Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Ali Birand'ı kaybettik..
uluckaban
17-01-2013, 17:56
Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden açıklama:
Hastamız Mehmet Ali Birand, safra yollarına yönelik geçirdiği girişimi izleyen dönemde gelişen kardiyak yetmezlik sonrasında yapılan tüm müdahalelere cevap vermemiş ve saat 18:29'da kaybedilmiştir.
Allah rahmet eylesin..
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın hayatını kaybettiği açıklandı.
Açıklama doktorlarla birlikte kameralar karşısına geçen Birand'ın oğlu Umur Birand'dan geldi.
Umur Birand, "Yaşam destek ünitesine bağlıydı. Maalesef Bu akşam 18.29'da babamı kaybettik" diye konuştu.
Usta gazeteci Birand Safra kesesine stent takılması için önceki gün Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde kaldırılmıştı.
Kaynak : Birand hayatını kaybetti | Mynet Haber (http://haber.mynet.com/birand-hayatini-kaybetti-673639-guncel/)
Usta gazeteci Mehmet Ali Birandı kaybettik. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Başımız sağolsun.... Gerçekten iyi bir haberciydi.... :(
sanırım bu sefer doğru haber ...
chiefkadir
17-01-2013, 17:59
Allah rahmet eylesin
S.Özeren
17-01-2013, 17:59
gerçekten başımız sağolsun çok severdim kendisini mekanı cennet olsun
Haber doğru , umarım sıyası ıcerıklı yorumlardan dolayı konuya kilit gelmez. Allah Geride kalanlara sabır versin.
Başımız sağolsun :( sabahtan beri takip ediyodum. Böyle sevilen insanların yerinin dolması imkansız.
zamanında hernekadar yanlışlar yapmış olsada sonuç olarak oda bir insan. arkasından rahmet dilemek çok zor olmasa gerek.
Allah rahmet eğlesin
mechanic
17-01-2013, 18:02
Bir zamanların çok çok iyi gazetecisi idi... Allah günahlarını affetsin
Skyhawk34
17-01-2013, 18:02
sabah açılmıştı aynı konu pek güzel şeyler olmadı maalesef
haberi neşeli anlatımını çok severdim diğer kanalların hiç birinde o yoktu
Allah rahmet eylesin...
BaybuRtlu69
17-01-2013, 18:04
Türkiye için iyi bir değerdi..
Allah rahmet eylesin.
Allah taksiratını affetsin, geride kalanlara sabır versin.
İbrahim33
17-01-2013, 18:08
Yinede allah rahmet eylesin....Üzülmedim...
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır dilerim.
Turkiyenin iyiligini dusundugunu ve calistigini hic bir zaman nedense inanamadim. Gram üzülmedim...
Çok dinç , sağlıklı ve enerjik görünen bi insandı..
Ölümün nerde ne zaman geleceği belli olmuyor.
Allah rahmet eylesin...
Bu konu baş ağrıtmaz inşallah. Siyasi içeriğini düşünmeden ALLAH rahmet eylesin diyorum.
zeynel fetul
17-01-2013, 18:15
mekanı cennet olsun iyi bir haberciydi....
iş yerinde izleyemeyenler için
http://www.kure.tv/samanyolu-haber-tv/Canli-yayin-izle/2/
Cehennemin en dibinde alev alev yansa içim cızlar mı? Yansın yansın... Allahta rahmet falan eylemesin.
HondatugraL
17-01-2013, 18:17
Ana haber yaparken güldüren insandı valla. Hergun gormeye alışmıştık nasıl garıp bı durum 2-3 gun once son haberını sundu dua edın dedı ve gitti.
Şimdi bile fotolarını gorunce la bu adam haber sunuyodu geçen gun nasıl oldu dıyorum kendı kendıme
Allah rahmet eylesin. Ben bile bu kadar üzüldüm Allah ailesine sabır versin.
Mekanı cennet olsun.
Ne cok seveni varmis. Sasirdim.
büyük haberciydi..
Allah rahmet eylesin.
Gimifayf
17-01-2013, 18:19
Turkiyenin iyiligini dusundugunu ve calistigini hic bir zaman nedense inanamadim. Gram üzülmedim...
+1
Allah rahmet eylesin.
zeynel fetul
17-01-2013, 18:23
ölmeden önceki haberin kapanışında veda etmiş
Mehmet Ali Birand'ın Veda Konuşması - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqnXNiAxqoM)
Şehit analarının ahı tutmuştur.sevenlerinin başı sağolsun
Haberci kişiliği dışında başka bir yönünü sevmezdim fakat üzüldüm gerçekten alışmıştım onuizlemeye akşam haberlerinde .... allah günahlarını affetsin allah rahmet eylesin...
cRc Ramo
17-01-2013, 18:31
cehennemin dibine gitsin..
erdem325
17-01-2013, 18:31
kör ölür badem gözlü olur demiş atalar..
nötrüm ben, birşey hissettiğim söylenemez..
F.A.T.İ.H
17-01-2013, 18:32
Sapla samanı da ayırt edemez olduk.
Mikrop_Ali
17-01-2013, 18:37
Allah rahmet eylesin. Seven sevmeyen olabilir ölünün arkasından konuşmak doğru değil..
allah ailesine sabır versin.
Cehennemin dibine kadar yolu var
63owen63
17-01-2013, 18:38
Kendisi hakkında düşüncelerimi yazmayı ölüsüne duydugum saygıdan dolayı kendime yakıştıramıyorum(vardır benim gibi bir çok insan),kendisine ahiret yolunda Hak'kın huzurunda, hesap yolunda başarılar diliyorum..
Allah rahmet eylesin, ani oldu..
