Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzİn zammi
kiraccemal
14-02-2019, 08:28
Dün opetten fulledim mazotu 6,10' dan.
Zam demeyelim FETÖ'cüler gibi, price regulation! Çok daha havalı durmuyor mu? :D
abi buna what dedin gulüm şeklinde dönüşler olmasız.
biz zam değil zamcık ve güncellemeye alışmıştık.
Benzin bu durumda mazotu geçiyor sanırım, ne tatlı bir rekabetleri var, onlar tepişiyor altında biz kalıyoruz.
Yaz gelse de bisikletle gitsem sağa sola.
Kendimi aytemiz marka elçisi gibi hissediyorum bazen ama Koşuyolu, Koxyatağı ve Bostancı istasyonlardan a'dan z'ye çok memnunum, Kozyatağı resmen 2. evim gibi, arabayı da orada yıkıyorum. LPG, benzin, mazot hepsini kullanıyorum, gazda çok net en iyisi diyebilirim. Mazot ve benzinde de hiç sorun yaşamadım, %5 de indirimli alıyorum
Ankara-İstanbul arası çeşitli istasyonlarını kullandım hiç şikayetim olmadı
Benzin hariç katılıyorum.
Istasyonlardan aldıgınız yakıtın menzılını,aynı sartlarda kullanmak kaydıyla,baska ıstasyonlar ile kıyaslayın...
Bu gece benzine 0,30 TL mazota 0,10 TL zam yazısı okudum bir yerde doğruluk payı nedir?
27 30 kuruş zam diyorlar doğrumu yahı
Varil fiyatı bayadır aynı, dolar ise artmıyor. Sürekli zam olayı ne için oluyor bilen varmı? extra vergi birşeymi var?
ÖTV'den karşılama muhabbeti bitti mi?
denizhandinc
17-02-2019, 12:30
Benzin hariç katılıyorum.
Istasyonlardan aldıgınız yakıtın menzılını,aynı sartlarda kullanmak kaydıyla,baska ıstasyonlar ile kıyaslayın...
benzin icin bu konuda net en kötüsü shell. bazen diyorum hava mı basıyolar anasını satim basında bekliyorum. ama malesef is yeriminde eviminde yakınında hep shell var.
Gruplara yazınca buraya yazmaya unutuyorum,2gun once yazmıstım aslında.
Benzıne zam yapılmamaya devam ederse salı gunu 37 krs zam olur. 10 gundur zam yapılmıyor,otv den de karsılanmıyor.
Mazotta da yaklasık 8krs du,ona da hala zam yapmadı.
Istasyonlar buyuk zarar edıyor ama kımsenın umurunda degıl....
Eşel mobıl gelmelı yada zam olmalı.
Yıne bırısı vatandasın cebındeki parayla yıne vatandasa hava atıyor.
1 nisandan itibaren
Hepimiz rahatlayacagiz
Konuya kilit bile vurabiliriz :)
ChuckBartowsKi
17-02-2019, 17:55
Akaryakıt işi yapıyoruz sadece toptan ve otobüs tır için son kullanıcıya hitap eden bir kısım yok biz de ama akaryakıt işinde hep söylüyorum marka değil istasyon bence ana etken
tabii shel ve opet gibi firmalarda istasyonlar daha güvenilir onun dışında özellikle uzun yollarda ucuzcu olarak geçen bir çok firmaya güvenmiyorum.
Not: Ucuzcuyuz otoyol kenarı :) ama bugüne kadar kendi aracıma bile hep kendi yakıtımı koydum. :)
Son rakamlar benzın 27krs mazot 10 krs zam. Bakalım bugun de sallıyacaklar mı....
mikelazi
18-02-2019, 10:28
adet yerini bulsun tabi
yapıştırın zamları,tanzimlere para lazım...
bizim burda lpg 3.76 şerefsizler ya
Yine zam... Söylenecek söz bulamıyorum artık.
ilkerrrrr
18-02-2019, 12:59
Zam yapıldı mı yarın mı yapılacak?
Zam yapıldı mı yarın mı yapılacak?
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 27 kuruş zam yapıldı.
Son dakika… Benzine zam geldi - Ekonomi haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/son-dakika-benzine-zam-geldi-3-3576542/)
free-hifi
18-02-2019, 15:51
Son rakamlar benzın 27krs mazot 10 krs zam. Bakalım bugun de sallıyacaklar mı....
0,28 Benzine yapıştırdılar :D
27 ne ya, iyi geçirmişler.
27 eksık kısım,bır 10 kurus daha var benzıne.
Eger kapanış bu sekılde mazot a 21krs zam olur yarın.
Istasyon sahıplerı arkadaslar dıkkat etsın,depo cıkıs fıyatları yaklasık 10 krs zamlı cumadan beri,yanı 4 gündürzararına satıyorsunuz....
Low-Rider
19-02-2019, 07:36
Bu ötv'den karşılama muhabbeti bitti mi yoksa karşılayacak yer mi kalmadı ?
free-hifi
19-02-2019, 12:24
Murat abi mesaj lar düşer mi
Murat abi mesaj lar düşer mi
Nasıl mesaj?
Onurkk06
19-02-2019, 21:50
İncirli moilden mazot almayın arabanın mazot filtresi tıkanmış 10 15 kuruş aşağı satıyor fena değil diye alıyorduk artık shell harici başka yerden mazot almayacağım genelde yenibosna metrobüs köprüsünün oradaki shelli tercih ediyorum artık
İncirli moilden mazot almayın arabanın mazot filtresi tıkanmış 10 15 kuruş aşağı satıyor fena değil diye alıyorduk artık shell harici başka yerden mazot almayacağım genelde yenibosna metrobüs köprüsünün oradaki shelli tercih ediyorum artık
Ucuz et ve yahnisi. Yapacak bişey yok. Geçmiş olsun.
Defalarca yazdım bunu.
Ancak her ucuz satan da kotu degıl.
Ozellıkle eksık mal sayanlara dıkkat.
turbo&quattro
19-02-2019, 22:18
Bugun aldim. 67lt fln.
https://s1.eksiup.com/234f60d3c528.jpeg (https://eksiup.com/234f60d3c528)
free-hifi
19-02-2019, 22:35
Nasıl mesaj?
Zam mesajları bugün de olmadı yarın sanirim
Bugun aldim. 67lt fln.
ağlayan smiley
Bugun aldim. 67lt fln.
https://s1.eksiup.com/234f60d3c528.jpeg (https://eksiup.com/234f60d3c528)
67 LT benzin kaç dolara doldu
67 LT benzin kaç dolara doldu
40
10krktr
GokhanRS
20-02-2019, 08:08
Moskovada da 40 dolar civarı. Herkes çok pahalı diye söylenip duruyorlar. Türkiye de araba kullanmadıkları çok belli oluyor :) millet isyanda bu fiyatlara.
67 LT benzin aslında abd 40 TL
Hmmmmmmm
Ben böyle ülkenin................
Zam mesajları bugün de olmadı yarın sanirim
Motorınde 17 kurusluk zam var ama hala yapılmadı. Bugun yaparşar mı bılemem ama zaten dagıtım sırketlerı depo cıkıs fıyatlarına yansıttı...
Faturasını kontrol etmeyen bayı zararına satıyor...
free-hifi
20-02-2019, 12:22
Motorınde 17 kurusluk zam var ama hala yapılmadı. Bugun yaparşar mı bılemem ama zaten dagıtım sırketlerı depo cıkıs fıyatlarına yansıttı...
Bende sorun yok abi baktım sağolasın iyiki uyardın.
Torba yasa ile "yılda şu kadar ton yakıt bulundurma zorunluluğu......" şeklinde yer alan ifade kaldırılıyormuş, sizler için neye yarıyor hocam bu?
Bende sorun yok abi baktım sağolasın iyiki uyardın.
10 gun oncekı faturanla karsılastır mutlaka.
Torba yasa ile "yılda şu kadar ton yakıt bulundurma zorunluluğu......" şeklinde yer alan ifade kaldırılıyormuş, sizler için neye yarıyor hocam bu?
Stok bulundurma zorunlulugu zaten var ama yenı duzenlemenın metnını atarmısın? Bızde degısıklık yok.
Stok bulundurma zorunlulugu zaten var ama yenı duzenlemenın metnını atarmısın? Bızde degısıklık yok.
Bakayım, dün gazetede torba yasa ile ilgili haberde yalnızca böyle yazmıştı. Mevcutta kanunda yer alan metin komple çıkarıldı diye. Yani anladığım, stok bulundurma zorunluluğunu komple kaldırmışlar yanlış anlamadıysam veya başka bi detay yoksa.
Black_Eagle
24-02-2019, 12:14
Ekşide gördüm benzine 16 motorine 25 kuruş zam bekleniyormuş. 7 yapmadan rahat etmeyecekler anlaşıldı.
