Orijinalini görmek için tıklayınız : TechTurkey ve Facebook ?
Kimse alınmasın lütfen.
Bu liste kasma sevdası neyin nesi ? Herkes herkesi ekliyor , 1 defa suratını görmediğim tanımadığım biri ekleme talebi gönderiyor ortak arklara bakıyorum forumdan olduğu belli oluyor , belki birşey sorucak yada bişi lazımdır diye kabul ediyorum memnun olma msg ı atıyorum ona bile cevap yazmıyor ? Sadece listede ekleniyoruz ölece kalıyor , bu neyin nesi ?
Konuşmicaksan ve tanımıyorsan ozaman neden ekliyorsun ? Şu liste kasıcam diye ekleme yapanlar lütfen uzak durun .
Burası bizim için forumdan öte bi yaşam tarzı lütfen bunu kirletmiyelim.
aynı şeyden bende şikayetçiyim...
kesinlikle yada kim olduğnuzu belirtin ordan bbm whatsapp face msn boyuna bi talepler geliyo kabul etmediklerim darılmasn hiç enazından yollayanda açıklayıcı bişi yazsın şuyum buyum nickim kılım yünüm bu diye.
Gecen sene ağustosta actım faceyı 1000 tane erkek eklemış ozamandan bu zamana yarıdan coğunu tanımıom :D
ben yüzyüze görmediklerimi istisnalara hariç listeme almıyorum :D
Çok iyi bir konu açmıssın..
bu konuda her sekılde sana katılıyorum
meraktır o merak :D
benm listem bile kapalı neyin mücadelesi bende anlamam forumda popularıtesi olan birisi olsam anlıcam ama olmadıgım halde bana bile geliyo günasırı
benm listem bile kapalı neyin mücadelesi bende anlamam forumda popularıtesi olan birisi olsam anlıcam ama olmadıgım halde bana bile geliyo günasırı
popularitem yok rahatım :D
Forumdan yüzünü görmediğim kimseyi kabul etmiyorum :)
Aynı şeyden bende şikayetçiyim , o kadar ilginç sorular vs. geliyor ki şaşırıyorum , sanki emireriyiz milletin emreder gibi sorular falan , aynı şey forum içerisindeki özel mesajlarda da geçerli , bu kadar mı iletişim kıtlığınız var... Adama gayet kibar usturuplu mesaj atıyorum birşey soruyorum rica ediyorum gelen cevap "tamam"... bu kadar , bu tip şeyler çok enteresan geliyor bana , nedir bu kibir kimsiniz nesiniz...
ula bayram bayram çalıcam tokdı saa heryerine tüvturk yazarsan az bile :D
facebookum bile yok :o
+++++Aynen
driftboy
06-11-2011, 08:22
Korkuyorum yakında buraya konu açıp profil linkini verip ekle diyenler cıkar diye..
ula bayram bayram çalıcam tokdı saa heryerine tüvturk yazarsan az bile :D
ama ne soruyolar ne bişe sadece ekliyolar oyle :D
facebookum bile yok :o
+100000000
Sercan AKCAN
06-11-2011, 08:41
hele hele arabanın fotosu falan varsa profilde direk ekliyolar :) konuşmamalarıda cabası :)
facebook neresi
nasıl bir şey güzel mi ?
Korkuyorum yakında buraya konu açıp profil linkini verip ekle diyenler cıkar diye..
:D bu ıyıydıı :eek:
benım lıstem kapalı mesajda kapalı bıraz rahat oluyo acık halıne gore :) bıde kasıcak bıseyde yok yuzyuze muhabbetın yoksa kabul etmemekte ozgursun sorusu olan msj atar
HondatugraL
06-11-2011, 12:03
gereksızlerı kabul etmıcen bende onceden oyle habıre kaydederdım herkesı sonradan sallamaya başladım facede 300 kişi var rahat 150 sini gördim konusmuslugumda yoktur bıgun elden geçircem inş.
Ludacris
06-11-2011, 12:21
Handeci olmamama ragmen bana join yapanda cok.
Galiba first'inci sebep merak'ing
bide şöyle bi sıkıntı war adam resminin linkini yolluyo beğenirmisin , beğen lütfen ! :D lan neden beğeniyim , beğenince noluyo :D Allah akıl fikir versin
Eray Yümsel
06-11-2011, 12:30
300kişi beklemede duruyo bende :D
listem kapalı zaten toplam 45 kişi var hepside görüştüğüm insanlar millet niye kasıyo anlam veremiyorumm
konuyla alakası yok ama yeni koyduğum fotoğrafı beğenir misiniz?
:D bende face i olmayanlardanım :( :hehe:
Day Walker
06-11-2011, 13:03
Şu caftown oyunu yüzünden bende tanımadığım çok kişiyi eklemeişim artık kabul etmiyorum.
Musti PoweR
06-11-2011, 14:01
Ekleyenleri tanımıyorsanız kabul etmessiniz , sizin elinizde olan bişey sonuçta. Benimde başıma geliyo ben eklediğim kişilerde tanıtıyorum kendimi , çoğu tanıyor zaten. Tanımadığımı eklediğim nadirdir.
ErayCerit
06-11-2011, 14:09
Resim ve durumumu beğenir misiniz :soru: :D :D
Burak K.
