Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul - Antalya Arası Yol Tecrübeleri Sorgusu
GokhanRS
20-06-2013, 02:33
Arkadaşlar cuma gecesi yola çıkıp antalyaya gidicem nasipse.
Bu yolu sık kullanan arkadaşların tecrübelerini paylaşmalarını rica edicem herkese faydalı olur.
mesela ben adapazarı bilecik bozüyük kütahya afyon ısparta derken antalya beleğe varmayı düşünüyorum rota olarak avcılardan 761 km çıkıyor navigasyon ölçümüyle.
bu rotada nerelerde mola vermeli nerelere uğramalı. gece ne tavsiyeleriniz olur yine aynı güzargahta gündüz ne tavsiyeleriniz olur.
herkes her tecrübesini paylaşabilir başka rotadan gidenlerde paylaşabilir. ilerde yola çıkıcaklarada referans olur.
şimdiden teşekkürler.
otoban çıkışı tunatan tesislerinde kamyoncuların durduruğu yer var yemekleri güzeldir,
Pamukovada biraz şehir içinde köfteci adem olması lazım,
Afyon'da istikbalde sucuk.
Maalesef o günlerde Kütahya'da değilim, eğer olsaydım misafir ederdim her türlü. Gözlemenin binbir çeşidinin tadına bakardınız :)
GokhanRS
20-06-2013, 03:06
otoban çıkışı tunatan tesislerinde kamyoncuların durduruğu yer var yemekleri güzeldir,
Maalesef o günlerde Kütahya'da değilim, eğer olsaydım misafir ederdim her türlü. Gözlemenin binbir çeşidinin tadına bakardınız :)
sülale yanımda :D dizel vip minibüs ile gidicem. ama bi gün tek gelirsem uğrarım mutlaka.
o zaman şöyle yapalım, Kütahya girişinde solda ballı kaymaklı gözleme yazan bi tabela görünce ilk yerden U çekin ve oraya girin. Eğer yemek istersenizde şehir içine girin, solda KARAVAN diye bir yer var orada istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz. Kütahya küçük yer olduğundan şehir içine girip çıkmak 2 dk sürüyor :)
GokhanRS
20-06-2013, 03:18
o zaman şöyle yapalım, Kütahya girişinde solda ballı kaymaklı gözleme yazan bi tabela görünce ilk yerden U çekin ve oraya girin. Eğer yemek istersenizde şehir içine girin, solda KARAVAN diye bir yer var orada istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz. Kütahya küçük yer olduğundan şehir içine girip çıkmak 2 dk sürüyor :)
kütahyaya 10 kere yolum düşmüştür. şehir içini aslında iyi bilirim :D daha önce rs ve sti ile geldim. hatta orda restoranda yemek yerken arabanın kaputunda resim çekinenler olduydu :D
hatta altıntaş denilen ama uyuz olduğum kasabasını bile bilirim :D
bu arada çok teşekkür ederim. dalgınlıkla kaçırmazsam denicem yemeği.
Yanilmiyorsam Manisa'dan da gececeksiniz. Manisa Spor lokantasinda Manisa kebabi yiyin ;)
silent furious
20-06-2013, 09:16
cumartesi gecesi de biz çıkıyoruz lara ya
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/157147-istanbul-fetiye-yol-guzergah-sorunu-izmir-ustumu-kutahya-ustumu.html
Burdur'a kadar anlatılmış :)
Afyon'dan gündüz geçerseniz İş yerine beklerim bir çay kahve ikram ederim :)
bende 10 gün önce geçtim o güzergahtan kütahya tarafından afyon karahisardan burdura ordan fetiyeye geçtim yollar güzel bi sorun yoktu sadece beli yerlerde yol calışması vardı o kadar, hayırlı yolculuklar
dragon07
20-06-2013, 10:15
ısparta yoluna dikkat etmenizi öneririm sadece hem polis hemde yol olarak tehlikelidir.