S.Özeren
24-02-2019, 12:41
2023 hedef 15 tl
Ekşide gördüm benzine 16 motorine 25 kuruş zam bekleniyormuş. 7 yapmadan rahat etmeyecekler anlaşıldı.
Şaka gibi abi... söyleyecek söz artık ama Fransa’da o dışarı çıkan halkla burda o haberi izleyip dalga geçen mahlukatlara çok güzel dileklerim var.
Yeter aq ya 1 haftada mazota toplam 40 küsür kuruş zammı gelir. Bu ne ya
imamoğlu iyi de partisi kötü len mq
sana oy veririm ama parti beş para etmez len mq
tüp kuyruğu len mq
yağ kuyruğu len mq
https://i.hizliresim.com/JZNXnE.jpg (https://hizliresim.com/JZNXnE)
Eeeyyyyyy Almanya sen kim yuaaaaa
50€ ile 750km yol yaptık. Girdiğim her mağaza da, markette fiyatları Türkiye ile kıyasladığımda kafayı yiyorum.
Yaklasık 10 gundur mazota 24krs,benzıne 16 krs zam yansıtılmıyor.
Sektor buyuk zararda,adamların umurunda degıl.
Bugun muhtemelen olucaktır....
GokhanRS
25-02-2019, 10:41
46 bayi ve 5 dağıtıcı firma konkordato veya iflas vermiş diyorlar.
555 adet de satılık istasyon var mış. Cidden uzun süredir satılık olup satamayan bir kaç istasyon da kendim biliyorum zaten.
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2019/02/22subatakaryakitgraf.jpg
free-hifi
25-02-2019, 15:04
İstanbulda bu iş fazla dillendirilmez ilana çıkan istasyon zordur aracılar vardır alandan satandan 100.k dolar kırpmak isteyen onların elindedir istasyonlar :D
Bayi ciddi zor durumda olan istasyon var. Sebebleri acik,karlar düşük,kacakci cok var.
Durust olan tutunmasi cok zor,cok satanlar haric hirsiz degilse ayakta duramaz.
Buarada benzine 2 gune indirim var...
S.Özeren
25-02-2019, 19:34
Bayi ciddi zor durumda olan istasyon var. Sebebleri acik,karlar düşük,kacakci cok var.
Durust olan tutunmasi cok zor,cok satanlar haric hirsiz degilse ayakta duramaz.
Buarada benzine 2 gune indirim var...
Hukumet otv yi indirsin zami yansitsin , sikilen halk olmasın problem kalmaz
free-hifi
25-02-2019, 19:38
Devlet 30 kuruş FEragat etse 15 bayiye 15 dagiticiya kalsa
aha kimse yazmadan yazayım
benzine 11 kuruş indirim var bu gece :D
Hukumet otv yi indirsin zami yansitsin , sikilen halk olmasın problem kalmaz
teorik olarak ötv inince yine sikilen halk olacak
bu sefer arabası olmayan halk da sikilecek
tabi sizin dediğiniz kamu harcamaları azaltılsın ötv düşürülsün insanlar azilmesin anlmında farkındayım
ama benim iş yerim saraya bakıyor, sen vergi vergi vermezsen ben vergi vermezsem biz vergi vermezsek nasıl çalışır o vinçler sarayın inşaatının devamı için?
aha kimse yazmadan yazayım
benzine 11 kuruş indirim var bu gece :D
geç kaldın :) Murat Abi iki üst postta söylemiş :)
geç kaldın :) Murat Abi iki üst postta söylemiş :)
he ya..
son satırı okumamışım
kimse murat abiden hızlı silah çekemez bu konuda :D
Benzinde ki ındırımden sonra yarın aksam,eger dolar/tl madık atmazsa,motorın de de 9-10krs ındırım bekliyorum.
Otv net ınmelı,cok acımasız rakam. Kamu,kendı harcamalarını kıssa yeter ama nerdeeeee....
Dusunun,mıllet luks makam araclarını elestırıyor,adam pıskın pıskın,onlar bakalıgın malı degıl kıralık dıyor aq!
Ulan daha kotu,ınanılmaz kırası var onların.... Yemın ederım, gerızekalı yerıne konmaktan gına gelmedı mı bu %50 ye,merak edıyorum...
Hükümet bu saatten sonra indirmez vergi filan
Zamları kokluyorlar.
Seçime 10 gün kala yakıta 50 krs indirim yapacaklar.
Millete pempe tabloyu inandiracaklar.
Sonra da bam bam bam yapacaklar.
Kaçak yapmayan istasyonlar şuan yıkama marketle dönüyor şaka gibi. Bazı yerlerde wc bile paralı olmaya başladi
Pompacisiz istasyonlar gundeme gelmeye basladi.
Sektör geberik durumda
Benim içerden aldığım bilgi seçime 10 gün kala hayal ettiğimiz ülkeyi yaşayacağız yönünde beyler
Keyfini sürün.
chatlaxs
26-02-2019, 10:16
Otv net ınmelı,cok acımasız rakam. Kamu,kendı harcamalarını kıssa yeter ama nerdeeeee....
Dusunun,mıllet luks makam araclarını elestırıyor,adam pıskın pıskın,onlar bakalıgın malı degıl kıralık dıyor aq!
Ulan daha kotu,ınanılmaz kırası var onların.... Yemın ederım, gerızekalı yerıne konmaktan gına gelmedı mı bu %50 ye,merak edıyorum...
Tam gelecek gibi oluyor beka meka derken arada kaynıyorlar :D Şuna kendileri bile inanmıyordur da neyse
http://icdn.ensonhaber.com/resimler/diger/kok/2019/02/18/3_8899.jpg
tabi sizin dediğiniz kamu harcamaları azaltılsın ötv düşürülsün insanlar azilmesin anlmında farkındayım
ama benim iş yerim saraya bakıyor, sen vergi vergi vermezsen ben vergi vermezsem biz vergi vermezsek nasıl çalışır o vinçler sarayın inşaatının devamı için?
Gece aydınlatmasını yarıya düşürsünler yine rahatlarız :D Abik'in otoparkından bazı akşamlar bakıyorum sağa doğru sonra ödediğim hesap aklıma geliyor... :D
free-hifi
26-02-2019, 10:52
Hükümet bu saatten sonra indirmez vergi filan
Zamları kokluyorlar.
Seçime 10 gün kala yakıta 50 krs indirim yapacaklar.
Millete pempe tabloyu inandiracaklar.
Sonra da bam bam bam yapacaklar.
Kaçak yapmayan istasyonlar şuan yıkama marketle dönüyor şaka gibi. Bazı yerlerde wc bile paralı olmaya başladi
Pompacisiz istasyonlar gundeme gelmeye basladi.
Sektör geberik durumda
Benim içerden aldığım bilgi seçime 10 gün kala hayal ettiğimiz ülkeyi yaşayacağız yönünde beyler
Keyfini sürün.
Ticari araçlara yakıt kart taşıt matik vs hepsine yıkamayı bedava yaptım litrem artsın giren araç artsın markete girsin, lpg 9 kuruş indirdim 4 benden 5 dağıtıcıdan gitti gelen markete girsin yanında benzinde alsın.
Market cirosunun yüzde 70 i nerdeyse sigara kar eskiden 18 di 15 lere düştü.
dağıtıcı diyor ki personel maaşlarınızı marketten yıkamadan çıkarın hikaye. yıkama ve market karlarını ele geçirmek istiyorlar.
evet zamanında po yaptı vaz geçti opetin mehmetçik vakfı ve bir kaç istasyonunda var aytemiz saldırıyor diğerleride baskı yapıyor self servis pompa yapın eleman çıkarın.
yazık değil mi çıkan elemana işsizlik artmasına.
sektör gidici ama çok basit bakın 30 kuruş ya devlet 30 kuruş feragat edecek ötv sinden 15 bana 15 dağıtıcıya kalacak şartlar nasıl düzeliyor elemanda çıkarmam iyi elaman bulurum zarar etmem zarardan kurtulurum her şeyı sıkıyoruz her şeyi.
yeni 2 buçuk milyon istihdam sağlayacak hükümet rahat olun işsizlik mişsizlik kalmayacak görürsünüz
2 ileri 1 geri. Ver mehteriiiiiiiiii
Şu tablo gerçekten inanılmaz;
Motorine ve benzine zam geldi - Bloomberg HT (https://www.bloomberght.com/haberler/haber/2199667-motorin-ve-benzine-zam-geldi)
Benzin fiyatında indirim yapılması bekleniyor - Bloomberg HT (https://www.bloomberght.com/haberler/haber/2199721-benzin-fiyatinda-indirim-yapilmasi-bekleniyor)
İki haber arasında yalnızca 13-14 saat var. :) Borsadan beter ettiler akaryakıt fiyatlarını.
