ben alcam bu shotlardan
tekila içmeye bayılıyorum zaten
la olm koca edirnede ne shot bardağı şişeden takılır edirneli arkadaşlaraypsn öyle ufak bardaklarla uraşma günkutum
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
avatar jager topick shot bardağı =)
bu donanlardan bende alıcam şimdi bir tane ne zamandır aklımdaydı metroda migrosta smirnoffun falan promosyonu oluyor ev dolu onlarla olmeganında oluyor.. paşabahçede çok güzeller var ikeadada hesaplısı var..
evet şimdi jack danielsn dogum günüymüş 2 adet hediye shot bardagı veriyorlar ama jack sevmiyorum yoksa alıcam bi 70 lik bardaklarda beleşe gelicek ama içki kalıcak içicek adam yok![]()
O buzlu kalıplardan alıcak olan varsa banada 1adet alabilirmi? Ücreti neyse veririm![]()
Legen...wait for it...dary!
xort kankam nerde taksimde bi clubta nuri alço diye bi zımbırtıdan 38 shot atmışlığım vardır
birde tee çocukluğumda bi mekana gittik sex on the beach söyledik adam şişeyi getirdi shot bardağı getirmeye gitmiş adam bi geldi şişe sıfırmasadaki su bardaklarıyla tokuşturduk anında biz
![]()
hahah abi ayıptır yav :d
su buz kalıplarındanmı alsam diye düşünüyorum
yarın bi kaç magza kaldı cam üstüne onlarıda gezerim yoksa bunu alırım en olmadı bardak ıcın jack danıels alıcz :d
bende zamanında fellik fellik arayıp bulamayınca gözüme shot bardağı olarak görünen yumurtalığı almıştım denenmiştir %100 çalışıyor
![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)