Arkadaşlar anneme bugün sadece 12 saatliğine arabamı verdim ve eve geldiğimde yarılmış bir lastikle karşılaştım, yanaktan yarıldığı için tamir edilmez, edilse bile en ufak tümsek veya virajda patlar, şu an yarım boy stepne takılı, benimde aklımdaydı zaten önceki sahibinden kalma 2015 mayıs 225/45 R17 94W Starmaxx ST-730 V-desen performans lastiklerini değiştirmek(almak isteyen arkadaşlara 4 lastiği çok uygun fiyattan veririm), şimdi ben lastiğe çok önem veririm o yüzden giden paraya üzülmem pek, mantıklı olduğu sürece, arabamı ilk aldığımda kışlık conti ts850 aldım, şimdi yazlık adam akıllı bir şey arıyorum, aklımda 3-4 marka model var, spor kullanım için olmalı, konforlu olması çok umurumda değil, aklımdaki modeller, Continental ContiSportContact 5, Goodyear Eagle F1 Assymetric 3, Dunlop Sport Maxx RT 2 ve Nokian Z-line, Contisportcontact ı gereksiz pahalılığından(310 tl), 72 db lik yol gürültüsünden ve kullanıcılardan gelen feedbackler sonucu erken bitmesinden dolayı pek istemiyorum, goodyear yeni çıkan bir lastik, testlerde iyi sonuçlar vermiş, assymetric 2 hakkında herhangi bir olumsuz yorumla karşılaşmadım, sadece goodyearların yanaklar yumuşak olduğu için biraz dayanıksız diye duydum, sport maxx hakkında da çok övgü duydum ama bir bilgim yok pek, nokian gizli kahraman deniliyor ama 250 lira ona vereceğim 268 lira goodyear a veririm diyorum, son olarak goodyear alırsam 91Y ve 94Y seçenekleri var, benim aracımın orijinali 91V, 94 alırsam ne gibi bir kaybım olur? Neden 94 istiyorum çünkü 91 in AB etiketinde yakıt tüketimi E, 94'ün B, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, değerli bilgilerinize çok ihtiyacım var, 3-4 gün içinde almak zorundayım.