Orijinalini görmek için tıklayınız : En yakın muayene istasyonu ( ist.avr)
Okmeydanından gidebileceğim en yakın muayene istasyonu hangisidir?
Ben kavaklı istasyonu gibi gördüm ama ??Mimarsinan var sanırım birde?
yardımcı olabılecek arkadaslar varmı??
ondertopcu
10-04-2012, 17:32
esenyurt en yakını
Skyhawk34
10-04-2012, 17:34
esenyurta sakın gitmede nereye gidersen git personel çok kotu
esenyurt en yakını
teşekkür ederim.Esenyurta gitmem için torıum alısveriş merkezını gectıkten sonra sağdan girmem mi gerekıyor.
Bugün silivrideki randevuma geç kaldıgım için iptal edildi,esenyurttakınıde bulamazsam hapı yutarız
ondertopcu
10-04-2012, 17:36
aynen toriumdan sonra sağdan giricen yeri kolay bulmakta zorlanmazsın
esenyurta sakın gitmede nereye gidersen git personel çok kotu
Birde bu olay var :( çok kıllık yaparlarmı
Bugün egsoz emısyon pulu aldım o tamam
Fren testine soktum bir yetkılı serviste ölçüm kagıdını aldım ölçen usta sıkıntı yok gecersın dedi sapma 1.aks %5
2.Aks %3 yazıyo bu önlerin değeri
el freni testindede sapma % 5 yazıyo
tek sıkıntım sol arka kapı kilidi bozuk içerden ve dısardan aynı anda basmak gerekiyo
Skyhawk34
10-04-2012, 17:49
Birde bu olay var :( çok kıllık yaparlarmı
en sevmediğim tipler o istasyonda toplamıs sankı o derece
Bugün egsoz emısyon pulu aldım o tamam
Fren testine soktum bir yetkılı serviste ölçüm kagıdını aldım ölçen usta sıkıntı yok gecersın dedi sapma 1.aks %5
2.Aks %3 yazıyo bu önlerin değeri
el freni testindede sapma % 5 yazıyo
tek sıkıntım sol arka kapı kilidi bozuk içerden ve dısardan aynı anda basmak gerekiyo
bunlarla hafif kusurdan geçersin diye düşünüyorum ama esenyurta gitmeni tavsiye etmem
bunlarla hafif kusurdan geçersin diye düşünüyorum ama esenyurta gitmeni tavsiye etmem
Yakın olarak nereyi önerirsiniz ?
En temizi sen mimarsinana git en iyisi orası araban badik degilse sıkıntı yapmiyolar kolayca geçersin.
huseyinturk
10-04-2012, 19:12
mimarsinanı tavsiye ederim.Büyükçekmeceyi geç e5den çatalca yoluna girince 5 dakkalık mesafede.Otobandan gidersende çatalca çıkışından çık
en güzeli haraccı ama baya uzak
en güzeli haraccı ama baya uzak
bana yakin kardesim
5 dk :)
Teşekkür ederim mimar sinana gidicem
en yakın mimarsinan var sonra çatalca geliyor daha geçen hafta öbür arabamızı götürdüm hiç zorluk çıkarmadılar esenyurt tam bir facia kılçık hepsi