İstenilen görüşmelerin ses kaydını saklayacak bir program var mı?
Printable View
İstenilen görüşmelerin ses kaydını saklayacak bir program var mı?
sygic güzel crackliside var hem. apple varken tomtom kullanıyodum ama android için cracklisi çalışmıyor fiyatıda pahalı. igo ya falan beş basar
Yandex berbat kulkanmayin bi kez bile dogru durust ise yaramadi
Ben yurtdışındayken navfree kullanıyordum, başarılıydı.
Türkiye haritası da gelmiş. Denemek lazım.
Android telefonun donma sorunları için neler yapabilirim, özellikle wifi bağlantısını bazen açerken donuyor. Telefon maxiplus 5
apple da navturk kullanıyordum navigasyon çok memnundum, android te deneyen var mı? fiyatı da ucuz, androidtede başarılı ise alıp kullanayım
kitkat ne zman gelecek yahu g2 ler için
galaxy s4 tr için de henüz gelmedi ne zaman gelir bilen var mı ?
rootlucam en sonunda bıktım şarj olayından s4 için stabil sorunsuz rom kullanan var mı ?
geniş geniş rootlayın orjinale donmesi maksimum 5 bilemedin 10 dkınız almıyor sıkıldıgnnızda
ben s3 kullanıyorm slim rom ile 1-2 sayfa oncelerdede yazmıstım
xperia z ye kitkat ne zaman gelecek mart ayı içinde deniliyordu ama. Sırf bu yüzden telefonu rootlayamıyorum.
Arkadaşlar s3 le takas düşünen var mı?
Bir arkadaşım s3le takaslı note 2 bakıyor da, konu açmak istemedim.
bu arada kitkat 4.4 gelmiş note 3 lere bilginize..
İndiriyorum bakalım neler değişecek
Alıntı:
Samsung'un Galaxy Note 3 için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi kapsamında telefona sunduğu yeniliklere değinecek olursak; genel performans artışı, daha hızlı arayüz, durum çubuğu simgelerini beyaz renge bürünmesi, yatay konumda geliştirilen klavye, kilit ekranda kamera kısayolu ve tam boyutlu albüm kapağı desteği ve kablosuz yazıcı desteği.