PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep Telefonu Huawei T20 vs x5

i3r
12-01-2012, 11:44
Arkadaslar yakın zamanda Ankarada huawei marka cep telefonu satin almak istiyorum.

Turkcell in T20 (huawei sonic) ile huawei x5 ideos arasında kaldim. T20 yi herhangi bir tcell bayiisinden test edebilirim ancak x5i nerede görüp satin alabilirim bilmiyorum.

Huawei nin türkiye distribütörü yada satan firma kimdir neten bulamadim huawei forum var ama saniyorum resmi bir huawei sitesi degil?

Son olarak bu markayi kullanan arkadaslar var mi, varsa telefonun teknik servis destegi hakkında olumlu olumsuz neler söyleyebilirsiniz?

NOT: Bu telefonu kampanyalardan faydalanmadan satin alacagim, turkcell i kullanmiyorum.

levent
12-01-2012, 13:57
teleservice (http://www.teleservice.com.tr/iletisim.asp?islem=detay&ID=9)

Turkcell arıza çıkaran T20 leri buraya gönderiyor sanırım, arkadaşımın T20'sini buraya yolladı bayi, açılmama problemi vardı.

flexamin
12-01-2012, 15:38
t20 kullanıyorum sıkıntısı yok sayılır sadece kamerası boktan 5mp ama :D vga gibi çekiyor. allahtan 2 cep kullanıorum biri galaxy s2 biride t20 ama alınabilir kamerası ile işin olmayacaksa.

4 ay oldu kullanmaya başlayalı ama sonuçta çin yapımı ucuz bir tel bakalım ne kadar dayanabilcek

i3r
12-01-2012, 22:35
Yorumlar icin tesekkürler,

ilanlarin bazilarinda "kvk garantili" ibaresini görünce kvk ya baktim ancak stoklarinda x5 görünmüyor. teleservice de zannediyorum teknik servis hizmetini veriyor.

Genel kanı T20 yerine x5 alinmasi, bakalim zaman ne gösterecek. :)

erhanarici18
13-01-2012, 08:01
kesinlikle t20 al ideos t20 ye göre adaha kaba kalın bi telefon
t20 1 ghz x5 800 mhz ama bütün özellikleri aynı
nerden mi biliyorum teleservicede çalışıyorum
aman kimse duymasın ;)