EmrahERKAN
20-06-2013, 10:19
Arkadaşlar genel herşeyi söylemişler zaten. afyondan ıspartaya dogru gelirken keçiborlu yol ayrımı vardır oradan ısparta yol ayrımına kadar dikkatli gelin kesinlikle Radar olur. yolun altına koyarlar göremezsiniz. 84mü neydi sınırda öle bişi olucak tam hatırlamıyorum
ısparta üzerinden gitmeyin..burdur da doğu ve batı diye ikiye ayrılan yol var..ikisininde antalya ya olan uzaklığı aynıdır ama siz belek tarafına gideceğiniz için doğu yazan yerden gidin mesafeyi baya kısaltırsınız :)
Burdur üzerinden gelirse şehir trafiğine girmek zorunda kalır. Bence Isparta üzerinden gelin. Yol manzarası daha güzeldir. Karacaören barajında durup çay içebilirsiniz. Antalya'ya girmeden Kurşunlu şelalesini de gezmenizi öneririm.
erturul çiçek
20-06-2013, 14:36
Bucak'da salep içmelisiniz mutlaka
onursumer
20-06-2013, 14:42
bu konu iyi oldu istanbul-antalya arası en iyi güzergah bumudur araba ile ? alternatifi varmı ?
KA®ANLIK
20-06-2013, 14:46
belek-lara tarafına gidecekseniz ısparta yolu biçilmiş kaftandır...
ben o yolu daha çok seviyorum zaten neşeli bir yol (:
Adapazarından çıkışta pamukova da ulusoyda dururum ben fiks,
ordan afyon cumhuriyet tesislerinde durup CUMHURİYET sucuğu yemeden kesinlikle olmaz,
ıspartada durup ekmek alıp, çay içmeden de olmaz...
sonra bi bakmışsınız Antalya :)
Belek'te çarşının içinde ŞEFİN YERİ nde akşamları çorba içmenizi tavsiye ederim...
Bir de Lara da ÇORBACI vardır, oranın da çorbaları güzeldir...
dragon07
20-06-2013, 15:20
belek serik manavgat alanyaya gidicek olan için ısparta yolu
kemer tekirova çamyuva kaş kalkan olimpos çıralı içinse burdur yolunu kullanın :)
gezmek görmek için ısparta gazlamak biran evvel antalya merkeze varmak içinse burdur.
GokhanRS
20-06-2013, 18:52
herkese teşekkürler.
valla rota konusunda şaşamam. ben bu rotaya kitlendim bi kere bu rotadan devam edicem ki bence en mantıklı yol. birde en iyi yol bildiğin yoldur lafıda var :D .
radar var diyen arkadaşlara sorum olucak. ben gece yolculuğu yapacağım. yani gecenin 4ünde 5inde de ıspartada radar olur mu?
Bilecik sınırlarına girdikten sonra kesinlikle radar, hız sınırı konusunda dikkatli olmalısınız.
Şehir içine girmezsiniz büyük ihtimalle çevre yolundan devam ederseniz Bilecik ve Bozüyük arasında ŞELALE restaurant on numara biraz tuzludur, fakat bozüyük girişince Açık ceza evinin restaurantı gayet nezih, temiz, saygılı ve ucuz tavsiye ederim :)
Hayırlı yolculuklar şimdiden..
Gimifayf
20-06-2013, 20:56
Abi sucuğu Cumhuriyet tesislerinde tavsiye ederim. :)
İstikbal'inkini kötülemeyeyim de Cumhuriyet bi tık öndedir. :)
GokhanRS
20-06-2013, 22:06
bakalım artık gece sersemliği hangisini kaçırmazsak dalıcaz :D
radar konusundada zaten az yaksın diye 80i geçmemeyi düşünüyorum zaten sülale yanımda çoluk çocuk v.s var o yüzden yavaş olucam. hız sınırının daha düşük olduğu biyer var mı bu rotada?
keçiborulu rampasını indikten sonra kavşak döneceksiniz o kavşaktan sonra mutlaka dikkat :)
GokhanRS
20-06-2013, 22:26
eyvallah. dikkat edicem.
Jön Türk
20-06-2013, 22:30
Burdur-Bucak yolunu tercih edin dümdüz silah gibi yol.Bucak çıkışı ile Antalya girişine dikkat edin yeter.Çevre yolundan Belek e geçersiniz.
watchword
20-06-2013, 23:20
belek serik manavgat alanyaya gidicek olan için ısparta yolu
kemer tekirova çamyuva kaş kalkan olimpos çıralı içinse burdur yolunu kullanın :)
gezmek görmek için ısparta gazlamak biran evvel antalya merkeze varmak içinse burdur.
ısparta yoluna dikkat etmenizi öneririm sadece hem polis hemde yol olarak tehlikelidir.
