User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: 206 rc hakkında

Smt_Krblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

206 rc hakkında

almayı düşündüğümüz araçlar arasında 206 rc de var. siz büyüklerimin görüşlerini almak istedim okuduğum duyduğum kadarıyla bu araçlar yakıyor, yürüyor, yola yapışıyor ama durmuyor. Ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilgilendirirseniz sevinirim.
    şimdiden teşekkürler

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2 bucuk senedır 206 RC sahıbıyım aracımdan cok memnumum arac parasına gore alınabılecek en ıyı araclar arasındadır motoru ıyı seri konforlu rahat donanımlı bır aractır.Orjınal hp si 180 hp bu bıle yetıyor ınsana sen bı RC nın ıcıne otur calıstır koltuklarına oturunca zaten o mutlulugu hıssedersın anlatılmaz yasanır derler ya aynen öyle.Yanlız RC alırken km si dusuk olanlara bak fıyatına aldanıp fazla yuksek olan RC ler 150 bın gıbı falan sorun yasayabılırsın ılerleyen zamanlarda.Onun dısında arac gercekten cok ıyıdır ben supersprint komple egsoz pıpercross air intake kat iptalı ıle typer ıle yuruyor benım aracım.Boyle ıslemlerle ucurabılırsın aracı.Aklına Takılan Soru varsa sorabılırsın bır RC sahıbı olarak yanıtlamaktan mutluluk duyarım saygılar

bahadı-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende daha önce 1,5 sene kadar 206 rc kullandım konı amortisör,eibach yay ile çok çok iyi yol tutar benzin çok çok aşırı yakmıyordu,cold air intake chip komple eksoz ile 192 hp civarı bişiler almıştık oldukça keyifli bir arabaydı,körfez pisti kapanmadan önce ki son gün pistte harikalar yaratmıştık beraber )

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatına bakarak alınabılecek araclardan,lutfen su yakıt olayından vazgecın türkiyede performans istiyorsan yakıta bakmıcaksın,aklında hem performans hem yakıt varsa biri birine yenik düşer ve büyük bir ihtimallede dayanamayıp dizele dönersin,benim 110 cc lik motorum var heryere onla gidiyorum kafam rahat,rolıng zamanı aracımı çıkarıyorum,herneyse almayı dusundugun araacın kg düşük diye biliyorum oynanabılıyorsada al bencede ve kasası çıkalı 11 yıl olsada hala jantıyla rs jantından bahsedıyorum birde yere ındırırsen yakısıklı bişey çıkar ortaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslan besleyen yemini düşünmicek arkadaşlar bu aracı alacak kişi km de 50 kuruşu gözden cıkartcak arac yakıyor ama hakkını verıyor.Supersprint komple cat back egsoz pıpercross air intake kit ve chip yazılımı ile aracı 200-210 Hp ye cıkartırsın benım aracım bu ıslemlerle bu guctedir

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslan besleyen yemini düşünmicek arkadaşlar bu aracı alacak kişi km de 50 kuruşu gözden cıkartcak arac yakıyor ama hakkını verıyor.Supersprint komple cat back egsoz pıpercross air intake kit ve chip yazılımı ile aracı 200-210 Hp ye cıkartırsın benım aracım bu ıslemlerle bu guctedir
    o kadar da aslan değil ya uçan bi araba değil bu bir.

ikincisi alacak insanlar yakıtını tabiki düşünecek, en nihayetinde belli bir bütçeyle spor araç hevesini almaya çalışan insanlar tabiki hesabını yapacak. ferrari, porche almıyoki hesabını yapmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar da aslan değil ya uçan bi araba değil bu bir.

ikincisi alacak insanlar yakıtını tabiki düşünecek, en nihayetinde belli bir bütçeyle spor araç hevesini almaya çalışan insanlar tabiki hesabını yapacak. ferrari, porche almıyoki hesabını yapmasın
    kardesım bılmıyorum benım aracım 200 hp garantisi var bu ıslemlerle egsozun fıyatı sadece 3 mılyar onun performansını bılen bılır.Bu aracı aldıktan sonra aglayanları ben cok bılıyorum yok ocagımı sondurdu oyle boyle basınca yakıyor normal yani hakkınıda verıyor bu kadar dusunceksen almassın paran cebınde kalır bazı seylerı yasamak ıcın fedakar olacaksın bu gerekıyor yanı

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ÜSTÜNERC;2537712]kardesım bılmıyorum benım aracım 200 hp garantisi var bu ıslemlerle egsozun fıyatı sadece 3 mılyar onun performansını bılen bılır.Bu aracı aldıktan sonra aglayanları ben cok bılıyorum yok ocagımı sondurdu oyle boyle basınca yakıyor normal yani hakkınıda verıyor bu kadar dusunceksen almassın paran cebınde kalır bazı seylerı yasamak ıcın fedakar olacaksın bu gerekıyor yanı[/QUOTE +1000 diyorum

