Orijinalini görmek için tıklayınız : CADDE Dizisi
Eray Yümsel
10-06-2008, 23:35
arkadaşlar şimdi reklamlarda gördümde... bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... konusu vs...
benden fazla yaşıcan bende kıçımı yırtıyodum youtube dizi.com filan fragmanı nı arıyorum :) ferro ile corvet gazlıyo sonra birisini alıyo altına Allah korusun imseye göstermesin
Low-Rider
10-06-2008, 23:46
Hangi kanalda çıktı reklamı?
Hangi kanalda çıktı reklamı?
ATV YAZ DİZİSİ MUTLAKA
Vtec-SEDAN
10-06-2008, 23:46
yerli dizi mi
Eray Yümsel
10-06-2008, 23:48
yerli dizi brolar. rol mol alırız yazılmak lazım heeuueheeue
Eray Yümsel
10-06-2008, 23:50
benden fazla yaşıcan bende kıçımı yırtıyodum youtube dizi.com filan fragmanı nı arıyorum :) ferro ile corvet gazlıyo sonra birisini alıyo altına Allah korusun imseye göstermesin
görünce sasırdım bende ama km göstergesi dibe dayanma sahnesinde check up yapmışlar ahuehweue amele gibi yanıyo bütün lambalar... inş iyi bişeydir. izlerken zevk alırız
degişik bişey olacaga benziyo
atv de boyuna verio fragmanını
Eray Yümsel
11-06-2008, 00:17
ewt c5 vs phorche idi sanırım siyah
görünce sasırdım bende ama km göstergesi dibe dayanma sahnesinde check up yapmışlar ahuehweue amele gibi yanıyo bütün lambalar... inş iyi bişeydir. izlerken zevk alırız
o değilde sonra cadde de gazlanıyor diye olaylar çıkmasada zaten başımızda S virajı gibi bi bela var anadolu yakasında :ofk:
geçen yıl ferrari var diye atv de bir diziye bakmıştım düşündüğüm şey yoktu malesef:S:D
inş.bu güzel bişeydir:D
Low-Rider
11-06-2008, 00:30
reklam bugün dönmeye başladıysa fragman 1-2gün içinde düşer nete.
reklam bugün dönmeye başladıysa fragman 1-2gün içinde düşer nete.
bu akşam dönmeye başladı
youtube de cadde yazdım amator bi cadde çalışması vardı izlemenizi tavsiye ederim :hehe: :hehe: :hehe:
caddede sahil yolunda cekimlerine denk geldik gürselle gecen gün dedim nie arka tekerlere sis veriolar bu vettenin :D hatırladınmı len :D
Low-Rider
11-06-2008, 00:58
bu akşam dönmeye başladı
youtube de cadde yazdım amator bi cadde çalışması vardı izlemenizi tavsiye ederim :hehe: :hehe: :hehe:
:D:D
üniversite öğrencilerinin çektiği bir film var bide "cadde" isimli,ona denk geldim bende ararken.
atv uydu yayınına sıfre girdi bı halt ızleyemıoz:) dıer yayından bakem barı:)
Low-Rider
11-06-2008, 01:00
atv uydu yayınına sıfre girdi bı halt ızleyemıoz:) dıer yayından bakem barı:)
Onun da çözümü var :)
SAT-TURKEY'den alınan habere göre EURO 2008 lisans anlaşmaları nedeni ile ATV, Türksat 2A uydusu üzerindeki yayınını maç saatlerinde şifreli olarak verecek. Ancak küçük bir işlemle sorun halledilebiliyor.
EURO 2008 Uluslararası lisans anlaşmaları nedeni ile ATV Türksat 2A uydusu üzerindeki yayınını maç saatlerinde şifreli olarak verecek. EURO 2008 maçlarını izlemek isteyen uydu anten kullanıcılarının yapması gerekenler ise şunlar:
1. Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde "CAS", "Key Girişi", "CAS System", "CAS Keys" veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.
2. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)
3. Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.
Not: Maç yayınları, Türkiye içinde çatı anteni (karasal vericiler ), Kablo TV ve Digiturk üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlenmektedir.
EURO2008 ATV Teknik Destek Hattı: 0 216 316 10 02
kaynak (http://www.guneyport.com/)
EYW saol halledeyım su ısı...;)
merak ettiğim bişi var anlamam tv uydularındanda neyse ..
bu kodu atıyorum usada bi vatandaşta girdiğinde maçları izleyebiliyormu eyer izleyebiliyorsa ne diye şifreliyorlar acaba ? :D
MUGENPOWE®
11-06-2008, 02:34
merak ettiğim bişi var anlamam tv uydularındanda neyse ..
bu kodu atıyorum usada bi vatandaşta girdiğinde maçları izleyebiliyormu eyer izleyebiliyorsa ne diye şifreliyorlar acaba ? :D
sanane kardesm herkes tıkırında nıe bozuuyosn mıletın keyfını :D
Absinthé
11-06-2008, 09:17
Trailerini izledıgım buysa çok saçma :D
http://www.caddefilm.com
????
Low-Rider
11-06-2008, 09:50
Trailerini izledıgım buysa çok saçma :D
http://www.caddefilm.com
????
dizinin fragmanını izledim ama sanırım bu değil.film çünkü bu , bambaşka birşey,KORMANLAR:D
Bizim için iyi olur belki..Keyifle izleyebiliriz düzgün birşey olursa..Ama orada anlatılacak bütün hikayeler modifiye ile uğraşan arkadaşların başlarını ağrıtabilir..
O dizide mod'lu bi araç yarışırken birisine çarpar..Ondan sora direk potansiyel suçlu oluruz..
Okonuda Barış Akarsunun Filmi Güzeldi.subarularala Izmitte Yarışıyodu.
overblack
11-06-2008, 10:14
Bizim için iyi olur belki..Keyifle izleyebiliriz düzgün birşey olursa..Ama orada anlatılacak bütün hikayeler modifiye ile uğraşan arkadaşların başlarını ağrıtabilir..
O dizide mod'lu bi araç yarışırken birisine çarpar..Ondan sora direk potansiyel suçlu oluruz..
aynen katılıyorum.
tigervts
11-06-2008, 10:18
küçükyalı sahilde kırmızı C5 corvette ve koyu gri porsche kenarda duruyordu arka arkaya budiziyi cekiyorlardı
Absinthé
11-06-2008, 10:28
dizinin fragmanını izledim ama sanırım bu değil.film çünkü bu , bambaşka birşey,KORMANLAR:D
oh rahatladım :D buneeee yaaa demıştım...
Cadde için savaşıcaz :ofk: falan diyo :hahaha:
caddede sahil yolunda cekimlerine denk geldik gürselle gecen gün dedim nie arka tekerlere sis veriolar bu vettenin :D hatırladınmı len :D
hea evet yaaa hatırladım :D
SerkanKurt
11-06-2008, 10:33
arabalı falan bişeyse hiç bişeye benzemez dizi bence... zaten ömrüde 3-4 hafta olur gibime geliyo :D
Ferhat_V
11-06-2008, 10:36
biz niye hiç denk gelmedik sahilde acaba ..
filmde z3 varmı ? içinde 2 3 kişi ellerinde bayrakmı ne vardı tam göremedim okulda..:D
nitrO_Oxide
11-06-2008, 11:06
bence tunerlar için kotu bi dizi yeni seyrettim fragmanını caddede yarısıyorlar ve birisine carpıyorlar falan.İşin sonu donucek dolasıcak bize gelicek bence...:icon13:
bencede.....
erkin006
11-06-2008, 11:46
şimdi izledim fragmanı...
yine sosyal mesaj vermeye çalışan saçma sapan bişeye benziyor
ErayCerit
11-06-2008, 11:53
Bende biraz önce izledim ve sonunda bi kaza oluyor..Başımızı çok yakacak bi diziye benziyor..İnşallah buda S virajı olayı gibi bişe çıkmaz.. :(
aynen öyle reklamdada bu vardı zaten iki arac gazlarken ışıklarda bir yayaya çaarpması gösteriliyor
şimdi bu bizim gibi spor arac sevenleri yada motorsporları tutkunlarına hitab eden bir dizmi?
yada bizleri topluma karşı suclu göstermek için mi?
