Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodrum İstanbul yolu Hakkında Bilgi.
orhan_guney
13-05-2013, 09:10
Allah nasip ederse bu gece bodruma gidicem ucak ile hava alanına inince orda bir aracı alıp hemen ivedi bir şekilde istanbula dönmem gerekiyor akşam 23:00 gibi ordan cıkıcam ama daha önce bodrumdan istanbula hiç gelmedim nasıl gelirim en kısa yoldan biri tarif edebilirmi sabah en gec 6:30 gibi istanbulda olmam lazım ne kadar sürer yolculuk .bu arada bodrumdan birşey getirtmek isteyen olursa bagajım boş getirrim.
Abi gelebilecegin tek yol var zaten havaalanindan milasa ordan bafa golu kiyisindan soke ordan tavsiyem cik otobana yapistir izmire sonra manisa akhisar ordan balikesir yapip varsa feribotla bandirmadan gec yoksa mecburi istikamet bursa varsa orda da dene sansini mudanyadan yenikapiya yoksa zaten kalan yolu biliyorsundur... bursa-bodrum ortalama 550km milas hava alani var sen hesapla gerisini..
Ama yollar acik ve rahattir
onursumer
13-05-2013, 09:43
abi ben her sene arabayla gidiyorum bodruma donuşte bodrumdan didim yolu uzerinden sokeden aydın-izmir otobanına giriyorum izmir üzerinden geliyorum yol çok temiz ve rahat hiçbiryerde sıkıntı yok
sadece bodrum çıkışında bi 20-30dk lık kesim inşaattı geçen yaz bitmiştir diye tahmin ediyorum
bu arada araban az yakıyorsa bandırmadan feribota bence gerek yok gol güzel olduğu için
orhan_guney
13-05-2013, 09:47
daha önce hiç gelmedim arabayla uçak la gittim bu havaalanı ile otobanın arası kac km ? en kısa hangi yoldan gelirim araba iyi merek etmeyin benzın sorun değil.
abi ben her sene arabayla gidiyorum bodruma donuşte bodrumdan didim yolu uzerinden sokeden aydın-izmir otobanına giriyorum izmir üzerinden geliyorum yol çok temiz ve rahat hiçbiryerde sıkıntı yok
sadece bodrum çıkışında bi 20-30dk lık kesim inşaattı geçen yaz bitmiştir diye tahmin ediyorum
bu arada araban az yakıyorsa bandırmadan feribota bence gerek yok gol güzel olduğu için
Bodrum Milas Havaalınından Eskihisar-Topçular arabalı vapur 600 km
Sonrasında arabalı vapur yolculuğu ve onunda sonrasında İstanbul içerisinde gideceğiniz mesafe var
Veya körfezi de dolaşırım beklemem ben vapur falan derseniz 750 Km lik yol mevcut
Yani zaman çok kısıtlı yolculuk uzun en önemlisi eğer hayat tarzınız sabah öğle iş gece uyku şeklindeki standart hayat ise muzzam tehlikeli bi yolculuk olur zamanda kısıtlı
Allah korusun..
orhan_guney
13-05-2013, 09:54
Bodrum Milas Havaalınından Eskihisar-Topçular arası hep otoban dimi paralı yol ? radar filan olurmu peki ?
Bodrum Milas Havaalınından Eskihisar-Topçular arabalı vapur 600 km
Sonrasında arabalı vapur yolculuğu ve onunda sonrasında İstanbul içerisinde gideceğiniz mesafe var
Veya körfezi de dolaşırım beklemem ben vapur falan derseniz 750 Km lik yol mevcut
Yani zaman çok kısıtlı yolculuk uzun en önemlisi eğer hayat tarzınız sabah öğle iş gece uyku şeklindeki standart hayat ise muzzam tehlikeli bi yolculuk olur zamanda kısıtlı
Allah korusun..
onursumer
13-05-2013, 09:58
Bodrum Milas Havaalınından Eskihisar-Topçular arası hep otoban dimi paralı yol ? radar filan olurmu peki ?
yok abi sadece sokeden izmire kadar otoban
bodrumun inşaat kısmından sonra zaten yol 3 gidiş 3 geliş sokeden otobana girene kadar
izmirden çıkıncada aynı yol çok iyi
tek sıkıntı belli saatlerde radar kesin var
Yolun sadece yaklaşık 100 km si otoban ( Söke İzmir )
Geri kalan yol bildiğimiz duble yol..
Radar olma olasılığı çok çok yüksek güzergah üzerinde radara yakalanmazsanız büyük şans olur..
darkmoon
13-05-2013, 10:08
10 yıl oldu bitmedi o otoban nasıl bir otobansa anlamıyorum şimdiye kadar 30 defa bitmesi gerekirdi.. yapsalar bursadan izmire kadar direk otoban olucak ordan yan bağlantı ile gitmek isteyen çeşmeye kuşadasına gitmek isteyen bodruma aydın istikametine..
Abi izmir'den çıktıktan sonra manisa'ya yaklaşırken sabuncu belinde dikkatli ol, yolun en sert virajlı kısmı orası, bizim şile yolu gibi diyebiliriz, onun haricinde susurluk civarında radar olur diye tahmin ediyorum.. karadan gitsen de gidersin dediğin sürede bence..