Vergileri artırmak çözüm değil, aksine daha kötü. Bunu bürokratlar anlayamıyor mu hesap edemiyor mu çok merak ediyorum.
Geçenlerde arkadaşlar vermişlerdi, geçen sene bu zamana göre beyaz eşya, otomobil vb. kalemlerde daha az vergi toplanabilmiş. Bunun yanında alkol sigara gibi kalemlerden elde edilen vergi gelirleri %50-60 gibi bir rakam arasında artmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Kaybı düşünün. Hangi malak "artıralım, geçirelim" kafasındaysa, patlıyor böyle işte. O bütçeyi o hesaplamayı ve devletin kaybını o memur tayfasıyla beraber Bakanın Reisin falan önüne çıkarmak lazım.
Vergileri artırmak çözüm değil, aksine daha kötü. Bunu bürokratlar anlayamıyor mu hesap edemiyor mu çok merak ediyorum.
Geçenlerde arkadaşlar vermişlerdi, geçen sene bu zamana göre beyaz eşya, otomobil vb. kalemlerde daha az vergi toplanabilmiş. Bunun yanında alkol sigara gibi kalemlerden elde edilen vergi gelirleri %50-60 gibi bir rakam arasında artmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Kaybı düşünün. Hangi malak "artıralım, geçirelim" kafasındaysa, patlıyor böyle işte. O bütçeyi o hesaplamayı ve devletin kaybını o memur tayfasıyla beraber Bakanın Reisin falan önüne çıkarmak lazım.
devlet bunların hepsini biliyor partide biliyor
bu partinin amacı bu zaten rant devşirmek
ne kadar büyük kamu bütçesi olursa o kadar rahat rant devşirilebilir
meb 2018 passat highlineları 2019 passat highlinelarla değiştirdi aylık 20 bin tl kira bedeliyle
şimdi bu 20 bini kim alıyor? tabiki bir partili alıyor o da seçim dönemi partiye destek atıyor devran bu şekilde dönüyor
ses çıkaranın karşısına da yine aynı kamu bütçesinden hiç bir vasfı olmadığı halde üniforma giydirilip 5-6 bin lira maaş alan cahil bebeleri dikiyorlar
yetmezse 2 savcı içeri atıyor mahkemeye bile 1 sene çıkamıyorsun
gayet bildiğin ortadoğudaki bir arap ülkesinden hiç bir farkımız yok zihniyet olarak o yüzden burada 3-5 okumuş kültürlü insan boşa kafa patlatıyoruz
ha tabi sizde de hata var medya 2 eylemciye terörist desin hemen sırt dönüyorsunuz
kimse demiyor ki neye göre terörist kime göre terörist suçu ne suçu varsa neden dışarıda
bak taciz edilen kıza babası fetöcüymüş de abisi dhkpcliymiş de bilmem neymiş
2 haber yaptılar bunşar provokatör diye 1 allahın kulu savunamadı
ala sılayla ahmet kural tartışınca nasıl gürültü çıkarttı kadın örgütleri dimi
İyi de, vergi toplamak zaten devletin işine gelmez mi... Bunu nasıl atlıyorlar hala anlamıyorum.
Örneğin 2019 için Aralık'ta yapılan bir toplantıda Otomotivciler dedi ki ÖTV'nin 20-25 inmesi lazım, bu şekilde devlet daha fazla vergi toplar dedi. Bunu bir rapor halinde hesaplama ile verebilir misiniz dediler. Evet dedi adamlar, raporu verdiler, Bakanlığa ulaştırılmak üzere.
Ha ama burada şöyle bi argüman da geldi, "bilerek de yukarıda tutma durumu var, ithalatı kısma amaçlı diye" şeklinde. Ama o aradaki dengeyi tutturmak lazım işte.
Şimdi iç piyasa daraldı, kredileri, kredi kartlarını tekrar yükselttiler, ee ne oldu? Efendim iç piyasayı canlandırmak için... O zaman niye kıstınız zamanında, parfüm bile alamaz olduk be :) Bilgisayar parçası alamaz olduk.
İyi de, vergi toplamak zaten devletin işine gelmez mi... Bunu nasıl atlıyorlar hala anlamıyorum.
Örneğin 2019 için Aralık'ta yapılan bir toplantıda Otomotivciler dedi ki ÖTV'nin 20-25 inmesi lazım, bu şekilde devlet daha fazla vergi toplar dedi. Bunu bir rapor halinde hesaplama ile verebilir misiniz dediler. Evet dedi adamlar, raporu verdiler, Bakanlığa ulaştırılmak üzere.
Ha ama burada şöyle bi argüman da geldi, "bilerek de yukarıda tutma durumu var, ithalatı kısma amaçlı diye" şeklinde. Ama o aradaki dengeyi tutturmak lazım işte.
Şimdi iç piyasa daraldı, kredileri, kredi kartlarını tekrar yükselttiler, ee ne oldu? Efendim iç piyasayı canlandırmak için... O zaman niye kıstınız zamanında, parfüm bile alamaz olduk be :) Bilgisayar parçası alamaz olduk.
vergi toplamak devletin işine gelmez
bugün dünya ekonomisinin %36sını tek başına abd oluşturuyor ama vergi sistemi bizimkinden çok çok farklı
ha tabi vergi az orada ama kaçırmak çok büyük suç
bizde kuyumcu asgari ücretten az kazanır ama range ile gezer
neden çünkü burası arap kültürüyle yönetilen bir ülke
ben artık itiraz etmeyi bıraktım çünkü nerede yaşadığımın farkındayım
bakın bu ülkenin 1500 senesi arap kültürüyle son 100 senesi de milliyetçilikle yönetildi bunların bilincinde olursanız yaşadıklarımız gayet yaşanması gereken şeyler
S.Özeren
26-02-2019, 15:04
Vergi ile ulke yonetiyorlar sonra onu yaptik bunu yaptık , biride cikip demiyor ki ne yaptin ?isin garibi cogunluk memnun aman neyse cok yazmamak lazim ***** silivri soguk bu aralar yazın konusuruz
esel sıstem yaptıklarında otvden karsılanıyo ayagına otv yıdeyukseltmıslerdı sımdı her halukarda aldıkları vergı yuzdesı olarak kardalar.
gece benzine 11 krş indirim geliyormuş ? :)
Asıl sorun halkın bıle ısteye cahil bırakılması ve malesef sıstematık sekılde....
Halk dusuk egıtımlı oldukca,yasananları anlama yetısı düşüyor....
Ayrıca suan secmen olan ortalama 35 yasında kı adamın babasınabakıyırsun,ilkokul mezunu ve asgarı ucretlı.
Cocugu da orta ogretım mezunu ve asgarı ucretlı. Hala 2 goz evde oturuyor. Yanı adam fakırdirdi,cocugu da oyle. Ama bır fark var,onun gıbı olan bırı ve bırıkerı ulke yonetımınde. Beyaz corapla takım elbıse gıyen,onun gıbı dusunen,höd zöt dıye bırı.
Dusunsene,romanya da sın yada polonya,bakın almanya hollanda demıyorum,lıder elınde cay ıle oy ıstıyor? Yada ucuz sebze satarak hava atıyor?
En buyuk dusman cahillik....
livaneli
26-02-2019, 20:44
...
Dusunsene,romanya da sın yada polonya,bakın almanya hollanda demıyorum,lıder elınde cay ıle oy ıstıyor? ...
O çayı adamın bir yerinde demlerler.
Cahillik sıfatlandırmasına katılmıyorum, bence ahlaksızlık,kişiliksizlik daha uygun bir sıfat. Kısa süreli çıkarını, arpasını, verilecek mevkii, çoğunlukça adam sayılmayı yeğleyen biri için cahil değil ahlaksız demek lazım.
Asıl sorun halkın bıle ısteye cahil bırakılması ve malesef sıstematık sekılde....
Halk dusuk egıtımlı oldukca,yasananları anlama yetısı düşüyor....
Ayrıca suan secmen olan ortalama 35 yasında kı adamın babasınabakıyırsun,ilkokul mezunu ve asgarı ucretlı.
Cocugu da orta ogretım mezunu ve asgarı ucretlı. Hala 2 goz evde oturuyor. Yanı adam fakırdirdi,cocugu da oyle. Ama bır fark var,onun gıbı olan bırı ve bırıkerı ulke yonetımınde. Beyaz corapla takım elbıse gıyen,onun gıbı dusunen,höd zöt dıye bırı.
Dusunsene,romanya da sın yada polonya,bakın almanya hollanda demıyorum,lıder elınde cay ıle oy ıstıyor? Yada ucuz sebze satarak hava atıyor?
