Ilan no 333573732
Bu araci taniyan bilen var mi acaba? Yarin bakmaya gidecegim almayi dusunuyorum.
Printable View
Ilan no 333573732
Bu araci taniyan bilen var mi acaba? Yarin bakmaya gidecegim almayi dusunuyorum.
Loading site please wait...
Herkese merhabalar, araç sahibi aramızdan biri midir? Ya da araç ile ilgili bilgisi olan biri var mı?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Araç bizim şirketten birinin eşinin arabası. Arkadaşı çok iyi tanımıyorum ama aracına hastalık derecesinde titiz birisi olduğunu biliyorum. Aile aracı olarak kullanıyorlar, maddi sıkıntıdan dolayı satıyor. Öyle uçan kaçan rol yapan bir araç değil. İbiza cupracı olduğum için bana dediler ilk satılığa çıkınca kaçırma bu aracı diye.
aracı ciddi olarak düşünüyorum almak için geçmişi ile ilgili bilgi sahibi olan bilen yardımcı olur sa çok sevinirim
Takip +1903
S.a araç benim 3. Sahibiyim yürüyeninde hic bir sıkıntısı yok motor iyi durumdadır kazası belası yok yakinlardaysan maslak ataturk otosanayideyim
Suan bakımı yapılıyor komple fren balataları degisiyor sarı ebc aldım bujileri degisiyorum 300v yag konuyor 0541 660 43 40
takip - 34 FE 0029
var mı bilgi bu balık hakkında
edit geri dönüş yapsın yanlış aracın linkini yapıştırmışım dogrusu bu
Alındığı günden beri takip ettiğim temiz bir araç. sahibi özenle kullanıp, evladı gibi baktığı bi cupra. duyumlarıma göre maddi sıkıntıları yüzünden satışta..
bütçemin üzerinde olduğu için harekete geçemiyorum, maddi olanaklarım elverse sunroofsuz olması filan umrumda olmaz direk alırdım..