şimdi hesap verme zamanı inanışı var idi ise Allah rahmet eylesin
Keşke hepimiz onun kadar güler yüzlü, pozitif olabilsek. Güzel adamdın Mehmet Ali Birand. Mekanın cennet olsun.
painkller
17-01-2013, 18:47
ne biliyim, onu izlerken zevk alıyorduk ya. yaşarken ölünce üzüleceğim yani en azından durup düşüneceğim aklıma gelmezdi. ekran boş geldi ya...
mekanı cennet olsun...
Ken_Block
17-01-2013, 18:49
1941 - ∞
Allah Rahmet Eylesin :(
irfanakbas
17-01-2013, 18:49
ölünün arkasından konuşulmaz ama bende gram üzülmedim:heyoo:.sürekli savunduğu kesim belli idi p.k ve b.p partisi... haberlerini hiç izlemezdim zap yaparken bile denk geldiğinde dayanamazdım.benim görüşüm ülkemiz bir pislikten daha temizlendi darısı savunduğu diğer grupların başına:icon_tup:.
b.ustaoglu
17-01-2013, 18:50
bende ölünün arkasından giydirmicem ama hiç bir şekilde üzülmedimi belirtmek isterim. temizlik iyidir...
aodabasi
17-01-2013, 18:53
allah rahmet eylesin
Yinede Allah rahmet eylesin. Çok ah aldı. Allah'ım yanına çağırdı.
Canblock
17-01-2013, 18:55
Allah taksiratını affetsin
JosephuS
17-01-2013, 18:57
ailesi ve kendisi baya bir dua istemişti..
demekki halkım gerçekten güzel dua etmiş.
Layığını buldu...
bu ülke için yaptıkları ve yapmadıkları için ALLAH (C.C) karşısında hesabını verecektir.
Ölümü rüzgar sesi gibi geliyo bana sevene saygı duyarım
TolgaEsentepe
17-01-2013, 18:58
Fikirleri, yolu bana ters gelirdi.. Ama diğer yüzü komik bir adamdı. Gafları güldürürdü.. Takdir Yüce Rabbimin..
nedense aklıma hep TRT'yi milyarlarca lira dolandırması ve son günlerde söylediği "ben de Kürdüm" (sana soran oldu mu hangi ırktan veya millettensin diye?) sözleri geliyor..
ama ölünün arkasından kötü konuşulmaz deniyor. teröristbaşı o.ç. apo da ölünce aynı şeyleri mi söyleyeceğiz?
yine de toprağı bol olsun diyelim...
Allah rahmet eylesin. Iyi bi gazeteciydi.
mechanic
17-01-2013, 19:04
allah ailesine sabır versin.
Cehennemin dibine kadar yolu var:eek::eek::eek::icon_tup:
ya işte başladığı gibi bitirseydi hayatını kimse böyle demezdi..
serkanaygün
17-01-2013, 19:09
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Neşeli bir adamdı..
Şehitlerimizi haber etmiyorlar bukadar..
irfanakbas
17-01-2013, 19:12
işte rahmetlinin bir röportajı vede görüşleri başkada birşey demiyorum, aşağıdaki linki tıklayıp izleyebilirsiniz, herkez kimin ne olduğunu anlasın...
Mehmet Ali Birand: Öcalan serbest bırakılıp Meclis'e girmeli - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PJtUDwcvT3A)
burkaykalyon
17-01-2013, 19:12
üzüldüm mü?üzülmedim.ama ölmüştür sonuçta Allah rahmet eylesin....
ygtkrmdnz
17-01-2013, 19:13
Herkes bu adamı ömrü hayatı boyunca en az 1 defa izlemiştir en az 1 defa yüzünü güldürmüştür .. Mesela ben çoğu haber kanallarını izlerim onun kadar haber izlemeyi sevdiren 2. birini görmedim her ne kadar düşünceleri bize uymuyor olsada.. Sonuçta bu ülkede kimin ne olduğu belli olmuyor beddua edilecek o kadar çok insan var ki bu tarz düşüncelere sahip olan..
Demirkırat Belgeseli 12 Mart Belgeseli 12 Eylül Belgeseli Son darbe: 28 Şubat Belgeseli ve sayısız röportajı gazetecilik adına yetiştirdiği yüzlerce genç isim.. kötü bi adam değildi sadece biraz parayı cok sewerdi gibi gördüm ben :) Allah Rahmet eylesin. hep yüzü gülerdi rahmetlinin
mehmetRS
17-01-2013, 19:17
Allah rahmet eylesin. Üzülmedim, sevinmedimde.. fakat bir kaç konuşmasını hatırlıyorum. Hayattayken, haberleri sunmaya başladığı an kanalı değiştirirdim daha kayda değer birşey izlemek için. İlk defa ölen birisinin arkasından üzülmüyorum. Onu sevenler elbet vardır, Allah onlara sabır versin.
crazydog
17-01-2013, 19:21
Üzüldümmü hayır. Ama yinede Allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin.
onn_dear
17-01-2013, 19:25
Pkk yanlisi serefsizin onde gideniydi hic mi hic uzulmedim allah bildigi gibi yapsin
Sabahki konuya yazdigim gibi..
Turkiye Turklere birakilamayacak kadar zengin bir ulkedir diyen, katil apo meclise girmeli diyen.... Turk dusmani bu sahsin olumune uzulmekmi? Beterini buldu hak yerine geldi.. Turk dusmani olan herkesin sonunda geldigi yere geldi... Yaradan katinda versin hesabini...
cem_subasi
17-01-2013, 19:31
Ne kadar iyi ne kadar kötü olsada Allah tan rahmet dilemekten başka yapıcak bişey yok...
İbrahim33
17-01-2013, 19:36
Pkk yanlisi serefsizin onde gideniydi hic mi hic uzulmedim allah bildigi gibi yapsin
bu foruma beğenme butonu şart , vallahi şart...
Mehmed Ali Birand, hani sen '' Deniz Gezmiş asılınca Amerikada rahatladı bizde rahatladık iyi oldu '' demiştin ya , hatta "5 şehit altındaki şehit sayısı haber niteliği taşımaz" demiştin... Ben merak ediyorum, öteki dünyada Deniz Gezmiş ve Şehitler sana neler yapıyorlardır?
