Arkadaşlar merhaba, linkteki araç hoşuma gitti, galerici abi ağır kazası olmadığını söylüyor. Sizce almalı mıyım? sahibinden.com Hata Sayfası
Arkadaşlar merhaba, linkteki araç hoşuma gitti, galerici abi ağır kazası olmadığını söylüyor. Sizce almalı mıyım? sahibinden.com Hata Sayfası
Love is nothing, without fucking
Bir dönem baktığım fakat sonradan vazgeçip 2005-2007 model aralığındaki Audi A4 2.0 TFSI Quattro almıştım. Aynı bütçelere tavsiye ederim.
Bu kasanın görünümünü hep beğenirim bende 2010 model bakıyordum fakat daha üst model bir şey aldıgım icin vazgeçtim ama cidden konforu,gidisi,sesi tatmin eder. Şanzımana iyi baktırın alırken +Linkteki arabadan çok daha iyilerini bulabilirsiniz o fiyatlara fazla bişeyde yok zaten onda donanım olarak. Eğer bu araba düzgünse daha güzel ve dolu o araçtan bir arayın konuşun derim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74069632/detay
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Doğrudur, zaten pek belli değil durumu açıklamalardan v.b ama en azından bu ayarda başka araçlar bulunabilir aynı fiyata donanımsız almaktansa görünüm olarak örnek olması açısından ekledim bunu.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
fiyalar bana çok yüksek gibi geldi.
IN BOOST WE TRUST
model donanım ve kaliteye bakılacak olursa fiyatları yüksek değil. 2006 model 2.4t5 modeline biniyorum çok keyifli bir araç.
Merhaba ayni aractan 2008'den beri kullaniyorum, bu kilometre de alacaginiz aracin sanzimanindan son derece emin olarak almanizi tavsiye ederim.
LPG'li imis, ben hala benzin kullaniyorum ve ortalama 12-13lt yakiyor.
Arka koltuk diz mesafesi rakiplerine gore daha azdir. Arada oksijen sensoru sapitir, ama ufak bir silme ile kendine gelir.
Ancak tum bunlara ragmen, yolda giderken hem surucu hem yolculara cok guven veren bir aractir, yol tutusu vs. de hic fena degildir. Devasa bir bagaji vardir.
Orda yazan fiyatta da yaklasik 2-3 bin tl pazarlik payi vardir aklinizda olsun.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Kronik olarak yukarıda yazan arkadaşlarında dediği gibi şanzuman en büyük sorunudur. Araçların diğer bir sorunuda dönüş çapları çok dardır ve direksiyon kutusuna zarar vermemesi için tekerleklere tam tur dayaması takılmıştır dönüşlerde sürtünmeden dolayı ses yapar ara sıra gres ile yağlanması gerekir, lpg konusunda seçicidir prins veya teleflex takılmışsa kolay kolay sorun olmaz ama diğer lpg sistemlerinde kesiklik yapabiliyor ve motor arıza ikazını kesin yakıyor. Birde donanım olarak boş olan modellere değilde en azından sağ koltuk elektirikli olan ve sunroof olan modellere bakmanızı tavsiye ederim satarken sıkıntı daha kolay elinizden çıkartmanız için.
up olsun
bir sorunum var bir türlü çözemedim
aracın şöför kapısını açınca klima panelinin oralardan bir yerden fan sesi geliyor
içine oturup bir süre hiç bir şeye dokunmadığınızda bi tık sesinin ardından fan sesi de kesiliyor
ses rahtasız edici bir ses ne ile ilgisi olabilir herhangi bir üfleme falan yok panelin oralarda
araç 2001 s60
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
bi fikrim yok açıkçası, volvoyu da hiç bilmiyorum. Ama mondeo da bu alet arada ses yapıyor gerçekten.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
hatta serçe parmağımın ucu kadar bir delik var 3 çizgi halinde
orayı elle kapatınca fan biraz kasıyor sanki buradan hava çekiyor gibi
böyle bir şey varsa sorun bundan kaynaklı sanırım temizlenip yağlanması gerek değil mi?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
4.30da başlıyor fan kısmı orası olabilir mi acaba?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)