Reklamdan ayrıca bana çokca sacma geldi
dragon07
11-06-2008, 13:39
bence bizden kimse bu diziyi izlemez bikaç bölümüne bakarız turşu oldugunu anlayınca bi daha bakmayız:D bizleri psikopat yapmışlardır.adam öldüren çigneyen milletin malında gözü olan kişiler yarışcılar:D
iyi bizde bakarız nasıl sonra şikayet ederiz gerçi ipleyen pek olmuyo ama
Katil moduna sokmuslar yine :)
atv nin sitesindede herhangi bi bilgi yok diziyle ilgili
Shadow_Dancer
11-06-2008, 14:12
Bilinçsizce çekilen dizilerden biri daha... Yapay gündem oluşturmak için bire bir..Caddede gazlayan asi gençler! Hey Allahım ya
Reklamlar birazda özenti gibi geldi bana,
Çekimleri sabote mi etsek :D
Çekimler yapılırken aralarda gazlayın :D
merak etmeyin kısa süre sonra dizinin içine aşk, yasak aşk, annesi babası belli olmayan çocuklar, yasak aşk dan hamile kalan hatunlar dolar bu olaylar unutulur :D
Ferhat_V
11-06-2008, 16:21
babanla S de tanışmıştık yavrum..:D
o zmanlar beyaz bi şahini vardı bakma şimdi vette aldı :hahaha:
Almanci Tane-R
11-06-2008, 16:23
yaşasın artık bizimde bir dizimiz var :D
nan merak ettim:D bu aksam bi tv aciimda izliim bari:D
overblack
11-06-2008, 17:18
ilk fragmanı izlediğimde aklımdan geçen şey "şimdi moku yedik işte,polisler nefes aldırmazlar" oldu.ama bekleyip göreceğiz ;)
babanla S de tanışmıştık yavrum..:D
o zmanlar beyaz bi şahini vardı bakma şimdi vette aldı :hahaha:
süper ya ;D ;D koptum
şimdiye kadar polisten sadece 1 kere ceza yedim oda ehliyet ve memur bile gulerek yazdı, plakaya yazılan cezayı katmıyorum gecen sene 2000ytl odedim o ayrı:)
son donemde devletin paraya ihtiyacı oldugu için en kritik yerlerde surekli polis var 3günde 400 ytl ceza yedim, 2 kerede trafike gitmek zorunda kaldım.
bu sacma davranıstan sonra smart alıcım, eger sahip olan veya tanıdıgı satan varsa direk almaya geliyorum.
burda asıl onemli olan konu, zaten net ortamında gencler gazcı buyudu cadde de sacma sapan gazlayan araclar cıktı, şimdi boyle bi dizi var bunları 4le carpın.
eskiden cadde de gazlarken gene bi adabı vardı, sahil yolundan daha zevkliydi ama artık smart donemi, ben yerle bir araba ile cukurdan nasıl yavas gecerim diye dusunucem sahin arabayı ceviricek polis bana ceza yazıcak harika hareketler bunlar
smartın parcaları bildigim kadar ile asırı baya asırı pahalı dır
merak etmeyin kısa süre sonra dizinin içine aşk, yasak aşk, annesi babası belli olmayan çocuklar, yasak aşk dan hamile kalan hatunlar dolar bu olaylar unutulur :D
:D yalan rüzgarı gibi olur :D:D
zuhaha çekimler sırasında oraya arabalarla gitmek gerekir o zaman sesimizi duyurabiliriz :)
NitroJunkie
11-06-2008, 22:47
Geçen gün bi arkadaşla rastladık..
Sahilyolu cevizli civarında kırmızı c5 ile amcam u dönüşü yapıyodu yan yan..
Arkasından siyah bi 4S gazladı..
Bunların önündede bi Z4 ü kamera arabası yapmışlar, içinede 3 kişi doluşup bişiler çekmeye çalışıyolardı..
Dedim bu z4 çekecem diye makas atarken bi yere patlar, üstündeki kameramanda mefta diyede, Allahtan bişey olmadı
Demek buymuş..
Eğer bahsi gecen dizi caddedeki gazcıları yapılan yarışları konu alıyorsa helal olsun diyorum zaten adı cıktı caddenin yolunda gitsen ceza yazıyolar bide dizi olursa ne olur kimbilir.salaklar!
NitroJunkie
11-06-2008, 23:22
Eğer bahsi gecen dizi caddedeki gazcıları yapılan yarışları konu alıyorsa helal olsun diyorum zaten adı cıktı caddenin yolunda gitsen ceza yazıyolar bide dizi olursa ne olur kimbilir.salaklar!
Tabi yahu, sonra altına şahini geçiren "s" te dönmeye gider..
Mükemmel gaza getirici örnek valla apaçi tayfaya.. :D
VTec_king
23-06-2008, 18:59
çekim yaparken kapıştım bunlarla
buğra sana diyordum ya corvet vardı kıçında camera vardı diye cepten izletmiştim hani sana?
maltepe sahilde kırmızı c5 siyah s plaka carrera bide 2.0 z4 vardi
film setini tam kucukyalı sahil alt gecidin ilersindeki ilk cebe kurmuşlar
hatta videolari rapid e atiyim ordan indirin
VTec_king
23-06-2008, 19:16
http://rapidshare.com/files/124496185/07062008001.mp4.html
http://rapidshare.com/files/124497572/07062008002.mp4.html
http://rapidshare.com/files/124498205/07062008003.mp4.html
Hayırlı seyirler son video da z4 aldi eline c5 le carrera normal olarak geçti:)
VTec_king
23-06-2008, 19:18
http://rapidshare.com/files/124496185/07062008001.mp4.html
http://rapidshare.com/files/124497572/07062008002.mp4.html
http://rapidshare.com/files/124498205/07062008003.mp4.html
Hayırlı seyirler son video da z4 aldi eline c5 le carrera normal olarak geçti:)
bide hatırlarma 1-2-4 yapıyordum daha şanzımanı deiştirmemiştim:)
Böle atmasyon gözüken bi dizi olamz.
Fragmanlarından izlediğim kadarı ile deli gibi sosyal mesaj verir bunlar :D
Bende bir nevi yarışçı gibi birşeyim yani Roll yapioz kim yapmio ben böle trafikte güzdün insanlar fıldır fıldır varken böle abuk subuş işler yapmiom.
Ve de altımda vette yok :D illa porsche falan mı olacak ayıp yani nerede bizim JDM ciler nerde bizim tunerlerimiz. Ayıp kırıcı oluyor :D
Ayriyetten bizim en azından benim gibi olan insanlar çoğunlukta bu sitede hiçde öyle dangıl dungul gitmiyoruz ki yani bunlar asıl apaçi die adlandırdıklarımızın sadce vetteli halini çekiyolar :D
Tunerleri iice insanlar yanlış tanıcak geçi tunerleri pek koun almıyor ama araba biraz ellenmiş olsun hemen yarışçı trafik canavarı damgası
gündüzleri şirket arabaları ile terör estiren lavukları görmezler gelirler bizim başımıza :ofk:
Bu dizi modifiyeli, spor ve sportif otomobil kullanıcılarını toplumun gözünde iyice katil damgası yedirmekten başka işe yaramaz...
En basiti Porsche kullanıyorlar çekimde Doğuş grup Porsche'nin böyle bir dizi de bu amaçla kullanıldığını bilse muhtemelen müsade etmez... Bu Porsche içinde kötü bir reklam ve insanların gözünde kullanıcılarını da bu tarz hareketler yapmaya eğimli göstericektir...
gündüzleri şirket arabaları ile terör estiren lavukları görmezler gelirler bizim başımıza :ofk:
Aynen katılıyorum gökhan sana
Lavuk lavuk giderler kabak bize patlar.
Aslında farkında değiller ki yaptıkları yollarda basılmıyor ki :D yani amörtisör patlatıcam diye seke seke gidiyom resmen :)
Ferhat_V
23-06-2008, 21:59
işte gördüğüm buydu benim arabayı z3 zannetmişim uzaktan z4 çıktı :) gazlarlarken sese bakmıştık biz kantinde..
bizler için ( gerçi bnm araba standart ve gazlamam ) ama kötü bir film olacak gibi..karışacakları yoksada artık çevirir polisler sahilde zaten yeterince çeviriyolar arayıp gönderiyolarda..
