Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
teiekkür ederim ilandaki araçlara bakmayacğaım sordurdum öğrendim, gerek olmadığı kanaatimdeyim. dediğiniz rakamı ayırabilirim. ne yapılıp edildiği bilinen araçlar alacağım öyle bir acelem yok sadece arayıştayım oradan buradan ulaşıyor duyan eden. sağolsun biri bir ilan dışı araç gönderdi onunla ilgileniyorum bir de 106 var. dediğiniz gibi 1.6 emme egzoz yazılım şeklinde var çevremde hatta kuş kaput falan da taktılar arabaya çok uğraştılar iç dış,
abi seni takip ediyorum
206sw kullanan arkadaş ben birkaç kere konuşmuş olmamız lazım hatta instadan. bagaj hacmini vs. sormuştun. vallahi durum dediğim gibi referanslı ve yapılan edilen belli bir araba düşünüyorum olmazsa gerçekten atlayıp almayacağım. cidden güzel araç yoksa almayacağım zaten işime gelir günden güne elimi toparlarım ben de. yine düzgün gerçekten yapılmış olsa da alma alma lütfen alma nolur alma bir gencin daha çöküşünü görmek istemiyoruz diyorsanız haklısınız. dikkate alır daha çok ısrar etmem sondu bu![]()
Anladim, o bahsettiğiniz otomobili de gördüm sanırım hakan abi yapmıştı. Doğrusu amacım proje aracı yerine biraz daha klasik/değerli sayılacak bir araç almak ve ileride satarken beni üzmemesi. Maddiyat olarak kendimi toplamam gerçekten çok uzun sürmeyecek ticaretle uğraşıyorum bir aksilik olmazsa yaz sonu düze çıkacağım. Teşekkür ederim
Size pm'den ulaşamadım. İlan dışı VM rs var dün inceledim güzel görünüyor genel hatlarıyla. Uygun görürseniz iletişim paylaşabilir misiniz bana pm'den?
Merhaba ben de kendı tecrubelerımı paylasmak ısterım belki faydası olur ızledıgın yolda. İlk aracım 106 xs ti 3 yıl bındım 55bınkmde kmsı dusuk olmasına parca bulabılmeme ragmen 2008 yollarıydı usta sıkkntıları ve yetkılı servıs dahıl cok sıkıntı yasamıstım 22 yasındaydım ama sonrasında herseyını ogrenıosun ustasını da buluyorsun kımın nasıl ıs yaptıgını aracınnelerı neyden kaynaklı oldugunu coZmeye ogrenmeye baslıyorsun sonrasında satıp 2011 yılında 28bınkmde c2 vts sahıbı oldum cok daha guclu ve moderndı aracla hıc sorun yasamadım o yıllarda modellı olmasının da etkısıyle 2 yıl bındım ancak frenı dısında benı tatmın etmedı asla gaz tepkımesı ozellıkle 106 xs o kadar gucsuz olmasına karsın daha cok zevk verıyordu gti temiz bulamıyordum 2012 yılında satıp tekrar 106 arayısına grdım ve yıne gtı bulamadım ve beyaz renk bır xs aldım boyasız hatasız yaklasık 8 9 yıl bındım 2020 de sattım yanlış hatırlamıyorsam ve kullandıgım surece yurutmek cok kolay oldu kolay oldu derken artık dılınden anladıgım ustalarını bıldıgım ve parcaları nası temın edebılecegımı bıldıgım bır aractı ve genel bakımlarını yapıp eklemeler yapıyordum Ben motorsal olarak çok bir şey yapmadım Ama bunun nedeni zamanın yetmedi 2020 yılında bir sıkıntı yaşadım ve zorda olsa satmak zorunda kaldım koni amortisör kit getirmiştim PJ Sport Scorpion orijinal egzoz getirmiştim komple motorda R Ralli etiket ve jant takmıştım trde bir tane ralle emme dolasır ara ara sımdı bı araca taktılar galıba o rally emmeyı ben getırmıstım bu arada 20 yasındakı aracla tamgaz sehırlerarası yolyapıyordum hc bır zaman neuzdu neyolda bıraktı Tabı bakımın daetkısı var bunda Sıra motora gelmişti ancak dediğim gibi Sıkıntı yaşadığım için ekonomik olarak bunu yapamadan sattım ama her istediğimi yapabildiğim Bir araçtır maliyet olarak beni hiç üzmemişti sonrasında uzun arayışlar sonunda 306 baktım yine 106 baktım sakso baktım ve bir Clio aldım Rs ancak şunu fark ettim aldıktan sonra Ren onun parça sıkıntısı var maalesef ve maliyetli araçlar , Peugeot da asla bunu yaşamazsın yürütmen kolaydır normal parçaları olsun tuning parçaları olsun daha kolay bir şekilde daha istediğin bir aracı yapabilirsin benim tecrübelerim bunlar ama içlerinde en gaza basınca haz veren aracım Clio oda ayrı bir şey her şeyin bir bedeli var. Pejonun yapısı da daha basit cunku safkan bir spor arac olarak üretilmemiş ama performansı oyle.
