Orijinalini görmek için tıklayınız : Şifreleri kaydetme veya keylogger vs
63owen63
03-01-2012, 19:53
Arkadaşlar kendi bilgisayarıma girilen şifreleri kaydetmek istiyorum , bir başka bilgisayarda kullanmayacagım sadece kendi bilgisayarımda kullanacagım,kullanacagım program ne olabilir, en güvenli en kolay, + benim bilgilerimi bir başkası ele geçirmez degil mi ?ne tavsiye edersiniz, p.m link vs çok iyi olur. Önemli olan, bilgisayarın şifre ve yapılan işlem kontrolünü ele geçirmek, ve bilgilerimizin 3. kişilere geçmemesini saglamak.
63owen63
03-01-2012, 21:46
Arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi, hem şahsi kullanımım hemde okulda online sınav üzerine bir çalışma yapacagım, ayrıca teknoloji sınıflarında ki bilgisayarların kontrolü üzerine de kullanacagım
ProdriveSTI
03-01-2012, 21:49
007 spy'ı dene istersen bi...yıllar öncesinde kullandığım bi keylogger vardı adını unuttum süper bişeydi o
edit: hatırlarsam paylaşırım mutlaka
63owen63
03-01-2012, 21:53
007 spy'ı dene istersen bi...yıllar öncesinde kullandığım bi keylogger vardı adını unuttum süper bişeydi o
edit: hatırlarsam paylaşırım mutlaka
3.şahıslarla ilgili bir problem olmaz degil mi , deneyeyim bir.
ardamaxmı ne vardı bir ara. ama güvenlik konusunda emin değilim, bi ara 'ardamax' proğramının yapımcıları proğramın içine kendi keyloggerlarınıda atmşlar diye bi söylenti vardı..
63owen63
03-01-2012, 23:05
ardamaxmı ne vardı bir ara. ama güvenlik konusunda emin değilim, bi ara 'ardamax' proğramının yapımcıları proğramın içine kendi keyloggerlarınıda atmşlar diye bi söylenti vardı..
İşte bu tarz güvenlik sıkıntısı olan bir şey olmasa iyi olur. Sonuçta biz bunu güvenlik amaçlı kullanalım derken, insanların bilgilerini saçmayalım ortaya.