User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Goodyear Assymetric Eagle F1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Goodyear Assymetric Eagle F1

Arkadaşlar anneme bugün sadece 12 saatliğine arabamı verdim ve eve geldiğimde yarılmış bir lastikle karşılaştım, yanaktan yarıldığı için tamir edilmez, edilse bile en ufak tümsek veya virajda patlar, şu an yarım boy stepne takılı, benimde aklımdaydı zaten önceki sahibinden kalma 2015 mayıs 225/45 R17 94W Starmaxx ST-730 V-desen performans lastiklerini değiştirmek(almak isteyen arkadaşlara 4 lastiği çok uygun fiyattan veririm), şimdi ben lastiğe çok önem veririm o yüzden giden paraya üzülmem pek, mantıklı olduğu sürece, arabamı ilk aldığımda kışlık conti ts850 aldım, şimdi yazlık adam akıllı bir şey arıyorum, aklımda 3-4 marka model var, spor kullanım için olmalı, konforlu olması çok umurumda değil, aklımdaki modeller, Continental ContiSportContact 5, Goodyear Eagle F1 Assymetric 3, Dunlop Sport Maxx RT 2 ve Nokian Z-line, Contisportcontact ı gereksiz pahalılığından(310 tl), 72 db lik yol gürültüsünden ve kullanıcılardan gelen feedbackler sonucu erken bitmesinden dolayı pek istemiyorum, goodyear yeni çıkan bir lastik, testlerde iyi sonuçlar vermiş, assymetric 2 hakkında herhangi bir olumsuz yorumla karşılaşmadım, sadece goodyearların yanaklar yumuşak olduğu için biraz dayanıksız diye duydum, sport maxx hakkında da çok övgü duydum ama bir bilgim yok pek, nokian gizli kahraman deniliyor ama 250 lira ona vereceğim 268 lira goodyear a veririm diyorum, son olarak goodyear alırsam 91Y ve 94Y seçenekleri var, benim aracımın orijinali 91V, 94 alırsam ne gibi bir kaybım olur? Neden 94 istiyorum çünkü 91 in AB etiketinde yakıt tüketimi E, 94'ün B, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, değerli bilgilerinize çok ihtiyacım var, 3-4 gün içinde almak zorundayım.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu lastigi bir sene passatta kullandim bridgestone gibi sesli ve sert bir lastik araci aldigim sahibine surekli bosuna bukadar para vermissin diyerek kulaklarini cinlatmistim

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence listene pilot sport 4 u de eklemelisin.

Teknolojisi en yüksek fp oranı en başarılı seçenek olabilir
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eagle f1 assymetric 2'den çok çok memnunuz. Onu da alabilirsiniz 3 çıkmışken 3 ü de alabilirsiniz, uzun ömürlü olmadığı için SportContact5 yerine Goodyear alın derim.
    -Fırat

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    225/45r17 ebattaki assym2, conti sc5 ten daha çabuk bitti aynı araç aynı kişi kullanımında. Ve Islak performansı yanak dayanımı vs olarak csc5 daha başarılı buldu/bulduk kullanan arkadaşla beraber

Ps4 düşünülebilir ayrıca bence de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir tanıdığım Pilot Sport 4 aldı ve pek memnun kalmadı ve ayrıca 350 lira değer mi emin değilim, tyrereviews.co.uk dan bakınca csc5 bana çok uzak geliyor eminim, dediğim gibi hala goodyear en sıcak geleni bana :S

Edit: Peki 91Y ile 94Y arasındaki AB etiketi farkının sebebi nedir aynı lastik için?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 14k dir f1 asymetric 2 kullaniyorum.Benim lastiklerim genelde disten degilde yanaktan parcalanir.Fabrikadan bayagi sert pirelli p7ler ile geldi.42.000 kullandim hala disi vardi ama yanaklardan kopma vardi ayricada ozelligini kaybetmisti sanirim tutmuyordu araba.

Neyse 13.000kmdir yasamadigi eziyet kalmamistir sanirim,yanaklarda evet azalma var ama kesinlikle bir parcalanma ibaresi yok.Soldan direksiyon oldugumuz icin yollar genelde hep sola donuyor.Bu yuzden en fazla yuk sag on tekere en az yukte sol arka tekere biniyor.Lastikleri caprazlamadan onceki halleri bu sekilde idi.Disleri zaten bol bol varki bu kullanmaya bile 30k cok rahat cikarticak gozukuyor.Cikarmasa bile ben degisirim zaten...

Benim yorumlarima gelicek olursak.Islakta cidden bayagi iyi bir tutusa sahip,kuruda artik tum modeller tutuyor neredeyse.
    Bir diger ornekte F/P olarak bayagi bayagi bundan iyi lastik yoktu ben alirken.Hepsiburada kampanyasinda 225/45/17 4 adetini kargo dahil 960tlye almistim...Asymetric 3 daha yeni ve daha iyi bir lastik bence.Bu lastigim bittiginde secimim gene o olucaktir kesinlikle

Bana kalirsa Micheline bulasmayin,asla bizim yollarimizin lastigindegil paramparca oluyor lastik.Heleki pilotsport4 daha yeni olmasina ragmen hala Continantel sportcantact5e yaklasamiyor ozellikle islakta.O parayi verene kadar cs5 alinir daha iyi.

Bana gore bir baska secenek yeni "Pirelli P zero" olabilir,oda yenilendi haberlerde fazla duyurulmasa bile.Ben goodyeardan sonra alacak olsam onu dusunurdum sadece...

