Araca gündelik binilecek mi yoksa alınıp kenara mı koyulacak ?
Proje mi olacak yoksa hazır bir araç mı alınacak ?
Şahsen ben olsaydım kendi imkanlarım ile, acele etmeden komple baştan sonra kendi istediğim gibi dizerdim aracı proje olarak, pist odaklı olabilir..
Ne biliyim bi evo8-9 olabilir, rx8 olabilir, hatchback wrx sti olabilir..
Türkiyede evo kaç tane kaldı ki...
ne araç alırsan al Tr'de değer kaybetmez aksine hunharca artargönlün neyi istiyorsa onu al,hiç bir zaman zarar etmezsin
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Eğer otomobilden kar elde etmek istiyorsan olay şu, gidip sıfır volkswagen nin herhangi bir modelini alıyosun. Ama hangi model olursa olsun en dolusunu alıyorsun. Sonra aracı bir kenara atıp 2-3 ay unutuyosun. Sonrasında ilana aldığın fiyatın 10-15 bin fazlasına koyup ilana 'sıra beklemeye gerek yok hazır araç' diye yazdın mı, tamamdır o iş. İki ay sonra satsan 2 ayda 10-15 bin kar gayet iyi bence.
Peugeot 106 GTI (S16) - Satıldı
Citroen C4 (Sedan)
gerçekten bir mesajla forumdan soğuttu ya , üye 1 yıldır olmuş olabilirim, yıllardır forumu takip ederim daha birkaç yıl önce sertaç abinin yaptığı m3 rhinoyu forumdan adım adım takip ettim ama şu mesaj insanı çok zorluyor ya, cevap yazmamak için sabrettim ama dayanamadım Allah aşkına o mesajı yazan arkadaş bir özel okulun önüne gitsin o zaman görsün range roverden başka araba varmı kapılarında...Büyük bir miktar değil benim sahip olduğum para , farklı ihtiyaçlar içinde değerlendirebilirim ama bence bu yaşımda benim için gerekli olan araba , tek başıma saihp olabileceğim bir şeygerçekten soğudum ya ...
ben gerçekten düşündüğüm gönlümden geçen bir araba için cevap aramıştım ve aramaya da devam ediyorum
orjinal halleriyle söylüyorum
olay sırf yanlamak üzerine bir kurgu ise brz/gt86 alınır
virajdan viraja koşayım denirse s2000 aslında baya dengeli bir araç ama overrated
onun yerine mx-5 alınabilir.
olay para kaybolmasın hızlı satayım derdiyse vw yada renault alınıp kalabalığa karışılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)