Yazım hatalarım içinherkesten özür dilerim telefondan yazıyorum. Son bir not benim arabama parca getiridigim zamanlarda turkıyede paypal aktifti 1500euroyakadar vergını verıp urunu alıodun bıcok sey kolaydı daha 2 gun once 150euro sınırı 30a ındıdıyecek soz bulamıorum. İnş guzel bır aracalırsın kurcalanmamış ve buhevesın kırılmaz
Bir yonetici yukarıdaki mesajımı silebilir mi![]()
Merhaba ben de kendı tecrubelerımı paylasmak ısterım belki faydası olur ızledıgın yolda. İlk aracım 106 xs ti 3 yıl bındım 55bınkmde kmsı dusuk olmasına parca bulabılmeme ragmen 2008 yollarıydı usta sıkkntıları ve yetkılı servıs dahıl cok sıkıntı yasamıstım 22 yasındaydım ama sonrasında herseyını ogrenıosun ustasını da buluyorsun kımın nasıl ıs yaptıgını aracınnelerı neyden kaynaklı oldugunu coZmeye ogrenmeye baslıyorsun sonrasında satıp 2011 yılında 28bınkmde c2 vts sahıbı oldum cok daha guclu ve moderndı aracla hıc sorun yasamadım o yıllarda modellı olmasının da etkısıyle 2 yıl bındım ancak frenı dısında benı tatmın etmedı asla gaz tepkımesı ozellıkle 106 xs o kadar gucsuz olmasına karsın daha cok zevk verıyordu gti temiz bulamıyordum 2012 yılında satıp tekrar 106 arayısına grdım ve yıne gtı bulamadım ve beyaz renk bır xs aldım boyasız hatasız yaklasık 8 9 yıl bındım 2020 de sattım yanlış hatırlamıyorsam ve kullandıgım surece yurutmek cok kolay oldu kolay oldu derken artık dılınden anladıgım ustalarını bıldıgım ve parcaları nası temın edebılecegımı bıldıgım bır aractı ve genel bakımlarını yapıp eklemeler yapıyordum Ben motorsal olarak çok bir şey yapmadım Ama bunun nedeni zamanın yetmedi 2020 yılında bir sıkıntı yaşadım ve zorda olsa satmak zorunda kaldım koni amortisör kit getirmiştim PJ Sport Scorpion orijinal egzoz getirmiştim komple motorda R Ralli etiket ve jant takmıştım trde bir tane ralle emme dolasır ara ara sımdı bı araca taktılar galıba o rally emmeyı ben getırmıstım bu arada 20 yasındakı aracla tamgaz sehırlerarası yolyapıyordum hc bır zaman neuzdu neyolda bıraktı Tabı bakımın daetkısı var bunda Sıra motora gelmişti ancak dediğim gibi Sıkıntı yaşadığım için ekonomik olarak bunu yapamadan sattım ama her istediğimi yapabildiğim Bir araçtır maliyet olarak beni hiç üzmemişti sonrasında uzun arayışlar sonunda 306 baktım yine 106 baktım sakso baktım ve bir Clio aldım Rs ancak şunu fark ettim aldıktan sonra Ren onun parça sıkıntısı var maalesef ve maliyetli araçlar , Peugeot da asla bunu yaşamazsın yürütmen kolaydır normal parçaları olsun tuning parçaları olsun daha kolay bir şekilde daha istediğin bir aracı yapabilirsin benim tecrübelerim bunlar ama içlerinde en gaza basınca haz veren aracım Clio oda ayrı bir şey her şeyin bir bedeli var. Pejonun yapısı da daha basit cunku safkan bir spor arac olarak üretilmemiş ama performansı oyle.
Yazım hatalarım içinherkesten özür dilerim telefondan yazıyorum. Son bir not benim arabama parca getiridigim zamanlarda turkıyede paypal aktifti 1500euroyakadar vergını verıp urunu alıodun bıcok sey kolaydı daha 2 gun once 150euro sınırı 30a ındı dıyecek soz bulamıorum. İnş guzel bır aracalırsın kurcalanmamış ve buhevesın kırılmaz
Okumadan imzalamam.....
Abicim selamlar, sağolasın zamanını ayırmışsın ben de zamanımı ayırıp tane tane okudum anladımSeni instagramdan takip ediyorum ben teneke jantlı RS senin değil mi? Araçlar konusunda çok haklısın, 106nın maliyetleri gerek aksesuar gerek yedek parça olarak çok çok uygun normal bir araçtan bile uygun; ancak senin 2012 yılında yaşadığın süreci 12 yıl sonra yaşıyorum ve temiz araç katiyen yok.
