PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin'liler araçlarını nerede yıkatıyorlar?

onn_dear
12-12-2011, 11:28
herkese selam,
Mersin'de son zamanlarda tüm yıkamacılar abuk subuk araç yıkamaya başladı, iç tarafın köşeleri toz içinde, her yerden sular damlıyor vs. ben yıkasam daha temiz olacaksa neden yıkatmaya vereyim ki?
Mersinliler araçlarını nerede temiz-düzgün yıkatıyorlar memnun olduğunuz yıkamacıları yazarsanız herkes için faydalı olur diye düşünüyorum. tşk.ler

Yiğit G.
12-12-2011, 11:56
Mersinde şöyle güzel bir olay var nerdeyse çoğu benzincide (şehir dısınkalilerde) kendin arabanı yıkayabilecegin bir alan var.Hemde acaip güçlü tazzikli hortumları var.Güzel güzel alırsınız şampuanlarınızı spreylerinizi bakım sütlerini vs birde şarjlı süpürge.Mis gibi mis.Çok özledim şöle şakır şakır arabamı yıkamayı.

Bartu_evo
12-12-2011, 12:40
İsmini tam hatırlamıyorum ama Çetinkaya yı geçtikten sonra bi benzinlik var onuda geçer geçmez sağda bir yıkamacı var ( rot balans ejder'in 2 yanı ) . 2 kardeşler çok düzgün insanlar yıllardır oraya yıkatırım ve bugüne kadar yıkayan herkesten daha düzgün yıkarlar kesinlikle şiddetle tavsiye ederim.

timucintt
12-12-2011, 12:58
ben evde yıkıyorum :D

onn_dear
12-12-2011, 13:03
ben evde yıkıyorum :D

cappon ruh en güzeli ama kar kış kıyamet :D :D genelde zaman olmuyor o nedenle soruyorum temiz adamakıllı yıkayacak yer.

kickbuttowski
12-12-2011, 14:25
benzin istasyonlarinda sakin yikamayin hepsi kirecli su..
bir yer var benim surekli gittigim 1 kere bile isciliklerinden memnun kalmadigim olmamistir 10tl veriyorsunuz 20 tl lik is yapiyorlar simdiye kadar kac oto yikamaci denedim bu kadar iyi is yapanini gormedim hatta babam bile ki kendisi hayatta yikamaciya para vermis degil haftada bir gidip orda yikatiyor arabayi..

adres; kurdali mahallesi tam olarak numara filan bilmiyorum ama buyuk caddede kuzeye dogru giderken solda..

http://i44.tinypic.com/hwwk6t.png

zekky
12-12-2011, 14:30
Teşekkürler teşekkürler:))))

vodkan
12-12-2011, 17:11
kendim yıkardım bu zamana kadar. zaman olmadı icin artık 2aydır yıkamacıya gidiyorum.

tercihen evimin yakınlarındaki yerlere bakıyorum. ilk gittigim yıkamacı mezitli migrosa yakındı orayıda şans eseri gördüm. deneyim dedim. herşey iyi güzeldide adam eline fırca alıp arabaya yaklaşınca napıcan dedim.üstü fırcalıcam dedi :) hortumu alıp üstündeki kiri alıp uzaklaştım hemen.

pozcuda. üst gecit civarı biyerde yıkattım. bayagı iyi güzeldi icine bindim koltukta camur izleri:) bune dedim yanlışlıkla dışı temizledi bezle silmişmiş

şuan viranşehirde yıkatıyorum.ilk gittigimde hiç bişey demeden sigaramı yakıp uzaktan baktım. tenteye nasıl su vurucak diye. bilgili oldukları belli pata küta girişmedi :) oldukca memmunum. tek sıkıntı sıra oluşu.

forumdan topragımın yıkama yeri varsa seve seve uzak olsada giderim :)

kickbuttowski
12-12-2011, 18:37
bahsettigim yeri siddetle oneriyorum.. ama isleri biraz uzun suruyor her arabayla 60-90 dakika arasi ilgileniyorlar acele isiniz olmadigi bir zamanda gitmeniz uygun olur..

vodkan
12-12-2011, 18:41
bana cok uzak gidip gelene kadar kirlenir araba :)

zekky
12-12-2011, 21:32
kendim yıkardım bu zamana kadar. zaman olmadı icin artık 2aydır yıkamacıya gidiyorum.