Dunyanin eziyetinde yanaktan kopmayan,insan gibi biten tek lastigim simdiye kadarki.Caprazlamadan once sag on/sol arka farki.Bunu limit olarak dusunebilirsiniz,ben zannetmiyorum pist disinda bir kullanicinon bu hale getire bilecegini.Zaten bu caprazlamadan sonra insan gibi kullaniyorum elimden geldigince.Normal bir kullanici min 30k cikartir bu lastikle.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 bin km dir auris te kullanıyoruz Assymetric Eagle F1 henüz ön-arka bile yapmadık. Tavsiye edilecek bir lastik kesinlikle.

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Michelen PS3 kullanıyorum, fabrika çıkışlı üzerindeydi, ıslak-kuru ben çok memnunum. Bir dahaki değiştirmemde de PS4 istiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler gelen yorumlar için teşekkür ederim, Goodyear almaya kesin olarak karar verdim, tek bir soru kaldı aklımda, 91Y mi alayım 94Y mi? (aracın orijinali 91V)(91Y AB etiketi, ekonomi:E ıslak tutuş:A 68db)(94y ekonomi:C ıslak tutuş:A 68db)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    94y daha hafif falan ondanmi daha ekonomik diyecegimde tam tersi olmasi lazim.
    Fiyat farki yoksa 94 alin o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F1 kullanıyorum bende 12 bin kmdir, yanak yapısı dik olduğu için yanağa yatmıyor ayrıca yanaklarda yumuşak, genel olarak memnunum ancak çok sert koşullarda zorlamaya gelmiyor ısınınca biraz salıyor, ilk yıla oranlada yanağa yatmaya başladı, fiyatı iyi olduğu için tavsiye edilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bugün Ankara/Şaşmaz'da cadde üstünde olan Goodyear'dan aldım, internette bulduğum en uygun fiyat 270 TL idi, orda adam 290 dan verdi toplam 1160 etti, 1150 düz anlaştım, 60 lira çelik sibop dedi, 50 lira olsun düz olsun dedim, nitrojen basalım bizden olsun dediler, hoşlaşmadığım için(basıncını benzinlikte kontrol edemiyorum çünkü) bastırmadım, sibopları hediye et onun yerine dedim etmedi o gıcık etti biraz(zaten 40 lira nitrojen), reklam olur mu bilmem tatilsepeti.com dan 300 liralık hediye çeki verdiler birde, zaten tatile gidecektim çok iyi oldu, ayrıca 3 tane starmaxx lastiğimi 150 liraya onlara verdim, toplam cebimden 1050 lira çıktı, 5 taksitle aldım, yardımlarınız için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay kullandıktan sonra izlenimlerimi aktaracağım, şu anlık Yakıt Ekonomisi:C Islak Performansı:C Yol Gürültüsü:73 dB olan Starmaxxlarımdan sonra yaşadığım en büyük değişim tahmin edebileceğiniz üzere lastik gürültüsü, araba bildiğiniz nası anlatsam sınıf atlamış gibi, ayrıca lastikleri kaldırınca bariz bir ağırlık farkı vardı, yani hafifledi lastiklerim, bunun ne gibi yararı olur bilemem, en fazla yakıt tüketimine katkısı olur gibi, lastikler starmaxxlardan bariz daha konforlu, ayrıca ilk 2 haftalık rodaj dönemini doldurduktan sonra biraz zorlarım lastiği, şimdilik sadece mood test vari bir şey yaptım bir kere, bariiiiiz fark var, eskiden o hızda kopan arabam ne ses çıkardı ne de gram koptu. Aldığım lastik Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 225/45 R17 91Y AB Etiketi Yakıt Ekonomisi: E Islak Performansı: C Yol Gürültüsü: 68 dB

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun güle güle kullanın güzel seçim,Asym3 olmasıda daha güzel olmuş Üstündekiler bitsede bende geçsem

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 Km önce Michelin Pilot Sport 4 aldım, Polo GTI a 205-45-17 aldım aşırı derecede memnunum. Gerek ses, gerek frenaj ve yol tutuşda çok harika.

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Özgür Güneş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 ay kullandıktan sonra izlenimlerimi aktaracağım, şu anlık Yakıt Ekonomisi:C Islak Performansı:C Yol Gürültüsü:73 dB olan Starmaxxlarımdan sonra yaşadığım en büyük değişim tahmin edebileceğiniz üzere lastik gürültüsü, araba bildiğiniz nası anlatsam sınıf atlamış gibi, ayrıca lastikleri kaldırınca bariz bir ağırlık farkı vardı, yani hafifledi lastiklerim, bunun ne gibi yararı olur bilemem, en fazla yakıt tüketimine katkısı olur gibi, lastikler starmaxxlardan bariz daha konforlu, ayrıca ilk 2 haftalık rodaj dönemini doldurduktan sonra biraz zorlarım lastiği, şimdilik sadece mood test vari bir şey yaptım bir kere, bariiiiiz fark var, eskiden o hızda kopan arabam ne ses çıkardı ne de gram koptu. Aldığım lastik Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 225/45 R17 91Y AB Etiketi Yakıt Ekonomisi: E Islak Performansı: C Yol Gürültüsü: 68 dB
    Lastik özellikleri yanlış olmasın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende assymteric 2 den 3 e gectim dun. Lastigin yanak yapisi daha oval eskiye gore, konforum min yuzde 20 artti. Ayni sekilde yol seside.
    Tutunmada eskisinden iyi ama yeni oldugu icin deneyemedim daha ayrintili yazarim.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 bin km'dir kullanıyoruz. Çok ses yapıyor. Sizde de var mı ses ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)