Nardolar içinde ton olarak değişiyor aklınızdaki model Audinin mi. Ford Rs 'in Nardo kodu FLVAWWA lazım olur belki.
Color Codes - Nardo Gray Paint Cross-Reference
Nardo Gri ismi Audi'ye özgü sanırım.
Color Codes - Nardo Gray Paint Cross-Reference
Nardo Gri ismi Audi'ye özgü sanırım.
Ford'da Stealth Grey diye geçiyor.
Stealth Gray 2017 Focus - Paint Cross Reference
Ben audinin LY7C kodunu kullanacaktım, hazırlattım çok açık geldi. İçindeki siyahtan daha fazla ekleyerek bu hale getirdim. Tam istediğim ton oldu.
![]()
bu arada bu renk opak mıdır metalik midir? ışığın açısına göre renk değiştirmek için ne yapmak gerekiyor?
nardo denilen renk yalnızca siyah ve beyazdan oluşan bir renktir. içerisinde başka renk yoktur.
60/40 gibi bir oranları vardı yanlış hatırlamıyorsam.
içerisinde başka renk olmadığından bence çok karakterli bir renk.
düz renk olduğu için aslında opak renktir.
fakat opak renk üzerinede vernik katmanı atılabilinir.
metalik renk olması için içerisine metal tozları bulunan renk girmek gerekir.
metal renk girildiğindede adı nardo olmaktan çıkar.
ışığın açısına göre renk değiştirmesi için bircok sebep var aslında. dıledıgın rengın ıcıne sedef girersen ıstedıgın olur .
@beast bence aracın rengi harika olmuş.
Bende nardo grey yapacaktım arabayı ama baktım ben boyayana kadar piyasada çoğalınca matte grey e yöneldim![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Aracımın bazı yerlerini nardo grey yapmayı düşünüyorum, aslında hayalimde aracı tamamen o renk yapmak ama bakalım belki ileride.
imzasız..
skodanın bi nardosu var kanka bu fabialarda.Bi onu araştır deri m
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)