Orijinalini görmek için tıklayınız : D-smart + Smile internet kampanyası ...
http://yeniabonelik.com/dsmart/d-smart/kampanyalar-internet-fiyatina-d-smart-internet.php
linkte de ayrıntıları var ama nedir ne değildir bilgim yok. D-smarttan ziyade özellikle Smile internet kullananlar varsa bağlantı kalitesi ve hızıyla ilgili bilgilendirme yaparlarsa çok memnun olurum. 24 ay lık sözleşmeli bi kampanya sonra pişman olmak istemiyorum. teşekkürler
Jam da Joker
13-03-2012, 14:42
İlk ciktigi gunden beridir smile kullaniyorum daha hicbir problem yasamadim zaten ttnet altyapisini kullaniyor fakat bu adsl isinde ttnetmis smilemis bi onemi yok
Oturdugunuz yer ve hattin durumu onemli
Herkes lanet ederken benim ttnetim de problemsizdi ne kopma ne hiz dusuklugu yasadim smiledada ayni sekilde..
d smart tamam ama smile adsl in bulunduğunuz bölgede çok iyi araştırın,bölgelere göre hızı çok fark ediyor. Ödediğiniz bağlantı hızının karşılığı alamaya bilirsiniz,4 yıl kullandım son 2 yılı işkence gibiydi,youtubede hd bir şey izlemek hayal di.indirmeleri söylemiyorum zaten,bir defa sorun yaşadım ama 2 ayda çözemediler,iptal işlemleri için başvurdum 1 ayda öyle uğraştım ödediğim telefon parasının haddi hesabı yok servisi aramaktan,en sonunda noterden ihtarname çektim çünkü kullanamadığım 3 ay ın parasını fazlasıyla istediler benden.İnterneti iptal ettirip ttnet e geçtim başvuru yaparken çıkabileceğim max. hızları söylediler aylardır dedikleri gibi de oluyor.
D-smart tan bir sikayetim yok. Full paket kullanıyorum,uydu alıcımı da hd ile değiştirdim,kayıt özelliği işe yaramaz dedim ama dizi takipçileri için çok kullanışlı,yabancı dizilerin sezonlarını komple kayıt edebiliyorsunuz.
o zman bu adamların bölgelere göre etki alanını nasıl öğrenebiliriz ki acaba
burkaykalyon
13-03-2012, 16:19
takipteyim bu konuyu...
by_BuRoCk
13-03-2012, 16:36
dsmart ve smile adsl bayisi olarak bilgi vereyim arkadaşlar.
ttnet alt yapısı kullanılıyor. ttnet hız olarak ne alıyorsanız smile da aynısını alrsınız.
yeni kampanya gerçekten çok iyi eskiden giriş paketi ile veriliyordu bu kampanya
şuan maxi paketli veriliyor. maxi paketin normal fiyatı 24.99 tl
dolu bir pakettir düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.
saygılar
ttnet alt yapısı kullanılıyor. ttnet hız olarak ne alıyorsanız smile da aynısını alrsınız.
yeni kampanya gerçekten çok iyi eskiden giriş paketi ile veriliyordu bu kampanya
saygılar
ttnet neyse o mu diyorsunuz yani 24 ay sonunda ne olacak bununla ilgili bi koşul varmı ?
burkaykalyon
13-03-2012, 17:02
bahsettiğiniz kampanya 4 GB limitli olan ve D-Smart Uydu alıcısı olan için geçerli. HD uydu alıcısı için farklı fiyat. Limitsizde ise 55 TL uydu alıcı var.
