ya halla bu ankaradaki delorean yokmu ortada 2 kişiden daha duydum dun ankara şaşmazda varmış diye nerde bu araba habire zamanda geriye mi gidiyor yoksa ???![]()
ya halla bu ankaradaki delorean yokmu ortada 2 kişiden daha duydum dun ankara şaşmazda varmış diye nerde bu araba habire zamanda geriye mi gidiyor yoksa ???![]()
DeLorean | eBay
e-bayde baya var sipariş geçsek gümrükte kalırmı acaba![]()
![]()
![]()
ünlü kapasitör
saolsun ed cok yardımcı oldu bizlere
albumden ayıkladıgım resmler bunlar umarım begenmişsinizdir kesnlikle bidaha gidilmesi gereken bir yer
Resimlerin devamı,
DeLorean Türkiye DeLorean Europe'a Gitti!
arkadaşalr abiler yeri gelmişken![]()
‪Back to the Future: The Game - PC Gameplay [Full HD]‬‏ - YouTube
bulun oynayın cok zevkl bir oyuna benziyor![]()
DeLorean Türkiye | DMC-12 tekrardan açılmıştır![]()
Bu topic eski sevgilimi görmüş gibi içimi yaktı...
2004 yazında kanada toronto plakalı '82 DeLorean Türkiyeye geldi istanbulda 2gün, bursada da 3gün kaldıktan sonra tatile ayvalığa gitti ören ayvalık sarımsaklı da 1.5 hafta kaldıktan sonra memleketine geri döndü. Muhterem sahibi cunda adası sokaklarında rum evleri ve kiliselerle birlikte tripodlu canon makinasıyla aracın sanatsal fotoğraflarını çekmişti, Tamir'in sitesinde yayınlarım oradan fotoğrafları görürsünüz demişti ama yayınlamadı. Sahibi bursalı ünlü bir müzik adamı, birdaha DeLorean ile hiç gelmedi 2-3senede bir Chrysler 300c ile geliyor artık. Zamanında satın almaya çok uğraştık sahibini uzun vade de olsa ikna etmeyi başardık fakat yasalar engel olmuştu...
direksiyon crx mi ? peki bu ne?
http://www.flickr.com/photos/patrick...n/photostream/
http://www.flickr.com/photos/erdero/...n/photostream/
http://www.flickr.com/photos/patrick...n/photostream/
Pro Stock Garage
Konuyu hirtlatiyorum cunki))
Ve sonunda deloren dmc ye binilir ve hayaller gerceklesircumartesi gunu hanim ve kizim alip oslo dan 100 km uzak bi yere gidip balik tutup kamp yaptik giderken uzaktan gozume bisey ilisti tam modelini tahmin etmeye calisirken tahmin ustune tahmin. Aklima hic gelmeyecek deloren di tabi. Cunki ben hep filimdeki gibi arkasinda o iki buyuk cikislari hayal etmistim
neyse yaklastikca yaklastim taa ki dmc yazisini gorunceye kadar. Ve gozlerime inanamadan yok arti hadi canim diye bagirdim ( nei da fy faen, fy faen ) hemen telefondan arabanin kimin olduguna bakip isimini bulup ve telefobunu buldum ve aradim ve anlatim ben su anda arkanizda gelen arabadayim. Rica etsem arabayi incelemem icin yakin bir yerde durup arabaya bakabilirmiyim . Sagilsun gulerek tabiki madem telefonuma kadar bulup rica ettisyesn olur dedi ve 1-2 km sonra durduk. Yemin ediyorum bir cok super lux spor arabaya binio kullanma imkanim oldu. Ama hic ama hic birinde bu kadar heycanlanip sevinmedim sanki arabanin arkasinda cocuk koltugundan kalkan benim
) aracin sahibi koltugun arkasina filimdeki kaykayin aynisini rekorlar kitabini ve filimde arabada olan herseyi koymus. Inanilmaz temiz 22.000 km de ve araci hic ama hic bir sekilde satmayacak kadar hayran.
![]()
herşeyi anladımda adamın numarasını bulma kısmı değişlik geldi![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Sizin adınıza çok sevindim, keşke burada da olsa da bizde merakımızı giderebilsek![]()
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)