Aynı corvette atvnin bir baska dizisinde de kullanılıyor.
Gereksiz gereksiz isler, cocuk katili damgası yedirecekler bize...
la bunlar şaşırmıs, şimdi izledim bunu yayınlamıcaklar digmi:)
bunun yerine caddede reis in hayatını film yapsınlar.
mail filan atan oldumu yada arayan?
unutmazsam dogusa gittigimdse soylicem porse alıcaktım ama milletin gozunde p.. ve katil durumuna dusucez kesin almıcam:):):)
http://www.k-tunnel.com/index.php/1010110A/5db0473b57e86240f538141226002f1def37d60af0b294603d 4636001dd0ae794b495e1017784
f1 ler gazlıo
la bunlar şaşırmıs, şimdi izledim bunu yayınlamıcaklar digmi:)
bunun yerine caddede reis in hayatını film yapsınlar.
mail filan atan oldumu yada arayan?
unutmazsam dogusa gittigimdse soylicem porse alıcaktım ama milletin gozunde p.. ve katil durumuna dusucez kesin almıcam:):):)
http://www.k-tunnel.com/index.php/1010110A/5db0473b57e86240f538141226002f1def37d60af0b294603d 4636001dd0ae794b495e1017784
f1 ler gazlıo
ben demin attım info@porsche.com.tr
Youtube ye yorumda yapılmıyo galiba yapımcı şirkey koymuş birde.
Bu youtube yi de kapatıyolar deliricem.
Şerefsizler silmediler Atamın videolarını delircemorada sayısı artıyo videoalrın biz burada malak gibi beklioz
ben demin attım info@porsche.com.tr
tebrik eediyorum gercekten.
Gelsinler bunalr bizim hayatımızı dizi yapsınlar:) caddede basımız donene kadar tur atıyoruz:) trafikten ve birilerinden kacmaktan tum ara sokakları ezberledik:) mc donalds ta kac saat oturulabilir:) birde caddede yol kenarına park edince cocukalara para vermemek için soylenen sozler, walla 20 sene surer aynı dizi hiç bitmez ahuauhahu caddede binumum oturulup cekirdek yenen yerler:) milletin 34 fb 1907 yi gordugunde borcunu filan unutup arabaya yaptıgı yorumalar:)
Allahtan spor arabalar, bir de modifiyeli otomobil versiyonu olabilirdi bunun...
O zaman hic icinden cıkılmayan bir hal alırdı olay...
Fragmanı şimdi izledim..
Yok böyle bir saçmalık.. Basit basit devir saati göstermeleri, trafikte makas showları.. Hele en sondaki trafik ışığında yan yan durduktan sonra yerdeki bebek arabası ve çocuk ayakkabısı falan tam karalama amaçlı.. Yazık olacak exotic araç kullanıcılarına..
Gerekli yerlere Mail atarak siz de bilgilendirme yapabilirsiniz, rahatsızlığınızı bildirebilirsiniz.
Sessiz kalmayın
Biraz önce ***** fragmanı izledim. Eksozdan mavi alevler. Porsche gibi bir otomobili tek tuşla duruyor gibi geçmek. Güya nos basıyorlar felan. Bu diziden sonra nos tüpü satan firmaları polis baskın yapmazsa iyidir. Bebek arabası vs.vs. Doğuş film midir neyse bu yapımcı firma gidip bunların ofislerini bizmi bassak napsak.
Low-Rider
24-06-2008, 00:24
Dizinin konusu belli değil dimi hala?
Böyle bir fragmana sahip diye sokak yarışları gazcıları konu alıcak diye birşey yok,konu apayrı da olabilir sadece dikkat çekmek adına böyle aksiyonlu bir giriş yapımış olabilir.
Bekleyip görmek lazım.
Low-Rider
24-06-2008, 00:38
Düşündüğüm gibi değilmiş,dizinin konusuyla alakalı bunu buldum..
atv yaz dönemini "karınca" gibi geçirmeye kararlı görünüyor. Yeni dönemde ekrana gelecek üç atv dizisinin çekimi şu sıralarda hummali bır çalışma ile sürdürülüyor. Köprü'nün yapımcısı Ata Türkoğlu, Bağdat Caddesi'nde hız çılgınlığını fon alan aksiyon, gerilim ve toplumsal mesajlarla örülü müthiş bir dizinin hazırlığında.
YÜKSEL AYTUĞ
http://www.sabah.com.tr/2008/06/15/gny/haber,BB47753BFB00485FA5BC58E45EFF2D4E.html
Toplumsal mesajlarına soktuklarım, cok bi b*k biliyorlar sanki...
boyle bi dizi varmıki gercekten yada bu fragman gercekten atv de yayınlandımı???
daha oncede ornekleri olan arabalı film cekcez haydi sponsorlar para verin tarzı bi deneme atısı gibi geldi sanki
individual
24-06-2008, 11:45
Artık Cadde hiç Çekilmiyecek....
Eski konuyu bulamadım fragmanı buldum fragman buysa sıçtığımızın resmidir gene katil ettiler bizi allah belelarını versin ....
http://www.izlesene.com/izle/cadde-cadde-dizisi-fragmani/4282958009
M_PROJECT
27-06-2008, 03:00
sacmaliga bak :D cocuga carpmis kadina carpmis . fragman . al sana fragman . hahaha malmi bu yapimcilar anlamadim
ilk defa izledim fragmani ve bence dizi/film herne zikkimsa berbat bisey olucak..bence tutmaz bu dizi verdii sosyal msglarda yerini bulmaz...:)
haushaus ben bu kadar malak motor sesi duymamıstım. O ne alevler falan. Arabanın göstergelerde abs ebd abd emn cks ısıklarının hepsi yanıor :D ayashuah yarıldım
Sercan Keklik
27-06-2008, 03:19
başladıgı gün herkesin aracı baglanıyo gözümüz aydın..
Sercan Keklik
27-06-2008, 03:21
cadde@kolibafilm.com.tr
herkes şimdiden sövmeye başlasın bence.. :)
başladıgı gün herkesin aracı baglanıyo gözümüz aydın..
cadde@kolibafilm.com.tr
herkes şimdiden sövmeye başlasın bence.. :)
temamen katılıyorum ...
KOLİBA FİLM
Adres : Kireçhane Sok. No. 5 Arnavutköy -İstanbul
T. : 0212 265 28 10 (pbx)
F. : 0212 265 23 44
E-posta :
koliba@kolibafilm.com
kopru@kolibafilm.com.tr
beniunutma@kolibafilm.com.tr www.beniunutmadizisi.com
cadde@kolibafilm.com.tr
vali@kolibafilm.com.tr
Maxiboost
27-06-2008, 03:32
bir fragman anca bu kadar CAHİLCE yapılabilir :) öyle komik olmuş ki rnnn rnnn alevler fln :D
Caddenin zaten adı cıkmış düz yolda giderken ceviriyorlar,bizi tanımazlar etmezler bilip bilmeden dizi cekmeye kalkıyorlar diziyi izleyen herkez katil gözüyle bakacak yolda corvette lere porschelere.O zaman bizde dizi yapalım pist yok asfalt yok diye! Allah cezalarını versin ne diyeyim bilmiyorum.
zaten arabayı gören çevirme derdinde şimdi iyice dellencekler
vtecburhan
27-06-2008, 07:12
bu dizisinin sonu bize elektirik su faturası gibi geri döner gibime geldi bi an
egeturbo
27-06-2008, 07:22
çok güzel bir dizi olacak gene katil gözüyle bakacak millet bize hayatımda bu kadar çirkin bir fragman görmedim.Caddelerde polisler gee pusuyu kuracak bizlere şimdiden herkese kolay gelsin
Almanci Tane-R
27-06-2008, 08:20
tutmaz zaten bu dizi
söner gider hemen pusat dizisi gibi
sadece bu sitede uye olanlar ilk bölümü izlersek bu dizi tutar ama kimse o saatte bu diziyi izlemezse yırtarız başka kimse izlemez cünkü
kasıtlımı yapıyorlar bunu anlamıyorum zaten trafikte çok sorun yaşıyoruz şimdi hepten yandık
tutmaz zaten bu dizi
Banada oyle geliyor...yaz diye 2-3 bölüm yaparlar sonra unutulur gider....:)
ama tutarsa sorun olur...
