Sirf yeni menu icin bile gecilir ios5 e
3gs yi sormussunuz sanirim evet ios5 destekli 3gs lerimiz kaya gibi masallah bos yere para vermemek lazim yenilere![]()
Sirf yeni menu icin bile gecilir ios5 e
3gs yi sormussunuz sanirim evet ios5 destekli 3gs lerimiz kaya gibi masallah bos yere para vermemek lazim yenilere![]()
bu arada fiyat yine aynı.. ingilterede 4 de 499 pounddu.. şu an 4s 499 pound 4 ise 420 pounddan satışta..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
En iyi yenilik bence artik telefondan itunes olmadan guncelleme yapabilmek
Ya bu kıbrısta Beyaz Iphone 4 için 1600Ttl fiyat verdiler bana Turkcell bayisinde. Güvenemiyorum bunların Amerikadan mı Çindenmi geldigine , neresine bakmam lazım bunun saglam oldugunu anlamak için?
fabrıka cınde olması bısı degıstırmez zaten kapak arkasında çın yazıyor ama cın malı olayı baska bısı sonucta adıdas nıke nınde fabrıkaları orda ama adamlar kalıteyı tutuyorlar tabıkı
Yurt dışından gelenlerinde geçmiyo diye biliyorum sormuştum apple a sadece gelen laptopların 1 yıl garantisi oluyomuş.
Valla burdaki Turkcell'e pek güvenemem![]()
Vardır yaa elbet bi yeriden anlaşılır çakmamı normalmi oluşu, galaxy2 sanırsam 1120tl dediler.
dostum kıbrıstan cihaz almak istersen 1250 ye arkadaşım 3 ay önce aldı dövizin artması ile arttırdılarsa eger 1300-1350 arası rahatlıkla alabilirsin. Ürünler tamamen orj bildiğim kadarı ile dubaiden fln geliyor yanılmıyorsam fakat garanti durumu yok işte.
Konuyu biraz toparlayacak olursak,
iPhone4S teki tüm yenilikler başlıklarla,
- A5 İşlemci Dual Core (İphone 4 e göre 2 kat hız şeklinde bir iddia var ancak ip4 yeterince hızlı bence)
.- Daha iyi bir ekran kartı (Oyun konsolu olarak kullananlar için olumlu bir gelişme, bir çok kişi için gereksiz yine)
.- İyileştirilmiş pil (ip4: 5.25Whr, ip4S: 5.30 Whr - Bu kadarcık bir iyileştirme!) whr=watthours
.- İyileştirilmiş çekim gücü (anten yeri değişikliği ?!?)
.- 8mp kamera (ip4 te 5mp)
.- HSDPA ile daha yüksek hızda internet (3G)
.- 1080p HD video kaydı
.- 64 gb olan modeller (32gb var bende, deli gibi dolu, daha yarısını ancak doldurabildim, 32 bile gereksiz)
.- SIRI - Ses tanıma teknolojisi (Türkçe desteklemiyor)
iOS5 konusunda ise ip4 lerde öyle düşünüldüğü gibi kasma performans düşüklüğü, cihazın yavaş çalışması gibi sorunlar olmaz zira iOS5 in testleri ip4 lerde yapıldı..
Kimse de 4.3.3 ten daha yavaş bu demedi iOS5 için.. Aynı performansı verecektir.
Tek olumlu gelişme iOS5 in önümüzdeki hafta çarşamba günü yayınlanacak olmasıdır..
Sonuç olarak dağ fare doğurdu, ah ulan süpermiş bu bende de olsaydı keşke diyeceğim donanımsal bir özellik olmadı..
Ancak iPod Nano çok güzel olmuş.. Saat vs olması, çok hoşuma gitti..
"Ucuz iPhone" görücüye çıktı! - En Son Teknoloji Haberleri - HTEkonomi
gibi birşeyde var.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
çok şükür huzura erdik![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Sunum sonrası Apple hisseleri düşmeye devam ediyor
AAPL: Summary for Apple Inc.- Yahoo! Finance
Patladı adamlar
http://finance.yahoo.com/news/New-Ap...89211.html?x=0
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)