User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Peugeot 308 sahipleri bilgi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kauçuk parçalarda aşınma olması muhtemel. Arabaya burada kimse binmediği için kesin birşey söylemesi de zor. Peugeot genel olarak serttir ama çukurdan geçerim hiç sarsılamz ses gelme durumu olmuyor ne maalesef. Aracın karakteri bu yönde, vw - honda gibi yumuşak sürüşleri yok hiçbirinin.

Benzer bir araba bulup kullanırsan için rahat eder. (trim sesi varsa durum farklı tabiki)

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bigün müsait bir vaktinizde binip bakma şansım var mı? Amortisörlerin saglam dedi herkes. Yani yanlış anlaşılmasın, kim binse bu arabanın normali bu diyor.
    tabi , 535 635 21 16 ekleyin whatsapp'dan müsait bi günde biner bakarız

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence guzel bir yalitim yapin

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam 308 alma arefesinde bu ses olayi kafami karistirdi baska 308 kullanicisi varmi aramizda onlardada bu sesler varmi

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asmisinsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam 308 alma arefesinde bu ses olayi kafami karistirdi baska 308 kullanicisi varmi aramizda onlardada bu sesler varmi
    Her arabada ses var

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 yılında 308 aldım 0 km 138.000 km kullandım, aracım millesim paketti, en boşun bir iki tık üstü diyebilirim, bu süre zarfı içinde amartisörler evet biraz sert ama öyle ortalığı yıkacak kadar ses yok bence, trimlerden ses geliyorsa bağlantı noktaları ve klipsleri kontrol ettirmekte fayda var, kış aylarında plastik parçaların sertleşmesinden dolayı sesler biraz daha artabiliyor, kapı içlerindeki kollar bir süre sonra anlamsızca gıcırdamaya başlıyor ama ben döşemeyi söküp iç taraftan biraz destekledim ve sorun kalmadı en belirgin sorun bu bence.

araç üzerinde gelen lastiklerde yumuşaklık yönünde pek iyi değil,daha yumuşak bir lastik ve doğru hava basıncı ile süspansiyon seslerini biraz daha düşürmek mümkün.

Her 308 de aynı değil onuda belirtmekte fayda var boş donanım paketi ile dolu paket arasında da konfor ve yalıtım farkı var.

ben kendi aracıma ses sistemi yaptıktan sonra kapı içlerinden biraz ses gelmeye başladı onuda ses yalıtımı yaparak çözdüm, kapı dış sacını içeriden tamamen kapladım ve döşemeyi takmadan önce belirli yerlerden biraz sert sünger ile destekledim, elimdeki malzeme fazla gelince bagaj havuzu ve davlumbazlarıda ses yalıtım malzemesi ile içeriden kapladım, bunu yapmamdaki amaç aracın çok gürültülü olmasından değil,ses sistemi sonrası gaza gelmemdir.

ayrıca honda civic sahibi iki kişi de 308 deki yol sesinin civic e oranla az olduğunu amortisörlerin sert olduğunu aracım standart haldeyken belirttiler. bu kişiler fikirlerini ciddiye aldığım marka fanatikliği yapan kişiler değillerdir,doğruya doğru diyen insanlar. başka sormak istediğiniz soru varsa 308 ler ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım,bilgim dahilinde olan konularda.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aracımı sattım, daha sonra farklı pejolara bindim anladım ki normali oymuş. O pejodan önce 5lik eibach takılı vti kullanıyordum, spor yaylı arabadan sonra bile beni delirtmişti stock peugeot. Şimdi 2004 model corollam var, araba lokum gibi maşşallah. Ha bu sefer noluyor, iz genişliği fazla olan, amortisörleri sert kendisi ağır ve torklu olan 308 gibi yol tutamıyor. Virajlarda çok fazla yatıyor vs vs. ama zaten gazlamak için almadım. şehir içi pamuk gibi her yere gidip geliyorum huzurlu huzurlu. 2008 dizel full paket peugeottan 2004 model benzinli corollaya geçtim, herkes anlamsızca şeyler söyledi, ama çok mutluyum.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)