egeturbo
27-06-2008, 08:41
sadece bu sitede uye olanlar ilk bölümü izlersek bu dizi tutar ama kimse o saatte bu diziyi izlemezse yırtarız başka kimse izlemez cünkü
yok bea abi piyasada bu kadar apachi varken onlar izlese yeter :Deli:
aahahah harbiden çok komik olmuş ya alevler nitrolar :D
Fragmanını izlediğim yeni dizinizin verdiği içerik bir çok kesimi derinden üzmüştür. Burada verilen mesajla bir bakıma caddelerde araçlarını trafik kuralları dışında kullanan ve insan hayatını hiçe sayarak hareket edenleri eleştiriyorsunuz. Ancak ciddi bir kitleyide zan altında bırakıyorsunuz. Bu kitle içerisinde yer aldığım için tepkimi dile getiriyorum. Caddelerde bizler araçları ile fark yaratan insanlarız, araçlarını standartlarının dışında kullanan, araçları için ciddi yatırımlar yapan bir kitleyiz. Araçlarımıza yaptığımız bu işlemleri test etmek için, ne akan bir trafikte ne de yayaların bulundukları bir yerde bu şekilde hareket edip kendimiz dışındaki kişileri de tehlikeye atmıyoruz. Az da olsa kendi imkanlarımızı kullanarak özel organizasyonlarda yada Motorsporları Kluplerinin düzenlediği yarışlarda araçlarımızı test etme ve yarışma olanağı buluyoruz. Fakat fragmanından da anladığım kadarı ile yapacağınız dizi neticesinde hem Karayolları Trafik Polislerince hemde kamuoyunda yani halkın gözünde bizlerde bu suçları işliyormuşuz gibi algılanıp belkide yargılanacağız.
Umarım bu işin kurallarına göre yapıldığını belirtir, “halka bunu da gösterirsiniz” ve bizleride mutlu edersiniz.
İyi Günler Dilerim.
H.Sezai ÇEKER
Sabancı Center Kule :2 K:4
Beşiktaş / İSTANBUL
EXSA EXPORT SANAYI MAMULLERI
SATIS ve ARASTIRMA A.S
0212 385 8517 (Direkt)
ben tepkimi gösterdim arkdaşlar, hatta öneride bulundum.
Low-Rider
27-06-2008, 10:40
işin ucunda para kazanmak var kimseyi dinlemezlar 100lerce mail atın isterseniz,çark böyle işliyor.bir yere dokundurcaklar ki keseleri dolsun..
abicim koyunlaşmayın, tepkinizi gösterin.
banada onu bunu yapamazsın demişti bazı arkdaşlar, uğraştım pekala da oldu.
tepki göstermek 2 satır yazmakla bişey kaybetmeyiz özgürom.
Low-Rider
27-06-2008, 11:10
Sezai senin iletişime geçtiğin yer resmi kurumlardı,olabilitesi olan bir konu hakkında iletişime geçtin ve olumlu sonuç aldın.
Modifiyeli araç sahipleriyle röportaj yapıp katil gazcılar diye lanse eden medya böyle dizi de yapar film de yapar,zamanında o kadar mailler atıldı edildi ne oldu sonuç?
Bugün bu dizi tutsa adamlar para kazanıcaklar,bizden gelen maillere de gülüp geçicekler.1000tane atarım ben mail sorun değil..
görücez özgürüm, yinede peşin yargılı olmayalım diyorum
Low-Rider
27-06-2008, 11:13
inşallah ben haksız çıkarım:)
Bencede maillere gülüp gecerler ama cekim saatini yerine denk gelsek öğrensek toplanıp gitsek olay cıkartsak o zaman kale alırlar bence!
Böle filimide yapanı da sevmek lazım
valla şimdi izledim en sonunda gaza basarak durdu falan :) ben bu diziye max. 5 bölüm veriyorum :)
Sercan Keklik
27-06-2008, 11:48
sezaiin mailinin aynısı çaktım bende :)
sezaiin mailinin aynısı çaktım bende :)
eyv kardeşim :):icon_tup:
Eray Yümsel
27-06-2008, 13:28
şimdi beykoz sahilinde çekim yapılıyodu. yakaladım bitanesini çektim kenara :D anlat bakalım dedim konusu neymiş bunun... fragmanda ne gördüysek o trafik katili modifye tutkunu bir gencin öyküsü.... işimiz zor... yönetmen orda değildi olsaydı onada bir iki laf sölicektim :) elbet karşılaşırız :D
Sercan Keklik
27-06-2008, 13:36
http://www.facebook.com/group.php?gid=22007331990
Gösterek tepkiyi diorm..
Gösterek tepkiyi diorm..
:icon_tup:
Gösterek tepkiyi diorm..
güzel fikir herkese gönderdim... :icon_tup:
atv bayılır böle boş işlere
o diziyi çeken zihniyetin ortadan kaldırılması gerek
o dizi yüzünden tüm modlu araçları bağlarlar şimdi
o diziyi çeken zihniyetin ortadan kaldırılması gerek
öldürelimmi diyosun? :)
EscorTTurbO
27-06-2008, 16:02
Gereksiz bi dizi olucak. bende fragmanın en başında sevinmiştim ama yaptıkları gerçektende at gözlüğü takarak kendi bildiklerini okumalarından başka birşey değil. bence böyle ciddi bi proje olacaksa bu işle ciddi olarak ilgilenen insanların (BİZLERİN!) fikirlerinin alınması gerekir. egzostundan alevler çıkan vette ile sokaklarda yarışan modifiye tutkunu bi genç Tuning ve Modifiyeden öte, adamların kendi kafalarından uydurduğu BİLEREK yada bilmeyerek suçsuz insanları zan altında bırakmaktan başka hiçbir şey değil.
ben facebooktaki gruba 200 kişi davet ediyorum herkez aynı şekilde davet etsin beyler...
ben facebooktaki gruba 200 kişi davet ediyorum herkez aynı şekilde davet etsin beyler...
ettim ben:cool::D:):o;):D
crazydog
28-06-2008, 10:55
gerzek bunlar ya gene olan bıze olucak
Excursion
28-06-2008, 12:13
Bende listemdeki herkesi davet ediyorum gruba...
Sercan Keklik
28-06-2008, 12:17
1 Günde 113 kişi! Çok iyi rakam... Böyle giderse sesimizi birilerine duyurabilicegimizi umuyorum
Güzel güzel abi yapmasınlar bu diziyi, çoğalalım... :D
HondatugraL
28-06-2008, 16:08
bu akşam dönmeye başladı
uhahuahua:D
bi 270 de benden gelio inş :D
Ahmet Uygur wrote
at 5:55pm
tutar tutar önce yarısılar bırını öldürürler sonra diziye polat alemdarı sokarlar cocugu cıkarır hapisten sonra polatın adamı olur polatın yanından kacar örgüte katılır yıldırım arkadas ceto ve muro girer diziye al sana cadde dizisi :)
Report - Delete
A.Can Ozturk wrote
at 8:49pm yesterday
boş bir dizi ve gerçeklerden uzak bir dizi serisi daha :) 5 bölüm veriyorum, 6. bölüm olmayacak.
Report - Delete
Kozanoglu Onur wrote
at 8:19pm yesterday
tutmaz bu dizziiiiiii en fazla 3 bolum veriyorum ben,kaldi ki biz izlemessek evinde oturup cekirdeeni citleyen teyzeler analar bacilar hič izlemez:D ehauhauh oskurum fest en furiyis deul anam:D tu fest tu furiyus Istnbul dirift :D
Report - Delete
özgür çağlar wrote
at 7:33pm yesterday
fest en füriyıs
Write on özgür's Wall - Report - Delete
Taner Irdem wrote
at 6:37pm yesterday
tutmaz zaten bu dizi
Report - Delete
Sercan Keklik wrote
at 2:49pm yesterday
S virajını toplasınlar önce :) cumartesi günü ne halde hala bi el koyamadılar...