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım bılmıyorum benım aracım 200 hp garantisi var bu ıslemlerle egsozun fıyatı sadece 3 mılyar onun performansını bılen bılır.Bu aracı aldıktan sonra aglayanları ben cok bılıyorum yok ocagımı sondurdu oyle boyle basınca yakıyor normal yani hakkınıda verıyor bu kadar dusunceksen almassın paran cebınde kalır bazı seylerı yasamak ıcın fedakar olacaksın bu gerekıyor yanı
    czt, clio rs,type-r yakıt performans oranı iyi. ama bence rc bu konuda başarılı değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım RC en az yakan araclardan bırı 3 bin deviri gecme aracındda bı sıkıntı olmadıgı surece 350 binlıraddan fazla yakmaz yanii 35 kuruş oluyor dur kalk yapmassan falan 35 kurus dur kalk yaparsan 400 basarsan 500 ve üstü 600 den fazladda yakmaz zaten dıye dusunuyorum.o kadar benzını dusunen adam rahat suremez o arabayı sıkıntılı olur canının saglını bozmaya gerek yok benzın ıcın bu arac yakan bı arac ama gıdendde bı arac ınkar etmıyorum yakıyor ama aglamıyorum ocagım sondü diye zevklı keyıflı bır aractır.Ayrıca typer RC den kat kat fazla yakıyor

firat
    Misafir
    Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır 206 RC kullanıyorum. Öncelikle aracın yakıt tüketimi verdiği performansa göre gerçekten çok düşük. Bununda başlıca nedenleri VVT motor (deşiğken subap zamanlaması sistemi) ve 1080 kg ağırlığı ile kolayca hızlanabilmesi olarak görüyorum.
    Bunun yanında fazla frene basmadan ve gaz padelının altında kırılacak yumurta varmış gibi kullanırsanız uzun yolda 6.0 Lt/100 km şehir içindede 7.8-8.0 Lt/100 km değerlerini rahatlıkla görürsünüz. Bunun yanında max otoban hızlarında (Vort=190km/h) ise bu değer 15-16 Lt seviyelerini görür.

Performansa gelince, araç yine ağırlığından dolayı 180 hp nin üzerinde bir performans gösterir. Şöyle ki, normal bir kalkışta e30 bmw 3.25'i 50 m sonra, 3.28'ide 150 m sonra dikiz aynasından izleyebilirsiniz. Ancak gücünü yüksek devirde veren bir araç olduğundan düşük devirlerde vites düşürmeden gazlayıp yarışayım derseniz hüsran olabilir. sonuçta torku çok yüksek bir araç değil (yinede type R dan yüksek). Yani aracı karakterine uygun olarak kullanmak lazım. Araç Vvt olayından dolayı 3000 devire kadar çokda azgın bir performans göstermiyor ama bunuda yakıt ekonomisi olarak geri geri veriyor. Ancak özellikle 4000 devirden sonrada çıldırmış gibi ilerliyor.

Kullandığım süre boyunca yaptığı arızlardan dolayı en fazla 6-7 bin Tl lik bir masraf yapmıştır. hatırladıklarım: baskı balata değişimi, devir sensörü değişimi, kalorifer peteği değişimi, klima motoru değişimi, triger seti değişimi, cd çalar optik lens değişimi.

Aracın negatif yönlerine gelince: yolda takoz gibi gider, süspansiyonu çok sert yolu olduğu gibi hissedersiniz yani ( benim için hiç bir zaman sorun değildi). Araç görsel olarak çok fazla ilgi çekmez eski aracım 106 gti çok daha fazla ilgi çekiyordu.

Bence Performans / Fiyat oranı en yüksek araçlardan birisi ayrıca ıvır zıvır donanımıda (otomatik far,yağmur sensörü, elekt aynalar...gibi) oldukça dolu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 RC gercekten parasına göre kral bi araba

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten şehiriçi 8 lt yakıyorsa, hemen alalım. Ama 2.000 cc lik bir performans aracının şehiriçi 8 lt yakması inandırıcı gelmiyor. yakıyorum diyen varsa da, kasmaktan araçtan zevk alamıyordur.
    BBK90 CORSA OPC

firat
    Misafir
    Tabikide bu değerleri kastığımızda alıyoruz. ancak bu tip araçlarda zevk veren unsur sadece ani hızlanmalar ve çok hızlı gitmek değildir. tabi bunlarda zevk kısmının bir parçası ancak aracın sunduğu sportif davranışlar; hisli direksiyon, hızlı direksiyon tepkileri, gaz tepkisi, hızlı vites geçişleri, kaliteli frenler ve dönüşlerde kitlesel hareket...gibi artılarda ne kadar ekonomik kullansanızda sürüşü eğlenceli hale getiriyor ve sizi trafikta farklı kılıyor. bununla beraber ayağınızın altında 180 hp lik bir potansiyelinde istenildiği zaman kullanıma hazır olduğunu bilmekte güzel zaten şehir içinde sürekli hızda bir gün olmazsa başka bir gün kesin kaza getirir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 RC vb aracların kazalı olması bence normal sonucta bu arac hız arabası gazlama arabası alıp 3 bin devir gecmeyen adam tanımıyorum yapan varsada 50 yasında bı amca falandır.İstisna tabiki.Ama dıyorum aracla basmayın 3 bin deviri gecmedıkten sonra 2.0 motor araca göre cok normal yakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şayet yakıtını ve vergısını karsılayacak durumdaysan bu paraya alına bılecek en guzel makına bence ..gerek konforu,gerek gıderı..tabıı km az ıse tolu ıse..standart bır rc ye 1500-2000 dök..tadına doyamazsın..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)