PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zizigo

imprezaWRC
08-10-2012, 10:22
Öncelikle forumda arama yapmak istediğimde google'a yönlendirildiğimden zaar konunun forumda açılıp açılmadığı hakkında bilgi edinemedim.

Zizigo.com adresinden ayakkabı alan oldu mu ? Site güvenilir mi ? Aradığım ayakkabılarda acaip acaip indirimler yapmışlar, kaşıntı tuttu :)

BU®AK
08-10-2012, 10:25
4 farklı ayakkabı aldım hepside orjinal ve sorunsuz olarak elime geçti sorun olacağını sanmıyorum.

imprezaWRC
08-10-2012, 10:28
4 farklı ayakkabı aldım hepside orjinal ve sorunsuz olarak elime geçti sorun olacağını sanmıyorum.

Eyvallah :)

Arenimo
08-10-2012, 10:29
sorun yok alabilirsiniz:D

dc_crx
08-10-2012, 10:30
Zizigo'yaa sonsuz güvenebilirsiniz.. arkadaşlar Markafoniyle aynı firmaadır

burkaykalyon
08-10-2012, 10:33
zizigo ve markafoni aynı firmalar zaten.sorunsuz güvenebilirsiniz.bu işin mercedesi diyebiliriz iki firma için de...

bizim siteyi verelim :p ayakkabı yok ama illaki ihtiyaç bişi çıkar :D

XoR
08-10-2012, 10:34
Oha çok iyi ayakkabılar var :)

Hanımın öğrenmemesi lazım burayı :hehe:

ERY98
08-10-2012, 10:39
Bende bu sorunun cevabını merak ediyodum şimdi öğrenince orjinal olduğunu içim rahatladı.. artık burdan devam edebiliriz alışverişe :)

mechanic
08-10-2012, 12:17
ucuz değilki

imprezaWRC
08-10-2012, 12:19
ucuz değilki

Bir ara merrell'larda indirim vardı, şimdi fiyatlar mağaza ile aynı.
Ama inidirim olursa gider Boyner'den ayak numaramı öğrenmek için ayakkabayı denerim, teşekkür eder çıkar evdende siparişi veririm :D:D

Tunacan
08-10-2012, 12:22
Dexterl er ipyasayla aynı.
Denemeden ayakkabı almam ben...

cem
08-10-2012, 12:25
Aradığım ayakkabılarda acaip acaip indirimler yapmışlar, kaşıntı tuttu :)

Özel değilse hangi ayakkabılar onlar ?
Baktıklarımın hepsi mağaza fiyatıyla aynı da ondan merak ettim..

darkmoon
08-10-2012, 12:30
ayakkabı bence denenmeden alınmamalı..
hepsinin kalıbı farklıdır resimde farklı durur hoşunuza gider ayağınıza giyersiniz aynada bir bakarsınız hoşunuza gitmez ayağınızda güzel durmaz.. ayağınızı vurabilir.. yada ayak yapınızdan ötürü bazı modeller tabanınızı ağrıtabilir.. kısaca çok faktör var bence ayakkabı denenmeden alınmaz.

imprezaWRC
08-10-2012, 12:34
Özel değilse hangi ayakkabılar onlar ?
Baktıklarımın hepsi mağaza fiyatıyla aynı da ondan merak ettim..
Cem, özel değil tabi, ama yanlış alarm oldu, sağda solda çıkan reklamlarda merrell'larda indirim var gibi gözüme çarpmıştı şimdi bir daha baktımda mağaza fiyatlarıyla aynı olmuşlar ama bir ara indirimleri vardı. :o
Arada bir takip etmekte fayda var, mağazadan ucuza gelecekse ve kargo bedava olacaksa alınabilir gözüküyor.