06-11-2011, 14:14
Karşılıklı durum foto beğenilir.
driftboy
06-11-2011, 14:25
Karşılıklı durum foto beğenilir.
Ücretsizse link vereyim mi ? :D :D
Durum beğenmek 25 kuruş,
resim begenmek 40 kuruş,
albüm beğenisi 4 lira
albümdeki bütün fotograflar+albüm begenisi 10 lira
Arayın begenelim, tıklayın begenelim..
Beğenmişoğulları
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
schizophrenic
06-11-2011, 14:26
53 tane arkadaşım var hepsi yakından tanıdıklarım ve akrabalarım dahasına gerek yok :)
Burak K.
06-11-2011, 14:29
Bir de bunlar var;
Ücretli Sayfa Yükseltilir | Facebook (http://www.facebook.com/ucretli.sayfa.yukseltilir.satilir?sk=wall)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001896565810&sk=info
:D :D
ErayCerit
06-11-2011, 14:35
Bir de bunlar var;
Ücretli Sayfa Yükseltilir | Facebook (http://www.facebook.com/ucretli.sayfa.yukseltilir.satilir?sk=wall)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001896565810&sk=info
:D :D
ciddi paralar dönüyor fakat :)
Şu caftown oyunu yüzünden bende tanımadığım çok kişiyi eklemeişim artık kabul etmiyorum.
Aynı şekilde bende de car town oyunundan kalan tanımadığım bir kaç site üyesi mevcut. Tanımadığım insanları eklemiyorum normalde zaten. O oyun için istisna idi :)
İbrahim Erdem
06-11-2011, 16:08
ben de cartown ayağına baya kişi eklemiştim.sonra oyunu bırakınca hepsini geri sildim.
Ahmet Saraçoğlu
06-11-2011, 16:31
arkadaşlık isteği değilde , oyun isteği açısından cartown başımı yedi , iki sene önce çok değil iki günlüğüne oynadım.Hala istek geliyor.O iki gün boyunca garaj açan , drag yapan ellerim kırılaydıda uynamayaydım.ikişer üçer istekler hala devam ediyo.Cartown pişmanlıktır...
Şimdi bu konuya mesaj yazanların hepsine ekleme talebi göndereyim :D
Ludacris
06-11-2011, 16:45
Berkay hocaoglu kimdir ? ne talep etmektedir
Onur Kozanoğlu kimdir.. İkide bir bana ekleme talebi gönderiyor.. Merhaba tanışabilirmiyiz falan diyo.. Kim o keko.. Bİzden biri mi ?
emre yeşil
06-11-2011, 16:46
Ayakta alkışlıyorum kaancim yeter yani
Alicanrs
06-11-2011, 16:47
Ayakta alkışlıyorum kaancim yeter yani
seni ekleyebilirmiyim :D:D
emre yeşil
06-11-2011, 16:54
seni ekleyebilirmiyim :D:D
Sen tabikide ekleyebilirsin kardesim adam ekliyor birde benim hatunlara yazıyor oooo sen ekle tanışmak isteyen sohbet eden eklesin sıkıntı yok
emre yeşil
06-11-2011, 16:56
Hee birde Kaan'ın bu başlatmış olduğu kampanya ile beraber tanımadığımız ve sohbet etmediğimiz adamları silelim :)
Musti PoweR
06-11-2011, 16:56
Şimdi bu konuya mesaj yazanların hepsine ekleme talebi göndereyim :D
benide eklesene :D
driftboy
06-11-2011, 16:59
Berkay hocaoglu kimdir ? ne talep etmektedir
http://www.facebook.com/berkay.hocaoglu?sk=info
bu linkteki berkay hocaoğlu ise defalarca ekledi en sonunda bıktım diye kabul ettim.
3.177 arkadasim var cogunu tanimiyorum ben napiim şimdi :P
https://www.facebook.com/pages/TechTurkey/109097189152318
Ahmet Saraçoğlu
06-11-2011, 17:04
Ben genelde çok geri çevirmiyorum ekleme taleplerini.3boyutlu görselleştirme işleri aldığım için genelde face den ulaşabiliyorlar.Veya 3d forumlarından falan çalışmanın altındaki mailden bulup ekleyip bişey soranlar oluyo....Bu işe meraklı olan öğrencilere - insanlara tepeden bakmak olmaz.Elden geldiğince yardımcı olamya çalışıyorum.
Ama geçen beni kakus un üst kat komşusu küçük çocuk eklemiş...:D Ben tech ten dir diye ekledim.Sonra kakus sordu abi tanıyormusun diye...Hayır , techtendir diye kabul ettim dedim....Yok abi diyor , üst kat komşusuymuş:D , bide eleman ''o beni ekledi'' demiş.Yarıldım:D
birader sen beni neden ekliyon tanisiyo muyuz bana gelmis adminim diye bide yazmis ekle beni demis :D:D:D
kanka alp2 yi kimse geçemez NOKTA :hahaha:
birader sen beni neden ekliyon tanisiyo muyuz bana gelmis adminim diye bide yazmis ekle beni demis :D:D:D
hahaha bnm facebookum bu lan başkalarıyla karıştırmayın beni plz :D:hahaha:
3178 oldu :D
bence bir sıkıntı yok ekliyen eklesin yarın birgün birinin bir işi düşünce kanka olmayı biliyo aynı şey bari ekli kalsın en azından ekliymiş derim :)
h.guroglu
06-11-2011, 18:27
300kişi beklemede duruyo bende :D
o bekliyenlerden biride benim hacı dayı :D
Onur Kozanoğlu kimdir.. İkide bir bana ekleme talebi gönderiyor.. Merhaba tanışabilirmiyiz falan diyo.. Kim o keko.. Bİzden biri mi ?
