Orijinalini görmek için tıklayınız : sony Erricsson Xperia ArcS
Arkadalşlar xperia arc S ler nasıl telefonlar? Muadillerine göre durumları nedir artıları eksileri kullananlar yorumlayabilirmi. Bu telefon olmazsa htc desire Z almayı planlıyorum. Önerilerede açığım ama iphone gibi kendi içinde yaşayan cihazları sevmiyorum.
benım sıze tavsıyem htc veya samsung markaları ıcerısınden olur desıe z 800 mhz ıslemcılı bıraz yavas kalabılır ama kullanıslı klavyesı ve androıd olması cabası 899 lıra cıvarında satıs fıyatı htc modellerınden bır ornek ve samsung modelınden 2 ornek verıcemkı kafanız karısmasın cunku cok fazla model var...
htcde soyle bır sıkıntı yasarsınız dahılı bellek sorunu bu buyuk bır sorundur kı root denen bır sekılde telefonun yazılımıyla oynamassanız egerkı root edersenız zaten sıkıntı ortadan kalkacaktır o zaman HTC Desire s onerebılırım 1199 lıra satıs fıyatı var
samsung olarak htcden oncelıgı galaxy modellerınde yanı ı 9003 veya ı8150 gıbı cıhazların ekranı cam oldugu ıcın cızılmez ve dahılı bellek sorunu yasamassınız ıkısde androıd ısletım sıstemıne sahıp i9003 satıs fıyatı 1099 ucuzada bulunabılır 8150'nın fıyatıda 999 tl bu cıhazlar sızı uzmez:D
onursumer
25-11-2011, 22:31
desire z biraz kalın tabi klavye seviyorsanız çok mantıklı bir cihaz o sınıfta alternatifi fazla yok
arc s başarılı hızlı bir telefon
hatta xperia neo v ve ray modellerini inceledim ikiside hızlı ve kullanışlı
açıkcası ben cok fazla oynayım kurcalıyim adamı değilimdir. Alıcam sevdiğim bikaç app olursa yüklerim bol bol nete girerim video izlerim o kadar. Bana kalsa aslında tuş takımlı birşey istiyorum ama tasarımını beğendiğim yok. Klavyeli olanda hoşuma gdiyor mesaj yazarken nette gezinirken kolaylık olur gibi geldi bana
orhanerdogan
26-11-2011, 09:56
Xperia Arc kullanıcısıyım,
Muadilleri arasında kamerasına güvenerek almıştım, gayet mennunum.
herhangi bi sıkıntısı varmı? Çabuk çizilme veya donma kilitlenme, büyüklüğü sorun cıkarıyormu? Cepte taşınabilitesi varm?
orhanerdogan
26-11-2011, 10:24
Büyük olması çok sıkıntı yaratmıyor, her cebe sığabilecek boyutlarda ekstra olarak çok ince.
Şirketteki internetin belli oranda kısıtlı olmasından dolayı gün içinde sürekli kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Zaten 'arc s' 'arc' modeline göre dahada hızlı. Önceki serilerde telefon ile görüşürken sesin çok kısık gelmesi sıkıntısı varmış ama 'arc' ve sonrası için bu tarz sıkıntılar yok. Fiyat/Performans oranında gayet iyi.
ahmet3425
26-11-2011, 10:29
onu bilmiyorum ama kardesime LG optimus prime aldık (ben oyle diyorum:) ) almadan önce htc olsun samsung olsun 1000 tl duzeyi telefonları epey arastırdık sonunda LG de karar kıldık tek kelimeyle harika bir telefon...
bnde bakıyorum ama karar veremedım acıkcası vatanda ındırım var bu arada almak ıstersen kacırma derım 1263 world e 10 taksıt yapıyorlar. cıft cekerdeklı olsa guzel olurdu aslında
Bu mesajimi desire zden yaziyorum. Daha once klavyeli telefon kullandigim, dokunmatik klavyeyi pek sevmedigim ve bol mesajlastigim icin klavyeli android isletim sisteve beni ugrastirmiycak stabil bir telefon ariyordum zaten bu klasmana uyan az telefon vardi ve desire zyi gorur gormez budur dedim. Telefonun sense arayuzu inanilmaz kullanim kolayligi sagliyor ve gercekten cok hos ozel bir telefon kullandiginizi anliyabiliyorsinuz ve kesinlikle ihtiyaciniz neyse ona gore bes ekrani tam isteginize gore donatabiliyorsunuz. Menuye girip is yaptigim artik cok spesifik seylerdir. Ekrani buyuk guzel ekran cozunurlugu gayet guzel. 720p hd video cekiyor video kalitesi guzel. Ama isiksiz ortamlarda foto kalitesi iyi degil. Dokunmatik kalitesi olarak bir iphone gibi degil ama arada aman oyle bir fark yok ama android isletim sistemli akilli telefonlarin ustunde genel olarak. Bunuda suna dayanarak soyluyorum gunluk hayatta hem ipod touch 4 hem htc desire z kullaniyorum daha dokunmatigi aman soyle olsaymis boyle kotu demedim. Islemci olarak 800 mhz islemcisi var ve bu telefon icin gayet yeterli bir performans sunuyor flash icerikli sitelerde felam gezerken dahi bir problem yasamadim. Rami az bir telefon sense arayuzu cok kullandigi icin rami yeterli olmuyor normalde ama advanced task killer kullaniyorum