Fluence'lerin alayı yerli abi bizdeki , Avrupa'dakilerin.
Latin Amerikaya satılanlar da Arjantinde üretiliyor.
Fluence'lerin alayı yerli abi bizdeki , Avrupa'dakilerin.
Latin Amerikaya satılanlar da Arjantinde üretiliyor.
Olsun nihayetinde adamların bi standardı var..Sagol Leventcim, alakadar olan diger arkadaşlara da teşekkürler.
Tango-1 never dies.
konuyu güncelleyeyim bunca geçen zamanın ardından
peder bey araç alacak 1.6 focus otomatik diyor ama inatla ben edcli 1.5 dci fluence diyorum.
iyi kötü tecrübe edenlerden yorum alabilir miyim?
Ford'un otomatiği ile EDC kıyaslamak pek doğru değil. EDC , dsg kadar seri olmayabilir ama daha sorunsuz olduğunu düşünüyorum.Sıralama yaparsam C segmenti araçlarda bence:
1-DSG (Sorunsuz değil asla),
2-EDC,
3-Steptronic, Multitronic ler,
4-Otomatikleştirilmiş manueller (m/m vs).
Geri geri yüklü şekilde yokuşta gaza basıldığında Yeni Focus'ta ağır bir yanık balata kokusu yayılıyor etrafa.
Örnek EDC :
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şirket aracı olarak sıfır km gelen EDC li orta donanımlı 1.5dci Fluence kullanıyoruz. araç şuanda 6 aylık ve 10.000km de temiz kullanılıyor tek kişi tarafından. Küçük vites geçişlerinde vurma ve silkelee söz konusu. Vites büyütmeler sıkıntısız, düşürmeler sıkınıtılı bekletiyor baya 5-3 gibi pozisyonlarda. tapagaz gittiğinizde vites büyütmeler gayet güzel.
Özellikle sıkışık trafikte 1-2 ler sıkınıtlı. Ayrıca makas atayım vs gibi ani gaz kapatmalarda düşünme süresi can sıkıcı. DSG ile aynı yapıda konforda ve hızda değil malesef.
Ama oldukça rahat oluyor İstanbulda.
5.9 litre tüketim güncel degerler. Arabaya uzagım ama fotograf yükleyebilirim. Geçişlerde herhangi bir sarsıntı yok.. Dsg tecrübemde oldu ben arada bi fark göremedim. Ama alman illa ki iyisini yapmıştır.
Manuel kullanımda da gayet rahat. Ama gerek bırakmıyor.
Abimde ki dolusu ama en dolusu degil. Sunroof yok mesela. Ama tatminkar bi donanımı var.. Şimdiye kadar rahatsız edecek bi hatası yok arabanın.. Ben begeniyorum açıkçası..
Tango-1 never dies.
EDC beni mest etmisti cok begendim ben bi 500km'lik kullanimda
Focus yeni dusunuyorsunuz sanirim, abimde 2007 1.6 Focus Ghia otomatik var, ablama ait donanim olarak cakili Megane 3 Sports Tourer 1.5 EDC'yle kiyaslayabilirim, Focus kesinlikle daha 'araba' gibi hissettiriyor, genel kullanim hissi cok daha kaliteli. Ikisiyle de yeterince farkli yollarda deneyimlerim oldu.
Megane'in oyuncaklari mutlu ediyor ama genel tatminlik Focus'ta cok daha iyi
Yeni Focuslarin gucu nedir bilmiyorum ama sirf genel serilik ve ekonomiklik olarak da Fluence tercih edilebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)