R1 R2 100bin km de out of order malesef
R3 vardi bende sorun yasamadim
1Tane bitiren gordum siyah neden bitti bilmiyorum
60kusur binde 21bin tl ye sifirlamislar
Delixia yag ve sanziman sogutucu katki sanirim kullaniyorlar
Benden onceki sahibi merserde herseyi yaptirmis bana binmek kaldi

cok zevkli arac agirlik dengesi muthis 1700kg

yurumuyor ama kopmuyorda driftler eglenceli s2000 e bin basar her konuda en pahallisi 95 milyar oda sifirdan farksiz 20binde boyasiz 2011 model donanim olarak bose cok guzel ses veriyor sistem olarak jantlar super ama spacer olmadan icerde duruyor frenler cok iyi konfor spor bir oto icin gayet iyi koltuklardan rahatsiz oldum 1.84 140kg oldugum icin sattim recarolar 1.60 boyda 60 70 kg japonlar icin yapilmis sanki
Arka kapi acilinca carsi karisiyor goruntu super ama arka koltukta yetiskin rahatsiz olur coluk cocuk inmek istemez trafikte isiniyor cok trafige girmemek lazim sogukken basmamak lazim r3 lerde kirmayi onleyen en onemli etken bence isinmadan 5000rpm i gecemiosun sesi super ama basmadan da durulmuyor bhr atesleme kiti aem filtre greddy cat back en cok yapilan en memnun kalinan urunler onun disinda yazilim yapilmiyor beyin lazim ama tavsiye etmiyorum calistigim yazilim firmasi ilk defa bir aracimi kirilir die yapmadi kapali garajda egzoz gazi 10 15 sn sora gozlerinizi kizartir satisi zor bir alirken bir satarken sevinirsin ama r3 hala aklimdadir hala benim icin ozeldir r1 r2 tavsiye etmiyorum kesinlikle 2010-2011 gerisi malesef buyuk kumar