Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw 1.16i Alınır mı?
Arkadaslar uzun süredir araç bakıyorum Dizel 159 Alma planlarım vardı ancak temizini bulamadım bulduklarımda cok ucuk fiyatlar istiyorlar.
Bende E87 1.16i bakmaya başladım mümkünse m paket ve makyajlı almak istiyorum. Aldıktan sonrada ***** benzinli oldugu için Lpg taktırma planım var. Aracın motoru bildigim kadarıyla lpg'ye uyumlu ancak otomatik vites almak istiyorum lpg problem cıkartır mı? Fazla performans arayan birisi degilim normal yürüsün yeter :) Ne dersiniz Arkadaslar 1.16 alınır mı?
valla bugun borusana gıttım yenı 1.16 cok guzel olmus .ozellıkle ıcı ,ön gorunum cok guzel olmus ..vede 1.16 da otomatık vıtes cıkmıs.
valla bugun borusana gıttım yenı 1.16 cok guzel olmus .ozellıkle ıcı ,ön gorunum cok guzel olmus ..vede 1.16 da otomatık vıtes cıkmıs.
Yeni kasa beni butce olarak coook asar E87 kasa Bakıyorum :)
Yeni kasa beni butce olarak coook asar E87 kasa Bakıyorum :)
hayırlısı olsun : )
Shadow_Dancer
22-01-2012, 20:40
işte para ne güzel bir olay.. bende geçenlerde bagcılara gittim kanka, albea üstüne 5 lira veriyorlar :D:D
işte para ne güzel bir olay.. bende geçenlerde bagcılara gittim kanka, albea üstüne 5 lira veriyorlar :D:D
ahahah kardesım ıcınde foto cekılıp faceeee koydum :FD:D:D:
Para olsada sıfır m paket alabilsek :D
1.16 lar ciddi çok yakıyor ve ağır eski kasaları arkadasımda lpglisi vardı sattım kurtuldum diyordu :)
Benzinde baya yakıyormus evet :) Lpg'de durum nasıl? Performans cok fazla onemlı degıl benım ıcın zaten su an 1.3 linea kullanıyorum linea kadar agır kalmasın yeter :D
Benzinde baya yakıyormus evet :) Lpg'de durum nasıl? Performans cok fazla onemlı degıl benım ıcın zaten su an 1.3 linea kullanıyorum linea kadar agır kalmasın yeter :D
Bu devirde dizel candır diyorum piyasası ne kadar bu bmwlerin onun yerine dizel güzel birşey alabilirsiniz :)
Bu devirde dizel candır diyorum piyasası ne kadar bu bmwlerin onun yerine dizel güzel birşey alabilirsiniz :)
40-45 Arası. Ben dizel bişeyler almayı düşünüyorum. Kafamda 159 vardı aradıgım fiyata bulamadım. Golf 6 dizel baktım 50'lerden baslıyor. Fiat bravo 1.6 multijet sport style modelleride ilgimi çekiyor ancak 40 45 fiata veremem.. 45.000 tl'ye kadar butcem var ancak bir türlü aradıgım aracı bulamadım:o
Kesinlikle 116 alma cunku bu eski motor cok yakiyor...
Dizel Golf al,1.6 tdi ve dsg,gecen sene vardi bende,51 e vermistim,muthis bir arac...
ALPER-VNS
22-01-2012, 21:15
benzinde ne yakıyosa lpg de de %60ını yakar kaba hesap.. 116 bence parasını hakeden bi araba yeni kasasına göre eskisi de daha güzel geliyo benm gözüme.. yenisinden nefret ettim o kadar sevmedim.. ama otomatik olucak diye 50.000 de verilmez yani o paraya 330 alırım.. 30 35 liraya alınıcaksa tamam ;)
45.000 bütçeyle de kesinlikle 316 alırım 2006 model.. varsın manuel olsun hem daha zevkli..