Diğer bölücü sözlerini yazmıyorum bile, bilen bilir.
Allah rahmet eylemesin , toprağı az olsun , mekanı cehennem ateşi olsun....
Şu ülkede ölümüne sevineceğim kişiler listesinde TOP 5'de idi.. Listemden bir kişi eksildi...
atarktan
17-01-2013, 19:39
Allah rahmet eylesin.Bende hiç üzülmedim.Aklımda kalan lpg yi elpici diye telaffuzu.
dj_batukaan
17-01-2013, 19:41
ölmeden önceki haberin kapanışında veda etmiş
Mehmet Ali Birand'ın Veda Konuşması - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqnXNiAxqoM)
Dua edin demişya...
İşte o kadar gözü yaşlı insanın o kadar vatan sevenin hak etmediğini düşündüğü bu vatan evlatlarının Tüm duaları kabul olmuş demek ki
bende hiçmi hiç üzülmedim evet doğrudur Ölünün arkasından konuşulmaz ama bu kadar şey varkende Rahmet dilemem..
ancak Bu ülke öyle bir hal almışki bir filmde dendiği gibi o kadar şehit haberi 1 - 2 dk yayınlanırken 1,5 haftadır. 3 tane vatan hayini hergün gündemde bugünde ne törenlerle karşılandı yazıkkkkkkk
Mehmed Ali Birand, hani sen '' Deniz Gezmiş asılınca Amerikada rahatladı bizde rahatladık iyi oldu '' demiştin ya , hatta "5 şehit altındaki şehit sayısı haber niteliği taşımaz" demiştin... Ben merak ediyorum, öteki dünyada Deniz Gezmiş ve Şehitler sana neler yapıyorlardır?
Diğer bölücü sözlerini yazmıyorum bile, bilen bilir.
Allah rahmet eylemesin , toprağı az olsun , mekanı cehennem ateşi olsun....
Şu ülkede ölümüne sevineceğim kişiler listesinde TOP 5'de idi.. Listemden bir kişi eksildi...
Bu kim ki ne şehitlerimiz nede Deniz Gezmiş'in tırnağı olamaz denizler gibi 100 adam olsaydı o vakit ne şehit olurdu nede böyle başka pislikler
Burak-Akın
17-01-2013, 19:42
Sevenlerine sabır diliyorum.
Ben sevenlerin arasında değilim
Allah rahmet eylesin..
Esprili tavırlarını severdik ..
dachosen
17-01-2013, 19:45
Şimdi birand düşünsün
PROMINENT
17-01-2013, 19:47
tüm pkk nın amerikanın ve akp nin başı saolsun..cehennemin dibinde umarım mutlu olur.
kötü bir haberciydi hiçte sevmezdim. pkk sempatizanı diyede çok duydum. çok bile yaşamış allahından bulsun tabi
Arabada radyoda duyduğumda açık konuşmak gerekirse üzülmedim, çok çok sevindim.
Yüz yüze bir tanışıklığım olmasada en ufak bir hakkım varsa helal etmiyorum.
ya kör ölür badem gözlü olur.. bu da öyle işte.. 2 gün sonra unutulur gider.. hatırlanacak iyi şeyleri yok bu adamın.. yandaş, kalemini çıkarı için satan sözde gazeteci. asla bir Uğur Mumcu, Abdi İpekçi olamayacak...
sevenlerine baş sağlığı diliyorum , ben sevmezdim.
konu milliyetçilik olduğunda mangal da kül bırakmayanlar şimdi neredeyse yas tutacak..
çağlarcoskun
17-01-2013, 20:04
sevenlerine baş sağlığı diliyorum , ben sevmezdim.
+ ben :icon_tup: son 1 haftada aldığım en güzel 2. haber diyebilirim. ilki paristen geldi
irfanakbas
17-01-2013, 20:12
bu foruma beğenme butonu şart , vallahi şart...
aynen öyle kardeşim çok doğru söyledin beğen butonu bencede şart:icon_tup:
audilover
17-01-2013, 20:12
Yaptigi belgeseller habercilik sektorune kazandirdiklari inkar edilemez ozel hayati ve siyasi dusunceleri beni ilgilendirmiyor kendisini baglar bu ulkeyi sevmedigini dusunmuyorum ve Musluman oldugunu dusunerek Allahdan rahmet diliyorum.
Çok şey yazmaya gerek yok Allah en büyük cezasını versin
Mekanı CENNET Olsun.. Başımız Sağolsun.
JosephuS
17-01-2013, 20:23
iyiki Geberdi Puşt...
Her zaman aynı duyguları beslemişimdir..
ulasoztas1
17-01-2013, 20:26
normalde de sevmezdim üzülmedimde. insan olduğu için ölene üzülünebilir ama ama ölen insanlarımızın (şehitlerimizin) katilini savunan birisi için üzülmem, üzülmeyi hak etmiyor. diyeceğim tek şey Allah rahmet eylesin
hddsheriff
17-01-2013, 20:29
hani bir fıkra var ya "gömün amk" diyorlar , işte öyle...
---caner---
17-01-2013, 20:30
http://i.medyakulisi.com/2012/06/12148_apo.jpg
allah bildiği gibi yapsın.
dj_batukaan
17-01-2013, 20:33
konu milliyetçilik olduğunda mangal da kül bırakmayanlar şimdi neredeyse yas tutacak..
emin ol hepsi burda ve yazıyor...
Sahiptim ayni dusuncelere nolcak ?
Evet sahiptik ve izlemiyordum bu adamı.
Peki sanane bundan??