En buyuk dusman cahillik....
bu halkı eğitecek kitlelere sahiptik
bu ülke 40lı 50li 60lı yıllarda iyi örgütlendi, paylaştı, okudu, öğrendi, uyguladı vs..
ama sonrasında o çok sevdiğimiz askerin 2 hamlesi bu ülkenin eğitimli nufusunu ya kırdı geçti ya da sürgüne gitmek zorunda bıraktı
şimdi arta kalanlarda ülke yönetiminde söz sahibi maalesef yapacak bir şey yok
ne demiş sevgili abd büyük elçimiz "our boys did it"
evet did it bak kocaman bir abd pazarı haline geldi ülke eğitim yok sınıf bilinci yok öğrenmek yok araştırmak yok gelişmek yok karakter yok
papazı vermezsen canına okurum diye twit atınca girdiğin ekonomik buhrandan çıkamıyorsun şimdi
ama ona da muhtaç artık yöneticiler bu yolun taşlarını onlar döşedi
hepsi her şeyin bilincinde, tüm siyasetçiler buna göre oyun kuruyorlar
mikelazi
01-03-2019, 16:08
35lt benzine 225tl verdim.yuuhh
baskan96
01-03-2019, 21:14
Lpg ye 18 kuruş zam var gece
caglarcb
03-03-2019, 00:23
Yok mu yakın zamanda indirim, b*ndirim havadisi :)
3.43 gördüm bu gün bir istasyonda. Hep dizel aldığım yerde in de 3.21 e aldım. Kürkten inen ötv yi lpg ye mi yüklediler yoksa. 18 kuruş baya ciddi artmış. 4 e doğru gidiyoruz sanırım.
Emtialar dususte. Zam eridi....
eskiden benzine zam geldiginde dizelcilerin sesi çıkmazdı gaza binenlerde zamlar karşısında ölü numarası yapardı sonra zamanla mazota bi köklediler şimdi dizelciler veryansın ediyor dizelciler isyanlardayken gaz speclerin yine sesi çıkmıyordu bu adamlar bayadır ölü numarasındaydılar sonra gel zaman git zaman lpg 4 tlye yürüyor gaz speclerinde sesi çıkmaya başladı...zaten gaz 4 tl oldugunda gazın bir numarası kalmıyacak 5 tlyi bile bulacak....yani bu zamlar genel anlamda herkesi yaktı.işin ilginç yanı inmiyorda...yani millet yakıt pahalı diye arabasına gaz taktırıyor onda bile gözleri var bilerek yapıyorlar
4tl den 5 e cıkacagını nasıl ongordunuz?
Benzın ıle gazın fıyat farkı yuzde kac?
Dızelın yukselmesı normal,urunun fıyatı artıyor. Mesela cuma gunu benzıne 13krs cıvarı zam var ama mazota yok. Bu ayarlamayı hukumet mı yapıyor?
Hondafatih
05-03-2019, 11:46
eskiden benzine zam geldiginde dizelcilerin sesi çıkmazdı gaza binenlerde zamlar karşısında ölü numarası yapardı sonra zamanla mazota bi köklediler şimdi dizelciler veryansın ediyor dizelciler isyanlardayken gaz speclerin yine sesi çıkmıyordu bu adamlar bayadır ölü numarasındaydılar sonra gel zaman git zaman lpg 4 tlye yürüyor gaz speclerinde sesi çıkmaya başladı...zaten gaz 4 tl oldugunda gazın bir numarası kalmıyacak 5 tlyi bile bulacak....yani bu zamlar genel anlamda herkesi yaktı.işin ilginç yanı inmiyorda...yani millet yakıt pahalı diye arabasına gaz taktırıyor onda bile gözleri var bilerek yapıyorlar
sizin demeniz ile(mecazen) 4 5 tlyi bulsa hiç düşünmem sökerim arabamdaki gaz sistemini
sizin demeniz ile(mecazen) 4 5 tlyi bulsa hiç düşünmem sökerim arabamdaki gaz sistemini
Ben söktüm :)
Zam yapilirsa 15krs.
Lpg ile benzin makasinin yuzdesi önemli...
Araç değiştireceğim, lpg düşünüyordum bu peş peşe gelen zamlardan sonra kararsız kaldım 1.2 tsi ile mi devam etsem acaba.
Lpg 1 senedir bu rakamın üstüne cıkmadı. Cıksada her daim benzin ve mazottan daha az zam yiyior. Düzgün montajlanmıs iyi afr ayarlı bir araç her sekilde diğer yakıtlardan daha az yakıyor.
lpg li 1.2 corsayı satıp dizel 207 aldım ilk günden mutluyum çok az yakıyor :D
Benim 16 yaşında eski teknoloji 1.6 Megane'ım lpgde 26-29 kuruş yakıyor. Şuan en az yakan dizel araç bile ortalama 5 litre yaksa bu rakama yaklaşamıyor. Yani şu an hala lpg avantajlı birde yeni teknoloji 1.2 ya da 1.0 gibi bir araca lpg olsa 20-25 kuruş civarında tüketim olacaktır. Şu an yol bilgisayarı verilerim ise karma kullanım için 6.8lt/100km ve ort hız olarak ise 35-40km/h olarak gözükmekte.
Lpg daıma ucuz olucaktır. Bunu kıyaslamak yersız. Hele dızel ile,mumkun degıl. Eger dızelı ucuz alıp,bellı km olmadan satarsınız ok.
Ama ılerleyen km de sorun cıkarıyor.
Ya yenı nesıl benzınlı alıp kullanmak gerek yada hıc dusunmeden lpg takmalı.
Lpg lı arac benzınlıden %60 dan fazla yakmalı kı, o da eşit olsun....
LPG candır da bi de piste sokmaya izin verseler ben de mutlu olucam ustam da :D
benzine yine zam varmış bu geceden itibaren ?
7'ye ne kaldı. Yazması enteresan okuması daha enteresan. Nereye gidiyoruz bilen var mı ?
Çok yakın geçmişte;
-Benzin 5 lira olacakmış
-Yok lan manyak mısın millet ayaklanır..
15 krş seçim öncesi ohh :)
Son dakika: Benzin fiyatına bu gece zam geliyor! Benzin fiyatı... - Haberler (https://www.haberturk.com/son-dakika-benzin-fiyatina-bu-gece-zam-geliyor-benzin-fiyati-2398885-ekonomi)
Gecen hafta 6 olan benzin bu hafta 7. Bence guzel, haftaya 8 olsun.
ekonominin içine ettiler. beceriksizliklerinden dolayı her şeyi vatandaşın sırtına yüklüyorlar. albayrak ekonomi bakanı oldu ama bir icraatını göremedik. hani ülke şaha kalkacaktı hani uçuşa geçecekti? daha çok geri geri gidiyoruz.
Abi bu zamlar geliyorda hiç düşmeyecek gibi geliyor bana hani artık benzinin 6'sı yada 5'i hayal oldu gibi. Sizce doğru mu yanlış mı ? seçimden sonra dahada artacak diyorlar arabaya binen kalır mı böyle bir durumda
Bınen de bulunur,oy veren zik beyınlı de bulunur.
Bu zammı taa 15 gun once yazmıstım ama yapmdılar,bızım cebımızde ki parayla halka yıne hava attılar.
Zammı 11 gun beklettıler.
Mazotta da zam vardı,sonra emtıalar dusunce gerek kalmadı. Ama arada yıne sırketler ve bayı zarar ettı.
Ekstra otv sınden de vazgecmıyor.
Dunyanın hıc bır yerınde gorulmemıs dıktatorluk. Aa pardon en ozgur ulkeydık,pardon.
ÜSTÜNERC
12-03-2019, 21:01
Bınen de bulunur,oy veren zik beyınlı de bulunur.
Bu zammı taa 15 gun once yazmıstım ama yapmdılar,bızım cebımızde ki parayla halka yıne hava attılar.
Zammı 11 gun beklettıler.
Mazotta da zam vardı,sonra emtıalar dusunce gerek kalmadı. Ama arada yıne sırketler ve bayı zarar ettı.
Ekstra otv sınden de vazgecmıyor.
Dunyanın hıc bır yerınde gorulmemıs dıktatorluk. Aa pardon en ozgur ulkeydık,pardon.
tez vakitte göç etsede kurtulsak artık abi.
Lpg zammının bır kısmını otv den karsıladılar. 5 krs...
Ama hala 3 krs daha duruyor.
Keyfı yonetım tam gaz...
