Bahsettiğin işlemleri yada terimleri hiç bilmiyorum androidle yeni tanışmış biri olarak :) yapmam gereken işlem tam olarak nedir? :)
Printable View
Bana da bu sabah geldi güncelleme S4 icin, ciddi değişiklikler bekliyordum bir cacık göremedim.
Neler değişmiş tam olarak bilen var mı?
Bu telefonun ölü renkleri beni baydı artık, klavyesi mesajlasması vs...460mb dosya cıkartıyorsun su menüleri, arayüzleri, sesleri duvar kagıtlarını vs bir değiştirin de telefon yeni gibi hissedelim anasını satıyım...IOS daha iyi bu konuda, adam mutlaka birseyler ekliyor değiştiriyor.
Yeni güncelleme ile Android 4.4.2 Kitkat'ın getirdiği avantajların yanı sıra, Samsung'un Note 3 güncellemesi ile birlikte de sunduğu bir çok özellik Galaxy S4'e de gelmiş durumda.
- Bildirim çubuğundaki simgelerin beyaza bürünmesi,
- Genel stabilite artışı,
- TouchWiz arayüzünde ufak çaplı değişiklikler,
- Yatay konumda çok daha rahat kullanılabilen klavye,
- Büyük bir performans artışı,
Gibi yenilikler getiren güncelleyi, Cihazını Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleştirmeleri bölümünden güncelleyebilirsiniz.
bilgisyarına indiriyosun takıyosn oda güncelleme kontrolu yapıyor baska bişey yok :) orjinal samsung yazılımı itunes gibi düşün :)
ben memnunum buarada ios gibi renkli renkli cizgi film kıvamında olması yerine böyle olması daha güzel hatta ben üstüne simsiyah yaptım :D
bide şu şarj olayına çözüm bulsalar s4 te :) 18-20 saat sürmeden kaput oluyor :)
root lıcam ama emin değilim :D
Şu bildirim çubuğundaki simgelerin beyaza bürünmesi olayı nedir? Ben beyaz biyer göremiyorum :D
Sarj yüzdesini gösteren yer yeşildi güzeldi orası beyaz olmuş ordan mı bahsediyor? :)
s4ü 4.4.2 yaptıktan sonra pili çabuk bitirmeye başlayan bir ben miyim ?? başka herkesde pil ömrü uzamış :(
Günde 2 kez şarj etme olayı bende de vardı, pil şişmişti değişti garantiden şu an çok memnunum.
Bu arada o bildirim çubuğu denen yer en üstteki yermiş cidden, çok gereksiz bir hareket olmuş beyaz yapmaları.
Benim şarjım daha fazla gitmeye başladı memnunum şarj konusunda
ya arkadaşlar not3 ümü güncellidim 4.3 oldu ama telefon iptal oldu ya telefon kilidini açarken model çizerken telefon donuyor telefon çekmemezlik yapıyor wifi düzgün çalışmıyor bu tarz işler olan varmı yoksa benim telefonda mı bir sorun var.
En guzel video indirici nedir arkadaslar ??
Ben Enson videoder kullanıyordum arama çubuğu vardı . O artık calismiyor .
Aynı tarz bildiğiniz hangisu var şuan android de ??
Note 2 den Note 3 e terfi yaptım ancak şarj konusunda note 2yi arıyorum. Varmıdır bunun sarjını uzatıcak bir yöntem ?