ten aldım benzinde 4.92 miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam
sektörüm icabı biliyorum lukoıl köklü ve sağlam firmadır, Finike de bayılık alamamıştım. tekirdag da petline ile anlaşma yaparken 3 hafta önce dizel rafineli fiyatı 3.17 filandı... 2gece önce zam geldiğini biliyorum... fuller lukoıl olacaktı ama bi anlaşmazsızlık vardı bunca zaman fuller o yüzden boş kalmıştı demek sorun çözülmüş.
Risendark
24-08-2013, 13:33
bursa inegöl yakınlarında dün gaz aldım balıkesire giderken kesinlilkle LPG sini tavsiye etmiyorum araba çekmiyordu bilginiz olsn.
Yiğit Ş.
24-08-2013, 15:21
2 kere aldım gümrük karşısından. az km yapma gibi bir durum yok dizelde.
Bulgaristan'a gidincede Hep lukoilden alıyordum ama şimdi çok ters o yüzden gidemiycem :D
Bugün de Davutpaşa istasyonunda indirimler başlamış..
Ataşehir de litresi kaca satıldı benzinin mazotun bilen yok mu
Painkiller
26-08-2013, 11:44
Rafineri cikisi su an max 1.90 olmasi lazim yakin zamanda baktigimda dizel 1.87 benzin 1.84 ten satiliodu
Ben ogrendim rafineri falan hikaye benzin 4.60 mazot 3.89 tl.
Burada amaç insanları istasyona çekmek. Hiçbir babayiğit rafineri çıkış fyatına satamaz akaryakıtı. İstasyonu başlarına yıkarlar aynı gün :heyoo:
YavuzNaz
26-08-2013, 13:52
Aynı muhabbeti bana dolapdere istasyonunda yapmaya çalıştı biri, Abi rafineri fiyatından doldursana depoyu diye, dedim sen rafineri çıkış fiyatını biliyormusun yok dedi, size rafineri fiyatı bu diye geçiriyorlar haberin olsun dedim :D
yinede güzel fiyat :D
Aytemiz'in Kozyatagi yanyoldaki 2 subesinde de Sali ve Cumartesi gunleri LPG 2.38 oluyor, halk gunu olarak secmisler, haberiniz olsun :D Normalde de 2.50 zaten, Shell'de 2.56. Eskiden fark 10-12 kurus olurdu artik yapmiyorlar dolar ucunca.
Kac haftadir hic denk getiremedim, ona yanarim :)
Bu arada ne zaman gidip Opet, BP, Shell alsam araba daha az km gidiyor. Shell'in kendi istasyonu diye Anadolu Hisari'ndaki istasyonu deniyorum arada bir, Aytemiz ile 200 km giden gaz (30 litre), diger istasyonlarda 160-170 gidiyor
lpgsini denedim, bence yaramaz, zaten lpgsi lukoil degil
şişli starpette bugun baktım
motorin 3,99
95 oktan benzin 4,52
otogaz 2,39
Bir forumda okudum adamin arabasinin deposu 45lt mis. Atasehir Lukoil den acilista fullemis 49lt almış depo :)) ne is
kemal_koker
27-08-2013, 20:17
Bir forumda okudum adamin arabasinin deposu 45lt mis. Atasehir Lukoil den acilista fullemis 49lt almış depo :)) ne is
genleşme haznesini hiç duymadın mı ?
Evet bak o olabilir
genleşme haznesini hiç duymadın mı ?
lukoil kartal istayonu 12 den 24 e rafineri fiyatına yakıt veriyormuş biraz önce mesaj geldi
metin_1989
27-12-2013, 18:09
lukoılden ne zamna gaz alsam 65 km gecemıyorum 20 tlye ama dıger nerden alrısam alıyım her zaman 80 85 net gıdıyor var bı bokluk bence