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: ( bu üç tane yorum içindi )
bunun dışında nereye gidiyoruz biz yaa... Kimsenin kimseye saygısı kalmamış bütün bu olanları birtek bizmi görüyoruz bu adamın söylediklerini bitek bizmi işitiyoruz yoksa sözler kimseye dokunmuyorda bizmi alınganlık yapıyoruz
Koca konuda bir çok insan Rahmet dilemiş severdim demiş kimse bunlara neden seviyorsunuz yada ne rahmet diliyorsunuz demiyor.. O zaman sevmeyenlerede siz saygı duyun ne olur...
bunun gizlisi saklısı yok gerimizdekileri ne kadar çabuk unutuyoruz.. Terör bir çok gencin hayatını aldı binlerce şahit verdik ve bu şehitler canım sıkıldı diye değil vatanlarını canlarını korumak için oradaydı Söz konusu bu adam bu canları alan insnaların taraftarı olduğunu bunların Propagandalarını yaptığını defalarca kez ortaya koydu
Şimdi siz bütün bu Şehitleri, Öğretmenleri, Zavallı suçsuz insanları. Hatta BEBEKLERİ öldüren insanları unutmuş olabilirsiniz ama bir çoğumuz unutmadı dolayısı ile bu Örgüte bu anlayışa yandaşlık eden kim olursa olsun benim gözümde hiç bir değere sahip olamaz ve Rahmet dilemem
anthinka
17-01-2013, 20:40
http://i.medyakulisi.com/2012/06/12148_apo.jpg
allah bildiği gibi yapsın.
mehmet ali birand - ek_i sözlük (http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=31778726)
mehmet ali birand - ek_i sözlük (http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=31778726)
Tamam :icon_tup: Biraz doğru kaynakları araştır da, aslı astarını öğren herşeyin. Sonra savunursun.
Allahım bildiği gibi yapsın inşallah.Benim diyecek başka sözüm yok.
F.A.T.İ.H
17-01-2013, 20:44
Toplumun duyarsızlaştırıldığı, tepkisizleştirildiği, düşünme yetisini kaybettiği bilinen bir gerçekti ama bu kadarıda fazla.. Bu ülkenin bütünlüğüne fikren kastı olan fiilen de elinde geleni ardına koymayan bu işbirlikçi değilmidir? Trt yi yani dolaylı yoldan da olsa bizleri dolandıran kişi değil mi bu zatı muhterem? Üzülmedim üzülmem de..
bizim yazdıklarımıza cevap ver önce ortaya bir pislik atıp kaçma istersen ?
anthinka
17-01-2013, 20:46
Tamam :icon_tup: Biraz doğru kaynakları araştır da, aslı astarını öğren herşeyin. Sonra savunursun.
Doğru kaynakları araştırmamda bana yardımcı olabilir misin ? Ben sadece sizin görüşlerinizin kaynağı nedir? onu merak ediyorum. Mab'ı savunmamın nedeni de haber bülteninde yaptığı abzürt, komik, eğlenceli yönü olması.
Low-Rider
17-01-2013, 20:48
Doğru kaynakları araştırmamda bana yardımcı olabilir misin ? Ben sadece sizin görüşlerinizin kaynağı nedir? onu merak ediyorum. Mab'ı savunmamın nedeni de haber bülteninde yaptığı abzürt, komik, eğlenceli yönü olması.
bir insan komikse güldürüyorsa herşeye rağmen sevelim o zaman pkk sempatizanı olsa bile?
öcalan ile olan fotoğrafı için yazmıyorum bunu, biraz araştır hazıra konma
Mehmet Ali Birand'ı eleştirdik diye ölünün arkasından konuşmayın diyenler; 74 yıldır Atatürk'ün arkasından konuşulmasına niye ses çıkarmadınız?
ALINTI - ÇOK DOĞRU
Mehmet Ali Birand'ı eleştirdik diye ölünün arkasından konuşmayın diyenler; 74 yıldır Atatürk'ün arkasından konuşulmasına niye ses çıkarmadınız?
ALINTI - ÇOK DOĞRU
Ne güzelmiş bu cümle böyle..
ALINTI - ÇOK DOĞRU
Atatürk'le ne alakası var konunun anlayamadım ... Birand yaptığı tercihlerden dolayı kötü olarak tanımlanmış... ve ölünün arkasından KÖTÜ konuşmak pek hoş değil . Atatürk'ün yaptığı kahramanlılar Tüm nesillere örnek olacaktır.. Konuşulmasında fayda vardır.
terörün en hızlı zamanında apo ile gidip görüşen biri o ... pkk lılara davasını savunan diyen adam o.. siz bir lidersiniz sayın öcalan diyen o... kampları tek tek dolaşıp gezen teröristlerle el sıkışan o.. haberlerde operasyonları anlatıyor ya.. neyse.. ölünün arkasından konuşulmaz derler ben içimden sövüyorum.. :D
ALINTI - ÇOK DOĞRU
kesinlikle çok doğru
ALINTI - ÇOK DOĞRU
Atatürk'ü arkasından konuşan kişileri bu halk seçti.Ders kitaplarından kaldıran anıtlarını yerle bir edenleri şu yaşıyan halk seçti.Onlara sormak gerek...
Ben şahsım adıma her seçimde tepkimi veriyorum.Vicdanım rahat kendi açımdan...
Anma törenlerine katılmayanları , 4+4+4 ' ü getirerek dayatma eğitim sistemi ile hafızalardan geleceğin türkiye'sinde Atatürkçü düşünce yapısını silmek isteyenler konuştu arkasından. Başkanlık sistemini getirerek kendi padişahlık dönemini başlatmak isteyenler sövdü arkasından...
