Tebrikler çok güzel süre ki dahada gelişebilir.maşallah diyelim araç sanırım 500hp civarlarında olması gerekir.bu hacimle günlük kullanım harika.böyle yürüyen vag ları görünce hoşuma gidiyor![]()
Tebrikler çok güzel süre ki dahada gelişebilir.maşallah diyelim araç sanırım 500hp civarlarında olması gerekir.bu hacimle günlük kullanım harika.böyle yürüyen vag ları görünce hoşuma gidiyor![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Maaşallah Rabbim yürü tya kulum demiş![]()
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
hafiflemen şart iki tane koltuğumuz toplam 75 kilo geliyor![]()
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
Maşallah kanka![]()
01 BR 993 106 Gtı
01 B 3483 106 Gtı
01 PB 799 Audi A3 1.8T
01 DA 964 Vtı
01 TT 883 Leon 1.8 T FR
01 PA 258 Type R
01 FR 143 Leon 1.8 T FR
01 FR 252 Vtec2
01 UT 324 Golf Gtı
Maşallah nazar değmesin =)
Fırtar Mırtar Biryerini Yırtar
Evet arkadaslar abiler dün gece ne kadar gidiyoruz diye bi dbn alıyım dedım egim tutmadı ama![]()
-3.12 de 5.5 sny yakaladım rabbime binlerce kez sükürler olsun
ınsallah kafamdakı bı kac degısıklıkden sonra hedefım -3 ün altında bu süreyi yakalamak
Powershop ekıbıne (baycu abiye ) tekrar tekrar tesekkurler
ahmet nereye gidiyorsunçok hızlı olmuş en kötü suan bile eğim tutsa 6 sn yada 5 sonu çıkar maşallah daha diyecek bişey bulamıyorum
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
ahmet maşallah çok iyi süre , baycu abinin ellerine sağlık seninde kesene bereket,
4 çeker ile eğim tutmasa bile çok iyi koşmuş aracın.
3071 turbo ile çok iyi süreler bunlar.
turbon biraz büyüse birde enjektörlerin ne durumda bilmiyorum ama tahminen onada ihtiyacın olacak o zaman işin rengi baya bi değişecek.
kazasız belasız inşallah.
maşallah çok güzel değerler gerçektende 5 sn düz görür bence biraz daha ufak oynamalarla
kazasız belasız kullanmak nasıp etsın. Başarılarının devamını diliyorum.
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)