Orijinalini görmek için tıklayınız : evo X sorgulama
dj ugurcan
14-01-2013, 11:33
ilgili konuyu aradım ama maalesef ulaşamadım.
34 HUD 99 advan jantlı evo X hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Görkem.Y
14-01-2013, 11:35
Fotograf yokmu kanka ?
dj ugurcan
14-01-2013, 11:35
kanka maalesef araç gebzede sanırım bilgim o kadar
arkadaşlar link deki araç hakkında bilgisi olan varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-evo-gsr-5-4wd-295-hp-goksenler-124130850/detay
bahadırtelli
10-06-2013, 17:44
arkadaşlar link deki araç hakkında bilgisi olan varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-evo-gsr-5-4wd-295-hp-goksenler-124130850/detay
90 bin tl lik hasar kaydı var.
çalıntı buluntu değilse; toplayan ustanın, leonardo da vinci'ye taş çıkartacak işçiliği varmış.
bahadırtelli
10-06-2013, 18:47
çalıntı buluntu değilse; toplayan ustanın, leonardo da vinci'ye taş çıkartacak işçiliği varmış.
Direk sag yada sol önden hasar almış. Arayınca söylüyorlar durumunu.
90binlik hasar muhtemelen perte ayrıldığı için arac sahibine ödenen tutar olarak tramer kayıtlarına gecmiştir. Hasar miktarının 90 bin TL olmasına gerek yok.
ilgili konuyu aradım ama maalesef ulaşamadım.
34 HUD 99 advan jantlı evo X hakkında bilgisi olan var mı acaba?
eski aracım 2 parça boyası vardı,atp 35 r hks coil falan takmıştım amöa benden sora 2-3 el deiştirdi motor ve kasa durumuna göre bakılabilir eğer mantıklı fiyatlara gelirse..
Bu araç bizim pm atıyorum araç hakkında
Araç çalıntı buluntu değil , yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 90 bin tl hasarı yok ödenen rakam o eski sahibine.
En ufak sıkıntısı yok aracın ve tüm bakımları tam baskısına kadar, yeni egsoz takıldı araca borla cat back.
Kendi aracımız diye söylemiyorum gerçekten o paraya kaçmayacak bir araç ben parayı denkleştiremediğim için kendime alamadım araç dayımın.
:) çünkü araç sadece sağ ya da sol önden hasar almış , komple toplanmış bir araç değil yani ciddi bir kazası yok öyle çılgınca toplanmasına gerek kalacak :)
bildiğim kadarıyla kaput tampon çamurluk değişmiş kaportada.
Bu araç bizim pm atıyorum araç hakkında
Araç çalıntı buluntu değil , yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 90 bin tl hasarı yok ödenen rakam o eski sahibine.
En ufak sıkıntısı yok aracın ve tüm bakımları tam baskısına kadar, yeni egsoz takıldı araca borla cat back.
Kendi aracımız diye söylemiyorum gerçekten o paraya kaçmayacak bir araç ben parayı denkleştiremediğim için kendime alamadım araç dayımın.
eğer beylikdüzü sanayide kazalı hali ile gördüğüm ise kesinlikle 90 milyarlık bir sıkıntısı yoktu, o dönemde anlaşamamıştık arkadaşla yoksa bende taliptim.
eğer beylikdüzü sanayide kazalı hali ile gördüğüm ise kesinlikle 90 milyarlık bir sıkıntısı yoktu, o dönemde anlaşamamıştık arkadaşla yoksa bende taliptim.
beylikdüzü sanayide olduğunu sanmıyorum eski sahipleri anadolu yakasında yaşıyordu , çok büyük bir firmanın sahipleri isim vermek istemiyorum.