XoR
08-10-2012, 12:35
Mağazasına gidip deniyorum beğendiklerimi. Daha sonra netten uygun fiyata yakaladığım zaman alıyorum. Olay bu kadar basit tabiki denemeden ayakkabı alınmaz :)

imprezaWRC
08-10-2012, 12:36
hepsinin kalıbı farklıdır resimde farklı durur hoşunuza gider ayağınıza giyersiniz aynada bir bakarsınız hoşunuza gitmez ayağınızda güzel durmaz.. ayağınızı vurabilir.. yada ayak yapınızdan ötürü bazı modeller tabanınızı ağrıtabilir.. kısaca çok faktör var bence ayakkabı denenmeden alınmaz.

Mağazada ayakkabıyı denersin, numaranı belirlersin, beyendiğin ayakkabı nette ucuzsa yapıştır siparişi gitsin diye düşündüm :D
Bu şekil olursa sanmıyorum bir sorun olacağını :rolleyes:

cem
08-10-2012, 12:36
Cem, özel değil tabi, ama yanlış alarm oldu, sağda solda çıkan reklamlarda merrell'larda indirim var gibi gözüme çarpmıştı şimdi bir daha baktımda mağaza fiyatlarıyla aynı olmuşlar ama bir ara indirimleri vardı. :o
Arada bir takip etmekte fayda var, mağazadan ucuza gelecekse ve kargo bedava olacaksa alınabilir gözüküyor.

Estagfurullah, tabii ki indirim olduğunda bu konuyu da hortlatabiliriz aslında :)
Ama senin de dediğin gibi bence bi magazada denemek en iyisi, bazen kalıplar anormal olabiliyor..

Omak
08-10-2012, 12:41
en bol ayakkabı çeşidine sahip sağlam bir firma sitesidir. bende girdiğim zaman 2 saat çıkamıyorum :D

imprezaWRC
08-10-2012, 12:41
Estagfurullah, tabii ki indirim olduğunda bu konuyu da hortlatabiliriz aslında :)
Ama senin de dediğin gibi bence bi magazada denemek en iyisi, bazen kalıplar anormal olabiliyor..
Ayakkabı ve kıyafet denenmeden alınmaz ama işte aynı mal nette daha ucuzsa gider mağazada denersin netten alırsın oh mis. O zaman da kalıp farklı çıkarsa hay ben böyle şansın içine ... derim o da ayrı mevzu :D

Misal salomon'lar piyasada oldukça pahallıdır, şunun fiyatı fena değil gibi.
Salomon - Deemax 2 Dry - Siyah (http://www.zizigo.com/salomon-deemax-2-dry-10)

darkmoon
08-10-2012, 12:42
bir ayakkabının ömrü ne kadardır ?

XoR
08-10-2012, 12:43
Mağazada ayakkabıyı denersin, numaranı belirlersin, beyendiğin ayakkabı nette ucuzsa yapıştır siparişi gitsin diye düşündüm :D
Bu şekil olursa sanmıyorum bir sorun olacağını :rolleyes:

Ofisin karşısında sportive mağazası var merrel, jack wolfskin, columbia ıvır zıvır hepsi var :D kampanya günü olduğunda bile gidip deniyorum 10 dk sonra alıyorum :hehe: mağazadakiler de biliyor artık bu şekilde yaptığımı :D

imprezaWRC
08-10-2012, 12:48
bir ayakkabının ömrü ne kadardır ?
Bu ayakkabının ne kadar kaliteli olduğuna, senin ne sıklıkla kullandığına, kullanım şartlarına ve bakımına bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.
Ben çok ayakkabı alan biri değilim, almam için giydiğim ayakkabının hakikaten görevini tamamlamış olması lazım. Ya tabanı timsah dili gibi olacak :D ya da iyice buruş kırış olacak veya dikişerinden/yapışkanlarından açılmaya başlayacak.
Aracıma nasıl bakıyorsam ayakkabılarımada öyle bakıyorum, cilala parlat cilala parlat :D :D
Ama sırf şantiyelerde giydiğim ayakkabım var, yakındır ruhunu teslim edecektir :D

darkmoon
08-10-2012, 12:53
Bu ayakkabının ne kadar kaliteli olduğuna, senin ne sıklıkla kullandığına, kullanım şartlarına ve bakımına bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.
Ben çok ayakkabı alan biri değilim, almam için giydiğim ayakkabının hakikaten görevini tamamlamış olması lazım. Ya tabanı timsah dili gibi olacak :D ya da iyice buruş kırış olacak veya dikişerinden/yapışkanlarından açılmaya başlayacak.
Aracıma nasıl bakıyorsam ayakkabılarımada öyle bakıyorum, cilala parlat cilala parlat :D :D
Ama sırf şantiyelerde giydiğim ayakkabım var, yakındır ruhunu teslim edecektir :D

o zaman markadan çok yani piyasa işi ismi olan ama işlevi olmayan markalardan çok ismi az duyulmuş yada belli kesimlerin bildiği kalite çıtası yüksek ayyakabılara bakmanı öneririm yukarda xor nickli arkadaş yazmzış merrel, jack wolfskin, columbia bunların yanında kayland,boreal,bestard,scarp bir kaç tane daha varda aklıma gelmiyor :) istesende zor eskitirsin bu markaları :) bu markalar prfesyönel dağcılık trekking ürünleri falan üretiyorlar..

XoR
08-10-2012, 12:55
imprezaWRC sahne çekimleri

http://collider.com/wp-content/image-base/Movies/C/Cliffhanger/images/Cliffhanger%20movie%20image%20Sylvester%20Stallone %20(1).jpg

Shadow_Dancer
08-10-2012, 12:56
Koray sen bu camperlardan kullanıyodun di mi? Nasıl onlar kanka rahat mı ?

Bİ yerden güzel bir membag yakaladım da alacam 2 tane.

imprezaWRC
08-10-2012, 12:59
o zaman markadan çok yani piyasa işi ismi olan ama işlevi olmayan markalardan çok ismi az duyulmuş yada belli kesimlerin bildiği kalite çıtası yüksek ayyakabılara bakmanı öneririm yukarda xor nickli arkadaş yazmzış merrel, jack wolfskin, columbia bunların yanında kayland,boreal,bestard,scarp bir kaç tane daha varda aklıma gelmiyor :) istesende zor eskitirsin bu markaları :) bu markalar prfesyönel dağcılık trekking ürünleri falan üretiyorlar..

Biraz outdoor tarzını sevdiğimden şimdilik columbia kullanıyorum :)
Ucuza verseler North face, jack wolfskin, salomon, lafuma, boreal...vs'de alacağımda henüz hak ettiklerinin üzerinde fiyatlara satıldıklarından elleşmiyorum :D

XoR
08-10-2012, 13:02

Kanka hayatımın ayakkabısıdır kesinlikle tavsiye ederim ama sürekli 300+ olan fiyatları sebebiyle sadece patronumun aldığı 1 adet camper pelotas'ım var :) Onuda Londradan almıştık 99 Pound'a

http://www.yasamdizayni.com/wp-content/uploads/2011/10/comper-erkek-ayakkab%C4%B1.jpg

İddaa'dan gelecek bir parayla xlite olanlardan istiyorum :D

Normal pelotaslara oranla baya bi hafif xlite'lar

http://i.ebayimg.com/t/Camper-Shoes-18304-025-Pelotas-XLite-Brown-Shoes-Mens-Sizes-UK-7-12-/00/s/Mzc1WDM3NQ==/$(KGrHqJ,!l4E64BnSG1sBPFYFTmjzw~~60_35.JPG

imprezaWRC
08-10-2012, 13:03

Camper iyi hoş güzelde %50'ye yakın indirim yapılırsa alınır yoksa 300 küsür liraya teknik olmayan bir ayakkabı alabilmem için birinin kafama sig sauer 516 dayaması lazım :D:D

darkmoon
08-10-2012, 13:04
Biraz outdoor tarzını sevdiğimden şimdilik columbia kullanıyorum :)
Ucuza verseler North face, jack wolfskin, salomon, lafuma, boreal...vs'de alacağımda henüz hak ettiklerinin üzerinde fiyatlara satıldıklarından elleşmiyorum :D

öyle diyorsunda bence her kuruşu hakediyor 8 senedir kullanıyorum ne dikişinde atma var ne bir yerinde zedelenme var dahada götürür yani. :) 8 senede bence hakkını fazla fazla verdi..
şu an için fazla gelebilir heleki goretex lileri epey tuzlanmış 600-700 tl lerde ama uzun vade kullanımda insanlar ortalama 2 senede bir yeni ayyakkabı değiştirirken senin alıcağın o ayyakkabılar ömürlük.. :) o yüzden sordum insanlar kaç senede bir ayyakkabı değiştirir diye :)

Shadow_Dancer
08-10-2012, 13:04
Camper iyi hoş güzelde %50'ye yakın indirim yapılırsa alınır yoksa 300 küsür liraya teknik olmayan bir ayakkabı alabilmem için birinin kafama sig sauer 516 dayaması lazım :D:D

Abi ispanyadan alacam, şu anda ki haliyle 180 liraya felan gelecek haliyle. ama gittim baktım çok çirkin arkadaş öyle böyle degil :)

XoR
08-10-2012, 13:06
Abi ispanyadan alacam, şu anda ki haliyle 180 liraya felan gelecek haliyle. ama gittim baktım çok çirkin arkadaş öyle böyle degil :)

Al giy bak bakalım ayağından bi daha çıkartmak istiyomusun :)

Bizim ofisin girişinde Adidas Outlet var Dragon yakaladım 107 liraya, Sportive'de veya Adidas normal mağazalarda 170 liraydı :)

http://www.nikeburada.com/image/cache/data/V24706-500x500.jpg

darkmoon
08-10-2012, 13:08
eski türkiyeye ilk giriş yapan cat lerde çok iyiydi.. 6 sene giydim kısmetsiz ayyakkabının başından gelmeyen kalmadı minübüsün otomatik kapısının arasında bile sıkışdı banamısın dememişdi.. :)

Shadow_Dancer
08-10-2012, 13:10
Al giy bak bakalım ayağından bi daha çıkartmak istiyomusun :)

Bizim ofisin girişinde Adidas Outlet var Dragon yakaladım 107 liraya, Sportive'de veya Adidas normal mağazalarda 170 liraydı :)

Benimde sezon başı 220 liraya aldıgım süet sneakerlar şu anda 109 lira. Deri olanlarla aynı fiyat ve çok güzel ayakkabılar.

imprezaWRC
08-10-2012, 13:11
öyle diyorsunda bence her kuruşu hakediyor 8 senedir kullanıyorum ne dikişinde atma var ne bir yerinde zedelenme var dahada götürür yani. :) 8 senede bence hakkını fazla fazla verdi..
şu an için fazla gelebilir heleki goretex lileri epey tuzlanmış 600-700 tl lerde ama uzun vade kullanımda insanlar ortalama 2 senede bir yeni ayyakkabı değiştirirken senin alıcağın o ayyakkabılar ömürlük.. :) o yüzden sordum insanlar kaç senede bir ayyakkabı değiştirir diye :)

Yok artık colgate, 700TL'ye kayak takımı veriyorlar ne menem ayakkabıymış o öyle; tekerleği, abs'si, kliması falan da var mı :D:D
700TL ayakkabıya verdiğim gün aha buraya yazıyorum, mayalar takvimi tutturmuştur :D

darkmoon
08-10-2012, 13:14
yok artık colgate, 700tl'ye kayak takımı veriyorlar ne menem ayakkabıymış o öyle; tekerleği, abs'si, kliması falan da var mı :d:d
700tl ayakkabıya verdiğim gün aha buraya yazıyorum, mayalar takvimi tutturmuştur :d

:d :d :d :d

TGY
08-10-2012, 13:20
Markafoni den 4 parca ürün aldım agustos ayında aradan 1 ay gibi bir süre gecti ürünleri temin edemedigimiz icin yollayamıyoruz paranızı da iade ediyoruz tarzı bir mail geldi.

