Bende de aynısı oldu yaklaşık 1 saatliğine. Telefonun pilini söktüm 5 dk bekledim geri taktım ve şuan ilk günkü gibi şarj oluyor sıkıntı kalmadı.
Bende de aynısı oldu yaklaşık 1 saatliğine. Telefonun pilini söktüm 5 dk bekledim geri taktım ve şuan ilk günkü gibi şarj oluyor sıkıntı kalmadı.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
s3 kullanıyorum aynı sorun bendede başladı..gittim teknosa dan sadece prize takılan başlıktan aldım kablom aynı..çok hızlı şarz etmeye başladı..o prize takılan zımbırtıda bir sorun var herkesde aynı şey olmuş..
2000 A3 8L
abi bende 2 cihaz var 1 tanede mini var toplam 3 s3
ilk cihaz annemin..ilk sorun çok geç şarz almayla başladı kabloda ufak bi sıyrık gördüm komple yeni kablo seti aldım ( orjinal değil teknosadan ledli ışıklı şarj aleti ) cihaz eskisi gibi hızlı şarj olmaya başladı.
s3 mini üstte anlattığım şarj aletiyle şarj oluyor bu cihazda çok hızlı.
gelelim benimkine..telefonu gece şarja koyup ertesi gün öğlen 11 gibi aldığımda % 48 - 52 gibi değerlerde oluyordubilgisayara bağlayıp şarj ettiğimde 4 -5 saat gibi bir sürede şarj ediyor ama prize bağlayınca ne yapsan ne etsende 1 günü doldurmadan yarılamıyordu..tabi bu her zaman değil ara sıra yapıyor benim cihaz onuda evdeki diğer şarz aletleriyle çözüyorum yada bilgisayara bağlayarak..hiç olmadı kabloyu biraz eğip büküp takıyorum prize şansıma doluyor
![]()
2000 A3 8L
Telefon kullanımı yok. Prizden değil bilgisayardan şarj ediliyor.
Bence tamamen yazılımsal forumlarda biraz baktığımda 4.1.2 ye son güncelleme ile bu sıkıntıların olduğu söyleniyor yoksa. 2 tane orjinal kablosu sabit şarj cihazı 4 farklı tip usb orjinal kablom var telefon kafasına göre hızlı kafasına göre yavaş şarj oluyor. aynı durum diğer s3 te son 1 haftadır başladı![]()
Bendede ayni sorun vardi telefon 13-14 saatte zor sarj oluyordu. Sarj aletini degistirdim sorun duzeldi. S3 kullanan cogu arkadasimin orjinal sarj aleti sorun cikardi.
Şebeke cereyanı dışındaki kaynakların telefonun pil ömrüne zarar verdiğini düşünüyorum. He bunu Apple ve Samsung düşünemedi de sen mi buldun diyen olursa da benimkisi psikolojik![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
s3 kadar sarj aleti secen bir telefon gormedim ben
benimde orjinal usb olanı nası becerdiysem yamulunca gittim note unkini aldım aynı sarjın beyazı busefer saatler sürmeye basladı dedıgnız gibi cakma aldm yine aynı cok kafalı araba sarjlarının bazsısı cok seri bazısı yavas yaptı hatta sarja takılıyken bitirene bile rastladm oyle diyim.
son olarak usb olmayan bir sarj aleti aldm yine orjinal samsungun onla canavar gibi hızlıca oluyo. pos makine sarjları cok cabuk dolduruyo yine aynı hızda cafede fln denk gelirseniz![]()
1881 - 193∞
Sarj problemi yasayan arkadaslara oneri:
Oncelikle telefonunuzu kapatip tekrar acin ve herhangi bir uygulama calistirmadan asagidaki adimlari takip edin.
1- Telefonunuzun piline uygun olan amperdeki sarj aleti ile (orjinal sarj aleti en ideali) telefonunuz acikken minimum 8 saat sarj edin ve sarjdan cikarin. (sarj suresince telefonu kendi haline birakin ve asla kullanmayin)
2- Sarjdan cikartir cikartmaz telefonunuzu kapatin, minimum 1 saat daha kapali iken sarj edin ve sarjdan cikartin.
3- Yine cikartir cikarmaz telefonuzu acin, isletim sistemi tam olarak yuklendikten sonra (telefon tam olarak acildiktan sonra yani) 1 dakika bekleyin ve telefonu kapatin. Kapali halde tekrar minimum 1 saat daha sarj edin.
Sarjdan cikartin ve telefonunuzu acip kullanmaya baslayin. Piliniz cok daha uzun sure dayanacaktir...
P.S "batterystats.bin dosyasini silerek pil omru ile ilgili herhangi bir gelisme saglayamazsiniz, hurafeden baska birsey degildir"
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Cihazlarınızı geceden takıp sabaha kadar Şarj da bırakmayın, bunun dışında telefon saçmaladığın da geç şarj olma, saatlerce durup tam olarak pili dolduramama yaşarsanız pili söküp takın kapalı şekilde şarj edin 1 defalığına sonrasında problem ortadan kalkacaktır.
Birde şarj aletlerini prizde bırakmayın maks. 1 hafta durmalıdır.
s3 geç şarj zaten oluyor % 2 kalmışken % 100 dolumu anca 7 8 saate yapmaktaydı sagolsun bir arkadaşım vastasıyla 2 amperlik s4 şarjı aldım 1 saat 50 dkda full şarj mıs![]()
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Bendede aynı sorun vardı Samsung fotograf makinasının şarj aletiyle sarj etmeye başladım sorun çözüldü sorunun kesin şarj aletinden olduğunu anlamak için kardeşimin S4 nün şarj aletiyle denedim oda hızlı şarj etti yani sorun şarj aletinin adaptöründe.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)