bende evde kullanıyorum tek sorunu ilk ay yaşadım 16 mbit e kadar sınırsız olması gerekirken 4 gb kotalı 16 mbite kadar yapmışlar onuda arayıp kavga edince hemen düzlettiler ve 1 ay fatura ödemedim bende gayet başarılı. üstelik hd yayınlarıda inanılmaz başarılı ben aylık 77 tl gibi birşey ödüyorum
16 Mb'e kadar Limitsiz
50 GB AKN 59,00 TL 68,99 TL 69,00 TL 78,99 TL
ben bunu gözüme kestirdim ya yarın bi arıyayım bakıyım neymiş
78,99 ben bu paketi kullanıyorum yayında ayrıca çok net. bitek show tv nin hd si yok oda ***** bitek digiturk de var :)
onursumer
13-03-2012, 18:12
eğer bulunduğun bolgede alt yapı sağlamsa çevrende ttnet adsl kullanıp memnun kişiler varsa
sende memnun kalırsınki fiyat bence güzel hem tv hem internet aradan çıkmış oluyor tek fatura ile
by_BuRoCk
13-03-2012, 18:33
ttnet neyse o mu diyorsunuz yani 24 ay sonunda ne olacak bununla ilgili bi koşul varmı ?
24 ay sonunda siz smile da kaldıgınız sürece dsmartıda kullanmaya devam ediyorsunuz.
16 Mb'e kadar Limitsiz
50 GB AKN 59,00 TL 68,99 TL 69,00 TL 78,99 TL
ben bunu gözüme kestirdim ya yarın bi arıyayım bakıyım neymiş
akn 50 gb olayı şuan en alt seviye oldu. 25 akn kalmadı artık. alım yapacagınız bayide söleyin extra ücret vermenize gerek yok.
by_BuRoCk
13-03-2012, 18:34
ayrıca fox sport da artık dsmart ta 15 mart itibariyle yayında
yaw ben ttnet kullanıyorum zaten 50- 60 lira ona ödüyorum ama digiturk vardı iptal ettirmiştim bi halta yaramıyor diye sabahta radyoda bu kampanyayı duyunca ilgimi çekti ttnet baglantım ile sıkıntı yaşamıyorum sadece aynı paraya daha çok iş yapılabiliyorsa onu alayım diyorum.
24 ay sonunda siz smile da kaldıgınız sürece dsmartıda kullanmaya devam ediyorsunuz.
akn 50 gb olayı şuan en alt seviye oldu. 25 akn kalmadı artık. alım yapacagınız bayide söleyin extra ücret vermenize gerek yok.
HD ile HD+ arasında ne fark var ?
benim herhangi bir dsmart üyeliğim ve cihazım yok ekstra ücret ödemem gerekecek mi
saygılar
ben ttn et neyse smile adsl de o durumunu kabul etmiyorum,kesinlikle fark var hizmette.aynı alt yapı kullanılıyorsa neden aynı hızlarda bağlantı yapılamıyor,sırf bu yüzden modem bile aldım,modeminiz eski dediler ki teknoloji konusunda da kör cahil insanlar değiliz.aynı hat aynı modem de bariz bir fark yaşadım bunun sebebi ne olabilir teknik bir açıklaması var mıdır bu işin? yani her şey stabil ise yıllarca slime adsl bana bir belki 2 alt kademeden hizmet verdi gibi bir düşünceye kapılıyorum.
HD ile HD+ arasında ne fark var ?
benim herhangi bir dsmart üyeliğim ve cihazım yok ekstra ücret ödemem gerekecek mi
öncelikle soruna cevap vereyim
HD ile HD + arasındaki fark kanal sayısı vs değil sadece cihazın kayıt etme özelliği vardır paketler arasında 10 tl fark eder.
ttnet smile doping türknet vs gibi iss lerin hepsinin internet hızları aynıdır alt yapı olarak türktelekomu kullanırlar arkadaşlar.
sınırsız internet kullanan arkadaşlara 8 limitsz + maxi paket öneririm iç kurulum bedeli dahil 57 tl dir türksat yönüne bakan çanağınız yoksa eğer aylık olarak 4.5 tl fatura ederek dış kurulamada sahip olabilirsiniz.bunları faturayada yansıtmadan sahip olabilirsiniz.
Dsmart Kurumsal satış kanalıyım bende zeytinburnunda sts liğimde var herkese yardımcı olurum arkadaşkar.
