Ben sana ayarlıycam unuttum zannetme
Ben sana ayarlıycam unuttum zannetme
bmw aracım olsa yani sahibi olsam kiralamasam borusandan ordan burdan.
plakalığım borusan olsa ben şahsen değiştirirdim kendime güzel özel pleksi bir plakalık yaptırırdım en azından aracın bana ait olduğu sahibi oldum belli olurdu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bencede kendinize ozel yazdirin , isim soyisim bas harf hos duruyor . bende bmw kullaniyorum borusan tak diyen cok arkadasim oldu ama bende @darkmoon gibi dusundugumden kendime ozel yaptirdim .
Borusan otoya sosyal medya hesapları üzerinden talebinizi iletirseniz 2 gün içinde evinize ücretsiz kargoluyorlar
Ben yenı aldım ıstınye borusandan..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
ben şahsen orjinal m power plakalığına benzetirdim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
plakaya isim yazdırınca noluyor biri bi aydınlatsın
kapıya tavana falan stickerla isminizi yazdırın madem araba sizin
milletin reklamını yapınca ne oluyor ...
zaten kiralama şirketlerinin sözleşmede plakalık zorunlu tutuluyor yani plakalığını değiştiremiyorsun .. gerçi yapanlar varda ..
şahsi aracınsa servislerin galerilerin plakalığını reklamını yapmak yerine insanlar kendi şahsi plakalığını takması daha mantıklı.
Konu darkmoon tarafından (21-11-2017 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.
@Rec.O plakalık isteme sebebini zaten yazmış
İllaki pleksi takılacaksa ya da para verip alınacaksa bence tek seçenek bu
Sahibinden ilan no: 499818831
Kiraladığım bütün araclarda plakalıkların reklam kısmını direk kırıyorum.Plakalıklarıra adını soyadını yazanlara anlam veremiyorum.Zamanında çipli kimlik çıkarken devlet bizi fişleyecek diye ortalığı ayaga kaldırdılar.Gittiler plakalıklara para vererek adını soyadnı yazdılar.. komikkk
Benim gibi pleksi sevmeyen, adını soyadını yazdırmayı anlamsız bulanlar için çok da mantıksız değil borusan plakalık, sadeliği dolayısı ile güzel duruyor. Favorim dr. Ecu plakalık, ben olsam onu takarım.
kendi plakanızı yapabilirsiniz dedim ben sadece ad soyad yazsın demedim hiç .. yazsada ben karşı değilim oda ayrı..
plakayı kişiselleştirmek illa isim soyisim yazmak değil.. benimde kişisel plakam var ismim yazmıyor plakalağın sol köşesinde citroen amblemi yanındada citroen yazıyor sade temiz o kadar..
arkadaşın cls de plakalığın ortasında mercedes amblemi var yanında mercedes-benz yazıyor o kadar ..
bmw lerin bazılarında only flying is better falan yazıyor.. geçen bir mini cooperda kiss my S yazıyordu sadece misal..
Bana göre onun bunun reklamını yapmakdan daha iyi .. tabii tercih meselesi..
şirketimin ünvanı soyadım haliyle plakalıklarıma sadece soy adımı yazmaktan çekinmiyorum dükkanın onunde duruyor reklam reklamdır mantığındayım açıkcası![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)