Daha iyi bi açıklaması olamazdı . Tek eklemek istediğim , Burdur Şiş ' in enfes ve inanılmaz lezzeti için bile Burdur yolu tercih edilir :) Kaldı ki , en iyi Burdur Şiş ' in sanayide yapılıyo olması ve sanayi ' ninde hemen yol üzerinde olması avantajı ' da varken :)
Dipnot : Burdur il sınırları içersindeki yolun , trafik yoğunluğu ve trafik ışıkları v.b. gibi durumları , Isparta il sınırları içerisindeki yola nazaran çok daha rahat ve az ' dır ...
Abi sucuğu Cumhuriyet tesislerinde tavsiye ederim. :)
İstikbal'inkini kötülemeyeyim de Cumhuriyet bi tık öndedir. :)
haftaya deniycem bakalım nasılmış :)
gokhan07
20-06-2013, 23:28
herkese teşekkürler.
valla rota konusunda şaşamam. ben bu rotaya kitlendim bi kere bu rotadan devam edicem ki bence en mantıklı yol. birde en iyi yol bildiğin yoldur lafıda var :D .
radar var diyen arkadaşlara sorum olucak. ben gece yolculuğu yapacağım. yani gecenin 4ünde 5inde de ıspartada radar olur mu?
keçiborlu - burdur
keçiborlu - ısparta arasında her saat gezici radar olur dikkat etmek gerek
GokhanRS
20-06-2013, 23:33
tşkler. dediğim gibi heralde hız 80 iken ceza yemem dimi? limiti bellimi yolun. gerçi tabelalar vardır.
erturul çiçek
20-06-2013, 23:37
tşkler. dediğim gibi heralde hız 80 iken ceza yemem dimi? limiti bellimi yolun. gerçi tabelalar vardır.
Afyon ile Antalya girişine kadar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çok nadirdir şans artık ama Bucak'da salep içmenizi şiddetle tavsiye ediyorum
GokhanRS
20-06-2013, 23:41
tşkler hepini not aldım. tek tek durmak mümkün değil ama unutmaz dalmazsam çoğuna uğramaya çalışıcam.
ama afyonda sucuk döneri yemeden afyonu es geçmem kesinlikle.
Isparta'da geceli gündüzlü radar ayinleri var hacı aklında olsun.
GokhanRS
21-06-2013, 00:23
Isparta'da geceli gündüzlü radar ayinleri var hacı aklında olsun.
bizde onlara işemeli sıçmalı ayin yaparık yiğidom :D hız kurallarının hepsine uyucam inşaallah yol boyunca. dediğim gibi yanımda 2 aile olucak.
EmrahERKAN
21-06-2013, 07:59
herkese teşekkürler.
orası cok karısık cok değişik bir yer ya bahsettiğim yeri yavas gecin yeter :) yerli yersiz radar koyuyorlar bir gün bakıyorsun sabah 8.30 baslamıslar bi gün bakıosun gece 12 de ordalar o yüzden dikkat edin demiştim :=)
Gimifayf
21-06-2013, 20:32
haftaya deniycem bakalım nasılmış :)
Pişman olmazsın abi. :)
Ama bir-iki bağ alayım eve de sucuk götüreyim dersen Afyon malı tüm sucukları denemiş biri olarak İkbal'i tek geçerim. Fiyatı diğerlerine göre kilosu 4-5 lira daha pahalıdır ama bence değer. :)
ısparta üzerinden gitmeyin..burdur da doğu ve batı diye ikiye ayrılan yol var..ikisininde antalya ya olan uzaklığı aynıdır ama siz belek tarafına gideceğiniz için doğu yazan yerden gidin mesafeyi baya kısaltırsınız :)
+1907 side tarafına gidecekseniz ısparta üzeri gidin belek tarafı için arkadaşın dedigi yol en kısa yoldur yoksa cok dolanırsınız..
gunduz gececeksen o guzergahtan bozuyuk tarafinda selale restouranta gir yemekten once tereyagi ve kendilerine has acili salcalari var tadi fena yarim kilo aldim hatta:) kutahyaya gelmeden 30-50 km gerisine dikkat et tam 3 4 araba onumde 3 gun once feci kaza oldu yol gidis donuse tek serite donmusler tehlikeli. finikede is kuruyorum, 8 gunde 2 kere o yollari gel git yaptim, gelecek hafta gene oralarrdayim...
umitkaragoz1988
22-06-2013, 00:41
Antalya çok güzel ya yolculuğu ayrı bi güzel memleketi ayrı bi güzel. yollar dümdüz
dincer07
22-06-2013, 02:16
Valla konuya baktım bi ist ant yapasim geldi :)
cumartesi akşamıda ben yola çıkacağımm kemere doğru çok radar varmıdır yol üzerinde acaba yada özellikle nerelere dikkat etmek lazım
silent furious
25-06-2013, 08:21
Arkadaslar lara da ve kemerde gece hayatı hareketli önerebileceginiz mekanlar varmı
EmrahERKAN
25-06-2013, 08:25
Kemerde gayet renklidir gece hayatı inferno aura vs vardır görürsünüz zaten hareketli yerlerdir.