Report - Delete
Ahmet Uygur wrote
at 2:39pm yesterday
gerçekleri yansıtmış ama cadde şimdi apaci kardeşlerimize emanet eskiden neydi be :)
Report - Delete
Sezai Çeker wrote
at 2:39pm yesterday
bu şekilde bir saçmalık daha görmedim,
insanları yanlış yönlendirmekten başka bir şeye yaramayacak elde edecekler 3-5 reyting.
halkın kafasında hepimiz birer potansiyel katil gibi görünücez...
ancak böyle geyikler dönerse kimse sallamaz!!!
Maxiboost
28-06-2008, 17:36
facebook uda abartmamak lazım :) facebookta grup var şu kadar kişi istemio hemen iptal ediyoruz mu dicekler? biraz empati yapmak lazım siz böyle duyarsız saçma kişiler olsanız ne yapılsa hmm dersiniz? bence resmi bir şekilde uyarmak gerekir insanları yanlış yönlendireceği ile ilgili? veya başka bir yerden kıstırmak gerek, profesyonel şekilde bu işi yapan bir sürü insan olduğunu bunların zarar göreceğini formula 1 pisti gibi yüksek miktarda para aktarılan bir spor dalı olan motorpsorlarının zarar göreceği vs en azından bir şekilde trafik canavarı ile bizim ayrılmamız gerektiğini anlatmamız gerek...
senaryoda atıyorum orda burda cadde de yarışan tipler olur onların onlarında bi takım arkadaşları vardır gece kimsenin olmadığı kuş bile geçmeyen yerde deneme yapan (pist olmadığı için) bunlar uyarır işte yapmayın etmeyn vs derler sonra bu lavuklar gider bi yere çakar belki o şekilde toplanabilir sonrada pist yok trafikte gazlamayalım vs tarzı bir yere bağlanabilir pişmanlıktan dolayı, öyle saçma bir konudan girmişler ki aşk meşk olayı olmadan tutmaz bu dizi
Sercan Keklik
28-06-2008, 18:45
sezai yazılan küfürleri görseydin keşke :) sitedeki arkadaşlar küfür etmişler bazıları vs.. adminlik görevi var full yetki sende ;)
sımdı gordum fragmanı...komık olmus...
ah ah ah sercana bak:D
kardeşim beni çok onare ettin :)
abi bu işinb yetkili mercisi yada ciddiye alınacak yeri yok.
tosfed dese noooluuur demeseee nolur onlar için. biz bu diziyi kendimize göre yönlendirebilirsek ozaman işte süper olur. bana göre produksyn firmasına öneride bulunmak onları tehdit etmekten daha iyi, yani bizim yaşantımıza göre bi dizi yapsalar izlenmezmi? :)
Low-Rider
28-06-2008, 20:14
Rtük'e şikayet yaz sezai,dizinin doğurucağı sonuçları,bilinçsiz gençleri gaza getireceğinden falan bahset.
Bir yere varılıabilirse rtük üzerinden varılabilir anca.
Ferhat_V
28-06-2008, 22:01
ya şimdi filme karşı çıkıyoruz ama sabah başıma ne geldi :)
okulun önünde oturuyoz geldi gri bi c5 adam durdu durdu bizi görünce bi gazladı arabada acayipde bi egzoz var çok fena bağırdı araç yani..sesi 5 dk boyunca kulaklarımda çınladı..şimdi bu adam vette kullanıcısı bunu yapmasını beklemezsin ama 2 genç birini bide spor arabayı görünce hemen gaz oldu :) peşinden sahile çıktı ne yaptı allah bilir mahalle arası öyle basan adam.....
karşı çıkıyoruz hepimiz ama trafikde doğru düzgün kullanıyomuyuz bu fragmandan farkımız varmı ? sahilde basmayan varmı ?
adamnı araba vette fragmandaki arabada vette yolda bi vatandaş görse bak bunların hepsi aynı diyecek..
film iptal olsa bile spor araçların bi çoğu canavar artık..allah kimseye fragmandaki gibi kaza bela bişey vermesin..
ya şimdi filme karşı çıkıyoruz ama sabah başıma ne geldi :)
okulun önünde oturuyoz geldi gri bi c5 adam durdu durdu bizi görünce bi gazladı arabada acayipde bi egzoz var çok fena bağırdı araç yani..sesi 5 dk boyunca kulaklarımda çınladı..şimdi bu adam vette kullanıcısı bunu yapmasını beklemezsin ama 2 genç birini bide spor arabayı görünce hemen gaz oldu :) peşinden sahile çıktı ne yaptı allah bilir mahalle arası öyle basan adam.....
karşı çıkıyoruz hepimiz ama trafikde doğru düzgün kullanıyomuyuz bu fragmandan farkımız varmı ? sahilde basmayan varmı ?
adamnı araba vette fragmandaki arabada vette yolda bi vatandaş görse bak bunların hepsi aynı diyecek..
film iptal olsa bile spor araçların bi çoğu canavar artık..allah kimseye fragmandaki gibi kaza bela bişey vermesin..
itle it köpekle köpek olmaya gerek yok spor araba kullanıcısıyım ve gaz durumum sabit yani ...
mutlaka toplumda bikaç okuz cıkıcaktır ancak bizler bu öküzlerden değiliz ... derdimizde bu bu ve bunun gibi diziler programlar haberler vs. bizleri de o okuzlerle aynı kefeye koyucak araclarımızla 20 km ile giderken bile baglanmamıza sebep olucaktır kanaatimce o nedenle tepkimiz yoksa bana ne bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın mantığı ile trde bi iş yoluna girmez ...
Ferhat_V
29-06-2008, 12:29
abi sen değilsin o değil ama muhakkak çıkıyo böyleleri durduk yerde gazlayan vs....dışarda yolda bunu görende spor araçlara modifiyelilere herkeze hepimize aynı yakıştırmayı yapıyo..şimdi o adam maltepede bastı çıktı sahile ordada bastı caddedede bastıysa eğer 3 gün sonra bu film tv de yayınlanınca bak işte aynısı durumu olacak bunu gören polisde apaçisi ferrarisi hondası demeden çekecek otoparka..
film iptal olur inş facebookda bayağı katılım oldu..iptal olmaz yayınlanırsa vay halimize..
atilatilgan
01-07-2008, 20:18
http://www.pikniktube.com/v/c0b97381ef68132c7b53cc9516ee05fa/Seden-Gürel---Show-Ca-La-Paris-(feat.-Costi)
Bugün MTV'de Seden Gürel'in bir klibi denk geldi bilmiyorum aranızda hiç izleyen varmı ? Tokyo Drift'den oldukça esinlenmişler. Herşey iyi güzel otoparkta kapalı alanda aksiyon vs ama 30.saniyede trafikte çekilen sahneler var ve "cadde" fragmanını aratmıyor...
Bu diziyi gözüm hiç tutmadı.
..........................
Eray Yümsel
11-07-2010, 10:32
olgar kafanmı güzel arkadaşım
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=58765
Yok lan konu yeniden hortlamış. O hesap yukarı çektim bunuda.
