Çok güzel bir oyun modla daha zevkli oluyo ama araç sesleri her arabada aynı o kötü bir tek gerisi güzel.
Çok güzel bir oyun modla daha zevkli oluyo ama araç sesleri her arabada aynı o kötü bir tek gerisi güzel.
1:38 iyiydibu oyundaki yapay zeka çok gerizekalı onun dışında araç kontrolü ve frenler çok iyi değil. Frene tam bastığınızda 200 den sıfıra 2 sanıyede inio
![]()
Hayrına link de vereydin
DepositFiles
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
#2: Evet fiziki özellikleri çok aptalca yapmışlar, yeni sürümde bu tür hatalar var mı bilmiyorum deneme şansım olmadı. Ama yinede eğlenceli güzel bir oyun 2-3 vites geçişleri arasında debriyajın gazabına ugruyosunuz. Frene basınca önden acayip derece kayıyor hele ki m5 acayip derecede kızaklıyo.
#3: Abi link koymak yasaktır diye link koymadım, ama indiricek olan arkadaşlar. 3D Instructor 2.2.7 indirsinler eğer bulabiliyorlarsa 2.2.9 falan tercih etsinler.
direk kuruyosunuz'da kamyoncuyuz.biz sitesindende modları indirir kurarsınız m5 f10 civic em1 eg6 focus mk1 falan
linklerdemi sorun var benmi indiremiyorum
Oyunun en güzel özelliklerinden biri gece gündüz- yağmur kuru hava şartları. Birde trafiği istediğiniz kadar artırabiliyorsunuz. Ben genelde en yoğun trafikte oynuyordum. 2 nin yetmeyip 3 ün fazla gelmesi, bide 206 gibi ufaka araba her araya dalıyon![]()
1:12 de aklıma ''bokunu çıkardın cem bokunu çıkardın-yutubinin ağzına sıçtım '' repliği aklıma geldi![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)