Abi bu zamlar geliyorda hiç düşmeyecek gibi geliyor bana hani artık benzinin 6'sı yada 5'i hayal oldu gibi. Sizce doğru mu yanlış mı ? seçimden sonra dahada artacak diyorlar arabaya binen kalır mı böyle bir durumda
senelerdir sadece yükseliyor...beklemek yerine çok iyi para kazanmaya bakın.. arkadaşlar ülkede parası olana kriz yok,ülke dingonun ahırına döndü kimin eli kimin cebinde belli değil...şuan yangıın alt tabakadan başladı
ekonominin içine ettiler. beceriksizliklerinden dolayı her şeyi vatandaşın sırtına yüklüyorlar. albayrak ekonomi bakanı oldu ama bir icraatını göremedik. hani ülke şaha kalkacaktı hani uçuşa geçecekti? daha çok geri geri gidiyoruz.
Ya yuh artık ama bu kadarda olmaz ki, adamlar doları 3.90 dan 5.40a düşürmüş, tarım bakanı danışmanı olduğu patates firması kazansın diye patateste gümrük vergisi kaldırılsın bide gelmiş hiç biiey yapmıyorlar diyorsunuz. Napsım adamlar doları 5.40dan 3.50ye mi yükseltsinler.
mikelazi
13-03-2019, 10:04
seçim sonrası 7tl olur diyordum.bunun için pek seçimi beklemicez gibi
Ya yuh artık ama bu kadarda olmaz ki, adamlar doları 3.90 dan 5.40a düşürmüş, tarım bakanı danışmanı olduğu patates firması kazansın diye patateste gümrük vergisi kaldırılsın bide gelmiş hiç biiey yapmıyorlar diyorsunuz. Napsım adamlar doları 5.40dan 3.50ye mi yükseltsinler.
ahahaha haklısın ;)
Artık arabayı kıpırdatmadan, evin önünde yıkar cila atar uzaktan bakarız.
Bu milletin artık biraz olsun aklı başına gelmeli. bu rakamlar.. bu piyasa..
Allah sonumuzu hayır etsin..
GokhanRS
14-03-2019, 09:25
Artık arabayı kıpırdatmadan, evin önünde yıkar cila atar uzaktan bakarız.
Bu milletin artık biraz olsun aklı başına gelmeli. bu rakamlar.. bu piyasa..
Allah sonumuzu hayır etsin..
10karakter. :) :)
Dış Mihraplar ( en sevdiğim klişe bahane) ; bizim faydalı kullanım ömrümüz tamamlanana kadar süründüre süründüre uyuta uyuta bu şekilde gitmemizi sağlar.. Ne zaman bu ömür biter iç savaş tı kürdistandı ıvır zıvır olaylar patlar..
Ülkemin heryeri güzel doğusu batısı, insanlarımız da güzel ; ama temel taşlarımız o kadar sarsıldıki.. adabı maşeret , Sofra kültürü, Eğitim , adalet , liyakat.. Özellikle adalet kısmı .. adalet eğitim saygı olmayınca geriye ne ahlak kalır nede beklenti..
İnşallah herşey yoluna girer ve tekrar huzurlu günlere kavuşuruz..
Dış Mihraplar ( en sevdiğim klişe bahane) ; bizim faydalı kullanım ömrümüz tamamlanana kadar süründüre süründüre uyuta uyuta bu şekilde gitmemizi sağlar.. Ne zaman bu ömür biter iç savaş tı kürdistandı ıvır zıvır olaylar patlar..
Ülkemin heryeri güzel doğusu batısı, insanlarımız da güzel ; ama temel taşlarımız o kadar sarsıldıki.. adabı maşeret , Sofra kültürü, Eğitim , adalet , liyakat.. Özellikle adalet kısmı .. adalet eğitim saygı olmayınca geriye ne ahlak kalır nede beklenti..
İnşallah herşey yoluna girer ve tekrar huzurlu günlere kavuşuruz..
Bold yaptığım kısma katılmıyorum. Güzel insanlar illaki vardır,
Ama insanımız ÇIKARCI. BU gün çıkarı değiştiğinde en koyu x partili gider y partisine oy verir.
Çalıyor ama çalışıyor diyen de bizim insanımız unutmamak lazım. Piyasa içinde biraz iş yapmaya başladığımdan beri insanları ne kadar az tanıdığımı anladım. Yıllardır şirket içinde kör olmuşuz.
Son 1 sene de ülkeye dair umutlarım gittikçe azaldı gerçekten. Üzülüyorum bu duruma ama gerçek bu maalesef.
İyi insanlara selam olsun bu arada :)
Bir de mihrap değil mihrak nacizane :) Ama güzel klişe gerçekten.
Bu kadar yavşak ve donek varken ulkede ıstıkrar ve huzur zor degıl,mumkun degıl.
Kızım ****** ama eve para getırıyor dıyen buyuk bır zumre var onumuzde....
Neyse,benzınde hala 15krs zam yuku var,bılerek yapmıyorlar.
mikelazi
14-03-2019, 10:52
bugün fulledim 28.14lt 185tl tutu.benim için çok buyuk rakamlar :( yaz gelsede scootera geçsem
enes_srb
14-03-2019, 11:30
Arabam benzinli sehir ici 7.5 litre yakiyor egzoz vs var aslinda rakam guzel ama benzin 7 ye dayanmisken bi espirisi kalmiyor. hafta ici her gun mecbur 35 lira yakiyorum hafta sonu 2 gunum bos arabami cikarirken dusunuyorum ne diyebilirim ki . 10 olsun da en azindan bi sure dusunmeyelim zammi :D
bugün gece yarısından itibaren benzine 13 krş zam geliyor :)
Zam 10 gun once geldı ama yıne yapmadılar,3 kez falan yazmıstım. Hukumet ısın ıcıne ıyıce ettı.
Buarada tekırdag cıvarlarında satılık ıstasyonu olan arkadasım bana pm atmıstı ama mecburen her hafta pm sıldıgım ıcın oda mecburen sılındı doldugu ıcın.
Eger okuyorsan bana ulasırmısın?
Kozayatağı carrefour halin orada Petrolofisi el değiştirmiş. Ne güzel araçtan inmeden mobil ödeme ile alıyordum oradan yakıtı. TP olmuş şimdi...
997TT abi selamlar, bir gelişme var mı mazotta ?
baskan96
25-03-2019, 10:24
Zam var diyorlar
mikelazi
25-03-2019, 14:18
seçim öncesi bir haftada zam yapmaz bence :P
yapmasa iii olur :)
Asılsız dediler.. En azında 6g-n sabrederler :)
exclusive
25-03-2019, 14:56
Motorinde çarşamba gününe kadar fiyat değişimi yoktur
Benzinde pazartesiyi salıya bağlayan gece 17 krs zam beklenmektedir
bu beklenti cuma rakamlarına göredir cuma akşam başlayan döviz hareketleri ve brent fiyatlarındaki düşüş hesaplanmaya alınmamıştır
ayrıca zam pompaya yansır mı yoksa ötv den mi karşılanır belli değil
Gelen mesaj bu yönde Murat abi görürse daha sağlıklı bilgi verebilir
LPG'den dolayı bayadır benzin almıyordum. bugün şirket aracına alırken 6.72 olduğunu gördüm. vauvv oldum
Motorinde çarşamba gününe kadar fiyat değişimi yoktur
Benzinde pazartesiyi salıya bağlayan gece 17 krs zam beklenmektedir
bu beklenti cuma rakamlarına göredir cuma akşam başlayan döviz hareketleri ve brent fiyatlarındaki düşüş hesaplanmaya alınmamıştır
ayrıca zam pompaya yansır mı yoksa ötv den mi karşılanır belli değil
Gelen mesaj bu yönde Murat abi görürse daha sağlıklı bilgi verebilir
Grubumuzu kopyalamıs bırı :(
Zam zaten 1 haftadır var,8.gun bugun. Ancak ne otv den karsılıyor ne zam yapıyor. Yıne cebımızde ki parayşa halka hava atıyor....
Mazotta suan zam var ama ortama ıcın 1 gun daha gerek...
mikelazi
26-03-2019, 11:17
millet dolar-altın-faiz derdinde
ben 19lt lik damacanalara mazot ve benzin koyup saklasam daha mantıklı gibi :)))))))))
Benzın dekı 22krsluk zammı hala yapmıyorlar. Mahvettıler pıyasayı...
mikelazi
27-03-2019, 14:21
1nisanda sigaraya zam tam tamları çalmaya başladı.
Benzın dekı 22krsluk zammı hala yapmıyorlar. Mahvettıler pıyasayı...
benzin 7 lira diye manşete çıkmaktan korkuyorlardır
Pazartesi günü biz size demiştik bizi sevmediniz istikrar gitti
Ahanda zam 7.50 tl benzin derler mi
Derlerrrr :)
Pazartesi günü biz size demiştik bizi sevmediniz istikrar gitti
Ahanda zam 7.50 tl benzin derler mi
Derlerrrr :)
derlerrr derlerrr :)
Suan dolar ortalaması 5.35 de zam ıhtıyacı 13krs ama 2 haftadır yapmıyorlar.