Bulduğum nispeten temiz diyebileceğim bir 106 vardı tanıdığım güvendiğim bir abimde çıktı araç, o da kazalıdır kesin ama düzgün toplanmış en azındanAracın komple boyası kırmızı olması gerekirken gülpembeydi ve içi dışı olsun sadece motor içinde gördüğüm kadarıyla tesisatı hortumları olsun genel olarak ilgiye ihtiyacı vardı gece yarısı ilk bakışta göze çarpanlarla aracın yüzde onu değerinde eksik vardı zaten. Rakam da clio rs rakamı olunca hazır içime sinecek bir otomobil denk getirebilirsem alıp ufak tefek ilgilenip yola devam etmek istedim, 106 hevesi tamamen kolay düşük maliyet spor araba mantığıylaydı ama gönlüm cliodan yana karakteri bana uyan bir araç. Artık bir sıkıntı yaşarsam da bunu önceden hesaplayıp maddi manevi hazırlanmış olacağım, harcadğım emeği araca bindiğimde geri alacaksam değer diyorum. Gerekirse atarım bir garaja yatar ben toparlarken çok takmıyorum ikinci araç olacak zaten. Ama yine de alırken çok temiz ve çok sağlıklı olduğuna emin olarak alacağım ucuza kaçmadan. Aşağı yukarı oem maliyetler bir buçuk kat kadar görünüyor, ancak zor bulunan parçalar var haklısın.
Hatta güzel bir RS için de sağolsunlar ulaştılar ancak anlaşamadık, acele etmeden arayışa devam ediyorum kısmetimde varsa binmek istiyorum bu araca en azından tadını alana kadar. Yoksa 207 rc gibi çok mantıklı bir seçenek var, hatta bir süre sabretsem 208 ibiza polo gibi güncel seçeneklere de yaklaşma durumu olabilir tabii ki her şey muamma ama ihtimaller dahilinde yani. Ama daha mekanik ve daha özel bir araca binmek istiyorum. Araç konusunda çok özen göstereceğim orası kesin, aylarca araci arayip birikimimi sıfıra yaklastırdıktan sonra gidip patlarsam gülünç olur
Mesajımı düzelten arkadaşa çok teşekkür ederim forumlarda pek yazı yazmadığım için, evet o araç benim ben bundan önce hep psa grubu araçlar kullanmıştım, ilk kez renault grubu bir araç aldım(ailece bindiğimiz renault 9 zamanlarını saymazsak). Hala parça topluyorum(parça kodları çok zor ve karışık reanultun) psa ile kıyasladığımda gözlemlerim bunlar Pejo biraz daha uygun maliyetli ve kolay ancak clio performans olarak üstün ve özel burda forumdaki arkadaşların tecrübeleri ve bilgileri benden çok daha yüksek. Ben daha çok kendi halinde birşeyler yapmaya çalışan bir hothatch ve otomobil severim diyelim. @Cliosportve Selçuk renault motorları konusunda çok bilgili ve tecrübeli yüzyüze henüz görüşemedim ama piyasadaki tüm araçların secerisini biliyordur muhtemelen
, Reha var, o da uğraşmış daha önce bir rsle şimdi bir 205gti'ı var, Arnavutköy renault eski yetkili servisi sahibi de arkadaşım onlarda epey tecrübeliler. Diğer arkadaşlarla henüz tanışamadım bilmiyorum ama inş güzel bir araç bulur ve alırsın.
Pes ettim daha yazmıyorum![]()
kızınca düzelmesi daha komikvallahi dediğim gibi kafama yatan temizliğiyle içime sinen bir araç gelirse almak istiyorum bakalım hayırlısı, aracı kullandığımda karşılığını versin ve imkansız olmasın yeter. turbo dizele alışkın biri olarak ciğerli atmosferiğin köpek yavrusu gibi davranmasını çok sevdim. gerekirse kozmetiği yıkık olsun kendim bile boyarım aracı ama mekaniği ve elektriği çok düzgün olmak zorunda. çok kişinin başını şişirdim sağolsun geri çevirmediler sıra size de gelir alırsam
![]()
Mesajımı düzelten arkadaşa çok teşekkür ederim forumlarda pek yazı yazmadığım için, evet o araç benim ben bundan önce hep psa grubu araçlar kullanmıştım, ilk kez renault grubu bir araç aldım(ailece bindiğimiz renault 9 zamanlarını saymazsak). Hala parça topluyorum(parça kodları çok zor ve karışık reanultun) psa ile kıyasladığımda gözlemlerim bunlar Pejo biraz daha uygun maliyetli ve kolay ancak clio performans olarak üstün ve özel burda forumdaki arkadaşların tecrübeleri ve bilgileri benden çok daha yüksek. Ben daha çok kendi halinde birşeyler yapmaya çalışan bir hothatch ve otomobil severim diyelim. @Cliosportve Selçuk renault motorları konusunda çok bilgili ve tecrübeli yüzyüze henüz görüşemedim ama piyasadaki tüm araçların secerisini biliyordur muhtemelen , Reha var, o da uğraşmış daha önce bir rsle şimdi bir 205gti'ı var, Arnavutköy renault eski yetkili servisi sahibi de arkadaşım onlarda epey tecrübeliler. Diğer arkadaşlarla henüz tanışamadım bilmiyorum ama inş güzel bir araç bulur ve alırsın.
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)