PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kara Kuvvetleri Komutanlığı Myo?

MPower's
19-06-2012, 15:27
Sınavdan sonra ön başvuru yapmıştım ve mülakata hak kazanmışım.

K.K. ASTSB. MYO İŞLETME BÖLÜMÜ SONUCU KAZANDINIZ
K.K. ASTSB. MYO TEKNİK BÖLÜMLER SONUCU KAZANDINIZ
K.K. ADINA HAVA ASTSB. MYO SONUCU KAZANDINIZ
GATA SAĞ. ASTSB. SONUCU KAZANDINIZ

Bunların haricinde bir de jamyonun da mülakatına hak kazanmışım. Daha önce mülakata giren arkadaşların bilgilerine, tüyolarına ve izlediği yollara ihtiyacım var çünkü hiç bir fikrim yok :( yardımlarınız bekliyorum.

naci
19-06-2012, 15:29
konu hakkında bilgim yok ama hayırlı olsun :)

MPower's
19-06-2012, 15:31
konu hakkında bilgim yok ama hayırlı olsun :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim abicim. İnşallah :)

M.Can Çimir
19-06-2012, 15:32
Hayırlı olsun...

Uçaklara ilgin var mı bilmiyorum ama aralarında en iyisi bence Hava Astsubay...

alpy
19-06-2012, 15:32
Ben geçen sene askeri kazanmıştım ve mülakatlarda ön sağlıkta elenmiştim.Umarım sen başarılı olursun.Sana tavsiyem kondisyonun geliştir ve duvara karşı sözlü mülakattaymışın gibi konuş ve mutlaka ön sağlıktaki olayları kontol ettir.Çünkü ben kendimi normal zannediyordum düz taban çıkmıştım.Umarım kazanırsın.Başarılar.

Cankaraca
19-06-2012, 16:29
2010 yılında girmistim Kara Kuvvetleri Ast. mülakatlarına. Koşuda elendim. Normalden 5 saniye geç tamamladım. Fazla koşu antrenmanı yapmadan gittim oraya. Sporda zorlayabilecek tek nokta koşu bana göre. O da kişinin kondisyonuna kalmış birşey. Diğer sporlara da ağırlık ver ama koşuya daha fazla çalış. Balıkesirde sınava girmiştim. 50 derece sıcakta asfalt gibi bi zeminde koşturttular. Sözlü mülakata kalamadıgım için o konuda birşey diyemicem. Hakkında hayırlısı olsun.

Burak Mehmet
19-06-2012, 16:37
mızaka astsubay okulu terkim.
spor zor değil biraz kondisyonun varsa yaparsın sorun değil.mülakattada duruşun ses tonun hızlı ve doğru cevaplar vermen önemli.Neden Asker olmak istiyorsun diye sorduklarında sakın "garanti iş devlete kapağı atmak için"deme "tek hayalim vatanıma en fazla hizmet edeceğim işi yapmak" de...

bilalMW
19-06-2012, 18:14
hava çok zor hevesin kırılmasın adamlar super insan gibi bişey istiyor.

deniz hem kuul hem de daha kolay girilmesi.

karayı amele işi diyordu deniz subayı bir abim.

ToNy
19-06-2012, 18:17

Pilotlar için dediklerinde haklısın ama astsubaylarda öyle süper insanlar yok, gayet normaller... :))

Bu arada hayırlı olsun, umarım herşey istediğin gibi olur...
Başarılar...

bilalMW
19-06-2012, 18:21
Pilotlar için dediklerinde haklısın ama astsubaylarda öyle süper insanlar yok, gayet normaller... :))

Bu arada hayırlı olsun, umarım herşey istediğin gibi olur...
Başarılar...

yok 2 yıllık myo istediği ygs-1 puanı olsun sporda istedikleri dereceler olsun. bana fazla geldi açıkcası gerçi seçicek arkadaşın bir göz gezdirmesinde fayda var. ;)

Çağrı
19-06-2012, 20:35
ben emekli deniz astsubayı oğluyum .zamanında bende jandarma astsubaylık jamyo kazandım.babamın tecrübesine ve verdıgı bilgilere dayanarak gitmedim.kara ve jandarmadan gerçekten uzak durmanı dilerim.sadece kendı hayatın için degil ileride evleniceksın cocukların olucak okul hayatı baslıcak sen tayın olucaksın onları götüremiceksin dogu görevin olucak karakolda iç güvenlik bölgelerinde zorunlu olarak görev yapıcaksın bunları cook iyi düşün bu hayatını oluşturucagın bı karar.senin kararını etkilemek degil amacım.ama cook iyi düşünüp karar vermen gerektıgını hatırlatmak istedım.hakkında hayırlısı olsun.

TOLGACANSAHIN
19-06-2012, 23:30
bende hava astsubay oğluyum kuzenim jmyo da okuyor tavsiye etmem kardeşim şu karışık dönemde hiç sokma başını belaya en iyisi hava kuvvetleridir 6 senede bir tayin çıkar ve en doğusu diyarbakırdır. Kara da görev boyunca 8 10 tane il değiştirirsin jandarmada batı ya çok zor gidersin . Gata rahattır. Parası güzeldir sunduğu olanaklar mükemmeldir ileride ailen çok rahat eder ama havacı olursan hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Bando gelmemiş mi Geldiyse git derim 20 sene yatarsın gidersin izmire :) :)

Omak
19-06-2012, 23:52

deniz hem kuul hem de daha kolay girilmesi.

karayı amele işi diyordu deniz subayı bir abim.

ben emekli deniz astsubayı oğluyum .zamanında bende jandarma astsubaylık jamyo kazandım.babamın tecrübesine ve verdıgı bilgilere dayanarak gitmedim.kara ve jandarmadan gerçekten uzak durmanı dilerim.sadece kendı hayatın için degil ileride evleniceksın cocukların olucak okul hayatı baslıcak sen tayın olucaksın onları götüremiceksin dogu görevin olucak karakolda iç güvenlik bölgelerinde zorunlu olarak görev yapıcaksın bunları cook iyi düşün bu hayatını oluşturucagın bı karar.senin kararını etkilemek degil amacım.ama cook iyi düşünüp karar vermen gerektıgını hatırlatmak istedım.hakkında hayırlısı olsun.
+10000000000
kara ve jan cidden amele işi, güney doğusu iç güvenliği bi kenara kışladaki amelelikleri paha biçilemez.
denizi bilmem ama bir arkadaşım hava astsubayı ve resmen kebap connection :D

(amelelik derken yanlış anlaşılmasın. askerdeki 2 astsubayımla hala daha görüşüyoruz ve 2 sininde başımın üzerinde yeri var benim için altından daha kıymetli insanlar, o kısımların düzeninden bahsediyorum adamların bir suçu yok işleyiş şekli düzen ve üstten gelen emirlerin karşısında yapılan şeyler)