Secımden sonra yapılıcak ama zararı kım odeyecek?
Her pıyasanın oldugu gıbı bunun da ıcıne ettıler!
iki haftadır opetten akaryakıt alamadık,hep aynı cevap abi satış yok. bir bağlantısı olabilir mi? tamamen sektör dışıyım kusura bakmayın.
free-hifi
28-03-2019, 10:55
1nisanda sigaraya zam tam tamları çalmaya başladı.
patrona kızdım yılbasından önce yaptığım 100 k lık sigara stoğunu bozdum :D
mikelazi
28-03-2019, 11:07
patrona kızdım yılbasından önce yaptığım 100 k lık sigara stoğunu bozdum :D
en aşağı 2tl diyorlar :)
bence patrona ciddi kızmışsın
benzin 7 lira diye manşete çıkmaktan korkuyorlardır
Firmalar sıkıntısız bir şekilde mal veriyor şu anda.. Ama nisanda beklenti olduğunuda söylüyorlar.. 1 Nisan olmazda Nisanı çıkarmadan muhtemelen 2-3 lira civarı bir zam sözkonusu
Firmalar sıkıntısız bir şekilde mal veriyor şu anda.. Ama nisanda beklenti olduğunuda söylüyorlar.. 1 Nisan olmazda Nisanı çıkarmadan muhtemelen 2-3 lira civarı bir zam sözkonusu
Bunu ne ye dayanarak soyledınız,altını doldururmusun?
Bunu ne ye dayanarak soyledınız,altını doldururmusun?
abi çok pardon sigara zammı mesajını alıntılayacağıma bir alttaki benzin mesajını alıntılamışım , mesajda sigara diye belirtmediğim içinde üstteki mesajla uyumlu olmuş..
arabasızadam
28-03-2019, 21:06
Rakıyı birayı evde yapıyodum,sigaradanda tütüne geçicez o zaman ,2023 tede tezek içeriz aq.
bugünleri çok özleyeceğiz çokk......
LPGciler için bilgi vereyim, Aytemiz'in fiyat avantajı kalmadı artık, Koşuyolu & Bostancı yanyoldakiler standart 3.37'den satıyor güncel olarak. Ben de eve yakın olduğu için Anadolu Hisarı'nda Shell'in kendi istasyonundan alıyorum gazı. Bu aralar oranın gazından bi tık daha memnunum sanki. Gazlarken fark yok da alt devirlerdeki yanmada fark var gibi, şanzımanın tepkilerine takığım bu ara, oradan fark ediyorum
Ayrıca Aytemiz'in %5 indirim kartı vardı benzin ve mazotta, onu da %3'e düşürmüşler, BKM Express kampanyası var onu kullanırsanız onda da %3 yapıyor zaten. Benzini oradan almaya devam ediyorum, 6.70 olunca 7'den, 6.49 olunca 6'dan alıyormuş gibi psikolojik tatmin sağlıyor, ne günlere kaldık :D
AhmetKadir
30-03-2019, 08:26
LPGciler için bilgi vereyim, Aytemiz'in fiyat avantajı kalmadı artık, Koşuyolu & Bostancı yanyoldakiler standart 3.37'den satıyor güncel olarak. Ben de eve yakın olduğu için Anadolu Hisarı'nda Shell'in kendi istasyonundan alıyorum gazı. Bu aralar oranın gazından bi tık daha memnunum sanki. Gazlarken fark yok da alt devirlerdeki yanmada fark var gibi, şanzımanın tepkilerine takığım bu ara, oradan fark ediyorum
Ayrıca Aytemiz'in %5 indirim kartı vardı benzin ve mazotta, onu da %3'e düşürmüşler, BKM Express kampanyası var onu kullanırsanız onda da %3 yapıyor zaten. Benzini oradan almaya devam ediyorum, 6.70 olunca 7'den, 6.49 olunca 6'dan alıyormuş gibi psikolojik tatmin sağlıyor, ne günlere kaldık :D
Memleket genelinde gazi ucuza kullaniyorsunuz yine guzel haber:) 3.88 4.08 arasi degisiyor doguda fiyatlar
free-hifi
01-04-2019, 11:37
Benzin zammı ne durumda murat abi ?
Memleket genelinde gazi ucuza kullaniyorsunuz yine guzel haber:) 3.88 4.08 arasi degisiyor doguda fiyatlar
Bu nasıl bir fark, ben cuma günü 3.15 den pazar günü de 3.24 den aldım 2 farklı istasyondan. 4.08 nedir yahu :S
AhmetKadir
01-04-2019, 12:37
Bu nasıl bir fark, ben cuma günü 3.15 den pazar günü de 3.24 den aldım 2 farklı istasyondan. 4.08 nedir yahu :S
Yakinda samsuna tasinicam arabanin yakit ortalamasi dusecek yani sevindim bunu okuyunca:)
Yakinda samsuna tasinicam arabanin yakit ortalamasi dusecek yani sevindim bunu okuyunca:)
Fiyatlar sakarya için yanlız :) samsunu araştırmak lazım.
32krs benzıne zam,carsamba da mazot.
Bakalım yapıcaklar mı?
ErayCerit
01-04-2019, 19:39
32krs benzıne zam,carsamba da mazot.
Bakalım yapıcaklar mı?
mazotun ortalama fiyat belli mi ?
Bu zamlardan sonra da çıkıp bakın bize oy vermediniz ekonomi batıyor dicekler.
Zam AKP nin fıtratında var beyler.
unuttunuz seçim öncesi hemen :D:D:D
Mazot daha az ama yıne de guzel rakam olur. Fıyatlar cok oynak.
Buarada zammı yapmadılar,otv den de karsılamadılar...
Mazot daha az ama yıne de guzel rakam olur. Fıyatlar cok oynak.
Buarada zammı yapmadılar,otv den de karsılamadılar...
İstasyonlar ne zaman satışı durdurur abi böyle giderse
Rekabet yapmıyorlar. Ama olan mal getırene oluyor.
34krs un 19krs unu yaptılar benzın e...
7 lirayı devirdi Trabzonda :(
Motora da arabaya da kredi kartı ile tam depo alırdım. Artık cebimde benzin için ne kadar ayırdığım para varsa o kadar alıyorum, olabildiğince az biniyorum otomobile.
34krs un 19krs unu yaptılar benzın e...
abi merhaba,
mazotta bir gelişme var mıdır?
sanırım bir süre zamlar devam edecek, özellikle ülke bu durumdayken (şahsi görüşüm)
2001 corsam var 1.2 lpg, satacaktım vazgeçtim. 1.2 araba bile 30 kuruş yakıyor şuan lpg olmuş. 3.26 3.42. 2015 jetta kapıda yatıyor haftada bir marş basıyoruz, 30.000 km olmadı daha.
Mazot a da 14krs guzel gıder mi?
Su gibi akar.
Ne zaman abi?
14 az gelir kanaatindeyim.
Suan olması gerek ama yıne ne yaparlar bılemıyorum.
CloudGrey
04-04-2019, 10:15
Bana 2017 Nisan refarandumundan çıkan sonuçtan bugüne kadar olan süreçte olan bir tek olumlu bir şey söylebilirmisiniz?
Bana 2017 Nisan refarandumundan çıkan sonuçtan bugüne kadar olan süreçte olan bir tek olumlu bir şey söylebilirmisiniz?
bu sayılır mı?
"Yeni Zelanda Başbakanı Cüzdanını Unutan Annenin Parasını Ödemiş.
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in markette ödeme sırasında önünde bulunan iki çocuklu bir annenin cüzdanını unuttuğunu fark ederek aldıklarının parasını ödediği ortaya çıktı."
:soru:
Ahmetfikri
04-04-2019, 10:39
daha da eskiye 2010 referandumuna da gidebiliriz darbe anayasasını değiştirmek için cemaatçı destekli kampanyalar yapıldı sonra cemaatçılar darbe yaptı :)
Suan olması gerek ama yıne ne yaparlar bılemıyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin abi...
Anca oturup zamları izleyebiliyoruz sadece.
Son Dakika: Motorin fiyatına zam geliyor! - Haberler (https://m.haberturk.com/motorin-fiyatina-zam-2425558-ekonomi)
Havar dostlar havarrrr :)
Bakalım pazartesı yapacaklar mı...
Allahtan yaz geliyor ,havalar ısınıyor. Cüzdanımın bekası için bisikletle gidip geleceğim işe.
Valla havalar ısınıyor ,geçen yaz50 cc bir scooter aldım 5 lt benzinle 250 k km yapıyorum kafam rahat.
acaba evde rakı bira yapanlar kimyagerler evde benzin yapamazmı alt tarafı suyu yanıcı yapacaklar hepsi bu
Brent petrolün varili 71 doları geçti
Geliyor yine sanırım ZaM :)
Suan dolar ortalaması onemli.