Tarihe bakmadan okuyorum ilk sayfadan beri yeni bir şey diye... Yahu hayret nasıl haberim olmaz diyorum... 2 sene geçmiş üzerinden, faso fiso..
http://www.caddehikayeleri.com/ bu film arkadaşlar ilk önce sinemaydı sonra diziye çevirmişler ;)
bu dizide girmez yayına bak görürsünüz
emir_hks
11-07-2010, 12:12
http://www.caddehikayeleri.com/
Nasıl ciddiyetsiz bir iş olduğu belli;
http://i30.tinypic.com/n4ijuo.jpg
paintte kes yapıştır yapmışlar heralde afişe :hahaha: :hahaha:
StyleALP
15-07-2010, 10:18
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=58765&highlight=cadde+dizi
Tek kelimeyle saçmalık. :D
bence yönetmeni dövelim :D:D:D:D
bence yönetmeni dövelim :D:D:D:D
Yönetmenin kim oldugu bile belli değil,bir tane var halim çetin dötden bacaklı dıbır birşey ,yalan dolan para karşılıgı bizide çagırmışlardı mami ben ahmet gitmiştik mami dedi bunardan bir kob olmaz hadi kalk gidelim ALLAH razı olsun ondan yoksa bu fibercilerin içinde bende olacaktım :):D
beyler dızı eylul ayında gösterıme gırıcekmıs snaırm ama dedığınız gıbı bı kob a benzemıycek kafaları bulandırmaktan baska suan cok sınırlendım
Yönetmenin kim oldugu bile belli değil,bir tane var halim çetin dötden bacaklı dıbır birşey ,yalan dolan para karşılıgı bizide çagırmışlardı mami ben ahmet gitmiştik mami dedi bunardan bir kob olmaz hadi kalk gidelim ALLAH razı olsun ondan yoksa bu fibercilerin içinde bende olacaktım :):D
yaw bunların alayı fason modifiyeden almuyorda kamiler vti var bizde 1.9 stroker lı falan aracı gördüler bu ne dedilr 98 model hondayla lamı filim çekicez diye adamı öldürüyodum orda zor tutlar :mad::D:D:D
yaw bunların alayı fason modifiyeden almuyorda kamiler vti var bizde 1.9 stroker lı falan aracı gördüler bu ne dedilr 98 model hondayla lamı filim çekicez diye adamı öldürüyodum orda zor tutlar :mad::D:D:D
Japon askerlerinin altında C63 AMG'mi var sanki vti'ı beğenmiyolar. . . gelde ayar olma. . .
Japon askerlerinin altında C63 AMG'mi var sanki vti'ı beğenmiyolar. . . gelde ayar olma. . .
salaklık bende arkadaşların gazına gelip gittim:ofk: yemin ederim bi denk geliyim sıkıcam :D:D
StyleALP
15-07-2010, 14:08
Aracın ruhundan anlamıyorlar, yapmış olmak için yapıyorlar... Ne anlar o.
kişisel eleştiri yapmasak daha doğru olur..
Aracın ruhundan anlamıyorlar, yapmış olmak için yapıyorlar... Ne anlar o.
ama bak gör haftaya toplancaz 7-8 araba çekim yapılan yerde eksoz yapıcaz bide turbo vtimiz var onda lanch control yaptırcaz orda çıtırdan göz dağı olsun :icon_tup:
yaw arkadaş bi ben görmedim bana da gösterin :hehe::hehe::hehe:
tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan tartışması bile sonuçlandı..bakalım sıra cadde dizisi yayınlancak mı yayınlanmayacak mı tartışmasında :D
by_BuRoCk
15-07-2010, 22:20
ben henüz tv de dönen fragmanı izlemedim ama bikaç yıldır çıktı çıkacak denilen
cadde hikayeleri bu ise bizlerle alakası olmayan konular içeriyor
yani bizleri kötü gösteren bir dizi gibi görünüyor umarım öyle degildir
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=420479863738
o film bu herhalde.
yorumda eylül ayında yayınlancak diyor.
ekmekarası
27-07-2010, 23:21
fiber sıtayla :D
Gay'ler , Lezbiyenler onlar sunlar herkez protesto ediyor gunumuzde her konuyu , islerine gelmeyen veya onlari istismar eden vs vs ..
Haklarini savunmalarini gerektikleri an cikiyorlar ..
Sonra hayvan severler falan yikmiyorlar mi caddeleri , Panter Emel efsane oldu o'nun bununla tartisarak .. O kadar insaniz , harika bir organizasyonla 100lerce insan toplandi sehitlige gidildi , ayni sekilde toplanilip bir protesto gosterisi hazirlanamaz mi ? Guzel bir baslik altinda ..
Bir konusmaci vesaire vesaire bu ses getirebilir ..
Bizimkisi gibi tutucu bir toplumda escinseller bile rahatlikla cikip bunu yapabiliyorlarsa , bizler hayli hayli yapmaliyiz..
Sahsi fikrimdir ..
Ayriyetten o yonetmenin annesiyle takiliyoruz telapatik olarak :hahaha::hahaha::hahaha:
ne oldu filmi kesip dizimi yapmışlar? Naylon corapmı bu?
ekmekarası
28-07-2010, 10:01
bu film tunerların başına büyük dertler açacaktır.zaten piyasada gıcık olan insan çok bu film veya diziden sonra iyice bakış4ar değişcektir tuner ve tuning araçlara karşı.
Sr22DeT Silvia
28-07-2010, 10:06
bu film tunerların başına büyük dertler açacaktır.zaten piyasada gıcık olan insan çok bu film veya diziden sonra iyice bakış4ar değişcektir tuner ve tuning araçlara karşı.
katılıyorum..
ocean0636
28-07-2010, 10:06
Aynı görüşteyim, şuanda bile maalesef ''serseri'' gözüyle bakıyorlar bize..
focus musty35
28-07-2010, 10:19
valla sahıncı dogancı kafılesı oldugu surece bızlere hep o gözle bakıcaklar kımse neden kucumsıyorsun demesın ben hıcbır zaman bı type r ın mahalle ıcınde ell frenı ıle donmesını gormedm yada bı 106 nın son ses muzıkle sokak aralarında gazladıgını bu apecıler oldugu surece bızlerede aynı gozle bakıcaklar
Sr22DeT Silvia
28-07-2010, 10:19
Aynı görüşteyim, şuanda bile maalesef ''serseri'' gözüyle bakıyorlar bize..
Bunlara şunu anlatmak lazım, Mercedes AmG firmasından modifiye desteği alıyor, bizide bu şekilde bağdaştırın.. fakat burda ''apaçi'' tabiri ile yolda kendini bilmez hareketler yapanlar, sessiz sakin yerlerden geçerken birden gazlamalar,teybin sonuna kadar açıp kaktüs kaktüs dinletmeler bunlarla kendi halinde aracıyla ilgilenen insanları aynı kefene koymamaları gerektiği bir şekilde idrak ettirilmeli.
Sonuç olarak insanlar evde kalorifer varken ısınamadığını düşünüp, ısıtıcı alabiliyorlar, veya yazın iyi soğutma olması için klima taktırabiliyorlar evlerine. yine o eve yerden ısıtmada yaptırabiliyorlar..tv yerine plazmada alabiliyorlar..yani bunu hepimiz yapıyoruz. bunlarda ev modifiyesi.
Sr22DeT Silvia
28-07-2010, 10:20
valla sahıncı dogancı kafılesı oldugu surece bızlere hep o gözle bakıcaklar kımse neden kucumsıyorsun demesın ben hıcbır zaman bı type r ın mahalle ıcınde ell frenı ıle donmesını gormedm yada bı 106 nın son ses muzıkle sokak aralarında gazladıgını bu apecıler oldugu surece bızlerede aynı gozle bakıcaklar
:icon_tup:
yaw ananızdan JDM ci olarak mı doğdunuz arkadaşlar yapmayın Allah aşkına
şahinci doğancı 106 cı vs vs çokmu farklıydınız 3-5 yıl öncesinde kimse ahkam kesmesin şimdi o tofoşlar 106 lar sayesinde modifiyeci oldu çoğumuz ilk onlara parmak attık şimdi konuşturmayın adamı :D
Sr22DeT Silvia
28-07-2010, 10:29
şahinci doğancı 106 cı vs vs çokmu farklıydınız 3-5 yıl öncesinde kimse ahkam kesmesin şimdi o tofoşlar 106 lar sayesinde modifiyeci oldu çoğumuz ilk onlara parmak attık şimdi konuşturmayın adamı :D
Benim ilk aracım Sx, daha önce parmaklamadım desem :)
Benim ilk aracım Sx, daha önce parmaklamadım desem :)
sen yeni düşmüşsün piyasaya o zaman hacı :D :D
focus musty35
28-07-2010, 10:32
valla ben sahın e sadece taksı olarak bındım harıcı bınmedım hıc :D
zaten bende aracları vs kucumsemıyorum o soledııım araclara bır cok arkadasım dostum bınıyor fakat hıcbır zaman sokak aralarında olmadık yerlerde gereksız hareketler yapmadı yanı sorun arabalarda deıl onları surunlerde ve genellıkle apechılerın cogundada sahın dogan oldugu ıcın dedım yoksa tabıkı bu tunıng camıyasının baslangıcıdr sahın dogan tabı turkıyede :D
şahine doğana laf etmeyin iş arabada değil onu sürende o altına ne çekersen çek aynı şeyi yapacaktır
ayrıca mahalle arasında el freniyle dönen type rda gördüm son ses gazlayan 106da:) iş gti type r değil karakter
ya şahin efsanedir senna bile 2jz swaplıyor beyler ;)
Sr22DeT Silvia
28-07-2010, 10:34
sen yeni düşmüşsün piyasaya o zaman hacı :D :D
Benim gibi bu işi sadece zevki için yapanlarda var, bu sebeple o parmaklama işine hiç girmeyen kitlede var.. demin dediğim gibi Amg de modifiye yapıyor, sende, bende.. ama diğerleri tepki alınca Amg de sende bende arada yanıyoruz.. konu bu
ya şahin efsanedir senna bile 2jz swaplıyor beyler ;)
bile ne ya:D 94 lacivert slx ah ah:D
bu sosyal mesajda moda oldu son dönemde, dinime küfreden müslüman olsa......