EmrahErdogan
25-06-2013, 08:27
Afyonda mutlaka sucuk ekmek ve kaymaklı ekmek kadayıfı yemelisin . :)
beratyuksel
30-06-2019, 12:58
Yeni konu açmayayım dedim buradan yazayım dedim. İllaki bu yazda aramızdan giden veya gidecek olan vardır.
Ben İstanbul-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon yapacağım daha sonra Alanya tarafına gideceğim için Isparta üzeri devam edeceğim.
Var mı giden bu sene radarlar nerelerde bilgisi olan var mı, bir de nerde duralım, nerde ne yiyelim, nerden yakıt alalım :)
Kahvaltı ya Burdur’a denk gelirseniz şehir girişinde Takıl Cafe var.
Öyle bir kahvaltı yok. Hem de ucuz. Happy moon’s concept ama kahvaltı daha doyurucu ve çeşitli
Yeni konu açmayayım dedim buradan yazayım dedim. İllaki bu yazda aramızdan giden veya gidecek olan vardır.
Ben İstanbul-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon yapacağım daha sonra Alanya tarafına gideceğim için Isparta üzeri devam edeceğim.
Var mı giden bu sene radarlar nerelerde bilgisi olan var mı, bir de nerde duralım, nerde ne yiyelim, nerden yakıt alalım :)
Emir gelmiş 81 ilde de radarla operasyon yapılacak sürekli.
Hiz kurallarına uy derim.
27 sinde fethiye ye geldim kütahya çıkışından itibaren neredeyse her 100km de bir ehliyet ruhsat kontrol ve radar var. Ayriyetten dikkat et neredeyse afyondan itibaren yollar hep sıcaktan erimiş vaziyetteydi belediye çalışanları sürekli yola mermer tozu atıyolardı galiba tam bilgim yok o konuda. Araba hep asfalt oldu anasını satim.
Alanya ya gıdıceksen,ısparta uzerınden yenı yola gır. Radar cok malesef....
beratyuksel
30-06-2019, 22:21
Alanya ya gıdıceksen,ısparta uzerınden yenı yola gır. Radar cok malesef....
yeni yol mu var abi, bilmiyordum ben, nerden sapıcam oraya tam olarak
GokhanRS
30-06-2019, 22:22
Vay be zamanında konu açmışım şimdiyse evim var Antalyada.
Garip bir şehir bu Antalya, bağlıyor kendine misafirlerini.
Ben bayram haftası Kalkan'a gittim geldim, hep kapatıp gidip geldim yolu gözetleyerek. RAdar öncesinde %90 uyarı tabelası var zaten, gizli saklı yok yolun üzerinde bekliyor adam bazen tepe lambaları açık ekip otosu oluyor hatta. Radara düşmek için umursamaz olmak gerek.
Burdur civarlarında bir BPden(Muğdan Petrol gibi bir ismi vardı) ve Aytemiz'den(zaten çok yok, kendi app'inden bulduğum bir yerdi) aldım ben benzini giderken ve dönerken olmak üzere. Bir sorun yaşamadım.
yeni yol mu var abi, bilmiyordum ben, nerden sapıcam oraya tam olarak
Antalya ya gelmeden ayrım var,3 seıtlı yol yapmıslar. Insallah uzar.
-Murat Özcan-
01-07-2019, 12:55
Konuyu takipteyim bende aynı güzergahtan geçeceğim bakalım..