Atatürk'le ne alakası var konunun anlayamadım ... Birand yaptığı tercihlerden dolayı kötü olarak tanımlanmış... ve ölünün arkasından KÖTÜ konuşmak pek hoş değil . Atatürk'ün yaptığı kahramanlılar Tüm nesillere örnek olacaktır.. Konuşulmasında fayda vardır.
kötü konuşmaktan bahsedilmiş hiç konuşulmasın denmemiş
mirafiori
17-01-2013, 21:02
gazeteci değilim ama olsaydım ve röportaj için beni dağa çağırsalardı bende giderdim. Giderdim ama o itin kafasına sıkardım sonra onlarda benimkine sıkardı en azından vatan için bişey yapardım.Adam bebek katiliyle aynı sofraya oturmuş resmen yerim onun gazeteciliğini. Bide neden acaba hep bu tipler çağrılmış onlara sempatisi olanlar neden milliyetci vatanını seven bir gazeteci değil?
kötü konuşmaktan bahsedilmiş hiç konuşulmasın denmemiş
yayın : resmi gazete
yayım tarihi ve sayısı : 31/07/1951 - 7872
numarası : 5816
madde 1- atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla
kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Şikayet edin davacı olun. Konunun Atatürkle Alakası olmadığını düşünüyorum.. Karşılaştırma gereksiz olmuş :(
konuyu birde Atatürk'e çekin tam olsun..
dj_batukaan
17-01-2013, 21:07
ALINTI - ÇOK DOĞRU
Arkadaş doğru söze ne denir....................
Kötü konuşulanlar için demiş arkadaşımız...
anthinka
17-01-2013, 21:09
ALINTI - ÇOK DOĞRU
Atatürk'ü arkasından konuşan kişileri bu halk seçti.Ders kitaplarından kaldıran anıtlarını yerle bir edenleri şu yaşıyan halk seçti.Onlara sormak gerek...
Ben şahsım adıma her seçimde tepkimi veriyorum.Vicdanım rahat kendi açımdan...
+1881
Forumda MAB'ı savunanları pkk sempatizanı diye bilinmez umarım.Çünkü ben bugün öğrendim pkk konusunda dediği cümleler, bakış açısını...vs Burada mab'ı savunanlar tvden bize yansıttığını seviyorlar diye düşünüyorum.
gazeteci değilim ama olsaydım ve röportaj için beni dağa çağırsalardı bende giderdim. Giderdim ama o itin kafasına sıkardım sonra onlarda benimkine sıkardı en azından vatan için bişey yapardım.Adam bebek katiliyle aynı sofraya oturmuş resmen yerim onun gazeteciliğini. Bide neden acaba hep bu tipler çağrılmış onlara sempatisi olanlar neden milliyetci vatanını seven bir gazeteci değil?
waypoint teleport 123 yazarak direk itin yanına gider sıkar bi town çeker geri gelirdin demi :beuj:
Düdüttt: Herkes için gelsin : http://www.youtube.com/watch?v=NGFToiLtXro
Fazıl T.
17-01-2013, 21:10
sıra fatih altaylı da
JapanVsGermany
17-01-2013, 21:12
sıra fatih altaylı da
Tövbe tövbe :)
Fatih Altaylı'da hiç ama hiç sevmem ama her sevmediğim ölse sevdiklerimin kıymeti kalmaz ki..
yani bende izlerdim haberlerini mehmet ali birandın , izlerdim gülerdim hatta kekeme taklidini bile yapardım :D ama bunları yapmam yaptıklarını tasvip ettiğim ve aynı görüşte olduğum anlamına gelmiyor. bu adam hükümet yanlısı pkk sempatizanı vs vs şimdi biz bu adamın haberini izledik diye bizdemi öyle olmuş oluyoruz ? bu düşünce çok yanlış.
Fazıl T.
17-01-2013, 21:18
haberlerini izleyenler kesinlikle pkk sempatizanı değildir,asıl pkk sempatizanı nı herkes biliyor pkk ya destek veren imralı gorusmeleri vs. adı lazım değil baş harfleri rte:ofk:
yani bende izlerdim haberlerini mehmet ali birandın , izlerdim gülerdim hatta kekeme taklidini bile yapardım :D ama bunları yapmam yaptıklarını tasvip ettiğim ve aynı görüşte olduğum anlamına gelmiyor. bu adam hükümet yanlısı pkk sempatizanı vs vs şimdi biz bu adamın haberini izledik diye bizdemi öyle olmuş oluyoruz ? bu düşünce çok yanlış.
İbrahim33
17-01-2013, 21:18
sıra fatih altaylı da
Levent kırca fena yaptı onu zaten , insan içine çıkamayacak hale getirdi...
musti2jz
17-01-2013, 21:23
yok korkuyoduk hayattayken
bu iyiymiş :D
daha dün hastanede olduğu haberini aldım dedim inşallah geberirsin bugün akşam eve geldim baktım gebermiş :heyoo:
Patisever
17-01-2013, 21:26
başı sağolsun yakınlarının
şu parcilerin sağı solu ortası neyse artık birbirleriyle uğraştıgı kadar pkk ile uğrasaak şimdiye bitmişti heryerde fikir çatısması
hddsheriff
17-01-2013, 21:28
ulan dizi de yalan oldu :( 24 saat mab belgeseli verirler şimdi
EMRE KAAN
17-01-2013, 21:29
mekanı cennet olsun ...
SekoLive
17-01-2013, 21:39
iyidir kötüdür ona bişi yapamıcam ama şu kanserin sinsinsi sinsi birilerini alıp götürmesi harbi cok kötü...
ben goruslerini bilmem takipte etmem bir gun pistte bir cekim icin 4-5 saat biraradaydik . beyfendi ve sicak kanli bir adamdi ne burnu havada nede hazimsiz biri degildi .
Zaten olmus gitmis sevabida gunahida kendine yorumlamak hasa bize dusmez .
ben ölmüş adama küfür etmeyin diyorum. ölürsen mrk etme senin arkandanda ettirmem, şimdi sana yine küfür ederim çünkü hakediyosun
bak gene yanlis yapiyorsun bu forumda sanada o kufru ben ettirmem ...
sakin sakin ....