Farkındaysanız mazot zammı yapılmadı ve zam yuku 24krs cıvarına cıktı.
Benzın de ıse yaklasık 17krs ları konusabılırız yarın,tabı ekstrem bır dusus olmazsa...
İstikrar ne kadar guzel şey....
arabasızadam
09-04-2019, 10:37
acaba evde rakı bira yapanlar kimyagerler evde benzin yapamazmı alt tarafı suyu yanıcı yapacaklar hepsi bu
Onu yapabilsem evde rakı bira yapmama gerek kalmazdı .:D
Farkındaysanız mazot zammı yapılmadı ve zam yuku 24krs cıvarına cıktı.
Benzın de ıse yaklasık 17krs ları konusabılırız yarın,tabı ekstrem bır dusus olmazsa...
İstikrar ne kadar guzel şey....
Güzel güzel biraz daha birikip istasyonlar yakıt vermeyi kapatırlar mı peki ?
Zarar ediyoruz diye yoksa bu hafta zammı yapıştırırlar mı sence abi
Mazota 23krs zam geldı. 7krs da otv den yanı toplam 30krs zam...
Secımı saıbeye sokmaya devam edın,içine ettınız herseyın aq!
Carmageddon
09-04-2019, 19:36
Mazota 23krs zam geldı. 7krs da otv den yanı toplam 30krs zam...
Secımı saıbeye sokmaya devam edın,içine ettınız herseyın aq!
Ben o kadar olumsuz görmüyorum abi, ekonomik kriz sertleştikçe destek azalıyor ancak böyle bitecek bu iş maalesef. Herkes cebindeki paraya bakar. Yıllardır tanıdığım ekonomi alanında görev yapan bir akademisyen tanıdığım yıl sonu dolar tahminini 1 dolar = 8.6TL olarak söyledi bana. Sebebi de her geçen gün TL negatif etken sayısının artması.
Duzeltme:
Benzın de 13krs pompaya,7krs otv den toplam da 20krs.
Mazot da 6 kra pompayaa 6krs otv den toplam da 12 krs zam gelmıstırr.
Ama toplam zam yuku karsılanmamıstır,bızım cebımızde kı parayla hava atmaya devam....
bazen facebook anılarında denk geliyorum benzin 4.20 olmuş filan isyan etmişim, artık isyan bile etmiyorum..
GokhanRS
09-04-2019, 21:49
bazen facebook anılarında denk geliyorum benzin 4.20 olmuş filan isyan etmişim, artık isyan bile etmiyorum..
Herkes hak ettiği gibi yaşıyor.
Murat abinin verdiği rakamlar gasetelere yansıdı.
Son dakika: Benzin ve motorine zam! - Ekonomi haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/son-dakika-benzin-ve-motorine-zam-4-4360992/)
Sonunda Bakü Ceyhan boru hattına bi bypass yaptıracaklar böyle giderse :D
GokhanRS
11-04-2019, 09:03
İslami usüllere uygun soyulduğumuzdan problem yok.
Kimsenin sesini çıkaracağını sanmıyorum. Benzin 2 liraykende ses çıkmadı 7 liraykende ses çıkmayacak. Hatta 10 lira olsun da zengin fakir belli olsun demeye başladık bile. Espiri yaptığını sanan varsa söyliyeyim, 10 lira olacak zaten. O yüzden komik değil.
CloudGrey
11-04-2019, 09:17
İslami usüllere uygun soyulduğumuzdan problem yok.
Kimsenin sesini çıkaracağını sanmıyorum. Benzin 2 liraykende ses çıkmadı 7 liraykende ses çıkmayacak. Hatta 10 lira olsun da zengin fakir belli olsun demeye başladık bile. Espiri yaptığını sanan varsa söyliyeyim, 10 lira olacak zaten. O yüzden komik değil.
komprador burjuvanın şunu öğrenmesi gerekir ;
proleter tayfa yok olursa onlarda yok olur ;)
güç,kullanılcak yeri yoksa kendi kendini bitirir...
bakalım en son elimizde bi canımız kalınca neler olacak?
Mr.Bilal
11-04-2019, 10:59
Güncel.....
(Zam nezaman)
free-hifi
11-04-2019, 14:17
Dolar yukarı yönlü cumartesiden yada salıdan geçerli bir şov yaparlar mı acaba ?
Bugun oglen ki yorum idi bu ama emtialar fena düştü. Ama zaten zam eksik yapildi...
Benzinde 22,
Motorinde 18 krş/lt zam geldi ama otv den karsilandi,gecen haftanin zammiydi...
Benzinde 22,
İstasyonlar kazan mı kaldırdı acaba çıtırdan :D
Benzinde 22,
Yakın tarihte bu zamları yansıtırlar mı sence abi
bütçeye sağlam geçiriyorlar yine bize giriyor..
Istasyonlar zaten zarar da. Zamları gec yaparak sadece kendılerı kazanıyor,geri herkes kaybedıyor.
Bu otv işi ne kadar devam eder bılemıyorum ama tunelin sonunda ki ısık insallah gelen tren degıldır....
16 nisandan beri stabilmiyiz yahu yokmu haber
1 aydır indirim bindirim yok mu ?
geçen buraya yazacaktım aklıma geldi. benzin 6-7 kuruş mu ne zam oldu ama ötv'den karşılandı dendi, benzin değişmedi ama lpg astronomik rakamlara çıktı. indirimli diye yazanlar 3.30'lara filan satıyor.
Karsız satmakdan yoruldu bayıler.
Ayrıca otv den karsılanıyor ama baska kalemlere zam yapıyor hukumet...
Trabzon merkezde shell 97 oktan 7,20 idi ötv den karşılanmaya başladığında. Ufak ufak 2 şer kuruşluk zamlarla şu anda 7,27 tl ye çıktı.
CüneytIşıkkent
17-05-2019, 09:12
Ben hep 200.Tl alırım:p
Trabzon merkezde shell 97 oktan 7,20 idi ötv den karşılanmaya başladığında. Ufak ufak 2 şer kuruşluk zamlarla şu anda 7,27 tl ye çıktı.
Bılınclı tuketıcı,helal olsun.
Sebebı ıse yıne hukumet kaynaklı.... ve bu otv den karsılanma ısı malesef bıtıcek....
Bılınclı tuketıcı,helal olsun.
Sebebı ıse yıne hukumet kaynaklı.... ve bu otv den karsılanma ısı malesef bıtıcek....
ÖTV'den karşılanma bugün iptal edilse pompaya yansıması nasıl olur abi?
denizhandinc
17-05-2019, 11:05
ÖTV'den karşılanma bugün iptal edilse pompaya yansıması nasıl olur abi?
büyük pompa olur
Bu iki kuruşluk gizli bindirmeleri bende fark ediyorum.Ankara'da mazot 6.56'ya kadar çıktı.Nedeni nedir ? Böyle bir hakları var mı?
denizhandinc
17-05-2019, 14:06
bu 1-2 kuruşluk bindirmeler 24 saatte litre başına muazzam para yapar. Kafalarına göre nasıl yapıyorlar bunu? Ondan sonra yok bayiler karsız satıyor yok kar edemiyoruz diye aglıyorlar ortalıkta.
geçen benzin bitti lpgli araçta benzin almak üzere aytemize gittim litre başına 15kr indirim güzel rakam tavsiye ederim. yalnız ekranda fulleme seçeneği olmaması kötü o da ödemeyi sistem önceden aldığı için muhtemelen
mikelazi
17-05-2019, 16:09
hayatımız zam
Ankara'da, Eskişehir yolunda Anadolu Bulvarına gelmeden Damla Petrol vardı şimdi değişti Total oldu ve 6,86TL'ye benzin satıyor hemen yanındaki istasyonlar 7,15'e satıyor. Bu istasyon hakkında bilginiz var mı? Geçenlerde şeytana uyup oradan benzin aldım ucuz diye inşallah başıma bir iş gelmez.
Ankara'da, Eskişehir yolunda Anadolu Bulvarına gelmeden Damla Petrol vardı şimdi değişti Total oldu ve 6,86TL'ye benzin satıyor hemen yanındaki istasyonlar 7,15'e satıyor. Bu istasyon hakkında bilginiz var mı? Geçenlerde şeytana uyup oradan benzin aldım ucuz diye inşallah başıma bir iş gelmez.
Ben full speed den pendikte 5.48 den mazot aldım.ama çabuk bitti
Cok ucuzlara dıkkat.
Eger Otv den karsılanması kalkarsa kac olur ben soylemeyım.
Evet ıstasyonlar zarar edıyor.
Evet zam yapabılırler ama zaten tavan fıyatdan uzaklar.