makethewayforme
01-07-2019, 14:58
bayram'da antalya'ya arabayla gittim döndüm
aracımda zamanında amerika'dan alınma radar dedektörü var, alet sayesinde 2-3 tane radar ve çevirmesinden sorunsuz sağ salim geçtim, onun haricinde de resim çekip adrese gönderenler de var sanırım, nitekim alet öttü zaman zaman ama çevirme olmadı
öte yandan;
güzergahı tahmin ettiğimden çok daha fazla beğendim, inegöl'e kadar otoban, ordan sonrası duble yol, ama kontrollü şekilde basmaya müsait, boşken 190-200'ler gittim, 200 üzeri duble yolda zor, tehlikeli
özellikle istanbul'dan antalya'ya gidişte, beklediğimden çok daha tenhaydı, inanmayanlar çıkacaktır belki ama, sabah 530'da çıktık, öğlen 1130 kemer'de oteldeydik, sadece tuvalet için durduk, tempolu gittim, 6 saatte vardım
dönüşte ise dönüş trafiği ve yağmurdan sebep 8 saatte döndük
genel olarak yolu beğendim
bu güzergah bence istanbul/izmir güzergahından daha temiz ve sorunsuz, ayrıca izmir yolu genelde kalabalık yazın, çok fazla yazlıkçı var, ama anladığım kadarıyla antalya öyle değil, daha tenha
aracımda zamanında amerika'dan alınma radar dedektörü var, alet sayesinde 2-3 tane radar ve çevirmesinden sorunsuz sağ salim geçtim, onun haricinde de resim çekip adrese gönderenler de var sanırım, nitekim alet öttü zaman zaman ama çevirme olmadı
öte yandan;
güzergahı tahmin ettiğimden çok daha fazla beğendim, inegöl'e kadar otoban, ordan sonrası duble yol, ama kontrollü şekilde basmaya müsait, boşken 190-200'ler gittim, 200 üzeri duble yolda zor, tehlikeli
özellikle istanbul'dan antalya'ya gidişte, beklediğimden çok daha tenhaydı, inanmayanlar çıkacaktır belki ama, sabah 530'da çıktık, öğlen 1130 kemer'de oteldeydik, sadece tuvalet için durduk, tempolu gittim, 6 saatte vardım
bu güzergah bence istanbul/izmir güzergahından daha temiz ve sorunsuz, ayrıca izmir yolu genelde kalabalık yazın, çok fazla yazlıkçı var, ama anladığım kadarıyla antalya öyle değil, daha tenha
kaç litre yaktınız ortalama?
beratyuksel
01-07-2019, 15:32
öte yandan;
sanırım siz osmangaziden geçtiniz direkt otobana çıktınız, o yol çok temiz dediğiniz gibi basılası yol 1 kere gitmiştim izmire aynı yoldan
bende merak ettim süre çok iyi, ortalama yakıt ne kadar oldu acaba
dragon07
01-07-2019, 17:20
antalya yolu sürekli kullanan tempoolu 6 saate girer çok gazlamadan şehrin çok fazla giriş çıkışı olduğu için yollar pek kalabalık degil
öte yandan;
Adapazarı üzerinden gidince 20km daha uzun oluyor ve yol yine temiz fyi
Ancak köprü parası dert değil de tapagaz gitmek için osmangazi üzerinden inegöl mantıklı tabii. İnegölün oralardaki yollar doğa harikası zaten :)
makethewayforme
02-07-2019, 10:36
kaç litre yaktınız ortalama?
gidiş/dönüş ortalamam 6,3lt / 100 km oldu
araç e60 520d, superchips yazılım var
makethewayforme
02-07-2019, 10:38
sanırım siz osmangaziden geçtiniz direkt otobana çıktınız, o yol çok temiz dediğiniz gibi basılası yol 1 kere gitmiştim izmire aynı yoldan
bende merak ettim süre çok iyi, ortalama yakıt ne kadar oldu acaba
çok iyi değer sakin kulanımda onu yakalayamayan bir sürü dizel var :)
makethewayforme
02-07-2019, 10:43
Ancak köprü parası dert değil de tapagaz gitmek için osmangazi üzerinden inegöl mantıklı tabii. İnegölün oralardaki yollar doğa harikası zaten :)
Ozmangazi'yi kullandım
Evet mesafe çok farketmiyor muhtemelen, fakat Adapazarı yolu bayram dolayısıyla daha kalabalıktı yandex'ten bakınca + hem yandex hem google map, ideal yolu osmangazi'den çizdi
Bi de osmangazi yolu, sürate çok müsait, o yolu 190-240 arası gidince, Adapazar'ına kıyasla çok zaman kazanılıyordur diye düşünüyorum, tabi bu basan sürücü için geçerli, süratli gitmedikten sonra, tıngır mıngır Adapazarı yolu daha mantıklı olabilir, neticede köprü 140 tl verilmemiş olur
makethewayforme
02-07-2019, 10:46
çok iyi değer sakin kulanımda onu yakalayamayan bir sürü dizel var :)
bence yazılım, basmadığın zamanlarda daha az yaktırıyor, çünkü neticede rallide değiliz, bazen trafikle beraber 120-150 seviyesinde gidiliyor uzun uzun, o zaman normale göre az yakılıyor bence
ama genel olarak aracın tüketiminden çok memnunum, Istanbul şehir içi de 7-8 arası yakıyor
dizellerin güzelliği bu zaten
sakin veya hızlı gidiş arasında tüketim makası benzinlideki gibi değil.
