Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul açık hava düğün mekanı öneri?
yucelebeci
02-01-2013, 22:01
Arkadaşlar kısmetse temmuz da düğünümüzü yapmayı düşünüyoruz,
avcılar, küçükçekmece, büyükçekmece, beylikdüzü bu bölgelerde ya da buralara yakın yerlerde olması gerekiyor, bi kaç konu var onlara baktım belki yeni fikirler çıkar diye yeni konu açtım mod arkadaşlardan özür dilerim :)
***** yaz havalar güzel açık hava yer bakıyoruz, bana kalsa hiç sevmem aslında düğün fln yapmam ama insanların beklentileri doğrultusunda mecbur yapmaz zorundayım
max 300 kişilik fiyat max kişi başı 50 tl'yi geçmiycek yer bakıyorum tanıdığı eşi dostu olan fikri olan herkes öneride bulunursa çok sevinirim
anadolu tarafı deseydın şile agva taraflarında tam senlık yerler vardı.
Uzak kalmasa Bahçeköy'e Büyükdere-Çayırbaşı yolundan girişteki yerler yada Kilyos yolundaki yerleri önereceğim ama uzak kalıyor sanırım size :(
Geçen yıl deniz kenarında ve Atatürk havalimanına (her 2-3 dakikada bir iniş yapacak uçak geçiyordu tepemizden, taş atsak vururduk yani :)) yakın bir yerde eşimin kuzeninin düğünü olmuştu açık havada, belediyeye aitti sanırım. Orayı tavsiye ederim (adını bilen yazar artık :))
Low-Rider
03-01-2013, 08:25
Bahçeköy'de güzel yerler var.
Sercan K.
03-01-2013, 08:37
Geçen yıl deniz kenarında ve Atatürk havalimanına (her 2-3 dakikada bir iniş yapacak uçak geçiyordu tepemizden, taş atsak vururduk yani :)) yakın bir yerde eşimin kuzeninin düğünü olmuştu açık havada, belediyeye aitti sanırım. Orayı tavsiye ederim (adını bilen yazar artık :))
Florya Sosyal Tesisler mi abi :)
Florya Sosyal Tesisler mi abi :)
Sanırım öyle bir ismi vardı hala hatırlamıyorum, bu arada geçen yıl yazmışım alışkanlık 2011 de gittik :)
Day Walker
03-01-2013, 08:51
Evet Florya sosyal tesislerinde akşam düğünü süper olur ancak içerden birilerini bulmak lazım.
Bati Garden Var Denize Sifir Dügün İçin Çok İdel Biryer Bence Beykent'den Sahile İnince Tam Deniz Kenarı
yasin_oguz
03-01-2013, 09:12
Florya İbb sosyal tesisleri harika olur düğün için işletmeciliğini Beltur yapıyor oradan tanıdık bulmak gerekir
İBB'de Düğün Tam Curcuna Zaten Aşırı Kalabalık Biryer Girip Çıkmak Sorun:)
garden fiesta / bahçeköy - sarıyer
süper
florya ibb de bende düğün yapmayı düşünmüştüm ta kii sözleşmede ''beledıyemızz ıstedıgı zaman sozlesmeyı fesetme hakkına sahıptır kıralamayı baskasına yapabılır'' seklınde maddeyı gorene kadar. düşünsene düğününe 15 20 gun kalmıs taşşaklının bırı cıkacak burayı bana ayarlayın dıyecek ve senın dugun yalan olacak...
tekrar sözlesmeyı kontrol et belkı bı duzenleme yapılmıştır.
k.çekmece avcılar arasında PAŞAGARDEN var. açık alanı kıralıyor olası bı yagmur durumunda sizi istedıgınız sekılde süslenmiş kapalı alana alıyor.
http://www.pasagarden.com/
galerianın yantarafında bulunan NİSPET PARKı kesınlıkle tavsıye etmıyorum UZAK durun dolandırılırsınız.