BüLenT GöReN
17-01-2013, 21:50
aynısını yazıcaktım gram üzülmedim allah rahmet eylesin
emin çölaşan yazısı, uzun olduğu için copy paste yapmadım. umarım linki maruz görürsünüz.
Mehmet Ali Birand hırsız mı! | Sözcü Gazetesi (http://sozcu.com.tr/mehmet-ali-birand-hirsiz-mi.html)
http://ahmetdursun374.blogcu.com/mehmet-ali-birand-devleti-dolandirmaktan-hukumlu/9021045
Fikirleri zikirleri herkesin kendinedir. Tanımayan, beraber çalışmayan bilemez. Çok çok iyi bir insandı. Çalışma arkadaşıydık resmen. Her yayına başlarken stüdyoda 'su gibi geçsin, iyi yayınlar çocuklar'' derdi. Eee leri ııı ları gafları hep güldürdü. Ertesi gün kimselere randevu vermedik gene 19.00da Kanal Dde buluştuk. Yayın bitti yüzümüze tebessümle bakar, ellerinze sağlık çocuklar geçmiş olsun derdi. Yüzünden tebessüm eksik olmazdı hiç. Mekanı cennet olsun, ruhu şad olsun. Stüdyo 7 ve o kırmızı koltuk kolay kolay dolmayacak.
Benim çalışma arkadaşımdır resmen, birçok yayına girdik. 32.Gün, Ana Haber vb. Ben fikirleri,söyledikleri takılmıyorum. Kanaldaki Mehmet Ali Birandı tanıyordum...
emin çölaşan yazısı, uzun olduğu için copy paste yapmadım. umarım linki maruz görürsünüz.
Mehmet Ali Birand hırsız mı! | Sözcü Gazetesi (http://sozcu.com.tr/mehmet-ali-birand-hirsiz-mi.html)
:icon_tup: Güzel bir yazı..
Bu yönler bir insanı sevdirmeye savunmaya yetiyorsa Boşuna yapmıyorlar APO denen köpege lise zamanında namaz kılar di diyip milleti sevdirmeye vay be
Konuyu kapatıyorum ve temizliyorum.. 2-3 kişinin laf anlamazlığı yüzünden dağıldı konu..
Açtığımda,
- Kimse kimsenin ettiği duaya da bedduaya da karışmayacak. İsteyen allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyecek, isteyen cehennem olsun diyecek.
- Kimse kimseye akıl veremeyecek. Dinimizce hoş karşılanmaz, yapmayın etmeyin demeyecek. Buraya yazan herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ek akla ihtiyacı yok kimsenin.. İhtiyacı olan varsa da pm ile istediğinden alır..
- Bu konuda bu kurallara uymayan ceza alacak
ana habere yetişmiş.hakkında hayırlısı dicemde bilen biliyor zaten.
HondatugraL
17-01-2013, 22:46
ya kör ölür badem gözlü olur.. bu da öyle işte.. 2 gün sonra unutulur gider.. hatırlanacak iyi şeyleri yok bu adamın.. yandaş, kalemini çıkarı için satan sözde gazeteci. asla bir Uğur Mumcu, Abdi İpekçi olamayacak...
öyle olsa çoktan öldürür yada içeri atarlardı zaten :icon_tup:
Gunes G.
17-01-2013, 23:23
Bu fikirlerde olan, boyle soylemleri olan birini bu ulkenin topragina gomenlerin hic mi ici sizlamaz arkadas...
Vatan hainine rahmet okumam...
VTec_king
17-01-2013, 23:30
islami söylemimi yerine getiriyim Allah tahsiratını artırsın..
üzülmedim hatta sevindim ölmesine bunun gibilerin hepsi bir an önce öbür dünyaya gitsinde şu ülke biraz nefes alsın.Bunun hizmet ettiği dış güçler ve içerdeki adamlarının hepsinin sonu böyle olsun.AMİN
Ah be, bizim evin hemen yukarisi,:(. Basimiz sagolsun, cidden ben ekranda haber sunan onun kadar sempatik ve cana yakin birisi gormedim, Adam pankreas kanseri olmasina ragmen ise inatla gitti bagli oldugu icin isine, Cok genc oldu ya...
34btr1907
17-01-2013, 23:33
şehit sayısı 5 in altındaysa haber değeri taşımaz diyen birini ölünce haber yapanın ta spor gazetesi,tam da gününde ölmüş diyarbakıra gelenlerin yanına gömsünler fena olmaz...
VTec_king
17-01-2013, 23:43
böyle tür konularda herkesin rengini belli etmesi ne güzel muhattap olacağımız adamları iyi seçebilmemizi sağlıyor.gerekli böyle ölümler.bugün verdiğimiz şehide hanginiz üzüldü acaba?
bugünki pkk showunu bütün yandaş medyalar gösterdi ne oldu peki hangi polis dağıtmaya çalıştı o kalabalığı hiç biri dimi.peki 29 ekimde ankarada toplanılmaya o polis ne yapmıştı elinde türk bağrağı olan vatan sever vatandaşına gaz bombası ve su dimi.Bu ölen birand şansının verdiği haberlerde bunlar nasıl gösteriliyordu biraz gördüklerinize bakın anlayın bakar kör olmayın!
allah rahmet eylesin, ailesine sabır dilerim.
+1........
silvia_s15
17-01-2013, 23:53
Aynen,katılıyorum
Germanian
17-01-2013, 23:55
rabbim herseyin hesabini birbir sorar simdi verebiliyomu bakalim
Sehitlerimize anlatsin kendini obur tarafta...
Gram haz etmezdim..
Olumu hayirli oldu..
Kendisi hakkında düşüncelerimi yazmayı ölüsüne duydugum saygıdan dolayı kendime yakıştıramıyorum(vardır benim gibi bir çok insan),kendisine ahiret yolunda Hak'kın huzurunda, hesap yolunda başarılar diliyorum..
son harfine kadar katılıyorum.