Not:Modemini ttnetten hediye olarak alan arkadaşlar bu pakete geçerken modem tercih etemnizi öneririm.tak çalıştır modem gelir tarafınıza kalbosuz veya kablolu seçenekleri mevcuttur.ttnetin modemleri diğer iss ler için kilitlidir.
Ya daha geçen aylarda biten 24 ay 4mbit tam sınırsız Smile kontratımı daha bu ay içinde 24 ay taahhüt ile 16mbit'e kadar 50gb AKN'li paket ile değiştirdim. DSmart kampanyasını biliyordum ama acaba modül ile oluyor mu. Ben modül istiyorum receiver yerine.
tdipower
13-03-2012, 23:28
ben kullanıyorum HD yayınlar falan süper hatta şuan animal planet hd izliyorum görüntü çok iyi :) internet ilk bağlandığı günlerde sıkıntılıydı bildirdim düzelttiler şuan sıkıntı yok
Smile adslden aman uzak durun. Gerektiğinde kapısına gideceğiniz bir büroları bile yok iptal ettirmek dert. İptal edin diyosun sizi arıyacaklar kayıt aldık diyorlar ama ne arayan var ne soran. Bağlantınızda bir sorun olduğunda ilgilenen yok. Hizmet yok. Kalite yok. Bizim çalışan internet bozuldu ankastrenizde sorun var dediler ne dediysek adam gönderip baktırmadılar. Biz ölçtük sorun sizde diyip durdular. Dedim yahu gelip içeriden ölçmeden nasıl biliyorsunuz dediler işte kem küm. Rezalet ötesi yani. Sonunda pes ettik modemden ana kutuya kadar komple yeni kablo döşettik yine çalışmadı. Aradık dedik yeni kablo döşettik bilemem ne kablosu en iyisinden. Diyorlar şurdan duraya mı burdan oraya mı? Dedik ki modemden ana kutuya kadar komple yani daha da ötesi yok çünkü geri kalan Türk Telekomun malı ve el sürmeniz yasak. Yeni hattı çeken elektrikçi bile "abi bu tesisatta birşey yok sorun kutudandır teknik ekip gönderseler çözülür" dediyse de 1 ay sinir harbi yaşamaktan ve iş yerinde internetsiz kalmış olmaktan bıktığımdan döşettirdim yeni tesisatı. Ondan sonra birini tenezzül edip zorla gönderdiler. Taahhütüm biter bitmez iptal ettirecem Smile Adsl'i.
Kısaca SMILE ADSL'den mutlaka ama mutlaka uzak dur sakın alma. Müşteri hizmetlerine arıza için bağlanmak bile rezalet ötesi.
Bad-Fast
14-03-2012, 00:23
hali hazırda kullanıyorsan şuan ttnet vs. devam et fiber yaygınlaşıyor direk fibere geçersin , 2 yıl uzun bi süre ..
İstanbul ümraniyede(altyapı açısından yazdım) oturuyorum, 9 aydır 8mbite kadar smile adsl kullanıyorum, 1 kere bile kesilip telefonla müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalmadım. İnternetimi taşıdığım için çok mutluyum, ayrıca 125 gb download'a rağmen ilk gün ile son gün internet hızım 6mb civarlarındaydı hep. :)
Demiştim ama hızım bugün itibariyle 1 mb'e düşmüş. :D:D
arkadaş kampanyadan yararlanmak istedi, ttnet kampanyadan alından modem varmış, smile ile çalışmıyor , modemi kargo ile gönderip yazılımı kıracaklarmış 15 gün süre vermişler
bende önceki ay geçtim dsmart + smile ye ttnet in internet parasına internet + maxi paket dsmart kullanıyorum
dikkat edilmesi gereken şeyler ise
1, 12 adet hd kanal var size normal recever bırakıyorlar ( 5 tl fark ile hd recever veriyorlar ) hd kanalların parasını ödediğimiz halde
2, 12 gb sınırı yetersiz makul olan 25 gb
onun dışında kopma vs yok alt yapı zaten türk telekomun kendi modeminizi kullanıyosunuz zaten