tercihen evimin yakınlarındaki yerlere bakıyorum. ilk gittigim yıkamacı mezitli migrosa yakındı orayıda şans eseri gördüm. deneyim dedim. herşey iyi güzeldide adam eline fırca alıp arabaya yaklaşınca napıcan dedim.üstü fırcalıcam dedi :) hortumu alıp üstündeki kiri alıp uzaklaştım hemen.

pozcuda. üst gecit civarı biyerde yıkattım. bayagı iyi güzeldi icine bindim koltukta camur izleri:) bune dedim yanlışlıkla dışı temizledi bezle silmişmiş

şuan viranşehirde yıkatıyorum.ilk gittigimde hiç bişey demeden sigaramı yakıp uzaktan baktım. tenteye nasıl su vurucak diye. bilgili oldukları belli pata küta girişmedi :) oldukca memmunum. tek sıkıntı sıra oluşu.

forumdan topragımın yıkama yeri varsa seve seve uzak olsada giderim :)

Viranşehir derken viranşehir oto yıkama yani bizim oramı?
Eğer öyleyse geldiğinizde tanışmak isterim:)

vodkan
12-12-2011, 21:44
aydaa sizinmiydi :) cumartesi yıkattım memmun kalıncada yıkayan cocugu memmun etmiştim :)

zekky
12-12-2011, 21:58
aydaa sizinmiydi :) cumartesi yıkattım memmun kalıncada yıkayan cocugu memmun etmiştim :)

Cumartesi ankaradaydım.
Birdahaki geldiğinizde benim araba ordaysa zeki burdamı demeniz yeterli:)

vodkan
12-12-2011, 22:00
tamamdır topragım. ayrıca fotograf cekmiştim spontane şekilde fotografı yüklemiştim bakalım mekan tanıdık gelicekmi :)

boretto
12-12-2011, 22:26
Cumartesi ankaradaydım.
Birdahaki geldiğinizde benim araba ordaysa zeki burdamı demeniz yeterli:)

ben diyorum ama ya zeki sigara almaya gitti yada motorla gitti yolda benzini bitti diyorlar... yoksa hemen yarin bende gelecem :D

zekky
12-12-2011, 22:30
ben diyorum ama ya zeki sigara almaya gitti yada motorla gitti yolda benzini bitti diyorlar... yoksa hemen yarin bende gelecem :D

Puhaaa:hahaha:
Sen bugün olucaktın abi elemanlar motorun egzosunu kırmış mobiletten farksız çalışıyordu:hahaha:

vodkan
12-12-2011, 22:45
bakalım bana ne masal söylicekler:D yarın bende ugrucam gibi

boretto
12-12-2011, 22:48
Puhaaa:hahaha:
Sen bugün olucaktın abi elemanlar motorun egzosunu kırmış mobiletten farksız çalışıyordu:hahaha:

yarin sabahtan orda ol ...erken gelicem ;)

zekky
12-12-2011, 23:45
yarin sabahtan orda ol ...erken gelicem ;)

Yarın benim arabada yıkanıcak okey erken gelirim hani diyorum şöyle meg çılgınlıkları yapıp sonrada biraz fotomu çeksek müsaitlik durumu varmı abi:) konuşmuştuk ya ilan açma mevzusu..

bakalım bana ne masal söylicekler:D yarın bende ugrucam gibi
Bora abi şakasına yapıyor abi:) Yarın 11 gibi yıkamada olurum beklerim..

boretto
12-12-2011, 23:53
Yarın benim arabada yıkanıcak okey erken gelirim hani diyorum şöyle meg çılgınlıkları yapıp sonrada biraz fotomu çeksek müsaitlik durumu varmı abi:) konuşmuştuk ya ilan açma mevzusu..