Bu vatanın milletin kuyusunu kazanların gebermesine sevinmemek elde degil... Aynı Fransa'da geberen 3 kaltak gibi buna da sevindim, benim şahsi düşüncem bu, ben sizinkine saygı duyarım sizde bana saygı gösterin konu dağılmasın polemiğe uzamasın iş. Söyleyeceklerim bu kadar kimsenin hayatına kimse karisamaz.
Bu fikirlerde olan, boyle soylemleri olan birini bu ulkenin topragina gomenlerin hic mi ici sizlamaz arkadas...
Vatan hainine rahmet okumam...
islami söylemimi yerine getiriyim Allah tahsiratını artırsın..
üzülmedim hatta sevindim ölmesine bunun gibilerin hepsi bir an önce öbür dünyaya gitsinde şu ülke biraz nefes alsın.Bunun hizmet ettiği dış güçler ve içerdeki adamlarının hepsinin sonu böyle olsun.AMİN
şehit sayısı 5 in altındaysa haber değeri taşımaz diyen birini ölünce haber yapanın ta spor gazetesi,tam da gününde ölmüş diyarbakıra gelenlerin yanına gömsünler fena olmaz...
Aynen katılıyorum...
Bu adama da böyle uğurlama yakışır.
“Şehit ölüm acısını hissetmez Birand.”
Her insan ister ölerek toprağa gömülsün, ister boğularak denizin dibinde kalsın veya yırtıcı bir hayvan karnında bulunsun veya yanarak külü havaya karışsın, mutlaka kabir hayatı geçirecektir.
- Kabir Azabın'dada - Star TV, ATV, Show TV haber sorumlularına mail olarak gönderirsin. " Şehit Haberlerindeki Attığın mail gibi "
Onurkk06
18-01-2013, 00:32
bu dünya bir testdi öyle ya da böyle yaşandı bitdi işte bakalm hesabı öbür tarafta nasıl verecek düşüncelerimi yazmayım çok da önemli bir kişilik değil zaten şu günlerde ülkemizin içinde bulunduğu saçma durum kadar hiçbişey düşündürmüyor beni birand ölmüş gitmiş bitmiş
izmirlicem
18-01-2013, 00:42
abdullah öcalanla kahvaltı resimleri olduğu söyleniyor.üstüne öcalan meclise girsinde demiş neyse bilin ona göre yazın diye söylüyorum.
m power_35
18-01-2013, 00:44
umarım birant gibilerin rabbim tez zamanda canını alır.
S.Özeren
18-01-2013, 00:49
emin ol hepsi burda ve yazıyor...
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: ( bu üç tane yorum içindi )
bunun dışında nereye gidiyoruz biz yaa... Kimsenin kimseye saygısı kalmamış bütün bu olanları birtek bizmi görüyoruz bu adamın söylediklerini bitek bizmi işitiyoruz yoksa sözler kimseye dokunmuyorda bizmi alınganlık yapıyoruz
Koca konuda bir çok insan Rahmet dilemiş severdim demiş kimse bunlara neden seviyorsunuz yada ne rahmet diliyorsunuz demiyor.. O zaman sevmeyenlerede siz saygı duyun ne olur...
bunun gizlisi saklısı yok gerimizdekileri ne kadar çabuk unutuyoruz.. Terör bir çok gencin hayatını aldı binlerce şahit verdik ve bu şehitler canım sıkıldı diye değil vatanlarını canlarını korumak için oradaydı Söz konusu bu adam bu canları alan insnaların taraftarı olduğunu bunların Propagandalarını yaptığını defalarca kez ortaya koydu
Şimdi siz bütün bu Şehitleri, Öğretmenleri, Zavallı suçsuz insanları. Hatta BEBEKLERİ öldüren insanları unutmuş olabilirsiniz ama bir çoğumuz unutmadı dolayısı ile bu Örgüte bu anlayışa yandaşlık eden kim olursa olsun benim gözümde hiç bir değere sahip olamaz ve Rahmet dilemem
valla benim yalanım yok severdim dedim ama bu konuda yazılan çizilen hiç bişeyden haberim yoktu. Dergi , tv vs çok fazla takip etmem hatta ayda bir kere açar haberleri izlerim , onun dışında hep internetten
Benim seviyorum deme amacım güldüren bi yapısı olduğundan dolayı idi , yoksa yandaşlığından bilmem neyinden haberim yoktu konuyu okuyana kadar
Ancak ; Yinede Allah rahmet eylesin , toprağı bol olsun ben kendime ölünün arkasından iyi veya kötü konuşturmayı yakıştırmıyorum, Sorulcak bir hesap varsa zaten o hesabı vericektir.
PROMINENT
18-01-2013, 00:53
nazlı ılıcakta yoğun bakımda deniyor..
hey güzel Allahım verdikçe veriyor...
dur bu söz başkasından alıntıydı yahu :) ..
serhatayasli
18-01-2013, 00:55
şehit ailelerinden çok beddua aldı çooook... allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...
Gram üzülmedim ,rahmette dilemem.Asıl kıyamet şimdi onun için koptu !!!
Aydın22B
18-01-2013, 01:00
satılmıs bı ınsan aramızdan ayrıldı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEE DIYORUM BU HABERE BEN!!
1saat once mankurdıstan nıklı tıple tweetleşmiş maalesef...
turbo&quattro
18-01-2013, 01:14
Apo, cekilen resimler, paylasilan video....hicbirinden haberim yoktu gazete, tv genelde takip etmedigim icin . Benim vatanimin havasini solup, suyunu icip yine vatanimin verdigi kimlik kartini tasiyipta hakkinda kotu dusunen, bolmeye calisan yada buna destek olan, NE MUTLU TURKUM diyemeyen herkesin cani cehenneme . MAB yada X kisi hic farketmez.