Golf Trendline'lar 50 den bahsediyorlar bomboş araca gönlümde golf 6 var ancak bomboş bir araç almak istemiyorum:( E46'ların modası geçti gibi mümkünse yeni bi seyler arıyorum :) Dediğim gibi performans cok onemlı degil Km yaptıgım için yakıtta beni üzer ve lpg problem çıkartır fln diye çekiniyorum
ALPER-VNS
22-01-2012, 21:34
lpg hiç bi problem çıkarmaz adam gibi birisi takarsa.. benzinli kara düzen bi motor sonuçta..
116 yı lpg li kullanan arkadaşlar varmı acaba ortalama yakıt tüketimi nedir ?
Manuel için lpg de 25 kuruş yakıyor diye duymuştum doğrumudur ?
onursumer
22-01-2012, 21:48
lpg ile kullanılıcaksa 1.16 yerine bence daha güclü benzinli modellere bakmak daha mantıklı
Bizde 1.18i var 2007 model. O paralara alabileceğin araçlar 2008 a3, golf 6, leon....
Otomatik olsun biraz kaliteli olsun dersen a3 ile 1 kasa kalıyor geriye. Biz a3 çok var dıye bmw yi almıştık. Otomatik, deri koltuk, otofar vs güzel özellikleri olan bir araç.
Fakat şehir içi 9 litrelerin altına düşmen imkansız. 1.4tsi standart leon nun 2-3 boy gerisinde kalıyor 230 a kadar denedim. Sonradan m paket yapmaya kalkarsan e39 yada e36 mpaket kadar uygun değil fiyatları. İçi dar, arka koltukları yetişkin için değil inip binmek işkence.
4 kapılarla aynı paralara tek kapıları var. Ben tek kapısını almanı tavsıye ederim.
Bizim araçta satılık düşünürsen pm gönder burası yeri değil detay vermiyim.
emre yeşil
22-01-2012, 22:28
Bende vardı çok hantal ve yakıtı fazla 1,18 yada 1,20 almaya çalış kısa sürede arabandan soğuma
Golf trend deki eksik aksesuarlarin cogu sonradan konabilir...
Butun arkadaslara yorumları için teşekkür ederim. Şimdi E46'lara baktımda 2002 - 2005 Arası fiyatları daha makul ve donanımlı araçlar 3.16 3.18 3.20 Lpg'liler nasıldır? 1 Serisinden daha konforlu ve geniş. Otomatik Sanzımanı sıkıntı yaratırmı? Hangi motor Lpg'ye elverişli ve daha perfomanslı?
3.18ci al olsun bıtsın.143 hp verız etmez ama rezılde etmez.guzelde bı lpg kıtı takarsın tadından yenmez...
4 Kapı almak istiyorum :) 3.18'ler iyi gibi piyasa 35 40 arası temiz araçlar var gibi ciddi düşünmeye başladım :)
lpg hayal kırıklığına uğrattı bugün 110 ps 307 benzinli sürdüm.
benzinde köpek gibi giden araç 1700 liralık son teknoloji lpg'de isteksiz,kafasına göre gaz alır haldeydi.ÖYle binmektense Her Türlü dizel diyorum.Turbo upgrade yazılım vs yapar hem performans hem ekonomi binerim.
benzinde köpek gibi giden araç 1700 liralık son teknoloji lpg'de isteksiz,kafasına göre gaz alır haldeydi.ÖYle binmektense Her Türlü dizel diyorum.Turbo upgrade yazılım vs yapar hem performans hem ekonomi binerim.
Benimde ilk aracım lpg li 307 di efe :)
Bir ay anca bindim sonra sattım :D
Valla böyle yorumlar duyunca acaip cekiniyorum LPG'li araç almaktan. Benim arkadastada Symbol Var LPG'li kafasına göre takılıyor araç titriyo sürekli falanda iş için kullanıyorlar yani bu lpg'nin illaki bi ayarı bi şeyi vardır diye düşünüyorum.
