göki Nickli Üyeden Alıntı bu araca b20 demek saçma, adı b20 o kadar bu araca yapılı b20 demek sacma olur kardeşim bu arac b20z1.
sword Nickli Üyeden Alıntı hahah cam car typer zannettım nie ses cıkmıo yavaş dıorum ulen tolga araçlara maşallah ama dıştan cekım olduu ıcın kullananlar yazarsa ıı olur tam sonucları... o typer öyle bi typer işte abi yapıcak bişey yok araçlara maşallah hepsi birbirinden güzel herkes herkesi geçio
tool Nickli Üyeden Alıntı yazim hatasi olmasin? 315nm atmosferik olarak 2litrede garip geldi haklısın aradan 2-3 sene geçti karışmış hatlar benim hatta dyno kagıdınıda buldum 214 müş.
BOOSTPROJECTS EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn. 100-200 - 8.5sn. N/A is the best.. Civic Hatchback
ne bicim video yaa hic bişi belli değil..
sovalye Nickli Üyeden Alıntı ne bicim video yaa hic bişi belli değil.. güzelliği orda zaten bişenin belli olmaması
melih Nickli Üyeden Alıntı güzelliği orda zaten bişenin belli olmaması ahahahahh
sovalye Nickli Üyeden Alıntı ne bicim video yaa hic bişi belli değil.. emege saygi lutfen..
Experience is what you get when you don't get what you want.
tool Nickli Üyeden Alıntı emege saygi lutfen.. Onur emeğe saygı tabiki de bu videoda hiç bişi belli değil ki.. bu ne yani şimdi.. durbunle mi izlicez..
sovalye Nickli Üyeden Alıntı Onur emeğe saygı tabiki de bu videoda hiç bişi belli değil ki.. bu ne yani şimdi.. durbunle mi izlicez.. yanyana cekseler iyiydi ama degisik yapmak istemisler. emege saygi derken cekim teknigine
sovalye Nickli Üyeden Alıntı ne bicim video yaa hic bişi belli değil.. sisten o..
Maşallah Araçlara Güzel Deneme Olmuş.Kazasız Belasız Sürüşler
GRI eg b20 mı hala yasıyo farkı gormek ısteyen olursa yurumeye hazır
o çok yürüyor maşallah..
gri eg b20 güzel yürüyor gerçekten maşallah Allah bozmasın
Varmi gri eg b20nin specleri hakkinda bilgisi olan ve gücü ?
1.6tdi. Ecutech.
karma motor ne ıstersenız var 228 veriyo suan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları