Orijinalini görmek için tıklayınız : ukraynadan nokia lumia 900 acil yardim
s.alican
21-07-2012, 21:36
Arkadaslar kievdeyim ve burda buldugum lumia 900 u alip tr de kullanmak istiyorum.fakat soyle bi sorun var telefonu tr de kullanabilirmiyim ve tr menu yok. Menüyü turkceye cevirme sansimiz varmidir.?
Nokia lumia 900 fiyati : 600 dolar civari. Bu fiyata alinirmi?
Lumia 800 var yanlis anlamadiysam fark olarak sadece boyut ve on kamerasi o da:480 dolar
Htc burda ucuz yada bundan vazgeçip htc mi alayim ? Htc shottle?
Samsung s3 875 dolar biraz asiyor beni.
lumia 900 işletim sistemi olarak windows phone 7 kullanıyor..eğer sybian olsaydı rahatlıkla CWF yüklenip tr yapılabilirdi..fakat önümüzdeki günlerde windows phone yazılımınada el atacaklar.o zaman flash atarak yeni sistemi tr olarak yükleyebilirsin...
s.alican
22-07-2012, 00:00
Fikri olan varmii
Ya Lumia neymiş hangi ağaçtan yapmışlar bunu? :D Al HTC sıkıntısız kullan bak keyfine, nokia bitti bence artık
Nokia hala telefon üretiyor mu ya :)
Htc Android sistemli üst modellerden bütçene uygun olanını almanı öneririm.
Tuncer M.
22-07-2012, 02:43
Nokia hala telefon üretiyor mu ya :)
Htc Android sistemli üst modellerden bütçene uygun olanını almanı öneririm.
Haticenin hangi modelini kullanıyorsun bro? Ve de şarj olayı nasıl?
Haticenin hangi modelini kullanıyorsun bro? Ve de şarj olayı nasıl?
Hatice nin windows tabanlı bir modelini kullanıyordum, galaxy s3 e terfi ettim.. Bugünkü şarj tüketimim %20-25 idi :) Aşırı yüklenmezsen 1-2 günü rahat görüyorsun..
Tuncer M.
22-07-2012, 03:13
Hatice nin windows tabanlı bir modelini kullanıyordum, galaxy s3 e terfi ettim.. Bugünkü şarj tüketimim %20-25 idi :) Aşırı yüklenmezsen 1-2 günü rahat görüyorsun..
Anladım ben de, akıllı şarjı birazcık fazla giden tel bakıyorum da. Bi türlü bulamadım. En son akıllı gibi görünen salak 9700a döndüm. 2 gün gidiyor. :D
s.alican
22-07-2012, 05:16
Hatice unu fikirler :D
Ludacris
22-07-2012, 05:28
Hastamisin arkadas :D
One X alsana ne kasiniyon nokya falan amca telefonu kullancan
Midyecide var :D