User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Araç basma fikir ayrılığı

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç basma fikir ayrılığı

Evet abiler aracım c-max.Şimdi ben bu merete 18 ST jant aldım.Continental sport contact 5 lastik aldım epey sağlam tutunuyor.
    Tek eğlencem viraj kasmak,trafik yapmak.Bende bu genel anlamda başarılı yol tutuşu birazda olsa öteye götürmek istiyorum.
    Coil alacağım sanırım(daha önce birkez alma girişimim olmuştu maalesef siparişi iptal etmiştim duygusal sebeplerden) presli yaydan yada üstündeki oem setuptan 1 tık daha iyidir.Jom blueline-ta technix markalarının aracıma göre coilleri mevcut.
    Gönül ister ki kw v2 alayım ama 3000tl'yi biraz geçkin fiyatıyla ''kendi paramı kazanıncaya kadar'' hayal olma statüsünde ki mevcut yerini koruyacak.

Şimdi bu coillerle yol tutuş orjinal halinden 1 tık da olsa iyileşme gösterir mi ?
    Sizce mantıklı mı ?Ta mı yoksa jom mu ?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günceldir.
    Jom blueline yada ta technix almayı planlıyorum.

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ta alma sakın !

bugün bir konuda hem jom hemde ta kullanan birinin jom daha iyi dediğini okumuştum.

ta çok güzel yol tutar. ama dip basıkta sektirir. aşırı serttir. arabandan soğursun. binmek istemezsin

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C-max kullandığınıza göre ailecek kullandığınız bir araç olarak farz ediyorum. Ailecek kullandığınız bir araç için de basma işine girilmez. Custom coil alsan bir süre sonra ses yapmaya başlayacak, dediğin marka coilover da zaten giriş seviyesi olduklarından konfor olmayacak, bence gerek yok.
    Coilover her türlü üzerindeki takımdan daha iyi yol tutacak ama her getirinin bir götürüsü var. Değer mi onu düşünmen gerek.
    İlla basmak istiyorsan al bir yay takımı, onları tak. En azından viraja girdiğinde yatma durumunu azaltırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Custom coilover ile bana göre viraja bile girilmez markalı coil kullanma fırsatım olmadı, eski corsam'da sarı sadece sertlik ayarlı koni amortisörlerim vardı o hazzı biliyorum, coil için ayarı tam tuturmak bana göre çok önemli, öğrenci bütçesiyle yol tutuş elde etmenin bana göre yolu üstündeki amortisörleri elden geçirmektir, 3,5 cm markalı spor yayımı takarım, üstüne %50 sertleştirilmiş amortisörler ile sarı konileri aratmaz
    ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)