Bana attı kimse o şerefsiz.:ofk:
Durtme kralini ikimizde biliyoruz panpa :D
hahahhahahah erbay aka legend :D
onursumer
06-11-2011, 20:47
iyi aklıma geldi temizlik yapmam lazımdı bahane olur :D ya bide ben kimseyi arayıp bulmuyorum tanıdığım ama eklemediğim kişiler var kusura bakmasınlar iş yüzünden facebookla uğraşamadığımdan :D tanıdık ekleme taleplerini keisnlikle geri çevirmiyorum :D
meLaNchoLic
06-11-2011, 20:58
Beni niye kimse eklemiyo ya cipmiyim ben .d
facebook alıntı: Korkarım bir gün kapı çalacak ve tanımadığım bir adam,'14 ortak arkadaşımız var içeri girebilir miyim' diyecek
:hehe: :hehe:
AhmetYılmaz
06-11-2011, 21:20
Facebook kullanmayanlardanım. +rep. :D
Kimse alınmasın lütfen.
Bu liste kasma sevdası neyin nesi ? Herkes herkesi ekliyor , 1 defa suratını görmediğim tanımadığım biri ekleme talebi gönderiyor ortak arklara bakıyorum forumdan olduğu belli oluyor , belki birşey sorucak yada bişi lazımdır diye kabul ediyorum memnun olma msg ı atıyorum ona bile cevap yazmıyor ? Sadece listede ekleniyoruz ölece kalıyor , bu neyin nesi ?
Konuşmicaksan ve tanımıyorsan ozaman neden ekliyorsun ? Şu liste kasıcam diye ekleme yapanlar lütfen uzak durun .
Burası bizim için forumdan öte bi yaşam tarzı lütfen bunu kirletmiyelim.
elidor beni eklesene facede bende seni layk yaparım reytingin tavan yapar :D
SekoLive
06-11-2011, 21:44
forumdan bende ekli sanrım 3 arkadaş var 3üylede yüz yüze tanısıyoruz. bide sıkıntılı dönemlerden önce eklediğim arkadaşlardan.
hatun kısmı sorun yaratmaya baslıyınca bende kimseyi eklememeye başldaım eklediğim adamın gbtsini verince sıkıldım işin aslı yok yere önemsiz bişeyi dert etmeye.
forumdan beni ekleyenler var sevdiğim insanlar ama inanın techte daha cok online şekildeyim bana faceden ulasmanız biraz zor :) kabul etmediklerimin bir kısmıne msjla zaten durumu bldirdim saolsnlar anlayışla karsıladılar. bilmeyip onay bekleyenlerde kusuruma bakmasın ekleyenler alakasız kişiler değil bende genelde form üstünde irtibatta oldugum arkadaşlar.
forumdan bende ekli sanrım 3 arkadaş var 3üylede yüz yüze tanısıyoruz. bide sıkıntılı dönemlerden önce eklediğim arkadaşlardan.
hatun kısmı sorun yaratmaya baslıyınca bende kimseyi eklememeye başldaım eklediğim adamın gbtsini verince sıkıldım işin aslı yok yere önemsiz bişeyi dert etmeye.
forumdan beni ekleyenler var sevdiğim insanlar ama inanın techte daha cok online şekildeyim bana faceden ulasmanız biraz zor :) kabul etmediklerimin bir kısmıne msjla zaten durumu bldirdim saolsnlar anlayışla karsıladılar. bilmeyip onay bekleyenlerde kusuruma bakmasın ekleyenler alakasız kişiler değil bende genelde form üstünde irtibatta oldugum arkadaşlar.
sevgılıye anlatsanda anlamıyr bazen
Durtme kralini ikimizde biliyoruz panpa :D
heaa bende bılıyorum kanka hatta ismide Metin Özerdoğan olması lazım :D:D
hahahhahahah erbay aka legend :D
Panpa artık king sensınn :D:D
Arif agcakaya kimdir
benim :D
sonunda üşenmedim 100 kişiyi sildim bi 100 kişi daha silicem ama yoruldum. tanımadıgım insan çok, kimse tribe baglamasın götü kalkık demesin diye ekledim ama tanımıyorum gardaş kimse darılmasın.. bu ne ya hergün ekleme talebi
sonunda üşenmedim 100 kişiyi sildim bi 100 kişi daha silicem ama yoruldum. tanımadıgım insan çok, kimse tribe baglamasın götü kalkık demesin diye ekledim ama tanımıyorum gardaş kimse darılmasın.. bu ne ya hergün ekleme talebi
Ne geceydi beee ahauhua :D
B.Battal
07-01-2012, 01:08
abi neye göre ekliyorlar bilmiyorum anlamıyorum da konuşmuyorlar bile tamam yüzyüze tanışmamış olabiliriz hadi neyse bari bir selam ver kendini tanıt zahmet edip. anlam veremiyorum
bir de gençlik harbi sapıtmış çok aykırı modeller var biri de bu eklemiş amacı neyse :D
http://img42.imageshack.us/img42/5548/45613734.jpg
Göki,ZD , Mustafa Muştu , Eray Yümsel vs.