Sadece bir ekleme kendisini hiç sevmem de, çekilen video bir çok habercinin yaptığı gibi gidip apo ile görüşmesidir.. Yani röportaj.. Türkiye'deki bir çok haberci gitmiştir röportaja..
apo'ya ev hapsi verilsin.
apo meclise gelsin oyle gorusme yapilsin.
sehit sayisi 5 den az olunca haberlerde ön planda olmasin diyen birand'in gebermesine üzülen var mi ???
Shadow_Dancer
18-01-2013, 01:35
Vatana ihanete muktedir olanin mekani cennet felan olmasin.. Cennet 3-5 nöbetinde sınır beklerken sehit düşen yigitlerindir..
blumenberg
18-01-2013, 01:46
'Öcalan'ı serbest bırakalım', 'şehit sayısı 5'ten az ise haber değeri yok' diyen M.Ali Birand ölürse üzülmek mi? Darısı Müjde Ar'ın başına..
musti2jz
18-01-2013, 03:27
Vatana ihanete muktedir olanin mekani cennet felan olmasin.. Cennet 3-5 nöbetinde sınır beklerken sehit düşen yigitlerindir..
doğru söze ne söylenir ki...
Gebersin Rabbimin karşısında nasıl hesap verecek onu düşünsün.
Low-Rider
18-01-2013, 07:27
Sadece bir ekleme kendisini hiç sevmem de, çekilen video bir çok habercinin yaptığı gibi gidip apo ile görüşmesidir.. Yani röportaj.. Türkiye'deki bir çok haberci gitmiştir röportaja..
Mesele apo ile görüşmesi değil, diğer şeyleri okuyupta görmemezlikten geliyorsan birşey demiyorum
Allah rahmet eylesin ama konuya siyaset karıştırmasak iyi olur bence
birand sempatik bir adam olduğundan düşünceleri ve yaptıkları ve hizmet ettiği amaçlar biraz arka planda kalıyordu...bu karışıklık o yüzden kimi seviyor kimi nefret ediyor.
nazlı ılıcak ölürse çıkıp göbek atmassam şerefsiz evladıyım!
not: birandı günahım kadar sevmem...
Allah rahmet eylesin..
Rahmet dilemekle birşey kaybetmeyeceğim için diliyorum sadece, yemek yedığı kaba sı..an bır kışılıktı cunku..
bende bitek ben sevindim sandım köpegin öldgüne :)
böyle adamların nesine rahmet okuyacaksın
SOMEONESPECIAL
18-01-2013, 08:10
Ben dün silinen konuda (ölmeden önceki) söyleyeceklerimi kustum.
O yüzden cumanın gününde bebek katilini bir partinin
başında görmek istiyorum diyen zavallı bir mevtanın
arkasından sövmeyeceğim, günaha girmeyeceğim.
Fikirleri zikirleri herkesin kendinedir. Tanımayan, beraber çalışmayan bilemez. Çok çok iyi bir insandı. Çalışma arkadaşıydık resmen. Her yayına başlarken stüdyoda 'su gibi geçsin, iyi yayınlar çocuklar'' derdi. Eee leri ııı ları gafları hep güldürdü. Ertesi gün kimselere randevu vermedik gene 19.00da Kanal Dde buluştuk. Yayın bitti yüzümüze tebessümle bakar, ellerinze sağlık çocuklar geçmiş olsun derdi. Yüzünden tebessüm eksik olmazdı hiç. Mekanı cennet olsun, ruhu şad olsun. Stüdyo 7 ve o kırmızı koltuk kolay kolay dolmayacak.
Benim çalışma arkadaşımdır resmen, birçok yayına girdik. 32.Gün, Ana Haber vb. Ben fikirleri,söyledikleri takılmıyorum. Kanaldaki Mehmet Ali Birandı tanıyordum...
Ben yorumuma birşey eklemek istiyorum. Ben kanaldaki bizle ilşkisiyle ilgili böyle yazdım. Ne pkklıyız ne de yanlısıyız öyle düşünülmesin. Çalışma arkadaşı olarak yorum yaptım.
Apoyu mecliste görmek istiyorum ve şehit sayısı 5den az ise haber değeri yok demesinin hiçbir affedilecek tarafı yok bende şahsen yeni öğrendim bunları o kadar kanalda olmamıza rağmen.
Kutluhan
18-01-2013, 08:41
Akşam haberlerini bana izleten insan. (Eee , iiii çok güldük hareketlerine)
Allah rahmet eylesin.
SOMEONESPECIAL
18-01-2013, 08:44
Bir gn Apo da serbest kalacaktr... - Mehmet Ali BRAND - Hrriyet (http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21993538.asp)
buraya uzun uzun yazdım. yazdıklarımı okuyunca, bir pkk yüzünden, hırsız herif yüzünden ceza almamak için geri sildim yazdıklarımı.
günahım kadar sevmem, cehennemin dibine kadar yolu var.
Erdoan: Birlikte kokore yemitik - Hrriyet GNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22385827.asp)
RTE'nin Birand hakkındaki sözleri:
"Sayın Birand’ın vefatından dolayı çok üzüldüm. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine özellikle başsağlığı diliyorum. Sayın Birand’la hukukumuz çok çok eski. Kendisini özellikle 32. Gün programı vesilesiyle tanıdım. 32. Gün, medya tarihimiz açısından çığır açan bir programdı. Haydarpaşa Lisesi’ndeki programımız çok ciddi anılar bıraktı. Benimle defalarca söyleşi yaptı. Kendisiyle kimyamız da uyar. Benimle yaptığı söyleşilerden ben de zevk almışımdır."
kimyanızın uymasına şaşırmadım..
isteyen istedigi yere girsin,
uzulecek bisey yok adam kurtuldu...
dragon07
18-01-2013, 10:15
teröristlerle kucaklaşan chplilere ne diyosunuz ?
arı kovanına çomak sokuyosun
o.. çocuğu