Audi / TT / 1.8 / T Quattro / 225 HP 4x4 185 BIN KMDE HASAR KAYITSIZ sahibinden.comda - 716030695
bu araç ve bu araçlarla ilgili detaylı bilgi ?
yine birbilinmeze dogru yola çıktık yaa bakalım hayırlısı![]()
Audi / TT / 1.8 / T Quattro / 225 HP 4x4 185 BIN KMDE HASAR KAYITSIZ sahibinden.comda - 716030695
bu araç ve bu araçlarla ilgili detaylı bilgi ?
yine birbilinmeze dogru yola çıktık yaa bakalım hayırlısı![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bu 4*4 haldex sistemi. kronik sorunu nedir ? kullandıgımızda bunun sorununu anlamımız mümkün mü ? diyelim sorun varsa nelere malolur ?
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Evlat mi lazim ? Tc vereyim![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
2 Ay önceye kadar bende 225 tt bakıyordum 50 bin tl civarı olan 2-3 arabaya baktım pek iç açıcı değildi. İyi olanlarda neredeyse mk2 fiyatı istediği için gitmedim bile. Linkini attığınız araca bizzat gidip baktım 18 yaşında birisi heves için almış kırbaçlamışda kırbaçlamışHatırladığım kadarıyla arka stoplar çatlak, ön farlar çatlak yerinde durmuyordu. İçi tirimleri her yeri sökülüp takılamamış. Ön göğüsteki havalandırmanın cama bakan bir ızgarası yoktu belli olmasın diye ona göre fotoğraf çekmişler zaten
Koltuklar yırtık. Eksozu komple düz, parçaları vs yok. Bunları söyleyince zaten direk kendisi fiyatta baya düşmüştü.
abi biz bunu brandin garajın proJe sorumlusu arkadaşım ile pist için düşündük.
amacımız günlük binmek değildi , alıp içini boşaltır bir kaç gergi , bir coil , bir takım lastikle kurda kuşa sıkarız diye plan yapmıştık.
haldex olayı bizi biraz düşündürdü.
çünkü sistem biraz narin gibi , araba aslında önden çeker bir araba , arka difransiyelde bir kavrama mevcut.
haldex beyin sinyal verdikce kavrıyor , vermedikçe önden çekiyor araç...öyle sürekli 4 çeker değil yani
haldex controller ile buna dışardan müdale edilebiliyor fakat max 50:50 çekiş oranı yakalanabiliyor.
ayrıca bu controller denilen alet 500-600 dolar. buraya gelişi 10bin tldir kesin.
bu alet bozulabiliyor , alim diyorsun ;
AUDİ A3 S3 TT GOLF GTI 2005-2012 HALDEX KAVRAMA 0AV525554F - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 705926737
GOLF GTİ A3 S3 ARKA CEKİŞ KONTROL UNİTESİ (HALDEX) 1K0525130L - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 685535462
médiocrité partout
abi sende bizim gibi pist için falan düşünüyorsan kesinlikle al.
şuan sağlıklı çalıştığı varsayıyorum bizim planımızda bozulana kadar gazlamaktı , kırıldımı parça parça peyder pey 3-5 yılatoparlardık.
ama rakam saçmalık haberin olsun.
38e bitirebilmelisin.
ama yok ben ulaşım aracı olarak kullanıcam diyorsan olarak biraz can sıkabilir![]()
médiocrité partout
Abi barış abide var satar mı bilmem bebek gibi olmasina rağmen güzel paralar harcadı nicki @wolrath
Belki bir faydası dokunur.
www.youtube.com/watch?v=6oM1FMGSk-I
Araba beni birakin ben gidecem diyor. Ayrica km 250 bin demiste o da samimi gelmedi bana icine falan bakinca 500+ gibi duruyor.
Sen bu arabayi 25-30 bandina alacan ve o verdigin parayi da unutacan abi baska turlu gideri yok bu aletin, temiz duzgunlerini tenzih ediyorum sahibi olan arkadaslar alinmasin.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bu da 230 bin yazmış km ye. Diğeri bence de 230 u 2 kere devirmiş olabilir.
Bunda haldex de yok baksanız ? Fiyat farkına değer gibi duruyor.
Audi / TT / 1.8 / 1.8 T / 2000 MODEL HATASIZ TRAMERSİZ TUM BAKIMLARI YAPILMIŞ AUDİ TT sahibinden.comda - 597139643
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)