Merhaba, polo 6R TDI aracım için GTI led far arıyorum, sorunsuz temiz çıkma olabilir;
örnek olabilmesi için aşağıdaki resimi koyuyorum.
![]()
Merhaba, polo 6R TDI aracım için GTI led far arıyorum, sorunsuz temiz çıkma olabilir;
örnek olabilmesi için aşağıdaki resimi koyuyorum.
![]()
Konu BlackMamba tarafından (31-12-2018 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.
Ben golf7'ye replika far taktım, açıkçası sorunlar peşimi bırakmadı.OEM takmanızı tavsiye ederim.
Öncelikle led veya normal sarı ampullerle hic bir aydınlatma saglayamazsiniz, xenon takmaniz sart. Xenon takıncada ariza lambasi yakiyor(ilk 2 ay sorun yok 2 aydan sonra basliyor her sey) ne ampul dayaniyor ne de balast. Resmen 2 ayda bir xenon kit alacak duruma geliyorsunuz. Bir gece ansizin farlariniz yanmayabiliyor vs. Yolda kalinca hos bir durum olmuyor. Bu olay yakin cevremdeki 3 tane mk7 golf sahibi arkadasimda da oldu. Hepimiz ayni seyleri yasadik. Su an 3 muzde halojenlere donduk
Polo replikaların ilk partilerinde led patlamaları vs oluyordu ama şuanki replikalarda öyle bir sorun yok, ama aydınlatma derseniz tabiki orjinal mercekli bir far gibi değil
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Benim aracımda Taiwan üretim far var 4300 k phlıps xenon ıle kullanıyorum aydınlatması mükemmel led ler de hiç sorun yok
taıwan üretim bulabılırsenız hiç sıkıntı yasamazsınız
Benim araçta da taiwan mercekli R20 farı var.. led ampul'de taktım aydınlatmasından da memnunum çok şükür bi sıkıntı olmadı. Aldığınız yeri iyi seçin herhangi bi sorun olduğunda malının arkasında dursun yeter.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Zaten oem gti far koymaya kalksak bu şartlarda 6-7 binlere yaklaşır..
Benim aracımın farıda taiwan uretim, saticida gayet arkasindaydi zaten forumunda neredeyse tamami ordan aliyordur yada onun temin ettigi yerlerden. Led far ile kim onunu goruyorum diyorsa kusura bakmasin ama bana hic samimi gelmiyor. Bizde okuduk ettik aldik sonra onumuzu goremez olduk.
yan sanayı bı malzemenın ıyı olacagına nedense oldum olası ınanmıyorum
ımkan varsa orıjınal ekıpman,yoksa uzerındekılerle kullanın derim
Arkadaşım da Jetta için led farlardan aldı , kendisine sordum nasıl diye far değil resmen dert aldığını söylüyor.
1881 - 193∞
Böyle durumlarda orj far jant body derken gti görünüm yapılana kadar
eldeki araç satılıp gti alınsa daha iyi olmazmı.Dizeller nekadar yakıyor bilmiyorum ama 1,4 tsi korkulacak bir yakıta sahip değil
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Ön tampon 1000 lira,
arka tampon 500 lira
replika far 1000 liraya gti görünüm yapıyor çoğu insan,
istediği jantı da koyuyor keyfine göre. Ama tdi seçmenin en büyük sebebi,
1* ekonomik - şehir içi istanbulda 850 km yapıyor ölüsü
2* Tune etme fikri insanı cezbediyor hazıra binmektense
3* Alırken ucuza almak cezbedici geliyor
4* Dsg den ve benzinli kırmaktan korkuluyor
5* Yazılım / dp ile yüksek torkla ciddi keyifli oluyor, kimisi de tork seviyor,
Ama gti almak daha mantıklı bence de , donanım seven birisi için, dizeller boş oğlu boş çünkü![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)