makethewayforme
02-07-2019, 10:49
bi de şunu ekleyeyim, klima çok fark ettiriyor, yani kullanımda klima açık olması performansı etkilemiyor hissettirmiyor fakat, özellikle Antalya gidişte, sabah erken de çıkmış olmanın avantajıyla, klima açmaya gerek olmadı Antalya'ya inene kadar.
tüm yolu klima açık gidip gelsem muhtemelen tüketim 6,5-6,6 olurdu
makethewayforme
02-07-2019, 10:51
evet yolun bi kısmı yem yeşil bir vadinin içinden gidiyor, sanırım 40-50 km'lik bi kısım, boş, ama uzun sert virajlarda var, yol tutan hızlı araba için çok keyifli
yolda da muhabbtini yaptık, bu ne güzel yol diye konuştuk arabada
korkmazz
03-07-2019, 00:40
Ayın 21 de kısmetse kemer e gidicem sabah yola çıkıp gezerek gitmeyi düşünüyorum nerede ne yenilir ne içilir yol üstünde tavsiye edebileceğiniz gezilecek yerler neresi vardır tavsiyelere açığım :)
Ben sehır ıcı de uzun yolda da hemen hemen aynı yakıyorum.
Bende garıplık var heralde. Max 1lt fark edıyor. Sehır dısı 9, 9.5 Sehır içi 10.5
Sadece yuksek hacımde sehır ıcı degısıyor.
ontheair
03-07-2019, 15:50
Ben sehır ıcı de uzun yolda da hemen hemen aynı yakıyorum.
Bende garıplık var heralde. Max 1lt fark edıyor. Sehır dısı 9, 9.5 Sehır içi 10.5
Sadece yuksek hacımde sehır ıcı degısıyor.
Trafik saatlerinde yolda olmuyorsanız çok fark etmez. Dur-kalk bir yana dururken bile inanılmaz bir kayıp var.
Trafik saatlerinde yolda olmuyorsanız çok fark etmez. Dur-kalk bir yana dururken bile inanılmaz bir kayıp var.
Bu dogru ama mutlaka trafıge denk gelıyorum,burası ıstanbul. Trafık olmazsa ıstanbul da olmuyorsun...
Cıddı sıkısık trafıkte yapılıcak bır sey yok. 1lıtre arac bıle sapıtıyor.
koraycano
04-07-2019, 14:02
1 ay önce istanbul-antalya ve antalya-istanbul yaptım. Antalya'ya giderken bütün yoldaki radarlardan sıkıntısız bir şekilde geçtim ama en son Isparta'ya doğru giderken köprünün altına tam da köprünün gölgesine , sittin sene kimse göremez yani transit yerleştirmişler :) sonuç;
Ceza Tutarı (TL)
235,00
Cezanın Düzenlendiği İl
ANTALYA
Cezanın Düzenlendiği İlçe
-
Cezanın Düzenlendiği Yer
ISPARTA BURDUR YOLU 25 KM 5962 BİLDİRİMİ ANTALYA SULH CEZA HAKİMLİĞİ
Ceza Tarihi
03.06.2019
Ceza Saati
11:05
Ceza Maddeleri
51/2-A
Şuan cesmedeyim.
İstanbul Eskişehir Kutahya Uşak Manisa İzmir
80 e sabitledim tin tin gittim
Kac genci elek ettiler yolda
Bana selektör atan bir merso 1000 kusur ceza odeyecekmis
Ozur diledi adam polis benide aldı gbt hikayesine
Adam neden yavas gittiğini bu ceza ile anladim aga dedi :)
Yavas gidin beyler daha zevkli olabiliyor
Dün geldik fethiyeden.
İnanılmaz bir radar bolluğu olamaz böyle bişey.
korkudan 80 i geçemedik. Millet harıl hurul yardırıyor. İnşllah evlerine gitmez ceza makbuzu.
heryerde trafik polisi çevirmesi.
