Orijinalini görmek için tıklayınız : internet radyosu ?
herkese merhaba. kendim dinlemek için uzun süredir yerli ve yabancı radyoları, kaliteli set'ler yapan dj'leri vs. takip edip özel hazırlanan ve gerçekten iyi olan tekno ve club set'leri kaydederim. arşiv denecek kadar bilgisayarımda yer kaplamaya başladı hatta harici disk alıp bi kısmını ona taşıyarak doldurdum. bu denli arşivim olduğunu bilen arkadaşlarda olunca gelsin cd'ler, gitsin flash bellek'ler falan oldu tabi. esas konuya gelecek olursam,
bu tekno ve club arşivimle 7/24 yayın sağlayabilirim. internet radyosu kursam dinleyenlerimiz olur mu ki? tabi beğendiğiniz set'i indirebileceksiniz de öyle kuru kuruya dinlemek de yok :D
BthnKrkt
30-12-2012, 16:17
Ben okul harıci evde oldugum sürede zaten sürekli bişeyler çalıyor ben dinlerim
akarags1905
30-12-2012, 16:23
valla fikir güzel, ben dinlerim:)
Tuncer M.
30-12-2012, 17:10
Exa radyo listesine girersen ben de dinlerim. Alışkanlık exaradyoyu açarım hep evde olduğum süreçte. :D
Bir de beğenilen setin indirilmesi vs. sıkıntı yaratmaz mı acaba?
Exa radyo listesine girersen ben de dinlerim. Alışkanlık exaradyoyu açarım hep evde olduğum süreçte. :D
Bir de beğenilen setin indirilmesi vs. sıkıntı yaratmaz mı acaba?
Harfi harfine aynısnı yazacaktım :D
Exa Radyo'da URL Ekleme yaparak listenize yeni radyo ekleyebiliyosunuz. oradan dinleyebilirsiniz yani sıkıntı olmaz.
beğenilen set'i indirmekde sorun yaratmasa gerek kim şikayet eder ki, piyasada set albüm yapıp satan yok zaten herhalde sanırsam :)
ufak ufak çalışmalara başlayayım o zaman ben :D
dinlenir ya sıkıntı olmaz. hani bide şöyle istek filanda yaparsın mesaj atarız sana dha bi hos olur
CinAli_06
30-12-2012, 18:10
flatcast'ten hemen bir radyo aç dinleyelim :)
Kısa zamanda popüler olur da bide reklam alırsın umarım
redbaron
30-12-2012, 18:18
ben dinlerim yap :)
emrah-ışık
30-12-2012, 20:23
Harfi harfine aynısnı yazacaktım :D
valla bende senin dediğini yazacaktım bende hep exa dinliyorum :D
bende dinlerim hareketli olduğu sürece fazlada hareketli olmasın sonra transa giriyoz evde:D:hahaha:
beğenilen müzikler olduğu sürece dinleriz tabiki :)
aimp3 için url verin oradan dinlerim. house,dubstep,techno severek dinlenilir. :)