ankara drag yarışlarına MSKY damgasını vurdu!
MSKY harikaydın drag tarihinde ankara rekoru 10.360 ile
BMW E30 ve Diğer Sokak Yarişlaris Fotos - Pinnwand-Fotos | Facebook
video
http://www.facebook.com/video/video....39036&comments
ankara drag yarışlarına MSKY damgasını vurdu!
MSKY harikaydın drag tarihinde ankara rekoru 10.360 ile
BMW E30 ve Diğer Sokak Yarişlaris Fotos - Pinnwand-Fotos | Facebook
video
http://www.facebook.com/video/video....39036&comments
1.6 ies 34VY7723
1.4 is 34TT0011
dırek aracta şu swap lı mazdamı
Evet diğer araçta bizim mazda![]()
maşallah aracınıza. rakip xl oldğu için sizin yapcak bişeyiniz pek yok aracınızın diğer videolarını merak ettim ama..
bnm merak ettiğim burda 1000 hp bi civic eg yapımı gördüm beyaz acaba omu alır MSKY mi alır
yada hulk MSKY ile kapışsa ne olur ? bn hulk u çok beğeniyorum yaaa maşallahı var.
1.6 ies 34VY7723
1.4 is 34TT0011
Hulk Rabbim nazarlardan saklasın çok iyi yürüyen bir araba ama zaten sahibi hilmi dahi hedefinin 11'ile başlayan saniye dilimi olduğunu belirtiyor.
MSky ise yerin dibine soktuğumuz ankaranın zemininde 10.3 saniye yapıyor.
Sikletleri biraz farklı
Bu arada gerçekten ankaranın zemininde 10.3 yapan MSky sanırım akhisarda 10sn. altına inen ilk araba olma ünwanını da kazanacaktır![]()
Gittim bugun yarislara tam bir rezaletti .. Gitmeseydim keske baslamasiyla bitmesi bir oldu pist onlemi 0 dogal olarak kaza oldu millet gercekten ruh hastasi herifler ne anonstan ne birseyden anliyor cok igrencti
şimdi anlamadıgım nokta,zevkine mi denendi mazda ile yoksa eşleştirme falan mı olmuş ? yada grup 1.si çıkıp bi kaç grup üsttekilerlemi yarışmış mazda ?
kardeşım bak bn şana bıraz konuların nerde ne zmn acılıcakları hakkında bı bılgı verıyım 3ncu konun ve bn 3 ncu kez şana karşı tepkılı die nitelendırebılırşn ama yazı yazıcam.akhışar ve ankara hıpodrom hakkında 2 konu var 1 adet fotolar bolumu var kı bu vıdeonun yerı vıdeolar bolumu olmaşı gerekıodu bole konuları şohbet bolumune acmazşan ıyı olucak .
en azından mskyın gidişini 1 kez bile olsa görmüş olduk.kendi adıma tek teselli bulabildiğim nokta bu oldu bugün için.ama sanki msky bu sefer daha hızlı gidiyomuş gibi geldi bana.pek anlamam ama belkide basıncı biraz daha açtı
konunun amacı ankara dragları deil msyk! yanlış yere açtığımıda belirttim. videonun yeri videolar deil burası konuya açıklıık getirsin diye koydum. adam konuyu burdan okuyup videosunu video bölümünden mi izlicek (bide bunla mı uğraşıcak)
1.6 ies 34VY7723
1.4 is 34TT0011
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)