Facebookta yanlış hatırlamıyorsam ben eklemiştim,körfez pistinde ayak üstü muhabbetimiz olduğu için,
Ve başım sıkıştığında araba ile ilgili kısımlarda yardımcı olabilirler diye ,
Şu başlık açıldıktan sonra sildim , ne yalan söyliyeyim muhabbet farklı yerlere kaymasın istedim.
kardeşim muhabbet o değil, insanlar ekliyor ama tanımıyorum hakkaten, büyük ihtimal siteden öle böle bi muhabbet etmişizdir ama nick olarak biliyorum isim soyad olarak bilmiyorum ki, yeminle inat ettim siliyorum halen 370 den 200 küsürlere düştüm tanımıyorum görmedim muhabbetim yok sitede de 2 muhabbet ettik diye face den neden eklenir anlamıyorum( genel konustum üstüne alınma :) )
Yok abi est.
Doğru , pistte ayak üstü muhabbet ettik , ne biliyim bende öyle dragger fotoğrafları falan paylaşınca , eklemiştim.
Geçen gün 'Oz'un yani Özgün abinin açtığı konuda da sanırım biraz ters düştük,Benim amacım orada sosyal mesaj vermek değildi ,
Yanlış anlaşıldıysam ve haddimi aşan muhabbet oldu ise affola kusura bakma.
Göki reyiz idolümsün ondan ekledim ben seni :D :D
ProdriveSTI
07-01-2012, 01:27
Göki reyiz idolümsün ondan ekledim ben seni :D :D
Göki abi 1 numaradır.
speedman rahat ol ben genel konustum o gecede, o gün ozgun telefondan darladı beni normalde boykot ediyodum girmiyorum lan siteye restini çektim :D 15 dk içinde online olmazsan rengini pembe yaparım dedi mecbur kaldım :D
darked merak etme sende nasibini alabilirsin çok fena gaza geldim çatur çutur siliyorum herkesi :D
video mevzusu olmasa face i çoktan kapatırımda güzel videolar paylaşıyor insanlar..
ben kız düşürmek için sağı solu dürten adamlara kıl oluyorum
biri hatunu dürtmüş msj attım cevap verirse çıkıcam evine gidicem dalıcam birazdan :ofk:
Adım Serdar bu arada , neyse abi bizde silmiş bulunduk işte baya kişi temizledim bende.
Arada bir aradığım selamlaştığım adamlar kaldı işte. :) TECHTURKEY için konuşuyorum.
Göki abi 1 numaradır.
sen varmısın listede :D:D
ProdriveSTI
07-01-2012, 01:36
sen varmısın listede :D:D
yokum abi :( beni silenler olduğu zaman çok bozuluyorum ya,önceden profilini çalıyodum o derece de sinirleniyodum :hahaha::hahaha:
yokum abi :( beni silenler olduğu zaman çok bozuluyorum ya,önceden profilini çalıyodum o derece de sinirleniyodum :hahaha::hahaha:
eskiden ne güzel arkadaş ekle yi kapatabiliyodun şimdi tam olarak kapatamıyosun..
arkadaş anlamıyorum albenimde yok kendimden korktugum zaman oluyor ne diye ekliyosun beni :D:D:D
ProdriveSTI
07-01-2012, 01:40
eskiden ne güzel arkadaş ekle yi kapatabiliyodun şimdi tam olarak kapatamıyosun..
arkadaş anlamıyorum albenimde yok kendimden korktugum zaman oluyor ne diye ekliyosun beni :D:D:D
tam olarak derken ?
kapatıyorsun abi :cool:
edit : harbiden haa yeni farkına vardım daha :S
tam olarak derken ?
kapatıyorsun abi :cool:
önceden arkadaş eklemeyi tamamen kapataıyordun yada aramada hiç çıkmıyordun
şimdi ise ortak arkadaş varsa seni görebiliyor ve ekleme gönderebiliyor.
ama
ortak yoksa ne ekleyebilir nede aramada çıkabilir, ben ayarları öyle yaptım ama ne geliyosa ortak arkadaş ekleme olayından geliyor..
Face'in b.ku çıktı afedersiniz, ben aileden kaçak 22'sinde izmir'e gittiğim için, yılbaşı vs dolayısıyla dondurmuştum. Hakkaten rahat, ama Edirne'deyken canım sıkılıyo bakınıyorum öyle. Eski yonja oldu facebook iyice, gizliliğinde içine ettiler hepten zaten...
ben kız düşürmek için sağı solu dürten adamlara kıl oluyorum
biri hatunu dürtmüş msj attım cevap verirse çıkıcam evine gidicem dalıcam birazdan :ofk:
Hacı, boşver gece gece ne çıkacağı belli olmaz. Ama destek gerekirse bi pm .
