şarkılarını pek sevmem , kendisinden nefret ederim peşinden koşturduğu kitleyede akıl sır erdiremem , kimse kusura bakmasında dünya bi mikroptan daha kurtuldu,sevenlerine sabır diyeyim ne diyim baska.
Printable View
şarkılarını pek sevmem , kendisinden nefret ederim peşinden koşturduğu kitleyede akıl sır erdiremem , kimse kusura bakmasında dünya bi mikroptan daha kurtuldu,sevenlerine sabır diyeyim ne diyim baska.
açıkçası , böyle konulara yazmayı yada bu konu hakkında konuşmaktan pek hoşlanmıyorum daha önce de hiç yazmamıştım .
fakat !
uyuşturucudan her türlü pislikten kafasını kaldırmayan bir "birey" için neden bu kadar rahmet okundu bu kadar üzüldü . nara atmaya gerek yok da , gerçekten gerekli mi yani. onlarca adam ölüyor her hafta doğuda , dün norveçte bomba patlattılar 90 tane genç öldü . bunları lanetleyeceğimize , junkie nin biri öldü diye burada üzülenler var.
belirtmek isterim , amy winehouse un back to black albümünü orjinal almış zevkle dinlemiş biriyim ..
amy g.tü dağıtmış zaten.
27 yaşında ölüp efsane olan kaçıncı insan bu.27 ye dikkat etmek lazım özellikle müzisyenler
alkolden,uyuşturucudan ölene üzülmüyorum
‪Kendim Ettim Kendim Buldum - Neşet Ertaş‬‏ - YouTube
kendim ettim kendim buldumu armağan ediyorum ben de
kendisinin de dediği gibi You know I'm no good. demişş Gani Müjde.
kendi hayatıydı, kendi seçimiydi. kimse onun hayat tarzını sorgulamamalı. ölmüş gitmiş. rahmet okursun okumazsın ama pislikten kurtulduk nedir yani? kime ne zararı vardı? haa diyeceksiniz ki gençlere kötü örnek oluyordu, ona gelene kadar neler neler var diye gülerim ben de buna.. allah rahmet eylesin eşsiz sesi vardı..
lafım dinleyenlerine değil , yolundan ilerleyip amyci olduk diye takılıpta onun hayatı gibi hayatını sürdürmeye çalışanlara ;) yahu millet uyuşturucuya sardı bunun yuzunden ne sanatçısından bahsediyosunuz :) sanatçı ; sahneye kafası güzel cıkıp saçmalayana seyirciye saygısı olmayanamı denir yoksa adam akıllı takılanamı
neyse şu zamana kadar sçylediüi şarrkılarla idare edicez artık
Sen Sehitlerimizle bir sarkiciyi ayni kefeyemi koyuyosun kardesim ?
yada sole sorayim Sehitlerimize icimiz yandi diye sarkici yada simitci biri oldugunde topragi bol olsun diyemezmiyiz ?
Elmayla armutu karistirmayin birbirine .
Milliyetcilik Demek 13 Sehit vermeden once de bugune kadar Sehitlerimizin kanlariyla sulanmis bu topraklara sahip cikmaktir .
ikisini birbirine denk gorerek dusme kardesim bu tur hatalara ...
Dip not : Ben bu konunun icinde ''Sehit'' kelimesinin gecmesinden bile rahatsizim saygi baska bisey dusunmek lazim fevri yazmadan once ...