şahin-swift-flash-astra-rower-4 bmw - honda hatırladıklarım bunların hepsinede bir şey yapıldı
bence cadde ismi değişmeli. Sokak Şırpıntısı olsun :D
şahin-swift-flash-astra-rower-4 bmw - honda hatırladıklarım bunların hepsinede bir şey yapıldı
sıralamaaaa:D
flash
şahin
swift
şahin
e30
şahin
e30
şahin diye gidiyor her arabamı sattıktan sonra neredeyse bi şahin aldım :D
SekoLive
28-07-2010, 10:56
valla ben sahın e sadece taksı olarak bındım harıcı bınmedım hıc :D
yolun istanbula düşerse kıralım bu tabuyu taksi olmayan bi şahinle gezdiriyim seni :D
sıralamaaaa:D
flash
şahin
swift
şahin
e30
şahin
e30
şahin diye gidiyor her arabamı sattıktan sonra neredeyse bi şahin aldım :D
abi sx eksik gibi geldi bana :)
bu arada şahinli zamanına denk gelemedim yaklasık 2 yıldır yok sanrım şahin :D
kanka o liste başlangıç uzun uzun yazamadım 17-18 tane falan oldu :D
en son şahini hondayı turuncu yaparken almıştım :D ama caming suun diyorum :D
Boost Up
28-07-2010, 10:59
Mustafa abi al tertemiz bi tane beyaz:D.
ekmekarası
28-07-2010, 11:06
bencede şahinle veya 106 ile alakası yok bu işin görmemişlik ve ne olduğunu bilmemezlikle alakası var 2009 model 320ci ile bile apaçilik yapan gördükten sonra buna kanaat getirdim.o yüzden altındaki araba ne olursa olsun insanın ruhunda kızılderililik varsa olay değişmiyor ama şöle de bişiy var ha bu apaçilerin yüzde olarak çoğunluğu bu tarz araçlara binior.
Boost Up
28-07-2010, 11:07
bencede şahinle veya 106 ile alakası yok bu işin görmemişlik ve ne olduğunu bilmemezlikle alakası var 2009 model 320ci ile bile apaçilik yapan gördükten sonra buna kanaat getirdim.o yüzden altındaki araba ne olursa olsun insanın ruhunda kızılderililik varsa olay değişmiyor ama şöle de bişiy var ha bu apaçilerin yüzde olarak çoğunluğu bu tarz araçlara binior.
Caddede örneği bol abi:D.
markaya odaklanmamalı. bir hafta önce corvette le aynı cadde de 10tur atıp yanlayan gördüm :)
ekmekarası
28-07-2010, 11:19
Caddede örneği bol abi:D.
caddeyi bilemem ama bağcılar,bakırköy, yeşilköy taraflarında bayaaa çoklar.incirli caddesinde s2000lerin cafelerin önünden geçerken bağırtmaları tt lerin cıstak cıstak 300 500 300 500 tarzında gezmeleri bağcılarda kışın ortasında cabrioları açık gezmeleri gibi.
ben bu tarz adamlara lahmancunla viski içen tipler diyorum.
caddeyi bilemem ama bağcılar,bakırköy, yeşilköy taraflarında bayaaa çoklar.incirli caddesinde s2000lerin cafelerin önünden geçerken bağırtmaları tt lerin cıstak cıstak 300 500 300 500 tarzında gezmeleri bağcılarda kışın ortasında cabrioları açık gezmeleri gibi.
kusucam şimdi midem kalktı öööö :P
ekmekarası
28-07-2010, 11:31
kusucam şimdi midem kalktı öööö :P
ama işte onlar beyfendi tuner lar serseri.
lahmacun ile viski nasıl oluyor acaba denemek gerek :D
apaçiyim ben 106cıyım el freni çeker donut yaparım :D
üstüne üstlük makas atarım lakabım makasor göki idi :hahaha:
tek eksik kafaya jöle sürüp geriye yatıramıyorum( saç kalmadı akü):D koltugumuda geriye yatıramıyorum bel fıtığı var o yüzden sabit koltuk kullanıyorum ahah
SekoLive
28-07-2010, 11:33
tek eksik kafaya jöle sürüp geriye yatıramıyorum( saç kalmadı akü):D koltugumuda geriye yatıramıyorum bel fıtığı var o yüzden sabit koltuk kullanıyorum ahah
böyle itiraf edene laf yok helal olsn denilir ama bunları yapıp lafa gelincede kardeşim biz çok efendi adamız apaçi lafını kaldıramayız v.b. trplere girenler oluyor :D :D
ekmekarası
28-07-2010, 11:34
+189 haha :D
Boost Up
28-07-2010, 11:34
Onlara göre biz apaçiyiz onlar adam:).
[QUOTE=Yigit-Y;1585657]
geçen haberlerde apaçilik nedir gibilerinden bir haber vardı :D
beyfendi diyen yoktur zannımda apaçi tanımı uygulanmakta :P
viski lahmacun ikilisi :icon_wack
böyle itiraf edene laf yok helal olsn denilir ama bunları yapıp lafa gelincede kardeşim biz çok efendi adamız apaçi lafını kaldıramayız v.b. trplere girenler oluyor :D :D
ahuahahu seko içki içmem:D
makası bırak 2 şerit üst üste atamam :D sadece düz basarım :D
arabamı aldım alalı 4 sene oldu birkere el freni çektim oda yer ıslaktı u dönüşü yaparken onuda beceremedim:D
ha apaçimiyim köküne kadar:D:D:D
ekmekarası
28-07-2010, 11:36
hatta ve hatta çalıştığım şirketin arabaları albea multijet (çok seviyorum) bi tane saha görevlimizde de var 70 le makasa girip kendini bi halt zanneden bi tip geçen gün basın ekspresde audi tt ile kapışmış aklı sıra eline vermiş......
SekoLive
28-07-2010, 11:36
ahuahahu seko içki içmem:D
makası bırak 2 şerit üst üste atamam :D sadece düz basarım :D
arabamı aldım alalı 4 sene oldu birkere el freni çektim oda yer ıslaktı u dönüşü yaparken onuda beceremedim:D
ha apaçimiyim köküne kadar:D:D:D
ben senin için yazmadım :D okduklarımdan biliyorm içmediğini :D bunları yapıp itiraf edene kesinlikle laf yok adam yapıyo itiraf ediyo ama bide yapıp yok olmaz bizde diyenler var :D
hatta ve hatta çalıştığım şirketin arabaları albea multijet (çok seviyorum) bi tane saha görevlimizde de var 70 le makasa girip kendini bi halt zanneden bi tip geçen gün basın ekspresde audi tt ile kapışmış aklı sıra eline vermiş......
yakındır izleriz haberlerde bu arkadaşını bu akılla devam ederse adamına denk geldiği ilk dakika internete düşer mobese kayıtları
tanıdıgım en ağır trafik apaçileride erel ve emreG dir adamlar harbi ağır apaçi trafikde :D:D:D
Boost Up
28-07-2010, 11:37
tanıdıgım en ağır trafik apaçileride erel ve emreG dir adamlar harbi ağır apaçi trafikde :D:D:D
Emrenin videosu vardı Tarıkla, Emrenin egzoz taktırdığı gün:D.