ProdriveSTI
07-01-2012, 01:45
önceden arkadaş eklemeyi tamamen kapataıyordun yada aramada hiç çıkmıyordun
şimdi ise ortak arkadaş varsa seni görebiliyor ve ekleme gönderebiliyor.
ama
ortak yoksa ne ekleyebilir nede aramada çıkabilir, ben ayarları öyle yaptım ama ne geliyosa ortak arkadaş ekleme olayından geliyor..
aynen abi öyleymiş yeni halini hiç incelememiştim çok kötü olmuş :cool:
olay mahalline bir pm uzağındayım , hertürlü desteğe gelirim. finaller öncesi sinir stres boşaltırız iyi kötü :D
az daha senide götürüyodum kim lan bu diyorum ahahahah
driftboy
07-01-2012, 01:49
galiba beni sildin, üstüne bide engelledin abi :D
ProdriveSTI
07-01-2012, 01:50
galiba beni sildin, üstüne bide engelledin abi :D
sende herkesi ekledin mi olm :D:hahaha:
Face'in b.ku çıktı afedersiniz, ben aileden kaçak 22'sinde izmir'e gittiğim için, yılbaşı vs dolayısıyla dondurmuştum. Hakkaten rahat, ama Edirne'deyken canım sıkılıyo bakınıyorum öyle. Eski yonja oldu facebook iyice, gizliliğinde içine ettiler hepten zaten...
Hacı, boşver gece gece ne çıkacağı belli olmaz. Ama destek gerekirse bi pm .
eyw :) yarın 9 da margi outletin ön kapısında :icon_tup:
kimseyi engellemedim ama kesicideyim:D
aslında kapatıp yenimi açsam :D
adım soyadımda açsam kimse tanımaz aslında beni :D
az kalsın bgn ekliodum abi ama ne konuşçaz ki dedim içimden :D
isabet olmuş :)
driftboy
07-01-2012, 01:52
sende herkesi ekledin mi olm :D:hahaha:
silerim görürsün haaa :D
benim o :D
eyw :) yarın 9 da margi outletin ön kapısında :icon_tup:
aynen, bugünkü gibi yağmasın tek dileğim o :D
ProdriveSTI
07-01-2012, 01:55
kimseyi engellemedim ama kesicideyim:D
aslında kapatıp yenimi açsam :D
adım soyadımda açsam kimse tanımaz aslında beni :D
kapak resmin çok iyimiş abi budasepete.com :D
aslında nah işareti koysan ekleme lan beni filan güzel olur :D
benim o :D
göki zade yi gökhan (soyadım)yapsam fotolarıda silsem kimse tanımaz beni ahanda yazdım buraya :D
soyadımı bilen varmı lan harbiden :D arkadaş bana adın gökhan mı diyenler oldu ya :D ilk diyen low-rider özgürdü :hehe:
bende gelmek istiyom ,güzel bi fiyat verirsen :D
İtiraf..
Şahsen ben aracını gerçekten beyendiğim kişileri arada ekliyorum.
daha kimsin necisin diyen çıkmadı ancak yanlış anlaşılmasın facemde kız yok bile bazı sebeplerden ve facemin tek sebebi otomobiller.
bilmiyorum belki aranızdan eklediklerim olmuştur ama tanımadığım için açıkçası muhattaba alınmayacaığımı düşündüğümden ve yalakalık gibi düşünülmemesi için mesaj atmıyorum sadece aracların fotolarını takip ediyorum
göki zade yi gökhan (soyadım)yapsam fotolarıda silsem kimse tanımaz beni ahanda yazdım buraya :D
soyadımı bilen varmı lan harbiden :D arkadaş bana adın gökhan mı diyenler oldu ya :D ilk diyen low-rider özgürdü :hehe:
valla bi ara yapmıştın sanki ad-soyad şekli hatırlar gibiyim, biraz zorlasam beyni hatırlarım ama dolaptaki 2 birayı içmem lazım önce :D
"adın gökhan mı ? "olayı bombaymış ama :D :hahaha:
aynen bendede aynı durum var ve hep ortak arkdslar belli o yuzden hiçbirini kabl etmıorum:)
MR.TurboALİ
07-01-2012, 02:45
herkesi sildim canım sıkıldığı zaman car town diye bi oyun var ona takılıyorum sıkıldım insan arkadaş taleplerinden. fotoğraflarımı beğensene diye gelen mesaj oldu ya eklemek bi kenara
Göki reyizz idolümsün ben biliyorum ifşa edeyimmi soyismini :D :D
pcye geçince bende silecem tanımadığım insanlar var birde biri var muhtemelen forumdandır
her gün farmville uygulaması atan arkadaş var istisnasız fatih soyadı k ile başlıyor buradamıdır o arkadaş?
SekoLive
07-01-2012, 07:57
göki bi ara senin sohbette yazıdıgını hatırlıyorm bi erkeği bir günde 50tane erkek eklermi arkadaş diye :D :D
soyadı yazıymmı burdan bitane hatırlıyorm 6 harf li bi soy isim :D
63owen63
07-01-2012, 09:51
pcye geçince bende silecem tanımadığım insanlar var birde biri var muhtemelen forumdandır
her gün farmville uygulaması atan arkadaş var istisnasız fatih soyadı k ile başlıyor buradamıdır o arkadaş?