gectim bunuda. Oyunperformansini cok bilemiyorum cunku ipodumu kullaniyorum oyun icin. telefonuma daha drag racing angry birds apperatus dan baska oyun yuklemedim bunlardada bi probleem yasamadim ayfonda nasilsa oyle. Fiziksel klavye cok kullanisli gayet ergonomik klavye uzerinde iki tus var atayabilceginiz kendinize ozel. Bbdeki trackball gibi dokunmatik tus var fiziksel klavyeyi kullanirken onunla kullanmak cok daha kullanisli. Gorunumu malzeme kalitesi gayet guzel isciligi. Sarj en buyuk problem her gun mecbur sarj ediyorum gece yatmadan. Juice defender kullanmadan 3g full acik ekran parlakligi full gunde bir saat konusma ile mesajlasmada eve gelince direk takiyordum sarja ama juice defender ile geceyi goruyorum artik rahat. Alirsaniz kesinlikle yukleyin. Root yapmadim bu konularda bisi diyemiycem. Bu telefonun rami sadece biaz daha yuksek olsaymis keske diyebilecegim bir tek bu var kullanimimda telefonumun baska hicbiseyinden sikayetci degilim gayet memnunum. Telefonu telefon olarak kullanicaksaniz cogu zaman internete girip takilirim arada oyun oynarim diyorsaniz hayli hayli yeter ama multimedya telefonu olarak kullanicam cok ilgiliyim hd film izlerim (ki denedim problem yok) cok oyun oynarim v.s derseniz bence baska bir telefona yonelin cunku rami bunun icin yeterli degil suan guncel oyunlarda problem cikartmiycaktir ama yakin gelecekte cikan oyunlara rami kesin yetmiycektir ama root yapar rom kurarim derseniz o zaman oc ile probleminiz buyuk olcude azalicaktir. COk uzun yazdim cunku bende bu telefonun kullanici yorumlarini cok aramistim dh haric.
Büyük olması çok sıkıntı yaratmıyor, her cebe sığabilecek boyutlarda ekstra olarak çok ince.
Şirketteki internetin belli oranda kısıtlı olmasından dolayı gün içinde sürekli kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Zaten 'arc s' 'arc' modeline göre dahada hızlı. Önceki serilerde telefon ile görüşürken sesin çok kısık gelmesi sıkıntısı varmış ama 'arc' ve sonrası için bu tarz sıkıntılar yok. Fiyat/Performans oranında gayet iyi.
yurt dışından Arc S getirttim. 15 gündür kullanıyorum. Kamera kalitesi muhteşem.
1400 mhz işlemci ve led ekram var.
hiç kitlenmedi diyebilirim.
elimden düşmediği için şarjı akşama kadar yetmiyor :)
Niyetim İphone almaktı, bütçeme uymadığı için bu modeli tercih ettim.
Android uygulamalarla çok daha keyifli hale geliyor.
mert_leon
21-12-2011, 21:00
ben xperia arc kullanıyorum çok memnunum kamerası filan 8.1 mp ve tel çok hafif çokta hızlı bir telefon arc s benimkinden dahada iyidir tavsiye ederim . 3d panaromik fotolar çekebiliyorsunuz garip garip özellikleri var benim daha çözemediğim :)
O değil de bir tanıdık LG Optimus 3D aldı. 3D olarak kullanabiliyorsunuz 3D fotoğraf video çekebiliyorsunuz HDMI çıkışı var.
Stereoscopic 2 adet 5 MP kamerası var.
Dual-core 1 GHz Cortex-A9 işlemcisi
512 mb ram'i var
Android OS, v2.2 (Froyo) işletim sistemi var.
Duabi den almış güzel fiyata
muazzam makine çok sevdim. :)
yurt dışından Arc S getirttim. 15 gündür kullanıyorum. Kamera kalitesi muhteşem.
1400 mhz işlemci ve led ekram var.
hiç kitlenmedi diyebilirim.
elimden düşmediği için şarjı akşama kadar yetmiyor :)
Niyetim İphone almaktı, bütçeme uymadığı için bu modeli tercih ettim.
Android uygulamalarla çok daha keyifli hale geliyor.
O değil de bir tanıdık LG Optimus 3D aldı. 3D olarak kullanabiliyorsunuz 3D fotoğraf video çekebiliyorsunuz HDMI çıkışı var.
Stereoscopic 2 adet 5 MP kamerası var.
Dual-core 1 GHz Cortex-A9 işlemcisi
512 mb ram'i var
Android OS, v2.2 (Froyo) işletim sistemi var.
Duabi den almış güzel fiyata
muazzam makine çok sevdim. :)
Arc S de de 3D foto çekiyor ama 3D diyince aklınıza sinemadaki 3D gelmesin, panaromik fotoya 3D demişler ;)
Arc de kamera 8.2 HD + HDMI kablo ile geliyor. her an her yerde TV ye bağlayıp görüntü aktarabiliyorsunuz.
Tek eksiği (3g var ama) görüntülü konuşma yok.
panaromik manaromik ama baya doyurucuydu aga.tatmin edici :D
Sony erisson nozomi geliyor biraz daha bekleyin.Bende ayfonu satıp bu modeli alıcam.
Sony Ericsson Xperia Nozomi LT26i leaks in live pictures - GSMArena.com news (http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_nozomi_lt26i_leaks_in_live_pi ctures_-news-3353.php)