Arkadaşlar selam,
2007-2008 civarı bir Dodge Nitro almayı düşünüyoruz. Önerileriniz, bildiğiniz kronik problemi vs. bir şeyi var mıdır?
Yakıtı vs. nasıldır?
Teşekkürler.
Arkadaşlar selam,
2007-2008 civarı bir Dodge Nitro almayı düşünüyoruz. Önerileriniz, bildiğiniz kronik problemi vs. bir şeyi var mıdır?
Yakıtı vs. nasıldır?
Teşekkürler.
Şehir içi kullanımda 11,8 12,5 LT yakar
Kronik problemi direksiyonu tam sağ ve sol yapınca gıcırtı gelir.
Arka amartisörler bazen ses yapabiliyor.
Bir viraja girince araba devrilcek hissi veriyor insana çok sallanıyor arka tarafı.
Ses sistemi mükemmel frenleri ve konforuda öyle arka koltuk ayak mesafesi biraz kısa uzun boylu birisi rahat şekilde arkada yolculuk yapamaz.
Dışardan nekadar büyük gözüksede baj hacmi ufak ve tavanı basık kullanışı vs çok güzel araç bunlar haricinde.
Edit : Çok güzel yanlar![]()
Dodge nitro patronda wardı yere kum dökülmüş yan weriyim dedim hemen sarı kayma işareti yanmaya başladı.Bi kere sürdüm çok keyif aldım acayipte gidiyo bide çok yüksek![]()
PSN:dohcvtec99
Ben ön koltukta yolcu olarak bindim aracaaçıkçası dış görünümde verdiği kaliteli görüntüyü hissettirmedi bana yakıtıda az değil ama motor hacmine göre fena değil ...
nitro piyasaya düşük fiyatlı jeeplere rakip olarak girdi sorento vs gibi, karşılaştırırken bunu düşünmek gerekir.
birde genelde alanlar bir süre sonra içinin çok dar olduğundan şikayet ediyormuş
Tuareg çok çok daha iyi ustun bir araç bence karşılaştırmamak bile lazım diye düşünüyorum
yakın bir arkadaşımda 2.5 olanı var senelerdir biniyorlar herhangibir sorun yaşamadılar herşeyiyle çok keyifli bir araç
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
şekil olarak nitro çok güzel bir araba...
yanlamak icin süperrrr
Nitro mu tuareg mi derseniz dusunmeden tuareg alirim .
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Açıkçası yanlamayla vs. pek fazla işimiz olmayacak, genellikle anne ve baba tarafından kullanılacak. O yüzden soruyorum. Çok fazla problemli olmaması ve konforlu olması şu an için aradığımız iki özellik. Bu klasmanda peki 65-70.000tl'ye kadar önerebileceğiniz dizel 3.0L'den az bir araç var mı?
Nissan pathfinder vs. bu tarz araçlar hakkında düşünceleriniz neler?
Dostum selam
Dodge nitro yerine Freelander TD4 de olabilir
yada renault kangooR öneririm arazide iyidir 1.5 chipli 32.000 tl sonsahibinden
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Honda crv dusunun derim tip olarak siraya koyarsak nitro crv vw ama crv terch ederdim ben olsam piyasasida digerlerine gore vardir
Hazir konusu varken bende sorayim, infinity fx 35 almak istiyorum bu arac nasildir?
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)