Dogru duzgun montaji, ayari yapilmis kaliteli bi LPG sistemi SORUN CIKARMAZ! Performans da farketmez.
Istisnai motorlar vardir belki. Bilen soylerse sevinirim ben de.
redbaron
23-01-2012, 02:55
116 essektir.bin üstüne vur kırbacı :D + bide lpg dersen essegin ustune 2 cuval koyarsın.1.3 mj lineadan daha yavas oldugunu dusunuyorum.Ama ilginctir top speedte duzde 200 goruyor...
Erdem K.
23-01-2012, 07:11
4 kapı istemeseydiniz megane 3 coupe dci tavsiye edecektim. eski kasa 1.16 almanızı pek tavsiye etmem, yazılanlar gibi hem hantal hem de fazla yakıyor. kasası çok güzel ama şahsen mazotlu almanızı tavsiye ederim. 407-jetta-laguna olabilir...
Yiğit G.
23-01-2012, 10:09
kız arkadaşımda vardı kullanırdım bazen... son kasalarını bilmiyorum ama bmw böyle bir araç çıkardıgı için kendinden utanması lazım bence..
Arkadaşlar E46 3 Kasalara ne diyorsunuz? 2002-2005 Model arası 3.16 Veya 3.18 Düşünüyorum. 3.16'daki motor galiba 1'dekiyle aynı bu yüzden 3.18İ bakıyorum ancak araca aşırı kaygılıyım yaşından dolayı birde otomatik alırsam başımı ağırıtır diye korkuyorum. Ne dersiniz E46'ya deger mi :)
Erdem K.
23-01-2012, 10:25
e46 bmw'nin en güzel kasaları arasında bana göre ilk sıralardadır. 1600cc tercih etmenizi tavsiye etmem, 318ci'leri inceleyebilirsiniz, nadir de olsa düşük km'li araçlar da mevcut...
116 essektir.bin üstüne vur kırbacı :D + bide lpg dersen essegin ustune 2 cuval koyarsın.1.3 mj lineadan daha yavas oldugunu dusunuyorum.Ama ilginctir top speedte duzde 200 goruyor...
Ben su lineadan daha yavaş bir araca binmedim yahu araba resmen gitmiyor. 1.16 linea kadar bile gidemiyosa sahibinde kalsın! Ama Linea mazot konusunda resmen kokluyor :)
e46 bmw'nin en güzel kasaları arasında bana göre ilk sıralardadır. 1600cc tercih etmenizi tavsiye etmem, 318ci'leri inceleyebilirsiniz, nadir de olsa düşük km'li araçlar da mevcut...
4 kapı almayı düşünüyorm. Nedense 2002-2005 arası çok 3.16 var 3.18 biraz daha az gibi.. 2 3 daha fazla verip temiz orj. bi arac almak istiyorum. Otomatikleri hakkında bilginiz var mı? Fazla km Yapıcagım için aracın bana arıza çıkartmaması gerekli,herşeyiyle begendıgım bır arac ama sorunsuzlugu tam bir muamma :)
Birde hangi motorun yakıtı Lpg'de daha ekonomik olur?
Otm 116 evet gitmiyor ciddi derecede yakıyor
ama manuel 116 abartıldığı kadar bir durum yok gayet yeterli gidişatı vardır özellikle son sürat kabiliyeti çok iyidir yüksek süratte dikkat etmek gerekli..
Madem LPG olayına girilecek bari daha geniş daha ferah bir araç seçilse daha iyi oalbilir 1 serisinin iç mekanı çok dardır diz mesafasi çok kısıtlıdır.
nitrosystem
23-01-2012, 11:08
çok fazla yakıt yakıyor.perfrmans olarakta birşey beklemeyin
116i lerin eski kasalarını daha alıpta begenen duymadım walla genelde herkes asırı hantallıgından ve yakıtından sikeyetci..