Semih abi,cok güldüm ya :) o uygulamaları gelir gelmez engelliyorum,sende yap kurtul spec;)
hahah ben değilim o :D
dragon07
07-01-2012, 10:10
bn msnden miniksle görüşüyrum bide baktepe ile :) feystede güzel paylaşımlar gördügüm zaman like ediyorum...bu aralar vtec king egemen takipteyiz :D
Ben de eriador Kaan abiyi ekleyeyim .. :D
ben tanaımadığımı görüşmedigimi kabul etmiyorum hala 40 küsür kişi arkadaslık onayı beklıyor hiç bakmıyorum bile ihtiyacım olanı zaten ben eklıyorum
Semih abi,cok güldüm ya :) o uygulamaları gelir gelmez engelliyorum,sende yap kurtul spec;)
ben engellememiştim pcdende pek giremedim bu ara hep telefondan giriyordum yaw ne zaman açsam farmville uygulaması bazen günde 3 4 sefer atıyor ne kadar tarıma üretime bağımlı sevgili arkadaşmış anlamadım ben eeeyyy fatih duy sesimi:D
Burak K.
07-01-2012, 11:44
Listemde Durumları,fotoları beğen diyen tek kişi ShekiLL. :D
temızlık başlıyor sımdı yuzunu gormedıklerım kusura bakmasın ....
bn msnden miniksle görüşüyrum bide baktepe ile :) feystede güzel paylaşımlar gördügüm zaman like ediyorum...bu aralar vtec king egemen takipteyiz :D
Aynen kanka egemen i sildim o yuzden surekli oyun talebi ahahahahaha
Göki,ZD
Onurkk06
07-01-2012, 14:10
Masal biter alayina gider tofask ciyiz biz seklimiz yeter | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150374169177255&set=a.10150374169112255.302722.145625347254&type=1&theater)
feysde modifiye den anlayan cok insan varmış diyolarrr :D yorumlar öldürdü beni
JumboAli
07-01-2012, 14:15
alper onur arslan var :D
ProdriveSTI
07-01-2012, 14:16
Masal biter alayina gider tofask ciyiz biz seklimiz yeter | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150374169177255&set=a.10150374169112255.302722.145625347254&type=1&theater)
feysde modifiye den anlayan cok insan varmış diyolarrr :D yorumlar öldürdü beni
çok iyimiş :D :hahaha:
Muharrem C.80
07-01-2012, 14:18
Güzel konu. Bu facebookun yonjalastırılmasından kaynaklanıyor. Act döneminde bu konudan bende müzdariptim açıkçası adamı görsem tanırım ama ismen çok yabancıyım resmine bakıp tanıyordum anca e günde 45 kişiyle tanışınca haliyle itiraf olsun buda:D Bazen facebookun önerdiği kişilere bakıyorum techten vs diğer otomobil forumlarından olduğunu tahmin ettiğim kişilerle 20-25 ortak arkadaş ama ben birkez bile görmemişim nasıl oluyorsa anladığım kadarıyla bunlar hep forum faktörleri bildiği kişiyi tanıdığını farz eden ekleyen çok:)
HondatugraL
07-01-2012, 16:45
ben yüzyüze görmediklerimi istisnalara hariç listeme almıyorum :D
istisnalar kızlar demi :hahaha:
Yüzyüze konuşmayıp da eklediklerim var forumdan ama %90 ına mesaj atmışımdır kendi nickimi söyleyip.. Ama rahatsız etmediğimi söyleyebilirim, ne oyun oynarım ne bir şey.. Ben arkadaşlarımı kapattım, ona buna sulanan olmasın diye.. Ama forumdan bu konuda hassas olanları eklememeye çalıştım.. Mesela Gökhan(Göki,ZD) abiyi hiç görmedim, hiç de muhabbetim yok ama daha önceden bu konuda hassas olduğunu bildiğim için hiç eklemedim.
Bazen merak ettiğim bir aracın sahibini falan ekliyorum o aracın forum dışındaki fotolarını görmek için, bazen çok sıcakkanlı geliyor birisi ve bilgisine güvendiğim içim öyle ekliyorum ama tabi rahatsız olan kabul etmeyebilir, silebilir tabi :)
Doğuş Kızıldenizli olduğumu yazayım da silecek olanlar sövmesin silerken bu kim diye, küfür yemeden silinelim :D
herşeyde de beni ön planma atmayın yaw bu durumdan şikayetçi çok var hep adımı geçiriyosunuz :D:D:D
370 den 218 e düşürdüm düz 200 yapsam süper olucak :D
bi an eski kız arkadaşım aklıma geldi, 100 küsür arkadaşım var benim sende silceksin o kadar kalcak diye diretiyodu :D
ProdriveSTI
08-01-2012, 02:51
Çok güzel teklif aldım bugün çok mutluyum çok özel hissediyorum kendimi:love::hahaha::hahaha:
Birde değişik fanatikler var
Liste temizliğine gidiyim diyorsun , 120 tane ortak arkadaşın olupta tanımadığın kişiyi siliyorsun zort 30 saniye sonra sildiğin kişi arkadaşlık talebi yolluyor arkadaş listesine sürekli F5 mi yapıyor napıyorsa artık :D
enes viski duruyormu lan acaip kafa dagıtmam gerek fondip yaparım o derece gerginim şu an asdjfhfjksadhjaksd güldüme bakma :D
Duruyor kanka 3-4 tanede bira var :D Faceten mi bunalttılar ahhaa :D
Birde değişik fanatikler var
Liste temizliğine gidiyim diyorsun , 120 tane ortak arkadaşın olupta tanımadığın kişiyi siliyorsun zort 30 saniye sonra sildiğin kişi arkadaşlık talebi yolluyor arkadaş listesine sürekli F5 mi yapıyor napıyorsa artık :D
bide onu sildiğini nerden anlıyor F5 i falan geçtim hacı ben..