Dedektorsuz yola cıkmıyorum 20 yıldır....
telefon için radarbot diye bir uygulama var mevcut radar ve hız kameralarına yaklaşırken sesli ikaz veriyor kullanan vamı sanki işe yarıyor gibi
beratyuksel
05-07-2019, 10:48
Radarbot işe yarıyor mu sonradan yerleştirilen araç içindeki radar cihazlarını tespit edebiliyor mu yani?
Yoksa sadece standart sabit hız kameraları için mi uyarıyor? Eğer böyleyse pek işe yaramaz çünkü genelde yiyince cezayı mobil eds ve radarlardan yiyoruz
Radarbot işe yarıyor mu sonradan yerleştirilen araç içindeki radar cihazlarını tespit edebiliyor mu yani?
Yoksa sadece standart sabit hız kameraları için mi uyarıyor? Eğer böyleyse pek işe yaramaz çünkü genelde yiyince cezayı mobil eds ve radarlardan yiyoruz
Muhtemelen verileri yandex den çekiyor. Sen ekliceksin ki herkes faydalanacak yazıyor uyarılarında. Dedektör gibi güvenipte gazlanılcak iş değil maalesef.
Yahu onlar sabıt radar harıc bırseye yaramaz. En guzelı dedektor....
Dedektör iyi ama ülkeye girişi zor ve cezası çok
tuner faruk
05-07-2019, 22:46
Bugün geldim Antalya'ya 3-4 yerde radar vardı ama radar öncesi mutlaka bir uyarı tabelası vardı sonucu İstanbul'a döndüğümüzde görücez :)
Dedektorsuz yola cıkmıyorum 20 yıldır....
Kullandığınız dedektör ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz? Marka model özellik vs
Kullandığınız dedektör ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz? Marka model özellik vs
Fazla araştırmayın. Aklınıza girer alırsınız falan.
Çok büyük cezaları var hatta Hapise kadar yolu var.
Paşa paşa ödeyin 400 küsür tl nizi yada hız kurallarına uyun.
En guvenilir olani Escort markasi...
Uniden ve cobra da fena degil.
Yurtdisindan gelen varsa atsin cantaya,ben 99 dan beri kullanıyorum,hic sikinti yasamadim.
beratyuksel
07-07-2019, 10:33
En güzeli hız kurallarına uymak basılacak yerde basmak 70 diyen yerde 70le gitmek onun zevki de bence daha güzel 70le giderken hız sınırı 120 ye çıkınca bi anda gazlamak da tam keyif
Yarın Alanya oradan da bodrum a gececegım. Sızlere yazarım...
beratyuksel
07-07-2019, 17:43
Yarın Alanya oradan da bodrum a gececegım. Sızlere yazarım...
hayırlı yolculuklar :)
yemelik molalık gezmelik mekanları yol bilgilerini beklemedeyiz
noelbaba
07-07-2019, 21:42
yillardir antalyaya giderim oyle surda durmak lazim burda yemek lazim denilecek bir yere rastlamadim. gece 9’da cikarim sabah varirim zaten bir an once varip otele giris yapmak olur amacim ama sabaha dogru afyona girdigimde hafif bir serinlik olur ordan bir kahve alirim yolculugun keyifli bolumudur benim icin
noelbaba
07-07-2019, 21:45
Donustede aynisini yaparim ama afyona kufur ederek girerim bu sefer her sene ayni kufuru ederim hatta
hayırlı yolculuklar :)
yemelik molalık gezmelik mekanları yol bilgilerini beklemedeyiz
Ben genelde durmam,emınım yolda duzgun yemek yapan yada gezılecek yerler vardır.
Afyon da tanıdıklarım oldugu ıcın aksam yemege dururum,sonra gece 11 gıbı alanya...
beratyuksel
19-07-2019, 10:45
Yarın 9.30'da yoldayım. :)
Rotam şöyle olacak: İstanbul-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon-Isparta-Alanya
Bilgileri aktarırım:) herkese hayırlı yolculuklar
Afyon da Kayifcioglu nda kesin yemek yiyin.
Alanya ya kadar 1 tane radar yoktu.
Bozüyük e gelirken sabit radar kameralari var ama uyarilar var zaten.
Afyon alanya arasini gece gectim, bombostu.
Alanya bodrum arasinda sadece 1 tane radar enseledim,baska yoktu.
Sasirdim....
beratyuksel
28-07-2019, 07:24
Bende hem gidiş hem gelişte toplam 1 tane radar gördüm, o da karşı yöndeydi...