Bora abi şakasına yapıyor abi:) Yarın 11 gibi yıkamada olurum beklerim..
tamam yapariz bir sipsak :D

enginetune
13-12-2011, 02:51
tarsusta kaplan petrol kendin pişir kendin ye mantığıyla kendim yıkıyorum tazzikli su var misgibi süpürge de var kendim hallediyorum içim raat ediyor :)

onn_dear
13-12-2011, 16:00
sanırım benim gibi titiz olan arkadaşlar kendileri yıkıyorlar araçlarını, viranşehir oto yıkama da gayet güzel temiz iş yapıyor, zeki kardeşim sağolsun çocuklara plakamızı verir herhalde :D :D

onn_dear
13-12-2011, 16:01
aslında hep beraber kalabalık bir fotoday yapsak hiç fena olmaz, zeki dün akşamki foto mekan önerini hayata geçirelim diyorum

Makinist
13-12-2011, 16:39
tarsusta kaplan petrol kendin pişir kendin ye mantığıyla kendim yıkıyorum tazzikli su var misgibi süpürge de var kendim hallediyorum içim raat ediyor :)

Üzüm heykelinin orda Bp varya orda yeni bölüm yapıldı. 1 lira köpük tabancası 1 lira su tabancası. Mis gibi köpükleyip tazyikli suyla yıkıyorsun arabanı. Bana da 2 kere nasip oldu sonra arabayı sattık :)

samet_61
13-12-2011, 16:42
kipanın altında aksam 10 a kadar acık

onn_dear
13-12-2011, 17:16
kipanın altında aksam 10 a kadar acık

nasıl yıkıyor yıkattın mı hiç?

zekky
13-12-2011, 19:56
Abi kipanın altında yıkama yok samet abi foto önerisi için söyledi herhalde..
Bu ara düzgün eleman yok. Yıkama elemanı çalıştırmak mersinde gerçekten zor..
Artık geldiğinde ben özellikle uyarırım. Düzgün bi eleman geldiğindede zaten titiz olanların araçlarını sadece o yıkıyacak..
Bu arada benim mekana öle kalabalık girme imkanı yok sadece 1 araba girebilir oda önce ben orda bi foto çekimi yapim sonra söz sölicem:D

vodkan
13-12-2011, 20:03
zeki iyi hoşta cay yok abicim :) bundan sonra kupa+nescafe 3.bir arada ile gelicem :)

tolga900
13-12-2011, 21:09
arkadaşlar kesinlikle mezitli DOĞANER yıkama derim E-5 üzerinde 16-17 senedir yıkatırım hiç hatalarını görmedim

ofli
13-12-2011, 21:16
zeki sizin yıkamamı vardı yauv ama boya koruma olayı yapalım biara benim aracın ihtiyacı var sanki

enginetune
13-12-2011, 21:20
Üzüm heykelinin orda Bp varya orda yeni bölüm yapıldı. 1 lira köpük tabancası 1 lira su tabancası. Mis gibi köpükleyip tazyikli suyla yıkıyorsun arabanı. Bana da 2 kere nasip oldu sonra arabayı sattık :)

bende bugün fark ettim üzüme gelmeden opette açılmış yıkama bölümü tazzikli yıkama tabancası falan da var :)

boretto
13-12-2011, 21:26
Abi kipanın altında yıkama yok samet abi foto önerisi için söyledi herhalde..
Bu ara düzgün eleman yok. Yıkama elemanı çalıştırmak mersinde gerçekten zor..
Artık geldiğinde ben özellikle uyarırım. Düzgün bi eleman geldiğindede zaten titiz olanların araçlarını sadece o yıkıyacak..
Bu arada benim mekana öle kalabalık girme imkanı yok sadece 1 araba girebilir oda önce ben orda bi foto çekimi yapim sonra söz sölicem:D

nere olum orasi soyleseydin oraya giderdik

vodkan
13-12-2011, 21:35
alakasız olucak fakat. cayı almış sigara ile denize karşı keyif yaparken üniverstenin ordaki ışıklarda homurtulu bir ses duydum. sonra ışınlandı ve beyaz sls amg oldugu ortaya cıktı :) 5 dakka önce mezitli tarafına uçtu :)

Makinist
14-12-2011, 09:00
[QUOTE=enginetune;2861571]bende bugün fark ettim üzüme gelmeden opette açılmış yıkama bölümü tazzikli yıkama tabancası falan da var :)[/QUOTE

Evet opet olacaktı :)

Makinist
14-12-2011, 09:03
bende bugün fark ettim üzüme gelmeden opette açılmış yıkama bölümü tazzikli yıkama tabancası falan da var :)

Evet opet olacaktı :)