OrcunInce
17-05-2019, 21:46
Allahtan yaz geldi de motora biniyoruz.. Bunun kışı da var biliyorum :)
Damla petrolden yillarca cevremdekiler yakit aldi bir problem olmadi. Ben yuzde 3 indirim ile podan 6.92 ye aliyorum benzini. Yani aslinda cogu buyuk firma sirketlere kurumlara indirimli veriyor.
Burada bazı aytemizler tam 7 tl den satıyor litresini yani diğerlerinden 25 kr ortalama ucuz. Yakıt aldım menzilde sıkıntı yok. Rollinge çıktım gazlamada sıkıntı yok. Boşu boşuna shell 97 oktan tiribine giriyormuşum gibi gelmeye başladı.
Tamamen bakkal hesabıdır.
ÖTV’den karşılanma konusundan önce TR’deki euro diesel fiyatı EU’da ki ile denk sayılırdı. Litrede en fazla 10-15 kuruş fark olurdu.
Eu’da diesel’in litre fiyatı ortalama 1.3€
EUR-TRY paritesi ortalama 6.8
1.3*6.8= 8.8TL
Özet: ÖTV’den karşılanma biterse ve bayi karları eski günlerdeki orana yükseltilirse euro diesel’in litresi 8.5TL’den aşağı olmaz gibi.
Bu hesap yanlis ama :)
bizde otv olmasa zaten ucuz olmaliyiz. Euro ya endekslemeyin,oranin ortalama gelirine gore fiyatlar.
Burayı bir güncelleyeyim. 23 haziran seçimine kadar sessiz kalacak gibi fiyatlar.
aynen. normalde bayrama yaklaşınca millet yola çıkacak diye zamlarlardı ortalığı
aynen. normalde bayrama yaklaşınca millet yola çıkacak diye zamlarlardı ortalığı
Hala şansları var. Çıkmadık candan ümit kesilmez :D
İstanbulda 6,99 olan fiyat Lüleburgaz'da 7,05. 1-2 oynardı ama 6 kuruş oynadığına ilk defa şahit oldum.
Bugun 11krs mazot da ındırım var.
Heyecan yapmayın. Otv ye eklenıcek.
Bugun 11krs mazot da ındırım var.
Heyecan yapmayın. Otv ye eklenıcek.
Hayali bile güzeldi
Burayı unuttuk...
Benzınde 41 kurus ındırım var,cok sevınmeyın 10 kurusu sadece pompaya.
Lpg de32 krs ındırım var,12 sı pompaya.
Mazotta 17 kurus ama pompaya hıc yok. Aslında 4 krs vardı ama ıptal ettıler.
İnsan mutlu oluyor indirim yazısını görünce
Indırım bıze degıl,vergıye eklendı.
mikelazi
03-06-2019, 15:17
zam gelmesinde onada razıyız...
ne hale getirdiler bizi. 5tl olursa protesto edelim diyorduk,şuan 7tl.çıt yok
turkuvaz medya bugün dediki benzin ucuzladı şaşırdım zam yapılırken hiç haber yok ölü taklidi indirim gelince allah razı olsun indirim yabdılar
Cuma gunu benzinde 17 krs, mazot da 6 krs civari indirim olabilir....
Mazot da 21 krs
Benzinde 19krs indirim var suan
Benzin 3 dür iyi iniyor. Mazot nihayet pompaya yansiyor...
Gokhan43
06-06-2019, 15:02
Mazot da 21 krs
Benzinde 19krs indirim var suan
Benzin 3 dür iyi iniyor. Mazot nihayet pompaya yansiyor...
Bu gece 12'den sonra mı yansıyacak fiyatlar ?
Aynen ama tatıl dıye emınım duzenbazlık yaparlar.
11:30 da 300 Tl ye depoyu fullemeseydim keşke :angel:
https://i.hizliresim.com/JVEv7J.jpg
Elimden geldigince yaziyorum.
Yarın depoyu fulleyelim.
İndirimler yakında bindirim olarak geri döner nasılsa :D
Saliya kadar kesin zam var. Su 2 gun doldurun ...
mikelazi
08-06-2019, 08:52
hayda.
bayram sonrası parada yohh,depoda boş
-Murat Özcan-
08-06-2019, 09:57
Keşke hep indirim olsa diyeceğim diyemiyorum yakında bindirim başlar..
Murat abi merter'e class oil açıldı 2.99 dan gaz veriyor. 2 kere fulledim şuanlık sıkıntı yok gibi. Ne dersin?
Murat abi merter'e class oil açıldı 2.99 dan gaz veriyor. 2 kere fulledim şuanlık sıkıntı yok gibi. Ne dersin?
Bende onun açılmasını bekliyordum
Mazot ne kadar
Biara stoklamasını yapıyorduk.
Soyle yapın. Tam dolu depo alın ama lpg deposunun bos oldugundan emın olun. Once pompa dogru mu onu test edın.
Sonra gıttıgı km yı,aynı sartlarda test edın.
Malesef ulkemızde gazın hacmını artırıcı katkılar kullanıyorlar....
Bende onun açılmasını bekliyordum
Mazot ne kadar
Yiğit abi mazota bakmadım ama uğrayınca yazarım konuya, 2.99 görünce 2 kere daldım LPG'ye :D
Biara stoklamasını yapıyorduk.
Soyle yapın. Tam dolu depo alın ama lpg deposunun bos oldugundan emın olun. Once pompa dogru mu onu test edın.
Sonra gıttıgı km yı,aynı sartlarda test edın.
Malesef ulkemızde gazın hacmını artırıcı katkılar kullanıyorlar....
Mesele anlaşıldı Murat abi 2 depo kullandım çekiş güzel tabela'da doğru gidiyor şuan. En uygun 3.21 PO'da var gaz, 22 kuruş büyük fark.
Yiğit abi mazota bakmadım ama uğrayınca yazarım konuya, 2.99 görünce 2 kere daldım LPG'ye :D
5.79 cok iyi :)
Merter'de nereye açtı? karşıya geçtiğimde bitince uğrayayım. Göztepe'den alıyordum hali hazırda. problem yaşamadım.
Merter'de nereye açtı? karşıya geçtiğimde bitince uğrayayım. Göztepe'den alıyordum hali hazırda. problem yaşamadım.
merter mc geç ilerde sağda yön şirinevler yanyolda kal
o istasyon babamın eski ortağının shell di onceden
6,7 ay boş kaldı batman lı bir iş adamı almış
depoyu fulledim bende 1 saat once güzel istasyona benziyor.
incirli moil 5,97 Tl di en ucuz artık class cıyız :D
merter mc geç ilerde sağda yön şirinevler yanyolda kal
o istasyon babamın eski ortağının shell di onceden
6,7 ay boş kaldı batman lı bir iş adamı almış
depoyu fulledim bende 1 saat once güzel istasyona benziyor.
incirli moil 5,97 Tl di en ucuz artık class cıyız :D
Kullandıkça yorumlarını belirtirsen sevinirim.
Evime çok yakın, benzinini deneme niyetim var ama daha cesaret edemedim valla ütopik ucuz :)
Benzinini deneyen görüşlerini beyan ederse sevinirim.
Murat abi açıkcası seninde yorumlarını merak ediyorum burayla alakalı?
Kullandıkça yorumlarını belirtirsen sevinirim.
Evime çok yakın, benzinini deneme niyetim var ama daha cesaret edemedim valla ütopik ucuz :)
Benzinini deneyen görüşlerini beyan ederse sevinirim.
Murat abi açıkcası seninde yorumlarını merak ediyorum burayla alakalı?
sahibi batman lı ama istasyon istanbulun kalbi denebilecek göz ününde bir yer
göztepe e-5 de class var sahibi aynı kişi olabilir orda bir sıkıntı yok demişlerdi
mazot aldım ben bakalım ne olacak ben bir sorun çıkacağını zannetmiyorum
Cayirova classtan hep fullerdim sirket araci varken 40 50kurus assagi satarlardi en ufak sorun yasamadim hatta litre olarak shell le ayni km gidiyordu.
Testınızı ıyı ve sartlar aynı yapın.
Kımsenın cebi ve keyfı yanmasın.
Testınızı ıyı ve sartlar aynı yapın.
Kımsenın cebi ve keyfı yanmasın.
Öz yazından mesajını aldım.
Kendi aracımda shellden şaşmıyorum. Tank temizliği, filtre değişimi, pompa bakımı konusunda emin olmadığım istasyondan almıyorum. Mecbur kalıp girersem de pompa sayaç hızına bakıyorum. Baktım yavaş ilerliyor hemen yakıt alımı bırakıyorum. Pompa filtresini zamanında değiştirmeyen istasyondan herşey beklenir.
Mesajında ima ettiğin istasyonlardan sadece rent a. Car aracına yakıt alırım