SekoLive
03-01-2013, 12:22
yücel hayırlı olsun simdiden mutluluklar 2013'de bayağa evlenen varmıs forumda :)
nispet park, eski adıyla doğa garden
ceco orası zaten şuan bitik 2 ay oldu belki kapanalı nasıl koca yer çöktü battı anlamak imkansız en son güvenlik bekliyordu orada camlarını falan kırmslardı.
ibb güzel ama riskli. alkoll v.s. olmuyo diye hatırlıyordum şuan ne durumda bilmiyorum.
bitane düğün konusu vardı orada bi cok mekan yazılmstı aslında onu bulmak lazım
yucelebeci
03-01-2013, 15:08
Bati Garden Var Denize Sifir Dügün İçin Çok İdel Biryer Bence Beykent'den Sahile İnince Tam Deniz Kenarı
şimdi beylikdüzü civarına gidiyorum buraya da bakıcam teşekkür ederim
edit: hatta şimdi sitesine baktım birkaç defa yemeğe gitmiştim hatırladım acaba düğün nasıl olur değerlendirmek lazım:)
Zeytinburnu olmazmı?
olabilir tabii neresi mesela?
florya ibb de bende düğün yapmayı düşünmüştüm ta kii sözleşmede ''beledıyemızz ıstedıgı zaman sozlesmeyı fesetme hakkına sahıptır kıralamayı baskasına yapabılır'' seklınde maddeyı gorene kadar. düşünsene düğününe 15 20 gun kalmıs taşşaklının bırı cıkacak burayı bana ayarlayın dıyecek ve senın dugun yalan olacak...
tekrar sözlesmeyı kontrol et belkı bı duzenleme yapılmıştır.
k.çekmece avcılar arasında PAŞAGARDEN var. açık alanı kıralıyor olası bı yagmur durumunda sizi istedıgınız sekılde süslenmiş kapalı alana alıyor.
PAA GARDEN - ET & BALIK RESTAURANT - Paa Avclar, Paa Kafe, Paa Cafe, Canl Mzik, Paa garden kkekmece, Cafe, Dnya Mutfa, Serpme Kahvalt, Trk Mutfa, Kr Dn, siberharita.com, elitpanorama.com, buradacell.com, Paa Dn Salonu, Paa garden Organizasyon, Dn, Da (http://www.pasagarden.com/)
galerianın yantarafında bulunan NİSPET PARKı kesınlıkle tavsıye etmıyorum UZAK durun dolandırılırsınız.
biliyorum ceco senin konunuda okudum baştan sona sözleşmedeki madde hakikaten çok saçma insanlar hazırlık yapıcak son biray da iptal mi olurmuş
paşa garden aklımda oraya da bakıcam
yücel hayırlı olsun simdiden mutluluklar 2013'de bayağa evlenen varmıs forumda :)
nispet park, eski adıyla doğa garden
ceco orası zaten şuan bitik 2 ay oldu belki kapanalı nasıl koca yer çöktü battı anlamak imkansız en son güvenlik bekliyordu orada camlarını falan kırmslardı.
ibb güzel ama riskli. alkoll v.s. olmuyo diye hatırlıyordum şuan ne durumda bilmiyorum.
bitane düğün konusu vardı orada bi cok mekan yazılmstı aslında onu bulmak lazım
çok teşekkür ederim serkan
diğer konuların hepsini okudum belki geçen süre zarfında yeni birkaç yer tavsiye eden olur
yucelebeci
03-01-2013, 15:18
anadolu tarafı deseydın şile agva taraflarında tam senlık yerler vardı.
maalesef anadoluda güzel yerler var ama çok uzak :(
Uzak kalmasa Bahçeköy'e Büyükdere-Çayırbaşı yolundan girişteki yerler yada Kilyos yolundaki yerleri önereceğim ama uzak kalıyor sanırım size :(
Bahçeköy'de güzel yerler var.
garden fiesta / bahçeköy - sarıyer
süper
bahçeköy sarıyer taraflarında harika yerler var tam istediğim gibi ama uzak kalıyor bize insanları haftasonu oralara kadar sürüklemek istemem açıkcası ama son çare bulamazsak oralara yöneleceğim
[QUOTE=yucelebeci;6510597]
olabilir tabii neresi mesela?
Çağteks Gelinlik Hakkımızda (http://www.cagteks.com/hakkimizda)