Ben de bugün iyi bir temizlik yaptım , felaket olmuştu listem , kerhaneden beter giren çıkan belli değil...
B.Battal
12-01-2012, 16:40
Bir de kimse alınmasın kırılmasın diye kabul ediyorsun sonra saçma sapan şeyler paylaşıyor küfür
yazıyor vs. insanın kız arkadaşı olabilir ailesinden birileri olabilir bunların gözünün önünde oluyor.
Public'te terbiyesizlik edeni direk siliyorum :D.
siz özgünü düşünün garibim:))
siz özgünü düşünün garibim:))
İkizler de bu konuda baya hit , en son Ahmet mi Hilmi mi ikisinden biri isyan bayraklarını açmıştı :)
ahaha adam biraz aklı varsa yazarmı benim diye , bariz ban kokusu var bu msg da :)
Ben de eriador Kaan abiyi ekleyeyim .. :D
fotolarımın hepsine like atıcaksan hemen ben seni ekliyorm !! :)
Layklamaz mıyım haci abi yaa :D :D
Benim facebook hesabım yok yani hiç açmadım gayette memnunum tavsiye ederim:)
TolgaEsentepe
12-01-2012, 19:50
beni niye kimse deklemiyo amınim. En son göki ekledi kaç ay geçti... :
sadece forumdan değil,eğer bilinen bi araban varsa,biyerlerden resmini görüp,bi şekilde ulaşıp ekliyolar,kabul edincede bidaha konuşmuyolar,çok oldu bana,profile 1 hafta kendi resmimi koydum 2 arkadaşlık isteği geldi,arabanın resmini koydum 8-10 civarı :D
İbrahim Erdem
12-01-2012, 20:11
Genelde eklediğim kişilerle muhabbet etmeye çalışırım. Eğer eklediysem listemde kalabalık etsin diye eklemem. Yakın zamandır aktif üye olmama rağmen 5-6 üye arkadaşa face imi yollamışımdır tanışalım diye.
istisnalar kızlar demi :hahaha:
yok be gardaşım :D :D hiç kızlar beni ekler mi :confused:
benimde başıma geliyo baya bi. burdan ekli kişiler var listemde, ya çok daha öncelerden tanıdığım muhabbetimin iyi olduğu insanlar yada tamamen dışardan birebir tanıdıklarım falan. ama hiç tanımadığım, üstelik burdada hiç sohbetim olmayan, adını bile bilmediklerim ekliyo. en sinir olduğum şeyde hadi ekledin, kardeşim bari yanına bir msj yaz, kendini tanıt, ekleme amacını söyle ne bilim. hiç tanımadığın birini niye eklersin anlamıyorum.
Tam 306 gerizekalı evet yanlış okumadınız 306 gerizekalı beni eklememesini okumadıgından az önce tarafımdan bloklandı benim 24 dakikama mal oldu bu mallar
Ule gerizekalılar Techturkeyciler arabacılar dragcılar yarışçılar hayatlarında beni bir kere olsun görmemişler eklemeyin beni sizde azcık AR şeref yokmu
Beni tanımadan ekleyenin .................... koyim
fill in the blanks ...
ne çabuk kanka hazırdamı bekliyordun ahuahahuha
S.Özeren
18-02-2012, 12:31
kapatın rahat edin :D huzur spec
çok guzel bir konu.Harbıden bır suru adam var facete araba resmını bıle gorup eklıyolar :D
SekoLive
18-02-2012, 13:06
miniks eklenme olayına bende karşıyımda bu kadar abartıcak bu kadar insanalra salak gerizekalı dicek ne vardı bilmiyorm eminim bi coğu bu lafları duyacağını yada göreceğini bilmeden art niyetsiz eklemiştir.
techturkeyciler den önce gerizekalılar lafı falan hiç hoş olmamıs surda günün belki 5-10 saatı birlikde ortak bi ortak kullanıyoruz. . . hakkımız geçiyordur belki birbirimize.
o ekleyen 306 kişi içinde değilim yanlısda anlasılmasın.
miniks eklenme olayına bende karşıyımda bu kadar abartıcak bu kadar insanalra salak gerizekalı dicek ne vardı bilmiyorm eminim bi coğu bu lafları duyacağını yada göreceğini bilmeden art niyetsiz eklemiştir.
techturkeyciler den önce gerizekalılar lafı falan hiç hoş olmamıs surda günün belki 5-10 saatı birlikde ortak bi ortak kullanıyoruz. . . hakkımız geçiyordur belki birbirimize.
aynen ben de senin yazdıkların gibi düşünüyorum abi
tanımadıgın adamı neden eklersin seko bunun açıklarmısın pekı bana, inatla kabul etmeyınce yınede eklıyorlar. evet mınıgın dedıgı gıbı gerızekalılar bırak su ıyı nıyet elcılıgını
SekoLive
18-02-2012, 13:10
tanımadıgın adamı neden eklersin seko bunun açıklarmısın pekı bana, inatla kabul etmeyınce yınede eklıyorlar. evet mınıgın dedıgı gıbı gerızekalılar bırak su ıyı nıyet elcılıgını
ya göki iyiniyet elciliğiyle ne alakası var,
miniks hulkdan dolayı lagunadan dolayı cok ismi duyulmus birisi belki araç merakından belki forumdan görüp eklenmiştir ben eklenmesine karsı oldugumu zaten yazdım. ama bu kadar küfredicek gerzekali yazıcak ne var?