Yolculuğun çoğunluğunu gece yaptım ben, gece yapınca kameraları görmek zor oluyor, bir de cidden tabela 90 gösteriyor 500 metre sonra 70 gösteriyor abartısız yazıyorum 50 metre sonra kamera var.... Resmen radar değil tuzak...
Ben de bir mola yeri önerisi bırakayım; Ispartadan Antalya yönüne döndüğünüzde Gölbaşı diye bir yer var manzarası da efsane orda durun dinlenin derim.
Bu arada Isparta üzeri Antalyaya giderken yol çalışmaları vardı, başka bunu haricinde de hiçbir sorun yok yollarda.
Buarada artik Isparta uzerinden gitmenin esprisi kalmadi.
Birdur uzerinden,alanya tarafina cevreyolu var,antalyaya 30km kala
İlçe geçişlerindeki falan sabit yolun üst tarafındaki kameralar hız tespiti yapmıyor sanırım, 2 aydır gelen giden bir şey olmadı. Hiç çevremde duymadım da onların çalıştığına dair bir ceza. SAdece "ortalama hız koridoru" tabelası olan yerlerde iş yapıyorlar
Acı tecrübesi olan varsa paylaşırsa seviniriz
denizhandinc
29-07-2019, 07:55
İlçe geçişlerindeki falan sabit yolun üst tarafındaki kameralar hız tespiti yapmıyor sanırım, 2 aydır gelen giden bir şey olmadı. Hiç çevremde duymadım da onların çalıştığına dair bir ceza. SAdece "ortalama hız koridoru" tabelası olan yerlerde iş yapıyorlar
bana da öyle geliyor
Ben ocak ayından beri 4 5 kere kastamonu gidiş dönüş yaptım.En son cumartesi günü geri geldim. Geçen eşimin eniştesi belediye başkanı ona sordum.İl ve İlçe girişlerindeki kameralardan jandarma plaka okuma yaparak ilçe içinde araç sorgulaması yapıyormuş.Herhangi bir hız takibi yapmıyor diye söyledi.Dönüş yolunda radar özellikle gündüz kuruluyor.Safranbolu dan aşağıya inişte sağda medikar hastanesini geçince,gerede kemikli rampası bitince aşağıya sallanınca kuruluyor.Birde otobanda türsan ile sapanca arasında karayollarının dönmesi için olan boşluklarda radar olabiliyor.Bayramda kullanacak arkadaşlara bilgi olsun.
Ben haziran da Yunanistan a giderken temirdag da sabitten yedim.
Bozüyük dekinde çalışıyor buarada.
Ama zaten o sabit kamera radari ust ortada degil,yolun ortasinda oluyor.
Ve bir suru isaret var.
Radar dedektoru de ötüyor.
Artik,aracli radarlı uygulamada isaret koyuyorlar ama geziciye denk gelirsen onceden anlamak zor. Dedektor sart.
beratyuksel
24-08-2019, 17:11
Sabit kameralı radarlarda sanırım Bilecik ya da Bozuyük taraflarındaydı sıkıntılı olan yerler var
Adamlar ceza yazmak için mi yapmışlar napmışlar anlamadım
Hız sınırı tabelası 90 görüyorsunuz 100 metre sonra 70 tabelası 100 metre sonra kameralı radar...
150-200 metrede 90'dan 70'e ani fren yapıştırıyorsun bir anda, anlamsız hareketler...
1 ayı geçti bana da gelen giden bir şey yok henüz
En guvenilir olani Escort markasi...
Uniden ve cobra da fena degil.
Yurtdisindan gelen varsa atsin cantaya,ben 99 dan beri kullanıyorum,hic sikinti yasamadim.
Abi biraz detay verir müsün ? Nasıl kullanılıyor ? Nereye bağlanıyor ? Radarı nasıl algılıyor vs ?
On cama yada torpıdoya koyuyorsun,cakmaga baglıyorsun. Bu kadar.
Bad-Fast
19-06-2021, 21:16
yarın istanbuldan antalya ya yolculuk yapacağım , araçlar ufaktan basık ***** en rahat hangi güzergahı kullanmalıyım dersiniz , radar durumlarıı da ***** bayadır uzun yol yapmadım :)
Abi her yerde yazma bunu. Ayrıca yakalanırsa cezası var. Gizli yere koyman lazım
Bad-Fast
20-06-2021, 11:34
maksat hızlıı gitmek vs. değil , yol güzergahı , yol durumu :)