S2000 gerçekten hakkını vererek sahiplenmis hatta evlenmiş adamlar yazmış.
Abiler kardeşler sorun siz değil halkta haberlerden dolayi çıkan algı.
Bu başka marka modellerde oluştu.
Bunun günahı çekiliyor sadece.
Kader denir buna![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
DOA'nın s2000 son kalan kale gibi zaten, korkuyorum bir gün kazara farzetki tayfanın eline düşecek diye.
aghsdbaısşhdasojdıasida oturduğum sitede bir megane 3 cabrio var sahibine dikkat etmemiştim bakayım bir.
Dün trafik şubeden bir tanıdığımla beraberdik. Adam diyorki Bmw 3 serisinin her kasası(özellikle M paketler) potansiyel suçlu diyor.Ama mesela Volvolar içinde tam zıttı durum mevcut diyor.
Şimdi haklı değil mi bu adam? Benim 3.16'nın arkasına AMG yazan arkadaşım var düşünün durum bu kadar vahimBakıyorum son zamanlarda 3 serisi tercih edecekler ben de dahil M paketten uzak duruyorlar.
Sadece s2000 sahibi arkadaşlar üzülmesinler başak modellerde de mevcut bu durum. Bu adamlar yarın F430 alsalar onu da yere basacaklar.![]()
tabii yaa sizede eglence çıktıısikibinsevmiyem diyen yalan der
![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Amma muhabbet dönmüş, olan aslında şu.
Alıcı için, para bende satarsan ekime kadar , satmazsan ...
Satıcı için , araba bende alırsan ekime kadar , almazsan ...![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
insanları araçlarına göre yargılamak elbette doğru değil ama gerek farzet ki tayfası gerek kendini F1 pilotu zannederek ergenlere drift şovu yapan şahısların izlenen videoları S2000 hakkında kötü izlenimler oluşmasına sebebiyet verdiği kanaatindeyim.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Eminim hepsi super arabalardir sahsen sadece DOA’yi bildigim icin onu yazdim ozellikle
Safak diye bahsettigimiz buyukce bir spoilere sahip aracsa evet onun arabasi da sahane.
Zaten ozellikle bu forumun s2000lerinin iyi olduguna suphem yok. Yillar sonra seibon kaput yazisi gordum demin. Kalite kendini hemen belli eder.![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)