Ben bir yorum yapayım artık :)
Hacım benim arabamda Tartarini sıralı sistem kit var biz 99 yılından beri arabalarımızda tartarini kullanıyoruz fiyatı 1500 tl civarı ve ben son derece memnunum :)
1.6 8V vw motoru benzini shot yapar herkez bilir ben 20 tl ye yazın 120 kışın klima full açık 90 km gidiyorum.ayarım optimumda servis tanıdık biz benzin Ecusundaki değerleri baz alarak lpg yide öyle ayarladık ben aracımda ne kalkarken titreme ne gitmeme gibi saçma sapan sorunlar yaşamıyorum.
Bu işi anlayana yaptırdığın zaman sorun yaşamazsın...Pathfinder ına taktırdım geçen bir komşumuzun adam hayli memnun çekişimde düşme yok %40 düştü yakıt masrafım diyor.Senin yapıcağın 3.18 alırsan 1200lük regülatör için normal kitin üstüne birazdaha para eklersin kafan rahat olur...
otomatiği kmde 70 kruş yakıyor
daha önce kullandığım bir araç yaklaşık 1 sene kullandım açıkcası memnun değildim, yaktığı yakıt ile gidişi çok ayrı dünyalar. fakat onun dışında konfor yol tutuşu vs iyiydi . Tavsiye etmem...
yakın bir arkadaşımda var
18' M jantlı Lpg'siz
normal kullanımda şehir içi 10.5 11lt gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam yakıt.
yaktığına göre gitmiyor da açıkcası..
Ama o sonuçta bir BMW ve oldukça zevkli araba
bugüne kadar 1'i beğenmeyen hatuna da rastlamadım pek :D
performans açısından çok bi beklentiniz yoksa ve yakıt da üzmeyecekse bence çok iyi tercih ;)
Arkadaşımın eşi 13.5lt yakıyor 100 km de :)
CinAli_06
23-01-2012, 16:14
bildiğim kadarıyla manuel 1.16lar bile normalden fazla yakıyor. illa 1 kasa alınacaksa motor seçeneğini gözden geçirin.
kesinlikle katılıyorum dizel en mantıklısı bravo emotion 1.6 multıjet tavsiye ederim:)
onurdestan
23-01-2012, 16:24
116 ların 2006 ya kadar olanları 8v 5 ileri sonrası 16v 6 ileri iki motor arasında baya fark var 6 ileri olanlar 9 litre civarında yakıyo ki bence çok makul uzun süre kullandım çokta kötü gitmiyo ayrıca evet son sürat knusunda bi acayipler 3 kişi 230 gördüm ben
116 ların 2006 ya kadar olanları 8v 5 ileri sonrası 16v 6 ileri iki motor arasında baya fark var 6 ileri olanlar 9 litre civarında yakıyo ki bence çok makul uzun süre kullandım çokta kötü gitmiyo ayrıca evet son sürat knusunda bi acayipler 3 kişi 230 gördüm ben
2007 de makyajlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ikisinin arasında motor farkımı var ?
Arkadaşlar hepiniize yorumlarınız için cok tesekkur ederim. Lpg'de bile fazla yakması dar oluşu ve malzeme kalitesinin çok iyi olmaması yüzünden 1 kasayı elledim gibi.
E46 3 serilerine bakıyorum. 3.16 ve 3.18 düşünüyorum 2002 üstü makyajlı kasalardan. Alıp hemen lpg yapmayı dusunuyorum bilen kullanan varsa kronik problemleri v.s anlatırsanız çok sevinirim :)
Ben bir yorum yapayım artık :)
Hacım benim arabamda Tartarini sıralı sistem kit var biz 99 yılından beri arabalarımızda tartarini kullanıyoruz fiyatı 1500 tl civarı ve ben son derece memnunum :)
1.6 8V vw motoru benzini shot yapar herkez bilir ben 20 tl ye yazın 120 kışın klima full açık 90 km gidiyorum.ayarım optimumda servis tanıdık biz benzin Ecusundaki değerleri baz alarak lpg yide öyle ayarladık ben aracımda ne kalkarken titreme ne gitmeme gibi saçma sapan sorunlar yaşamıyorum.
Bu işi anlayana yaptırdığın zaman sorun yaşamazsın...Pathfinder ına taktırdım geçen bir komşumuzun adam hayli memnun çekişimde düşme yok %40 düştü yakıt masrafım diyor.Senin yapıcağın 3.18 alırsan 1200lük regülatör için normal kitin üstüne birazdaha para eklersin kafan rahat olur...
Yorumun için cok tesekkur ederim :) Bugünde bir kaç kişiyle görüştüm lpg işini iyi bir usta takarsa memnun kalırsın sıkıntı cıkarmaz diyolar. Acaba motor ömrü acısından 3.16dan mı yoksa 3.18den mi hangı motordan daha ıyı verim alırız onu arastırmak gerekıyor:)
lpgde de mi yakıyor arkadaşlar aşırı bi şekilde.lpg uyumu nedir fazlamı yakıyor?kardeşim 1.3 astra h aldı memnun değil daha spor bişeyler istiyor,otomatik olan modele lpg takılsa cokmu sıkıntı olur?
bi tanıdığımda 2004 honda vtec2 vardı lpg li.şimdi fiatın 105 lik dizelinden almış.şehir dısı honda da az yakıyodu ama şehir içi gazda bi esprisi yoktu dizele göre dedi.
hızla filan işi yok araba kendini kaldırsın sorun cıkartmasın yeterli.
'Hic bir luks markanin, en dusuk modeli alinmaz' diye bir dusunce vardir ki cok sabittir bu aracla birlikte. Kesinlikle parasini hak etmeyen, rahatsiz, cok yakan, az giden, cabuk asinan ambleminden oturu satilan bir arac. Golf alirim daha iyi...
devil_berk22
05-04-2012, 12:03
şu tarz bir comfortline golf 1.6tdi aracı e46 kasa 3 serisine ve 1.16i modeline değişmem hem yeni hem az yakıyor örneğin şu aracın model fiyat ve km.si çok makul geldi araç sahibini tanımam etmem ancak bu tarz bir sürü golf var
Volkswagen Golf 1.6 TDi Comfortline 2010 Model 45.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 78550258 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-wv-golf-1-6tdi-comforline-105-hp-yetkili-bayiden-78550258/detay)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-model-golf-1-6-tdi-comfortline-orjinal-hatasiz-80361481/detay
'Hic bir luks markanin, en dusuk modeli alinmaz' diye bir dusunce vardir ki cok sabittir bu aracla birlikte. Kesinlikle parasini hak etmeyen, rahatsiz, cok yakan, az giden, cabuk asinan ambleminden oturu satilan bir arac. Golf alirim daha iyi...
güzel araç ya biz beğeniyoruz :)
leonda var a3 te var,golften daha ağır basıyor kesinlikle kıyaslamam golfle :)
ykavcioglu
04-02-2013, 10:05
2006 1,16 alıcaz, lpg'de sıkıntı yaparmı
yardım lütfen:D
Abiler konu güncel olsun bu araç için ne diyorsunuz 55000 liraya ?
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=166090070&rnd=3511)
Abiler konu güncel olsun bu araç için ne diyorsunuz 55000 liraya ?
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=166090070&rnd=3511)
Link hatalı !!
Link hatalı !!
Hocam kusra bakmayın telefondan giriyorum umarım bu sefer olmuştur
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-sifir-ayarinda-bmw-166090070/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
i-vtec07
05-06-2014, 15:07
Hocam kusra bakmayın telefondan giriyorum umarım bu sefer olmuştur
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-sifir-ayarinda-bmw-166090070/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
o paraya a3 tfsı al bence en azından gider :)
2005 al 30 a 27 bın cebınde kalsın :D
Abiler verdiğim linkteki aracı aldık şuanlık izlenimlerim çok dar ve hantal oluşu.Sadece hız sabitleyici yok.Bekarsanız ve az binecekseniz uygun bir araç.
ilker_yusuf
08-06-2014, 09:20
Abiler verdiğim linkteki aracı aldık şuanlık izlenimlerim çok dar ve hantal oluşu.Sadece hız sabitleyici yok.Bekarsanız ve az binecekseniz uygun bir araç.
Aracı belirli bir süre kullandıktan sonra otomatikse eğer ortalama tüketim değerlerinizi paylaşır mısınız?
Yanlis anlamayin hayirli olsun ama bence bu araba icin buyuk para, cok eski bir motor, yakit tuketimi inanilmaz yuksek, 1.20i filan veya 1.20d olsa tamam ama bmwde 1.6 motor katliam. A3 tfsi alinabilirmis
Glf&ASER
08-06-2014, 20:15
Aracı belirli bir süre kullandıktan sonra otomatikse eğer ortalama tüketim değerlerinizi paylaşır mısınız?
2008 model 116i otamatik tek kapı...30lt lpg....260km yol...sehir içi ankara..
Bu aracın herkes çok yaktıgındam bahsetmiş.peki bu araca yazılım kutu içi filtre fln yapsak yakıtı azaltabilir miyiz?bu konu içinde yorum bekliorum.abimin eşine bakıyoruz bu aralar yorumlar önemli :)
Birkan61
09-06-2014, 10:50
Çok samimi bir arkadaşım kullanıyor 1.16i
Aracı 144 binde şuanda, yaklaşık 90 bin km'den bu yana lpg'li araç ve şehir içi 28-29 kuruş yakıyor
Bence gayet normal bir rakam :)
kiraccemal
13-11-2016, 10:58
Bir güncel çekeyim arkadaşlar 2006 model 180 binde lpgli 1.16i almak istiyorum varmı aktif olarak kullanan?
ehveniser1903
13-11-2016, 13:55
sakın.
hocam asla bulasma.
aşırı yakar lpg'de 36 kurus yaktıgım günler oldu gitmez,yanlamaz,keyifsiz tatsız tussuz arabadır.
aldıgın gün bmw aldım dersin bir daha anca satarken sevinirsin.
Taunus falan selektör atar kaçamazsın :)
yakıtı,gidişi,keyifsizliği.asla diyorum bak.
kiraccemal
13-11-2016, 14:46
sakın.
hocam asla bulasma.
aşırı yakar lpg'de 36 kurus yaktıgım günler oldu gitmez,yanlamaz,keyifsiz tatsız tussuz arabadır.
aldıgın gün bmw aldım dersin bir daha anca satarken sevinirsin.
Taunus falan selektör atar kaçamazsın :)
yakıtı,gidişi,keyifsizliği.asla diyorum bak.
Tama hocam ben sormadım say :)
Bence hiç bir aracın bir önceki kasası ile şimdiki arasında bu 1 serisi kadar çok fark yok. Biri anlatılan gibi, gitmez, etmez, yakar, yanlamaz, eşşek bildiğin, birisinin en alt motoru bile warm hatch. Böyle bişey olamaz yani.
2007 e87 1.18ler nasildir. 2000cc 6 ileri otomatik olanlar. Performans degerleri 1.20ile ayni hatta daha iyi gorunuyor. Max gucu ve torku 1000dv asagida veriyor. Yakit olarak da makul gorunuyor. 8.5lt. Lpg 10 11 lt yaksa kabul edilir. 50 52 arasina alinir binilir mi deger mi? Tipini ciktigindan beri cok severim ama 1.16nin kotu nami diger motorlarida etkilemis sanirim.
Ayrica sunroofsuz olmasi elimizde patlatir mi? Sunrofsuz bmw icin salcasiz yemek diyorlar :)
ehveniser1903
14-11-2016, 01:44
yerinizde olsam hic bir e87'ye bulasmam.
sadece arması bmw.
bir de ic mekanı.