Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanal7
Burak K.
29-11-2011, 17:52
Az önce kanal7de selektör ile ilgili haberde S2000 gösterdi bi tane siyah plakasını göremedim siteden biri mi acaba izleyen var mı ? :D Rolling görüntülerinden videolar gösterdi. :D
63owen63
29-11-2011, 17:56
Haber içerigi neydi roll'ü falan niye gösterdi ?
turbo&quattro
29-11-2011, 17:59
Okuman yokmu yazmisya :)
Burak K.
29-11-2011, 17:59
Selektör ile ilgili haberde çıktı. Çok yakından takip eden araba falan ama onlar ne alakaydı bende anlamadım.
S2000 lerın toplu halde e5 de vıdeosu vardıya yanlayarak makas atıyolardı o videoydu
sellektor cezasıyla ılgılı haberde magandalara ornek olarak o vıdeo bırde kaza yapan kırmızı saxo
videosunu eklemişler habere
Burak K.
29-11-2011, 18:05
S2000 lerın toplu halde e5 de vıdeosu vardıya yanlayarak makas atıyolardı o videoydu
sellektor cezasıyla ılgılı haberde magandalara ornek olarak o vıdeo bırde kaza yapan kırmızı saxo
videosunu eklemişler habere
Bi de o Ankaradaydı sanırım BMW'lerin kaçış videosunu gösterdi.
link yokmu ibret alsak bizde :D
Yiğit G.
29-11-2011, 18:12
link yokmu ibret alsak bizde :D
http://img593.imageshack.us/img593/4014/ibretalindin.gif
TolgaEsentepe
29-11-2011, 18:15
adamlar kompile saldırmışlar tunik camiasına
Burak K.
29-11-2011, 18:22
Video bulamadım ya :D
Gokhan43
29-11-2011, 18:27
Kanal 7 - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle (http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanal7)
18:51:00
İSKELE SANCAK - Kanal 7 - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle (http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanal7&seekTime=29-11-2011%2018:51)
Gokhan43
29-11-2011, 18:32
Bu kadar boş bir haber içeriği olabilir mi yahu videolarla haber içeriğinin ne alakası var Allah aşkına..
Bu kadar boş bir haber içeriği olabilir mi yahu videolarla haber içeriğinin ne alakası var Allah aşkına..
=) adamlar napsın modifiye düşmanıda kimi yerde haklılar ilk gördügüm günden beri şu kırmızı saxo ya bayaa sövmüşümdür
Bi-xenonların falan alayını temizlicekler bu gidişle
Gokhan43
29-11-2011, 19:08
=) adamlar napsın modifiye düşmanıda kimi yerde haklılar ilk gördügüm günden beri şu kırmızı saxo ya bayaa sövmüşümdür
Napsını mı var canım :) Sellektör atana hapis cezası var diyor ama videolarda enkadaki kaçış videosu , saxo'nun videosu , s2000 makas videosu falan yani.
Bir de yapmacıktan kendi adamlarını ayartmışlar kornaya basıyo yürü be hadi ya diye bağırıp duruyor falan komik olmuş açıkçası hepsi :)
Mikfrofonu eline alıp konuşan kadını söylemiyorum bile :rolleyes:
Napsını mı var canım :) Sellektör atana hapis cezası var diyor ama videolarda enkadaki kaçış videosu , saxo'nun videosu , s2000 makas videosu falan yani.
Bir de yapmacıktan kendi adamlarını ayartmışlar kornaya basıyo yürü be hadi ya diye bağırıp duruyor falan komik olmuş açıkçası hepsi :)
Kanal 7 uydu listemde bile yok :)
tdipower
29-11-2011, 19:12
kanal 7 mi izliyorsunuz?? ben sildim kanal listemden..
yol boş yürüsene beeeah :D allah allaaah.
Gokhan43
29-11-2011, 19:13
Harbiden , başlığı görünce merak edip yildiz.tv'den buldum da , 2 dk video aramak için izlemiş oldum pişman oldum arkadaş :)
Bu yargıtay sol şeritten 30 la giden sığırlara neden ceza vermiyor acaba ?
hah tam benim anlamadıgım nokta da bu. yani öyle eşşek adamlar var ki sol şeritte 30-40'la gidiyorlar bırak sellektor yapmayı kornaya asılıyorsun yıne yol vermıyorlar bunlara ceza yok sol şerıtte sellektor yapana var nasıl bi anlayıştır çözemiyorum
Agbi adamlarda malzeme yok işte ondan diom haber zihiniyetlerine ben oların :)
geleyo gideyo önce diksoyonunu düzeltin haber yapanların reiz alaksız kanal kanal 7 :D
Olurmu agbi aralarında budist vardır öküze tapar onlar =)
EmreAygun
29-11-2011, 19:30
Abinin biri iyi bir konuya değindi. Nasıl belgeleniyor bu selektör muhabbeti? Yanından hızlı geçtik diye gidip şikayette bulunursa ne olacak? Nasıl ıspatlanacak acaba?
aynen canlandırma yapan dayının triplere bittim bende :D yol boş yürüsene beeeeee
o değil spiker hatun yolun kenarında haberi yaparken arkadan minübüs geliyo o minibüsün aynası kafaına çarpsın istedim bi an
63owen63
29-11-2011, 20:41
Okuman yokmu yazmisya :)
Zap yaparken denk geldim, s2k falan görünce geri geldim, ama bitmişti. Normalde kanal7 izlemedigim için abi. Haber roll haberi degildi,ondan sordum :)