Orijinalini görmek için tıklayınız : sakarya deneme talebi
dün gece sakaryaya geldim bu akşamda geç saatlere kadar sakaryadayım s2000 im ile dostane denemeler yapmak isterim....
Sarı S2000 mi? Serdivan'da gördüm, 16 plaka.
Aracınız çok güzeldi, maşallah. Benim aracım deneyecek bi araç olsaydı denerdik :D
brs_odbs
24-04-2013, 15:15
aracınızda neler var ?
filtre egsoz headers var sadece...
aracınızda neler var ?
sakarya bizi kesmez diyordunz abi s2k ayağınıza geldi video bekliyoruz :D
brs_odbs
24-04-2013, 15:44
sakarya bizi kesmez diyordunz abi s2k ayağınıza geldi video bekliyoruz :D
doğru sölüyoduk da kardeşim arkadaşda tam arabamı sattığım zamana denk geldi şansızlık napalım :rolleyes:
doğru sölüyoduk da kardeşim arkadaşda tam arabamı sattığım zamana denk geldi şansızlık napalım :rolleyes:
akşam abinlede denk geldik ilk geldiğimde onunlada konuştuk saolsun oda dedi keşke arabamı satmamış olsaydım hemen karasu ya çıkardık falan die ama kısmet deilmiş bakalım belki yeni setup ınızı yaparız beraber :)
fiko dön gel bursaya sen
kanka bursada kimse denemiyo die sakaryaya geldim burdada beklediğimi bulamadım ihtiyar gene atar yaptı cuma akşamı deniyelim die bursaya gelicem konusunuda açıcam buraya bu seferde gelmez yada gelemezse bütün kirli çamaşırlarını dökücem o ihtiyarın
kanka bursada kimse denemiyo die sakaryaya geldim burdada beklediğimi bulamadım ihtiyar gene atar yaptı cuma akşamı deniyelim die bursaya gelicem konusunuda açıcam buraya bu seferde gelmez yada gelemezse bütün kirli çamaşırlarını dökücem o ihtiyarın
sana garantisini veriyorum gelmicek :D aksi olursa zaten hemen uyandır beni tacize gelicem
ardacngns
24-04-2013, 17:29
Fiko aksam deneme olursa ara beni biz r53 cooper s ile denemeye hazırız :) bi kac araba olucaksa geliriz
ardacım sanırım bolbol çay kahve var kimseden ses çıkmadı daha olmadı ben burdan erken çıkarım kocaeliye gelirim ordan geçerim sizin miniyi duydum zaten maşallahı varmış :)
ardacngns
24-04-2013, 17:46
ardacım sanırım bolbol çay kahve var kimseden ses çıkmadı daha olmadı ben burdan erken çıkarım kocaeliye gelirim ordan geçerim sizin miniyi duydum zaten maşallahı varmış :)
Ara kankacım buralardan geciceksen otururuz tabi mini güzel valla gergin biraz :)
dostum walla kotu zamana denk geldın yoksa denerdık.... ama istersen izmit ekıbıne soyle onlar musaıtse denerler...
Turboğuz54
24-04-2013, 18:24
106 var kısa yazılım deneyebiliriz amac aracı görmek zaten :)
ardacngns
24-04-2013, 18:28
106 var kısa yazılım deneyebiliriz amac aracı görmek zaten :)
İsterseniz izmite bekleriz sapancaya dogru otobanda denenir
biz bu işi izmte alcazsanırım kankacım zaten...
Turboğuz54
24-04-2013, 18:39
Aslında izmite gelip otobanda sapancaya basmak mantıklı olurduda pek vaktimiz olmayabilir ama burda denicez derseniz haberleşir deneriz güzel bi yolumuz var adapazarında
ardacngns
24-04-2013, 18:45
Aslında izmite gelip otobanda sapancaya basmak mantıklı olurduda pek vaktimiz olmayabilir ama burda denicez derseniz haberleşir deneriz güzel bi yolumuz var adapazarında
Vaktiniz olduğu başka aksam deniyelim ozaman artık havalarda güzel bekleriz herzaman
Fiko gelirsen izmite ararsın knkacm
brs_odbs
24-04-2013, 19:13
hala adapazarındaysanız 60 / 200 deneyebiliriz araç 106 gti
izmite doğru yola çıkıyorum izmitte arkadaşlarla buluşucam....