Karttan parayı cekip 1 ay icinde işletebiliyorlarsa güzel iş.Olmayan malı nasıl satıyolar anlamıyorum.Alırken stoklarımızda yok dese anlarımda ödemeyi yapıp sonrada tebrikler ürününüz kargoya verikicektir yazdıktan 25 gün sonra ürün temin edemiyorum demek tam bir fiyasko.Gecenlerde birsey daha aldım bu sefer geldi.Belli olmuyo sagı solları.

XoR
08-10-2012, 13:22
Markafoni den 4 parca ürün aldım agustos ayında aradan 1 ay gibi bir süre gecti ürünleri temin edemedigimiz icin yollayamıyoruz paranızı da iade ediyoruz tarzı bir mail geldi.

Karttan parayı cekip 1 ay icinde işletebiliyorlarsa güzel iş.Olmayan malı nasıl satıyolar anlamıyorum.Alırken stoklarımızda yok dese anlarımda ödemeyi yapıp sonrada tebrikler ürününüz kargoya verikicektir yazdıktan 25 gün sonra ürün temin edemiyorum demek tam bir fiyasko.Gecenlerde birsey daha aldım bu sefer geldi.Belli olmuyo sagı solları.

İyi sana bu olmuş :) bana istediğim ayakkabının 37 numarasını yolladılar 45 talep ettiğim hale :D aradığımda seninki ile aynı cevabı aldım temin edemiyoruz dediler :)

37'i geri yolladım kartıma iade ettiler ama boktan yere bi dünya uğraşmak zorunda kaldım :)

darkmoon
08-10-2012, 13:23
büyük ihtimal hepsiburada gibi stok yapmıyorlardır üreticiden yada tedarikçiden malı alıp size yolluyorlardır yani aracılık yapıyorlardır.. o yüzden tedarikçi firma elinde o ürünün olmadığını onlara bildirmemişse size parayı iade etmiş olabilirler.

XoR
08-10-2012, 13:24
büyük ihtimal hepsiburada gibi stok yapmıyorlardır üreticiden yada tedarikçiden malı alıp size yolluyorlardır yani aracılık yapıyorlardır.. o yüzden tedarikçi firma elinde o ürünün olmadığını onlara bildirmemişse size parayı iade etmiş olabilirler.

Tamamen dengesizler :) eşime ayakkabı aldım 15 Ekim kargoya verilecektir ibaresi vardı. Ayakkabılar bu sabah geldi :D

İbrahim33
08-10-2012, 13:33
Ayakkabı denenmeden alınmaz bence...

Ken_Block
08-10-2012, 15:28

genelde mağazada pahalı olan ayakkabıları yada terlikleri buradan ucuza alıyorum.. kalıbı farklı evet bu yüzden gidip mağazasında alıcı gözüyle bakarak deniyorum numarasını alıp bi güzel zizigo'dan alışverişimi yapıyorum bugüne kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı herkese tavsiye ederim.. Sizde benim gibi yapın..:D

opamp
08-10-2012, 15:41
Daha 2 gün önce aldım. 1 günde teslim yapıldı. Hiçbir sorun yaşanmadı oldukça da kaliteli gelen ürün.

Tarık V.
08-10-2012, 17:15
Sağlam sitedir, aldığım ayakkabıyı hiç giymedim ancak modelini beğenmediğim için iade ettim 1 aydan fazla bir süre sonra, sorunsuz şekilde parayı iade ettiler.

_sinan_
08-10-2012, 17:26
burda yüzde 10 indirim kuponu var , denk geldim üstüne konuyu gördüm : )

Zizigo indirim 2012| Zizigo kupon kodu ve kampanya| indirimkuponu.com (http://indirimkuponu.com/zizigo)