EDİT.: inatla ekleme olayını görmemişim, inatla ekleme olayı cidden yorumsuz.
sılmeye devamm eklıyenlerıde kabul etmıyorumm :)
en güzeli arkadaş olarak ekleme olayını kaldırma muhabbeti nasıl oluyor bılmıyorum ama ünlülerde var
bkz.merve boluğur'un orjinal face'i ;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
keşke herkes senin gibi görebilse reiz
S.Özeren
18-02-2012, 13:31
noktasına kadar haklısın seko
seko başkan haklı beyler.:cool:
kesinlikle haklısın hocam
kapatın rahat edin :D huzur spec
+1 benimde facem yok kafam rahat :D
Aydın22B
18-02-2012, 14:27
beyler talebı red ettıkten sonra tanımıyorum dıyın olup bıtsın :D bı daha ekleme talebı gonderemez :)
beyler talebı red ettıkten sonra tanımıyorum dıyın olup bıtsın :D bı daha ekleme talebı gonderemez :)
yaa tanısırsan ılerı zamanda :D
Aydın22B
18-02-2012, 14:48
yaa tanısırsan ılerı zamanda :D
ben eklerim ozaman :D
Burak-Akın
18-02-2012, 17:43
zamanında ekleyen herkezi kabul ediyordum. şimdi tanımadıklarımı kabul etmiyorum
Konuda facede geçtiği için yazıyorum.Face ile pek alakalı değil ama.Bu forumdan az kişi eklidir bendede.Birini ekledim bizden.Kabul etmedi anlarım.O kişi böyle araba yapan filan birisi değil hatrı sayılır miktarda konuşmamız olduğunu düşündüğüm birisi.Hadi anladım facede kabul etmedin ama sokakta selam almamak yakışmaz.Sordum kendime ben buna ne yaptımda selam almayacak raddeye geldi.Bir kez faceden arkadaş ekledim diye selam almıyorsa çokta tın yani.Ha bundan sonrada bende değeri yoktur.Ki verilen selamı almak farzdır Kuran-ı Kerim de geçer..Gün gelir devran döner.Bende her zaman ehliyetsiz işsiz güçsüz gezecek değilim o zaman bana ufak bir işi düşer o zaman hatırlatırım.
ProdriveSTI
18-02-2012, 19:22
Konuda fecede geçtiği için yazıyorum.Face ile pek alakalı değil ama.Bu forumdan az kişi eklidir bendede.Birini ekledim bizden.Kabul etmedi anlarım.O kişi böyle araba yapan filan birisi değil hatrı sayılır miktarda konuşmamız olduğunu düşündüğüm birisi.Hadi anladım facede kabul etmedin ama sokakta selam almamak yakışmaz.Sordum kendime ben buna ne yaptımda selam almayacak raddeye geldi.Bir kez faceden arkadaş ekledim diye selam almıyorsa çokta tın yani.Ha bundan sonrada bende değeri yoktur.Ki verilen selamı almak farzdır Kuran-ı Kerim de geçer..Gün gelir devran döner.Bende her zaman ehliyetsiz işsiz güçsüz gezecek değilim o zaman bana ufak bir işi düşer o zaman hatırlatırım.
Güzel açıklamışın eyvallah :icon_tup:
emirzukak
18-02-2012, 19:37
aynen bende katılıyorum.
mmged_jan
18-02-2012, 19:45
bizim küçük mmged in facesinde bir tek casablanca eray ekli ben işyerinden bile insan eklemiyorum 2 saat kafa mı dinliyicem trend topic mi takılıcam :)
fatihcakin
18-02-2012, 19:51
Büyük ihtimal arkadaş sayısı veya online sayısını arttırmak içindir :)
göki sen çok değiştin cmc deyken böle deildin ! Facebokdan engellediğin için cok saol.
akın su agır abiliklerini bana taslama canımı sıkma tamam mı
KingoAtmo
19-02-2012, 12:28
sabah sabah tersinizden mi kalktınız ?
akın su agır abiliklerini bana taslama canımı sıkma tamam mı
Ağır Abi ?
onursumer
19-02-2012, 12:30
artık eskisi gibi kızda düşmüyo tadı tuzu kalmadı facebookun :D
Arama listelerinde adınız çıkmasın.. Arkadaş listenizi kapatın.. Arkadaşlık ekleme talebini kaldırın.. Sadece mesaj açık kalsın.. :) Sıkıntıya gerek yok :)
artık eskisi gibi kızda düşmüyo tadı tuzu kalmadı facebookun :D
onur badoo ya takıl orda kız cok =)
Herşeye ceza yiyioruz yine ceza geldi hadi hayırlısı bakalım
ben bu yüzden facebook sayfamı kapattım
Bende zamanla eklemişimdir bazı abilerimi ama ben arkadaş sayısı çoğalsın diye değil bir sorum olucaktır veya tanışmak istediğim biridir bu yüzden eklerim tabi ...