B.Aktepe
28-07-2010, 11:38
http://1.bp.blogspot.com/_S_pw5717NTg/SDRS94tv9YI/AAAAAAAAMSI/ztmEfSlRcqY/s400/apaci1.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_S_pw5717NTg/SDRS94tv9YI/AAAAAAAAMSI/ztmEfSlRcqY/s400/apaci1.jpg
rahmetlide sollardı akü :D
mertacar
28-07-2010, 11:41
kanka su emreG bir elinde steakhouse bir elinde viski takılan apaçi değilmi ahuahuah :D:D saçına bi çözüm bulabilirim pm at ;)
:hehe:
albea AL BE LA resmen e-5 bazen takılıyor totoma :)
geçen bir tanesine freni bir koydum dikizden izliyorum çok komik bir hal aldı araç sağa sola zar zor durdu .sonra efendi oldu sakinleşti :D
seviyorum albeaları yaw :D
kanka su emreG bir elinde steakhouse bir elinde viski takılan apaçi değilmi ahuahuah :D:D saçına bi çözüm bulabilirim pm at ;)
kanka bu kafadaki saça bi çözüm yok ektirecez mike mike :D 30 olalım 2 kaldı zaten :D
ya emre harbi apaçi 30 la giderken gaz basıp makaslıyor sonra hiç bişe olmamış gibi 30 la gitmeye başlıyor arabasında film de yok 2 dk önce geçtiğimiz insanlar yanımızdan geçerken bakıyorlar utanıyor insan, hoş emrede utanma duygusu sıfır akü :D olan bana oluyor
ekmekarası
28-07-2010, 11:54
:hehe:
albea AL BE LA resmen e-5 bazen takılıyor totoma :)
geçen bir tanesine freni bir koydum dikizden izliyorum çok komik bir hal aldı araç sağa sola zar zor durdu .sonra efendi oldu sakinleşti :D
seviyorum albeaları yaw :D
efsane yaaa 90km/h dan sonra havada gidiyor resmen....
O şirket arabaları ayrı bir dert zaten.Onları sürenler nasılsa her türlü masraf kendi cebinden çıkmadığından Allah ne verdiyse basıyor arabaya..En ağır bedeli ödemeseler bari..:D
StyleALP
02-08-2010, 12:37
Aha yeni bir haber var. :D
Yapımcılığını Murat Kadıoğlu, yönetmenliğini ise Mustafa Özen'in yaptığı "Cadde Hikayeleri" filminin başrol oyuncuları belli oldu. Çekimlerine 15 Ağustos'ta başlanacak filmin başrolünü güzel şarkıcı Tuğba Özerk ve Paşhan Yılmazel paylaşacak.
Hollywood filmlerini aratmayacak filmde aksiyon sahnelerinde Red One kameralar kullanılacak. Filmde Bağdat Caddesi'nde yapılan otomobil yarışları ve hayat hikayeleri konu alınacak.
Kaynak: http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2010/08/01/caddede_basrolde
-
Arkadaş filmmi olucak dizimi ne yapıyorlar bunlar ya ? Yazıda film denmiş gazete dizi diyor o bu diyor bu bunu diyor...
fastchild
02-08-2010, 12:54
Aha yeni bir haber var. :D
Yapımcılığını Murat Kadıoğlu, yönetmenliğini ise Mustafa Özen'in yaptığı "Cadde Hikayeleri" filminin başrol oyuncuları belli oldu. Çekimlerine 15 Ağustos'ta başlanacak filmin başrolünü güzel şarkıcı Tuğba Özerk ve Paşhan Yılmazel paylaşacak.
Hollywood filmlerini aratmayacak filmde aksiyon sahnelerinde Red One kameralar kullanılacak. Filmde Bağdat Caddesi'nde yapılan otomobil yarışları ve hayat hikayeleri konu alınacak.
Kaynak: http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2010/08/01/caddede_basrolde
-
Arkadaş filmmi olucak dizimi ne yapıyorlar bunlar ya ? Yazıda film denmiş gazete dizi diyor o bu diyor bu bunu diyor...
abi bu film cadde hikayeleri diye başroldede önceden şebnem schaffer vadrdı değişmiş şebneme pembe cabrio megane 1 vermişlerdi
StyleALP
16-08-2010, 21:34
abi bu film cadde hikayeleri diye başroldede önceden şebnem schaffer vadrdı değişmiş şebneme pembe cabrio megane 1 vermişlerdi
Filmi diziye çevirdiler şimdide.
Yeni bir haber;
Yapımcılığını Murat Kadıoğlu'nun üstlendiği, başrollerinde Fulden Uras, Paşhan Yılmazel, Tuğba Özerk ve Oğuzhan Yıldız gibi isimlerin yer aldığı dizi, hız tutkunu gençler...in hikayesini anlatacak. Çok yakında TRT 1'de
hahaha :D:D:D konu açılalı 2 yılı geçmiş hala dizi mi olsun film mi olsun tartışılıyor :D bence artık bi cacık olmaz ama bekleyelim görelim ;)
By_HaNNibaLL
16-08-2010, 23:07
Buyrun Frangman
http://dizifrm.com/izle/cadde-tanitim-fragmani-dizi-izle
Tuning055
16-08-2010, 23:43
kadran vıdeosuna bayıldım ahha:D hıc mı bırı akıl edememi yaw madem cozum bulamadın kadran vıdeosu koyma..
F.A.T.İ.H
16-08-2010, 23:51
Bır ara need for speed hot pursuit 2 videosu izliyom sandım arkadaş o sesler ne öyle ya?
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/15605960.asp?gid=222 konuyu hortlatmış olcam ama çok merak ediyorum aramızda araç için teklif gelen var mı??
paşahanlada tugbadan ne uyumlu bir çift olur ya :hehe:
otuzdört
22-08-2010, 20:49
konu fena hortlamış :d kaç yıldır caddehikayeleri cekilior dendi cekildi dizi olarak yayınlanıcak 5 6 bölüm dedindi, Sonra filme odaklanıcaklar dendi. Dendi Dendi Dendi :d
lethaldoze
22-08-2010, 21:20
Bende mail atmıştım bu dızı yayınlanmayacak galiba die.Ozaman mail geri atmışlardı bana yayınlanacak cekımler devam edıyor die :) (6 ay once)
ya emre harbi apaçi 30 la giderken gaz basıp makaslıyor sonra hiç bişe olmamış gibi 30 la gitmeye başlıyor arabasında film de yok 2 dk önce geçtiğimiz insanlar yanımızdan geçerken bakıyorlar utanıyor insan, hoş emrede utanma duygusu sıfır akü :D olan bana oluyor
ahhahahha yeni gördüm mesajları bak kalbimi kırdın şimdi :D
Paşhan da bir kötü araba kullanıyor görmeniz lazım. 3 ay kadar önce Tigra TwinTop alabilmek için kredi peşinde koşuyordu bankalarda. :) FX35'i vardı park bile edemiyordu.
Paşhan da bir kötü araba kullanıyor görmeniz lazım. 3 ay kadar önce Tigra TwinTop alabilmek için kredi peşinde koşuyordu bankalarda. :) FX35'i vardı park bile edemiyordu.
yaw bu adamlar iyi kazanmıyomu tigraya niye kredi çekiyoki:)
onursumer
22-08-2010, 21:43
bugun gazetede haberi vardı çekimleri devam ediyormuş falan filan diye :D
red one ile eminim cekersiniz :D
dragonflydesing
22-08-2010, 23:59
ortaya nası bi şey çıkıcak çok merak ediyorum ?
Paşhan da bir kötü araba kullanıyor görmeniz lazım. FX35'i vardı park bile edemiyordu.
o zaman senaryo belli paşahan ölecek :D
tuba özerk oynuyormus ne alaka ya
VteC_MaNiaC
23-08-2010, 19:16
ben caddede kangoo yu 2 corvette le beraber paşhan yılmaz mı işte onla beraber çekişm yaparken gördüm ama durum nedir bilemiorum