Abi spil dağına dikkat sıkıntılı yerdir.
orhan_guney
13-05-2013, 11:28
spil nere :) bilmiyorumki ben anlamadım zaten bişey olmadı her ilden birini arıycam gece yol tarifi için :)
Abi spil dağına dikkat sıkıntılı yerdir.
spil nere :) bilmiyorumki ben anlamadım zaten bişey olmadı her ilden birini arıycam gece yol tarifi için :)
İzmir-manisa yolunda virajları vs sıkıntı olan kazası eksik olmayan bir geçit.Manisayı izmire bağlayan yol.
Birkan61
13-05-2013, 11:37
Havalimanından muğla yonuna devam ediceksiniz. Ben sökeden otobana çıkmıştım. Hayatımda gördüğüm en güzel otoban :D
İzmirden sonra otoban bitiyor. Ardından manisa, akhisar, susurluk, mustafa kemal paşa, karacabey, bursa, yalova, karamürsel, gölcük,izmit ve istanbul otobanı. :)
Ben bu yolu kullanmıştım. Milasta kalmıştık geçen yıl 1 hafta kadar..
Mola olarak akhisarda köfteci ramizde durmuştuk biz. Susurluktan yörsan var ulusuy tesisleri orasıda uygundur. Biraz pahalı olduğu söyleniyor :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/196017_427353243977461_790763934_n.jpg
İzmir-manisa yolunda virajları vs sıkıntı olan kazası eksik olmayan bir geçit.Manisayı izmire bağlayan yol.
sabuncubeli işte :D
şöyle bi yol, ae101 nickli cem hergün gidip geliyor abi son durum hakkında bilgi alınabilir ondan..
http://www.itusozluk.com/image/sabuncubeli_30246.jpg
gelirken körfezi dolanma sinir hastası ediyor insanı muhakkak vapura bin sıra çok die beklememiştim geçen ay çok pişman olmuştum.
S.Özeren
13-05-2013, 11:50
Takip etcegin tabelalar izmir , manisa , balikesir , bursa , istanbul
İstersen yalovadan ferobotlada gecebilirsin hayirli yolculuklar
S.Özeren
13-05-2013, 11:51
1 ay oncesi o yolda hala tadilat vardi ve asfaltin durumu icler acisiydi
Kardeşim Akhisar Manisa radarlara dikkat, hayırlı yolculuklar :)
darkmoon
13-05-2013, 12:18
susurlukda yasa tesisleri tek geçerim :) dönerken tersde kalır ama bir u yaparsın değer çiğ börek ayran on numara :) ben yolu tarif etmiyorum çünkü zaten yol boyu istanbul ve izmir tabelalarını bol bol görüceksin ordan yolu takip etsen istanbuldasın zaten :)
milas-söke'den devam edip otobana çıkıp da gidebilirsiniz, milastan yatağana çıkıp çine aydın izmir şeklinde de devam edebilirsiniz..geçen yaz bazı noktalarda yol çalışmaları vardı bu zamana bitmiş olabilir.
bu arada aydın otobanında tünel çıkışında kameraya dikkat edin.ceza yemiştim.izmir çıkışında sabuncubelinde gece saatlerinde kontrol yapıyorlar.manisa-balıkesir arasında akhisarı geçince ara ara yolda çalışmalar.
ayrıca gece açık mıdır bilmiyorum ama açıksa susurlukta köfteci yusufta mutlaka köfte yemek için mola verin.
manısadan artık o vırajları gecmıyosun yenı yol yaptılar ayrılıyo dırek,ataturk bustunun oraya cıkartcak senı(yanı senn donus yolunda olcagın ıcın ayrım olcak yada oyle tarıf edıyım.
onun harici sırasıyla bursada cok radar var
fabrıka bolgelerıne dıkkat et guzel atıyolar oralara da
arada karsı serıde dıkkat et sellektorle uyaran cok oluyo zaten
yolda bozuk olan tek kısım manisa bittikten sonra dağ bayır bölgesi var(ne biliyim adını:D)
en temiz sol şerit o yolda bilgine
birde yalovadan ister pendik yap
istersende topçular-gebze yap
yada yalova pendik
bandırma yenikapı ve ya bandırma pendik yaparsan yolu 300-350km kısaltmıs olursun bu arada bilgine..(bilet fiyatı 150-220arası..)
onun harici izmiri takip et donuste
izmirden sonrada istanbul zaten..(bursa vsvs)
milas söke aydın otobanı izmire gelince otoban çıkışı istanbul yazıcak zaten. akhisara gelmeden keskinoğlu nun oralarda radar oluyor. akhisardan çıkınca geniş bi yol var oradan sonra rampa inişlerinde olur. ondan sonra balıkesir girişinde köprü altında radar oluyor, çıkışında sonrasındada. bursaya giderken TJK'nın çiftliğinin oralarda radar oluyor temkinli gitmek lazım. bursa çevreyolundan sonraki radarlar sabit serbest bölge girişine gelmeden var, orhangaziye inerken var, süpürgelikten yalovaya inerken var, eğer topçulardan giderseniz o yol üstünde bana hep ters istikamette denk geldi ama dikkat etmek lazım ordada var. iyi yolculuklar.